176898
banner
  • warass
    Szerintem Bécsben is sok lesz, inkább pesti konzolboltokra keress rá gugliban, ott az árlistákon már lathatod majd a 20 k körüli difit...Jah Force Unleashed ütni fog, csak attól félek, h bekockulok majd, mert se barátnő, se család, senki nem lát, amíg fel nem tűnik majd a creditslista
  • warass
    Ki fogsz nevetni, de Tecsoban láttam, nem gazdaságos, eredeti, original 9k, az alatt csak rendelésre láttam én is(pl. ebay). Ha esetleg vezetékes is jó az 7k volt.
  • CSOCSO
    van olyan atalakito ami normalis (piros/feher) RCA-t alakit at a tipikus pc-s 5.1 hangcuccosra ( tehat van rajta fekete/zold es narancs kimenet)

mukodik!!! ocsemnek ugy kotottem ossze a cuccost, hogy a tv bol jon az elol torteno hangok es hatulrol jovo hangok a rocker szekbol jonnek ( ilyen tv jatek szekecske amibe bele vannak epitve a hangszorok.. kiprobaltam: NAGYON ZSIR!
  • tarti19
    te erősítő nélkül nem fogsz semmilyen hangdobozt meghajtani:) Gyári csomagban van komponens kábel a kompozittal egybekötve:) Igaz itt Sztereo hangzást tudsz kicsikarni a gépezetből, esetleg optikán már 5.1 7.1 akár 9.1-t is:)
  • Minstrel
    talán a moddolás még nem is zavarná őket a controller esetében, de a lejárt garancia az szívás, szerintem arra csak 1 év jár, de megpróbálhatod, hátha valami jó sztorit adsz elő és küldenek egyet, annyi controller-jük lehet, mint a sz@r
  • Adi
    Nincs erre sok gari sztem. Szét van modolva a gépem!:O
    De 2007.02.26-án vettem a gépet konzolboltba.
    Amúgy megfrankón szar a joy.
  • Minstrel
    Ha még garanciális a gép akkor felhívod ügyfélszolgát, elsírod neki, hogy az pl. RB gomb nem működik rendesen az irányítón és erre ők küldenek postán cserébe egyet. A régit nem viszik el csak mondják, hogy tartsd meg, ne dobd ki, ne add el bla bla..
  • Ragnar360
    sry :)
  • Vinsanity15
    és amugy lehetséges h a forgalmazo aszondja h nemjár a premium packhoz ilyen gyári kábel ? mert aztmondta nekem , ezt amit mutatsz meg kulon asszem nemlehet az odlalon venni
  • Adi
    Azért kérdeztem meg, mert gondoltam hátha tud vki vmi akciót vagy akármi.
    És pont vett joy-t vagy vmi.. ennyi.. ebbe nem tom mi az owned.
  • Vinsanity15
    a monitorbo lamugy nem hdmi/dvi kábel vagy VGA megy ki ?a piros,kék, zöld hova megy bele... ?
  • Vinsanity15
    amit én linkeltem az nemjo ? mert csávesz aztmondta h a premium pack ban nicnsen ilyen komponens kábel és h kulon lehet venni...itt qa cég oldala , de ott én csak ezt találtam amit betettem képet.

kábel
  • Denes888
    Nem!!! A gyári az componens kábel. piros,kék,zöld rca megy a monitorba, és a másik szálon piros és fehér a hangfalba. De létezik google is.
  • Vinsanity15

Szasztok, ez akar lenni a gyári kábel ami mehet a hangfalba ?
  • Ragnar360
    owned :DDD - a kérdés is értelmes volt, lol :)

tételezzük fel, h vki beírja, h 6k itt és itt, de lehet nem az a legolcsóbb, viszont ő nemtud más helyet, neki is szétkéne nézni, h a 6k-s ár helyett van e olcsóbban vhol bp-n
    (hülye kérdések = azonnali ban 4!44aS TÉK :D)
  • james69holden
    akkor miért nem nézed meg a pesti konzolboltok árlistáit?
  • Adi
    vmi bp-i bolt kénne...
  • james69holden
    ebay pl.
  • Adi
    Szerintetek hol tudok legolcsobban joy-t venni?
  • luckyboi
    Ok, köszi! Holnap megy haver Bécsbe, ott is szétnéz nekem. Nem tudom vidékről elég nehéz beszerezni jó áron és részletre konzolt. Ja 'múgy a leginkább várt nálam, amit kihagytam, az a SW: Force Unleashed!! Az ütni fog .
  • warass
    Tényleg sok, az elite a legtöbb konzolboltban 78-80 körül mozog, régebbi gémeket nézz jó állapotban, használtan, Halo 3-at 5k körül, Forza 2-őt már 3kért láttam.
  • tarti19
    minek HDMI? Komponens kábel bőségsen tud Hd-t ergo én nem bánom, hogy nincs rajta HDMI...
    HD-TV nélkül meg nem tudom:P
  • tarti19
    igazad van nálam a kis 360 azt a célt szolgálja, hogy vigye azt amit a ps3 nem tud:) PC-re költeni ilyen konzolok mellett? Merész 1 bivaly pc-ből kijön a másik 2 konzol cakk-pakk:D
  • luckyboi
    Az a helyzet, hogy a héten lett volna eksünben 59-ért Premium, de nem hdmi-s. Nekem meg részletre kellett a gép, uh maradt az Elite, csak az volt a boltnak. ( ELectro World) Amúgy nekem még megéri. De nem vagyok tele. Még HDTV-m sincs !
  • luckyboi
    Gondolom ez nekem jött, nade a PS3 az nem Xbox360! És nekem ez a bejövősebb. Ha másért nem akkor a haverokért, akik már tolják egy ideje Live-on és nem unatkoznak. Ha a hírek igazak, akkor 2012 körül jön az új gen, addig meg nem fogok unatkozni szvsz. PS3 szóba se jöhetett volna nálam, vagy pc, vagy Box.
  • tarti19
    Ha nem tudod hova költeni a delládat , akkor megértem:)
    Jó kis gémek lesznek, cask multi részleget nem tudom mire vegyem majd meg:)
    Premium csomagot már 58K-ba kapsz vagy szeirntem olcsóbban is hozáádvágnak eyg ilyen masinát---Yjatekaim.hu-ról meg tudsz venni gémeket bőségesen ólcsón...
  • luckyboi
    Lehet , akár még jó is lehet , én a következőkre gyúrok idén még vásárlás ügyben: HALO3, COD4, Forza2, GOW2, Ninja Gaiden2, Fable2, SoulCalibur4, FarCry2... stb kábé ezeket szeretném.
  • tarti19
    ennyiért már GTA 4 vagy MGS4 kiszerelésű PS3-t is vehetnél:D:D::D
    vagyx ha box akkor premium és hozzá vagy 2 -3 új gémet:D
  • Istencsászár
    Jóak gém!
  • SD456
    Na jövő héten megveszem az Alone In The Dark-ot. Remélem jó játék, nekem a videók alapján nagyon tetszik.
  • luckyboi
    Najó , hagytam magam rábeszélni és holnap veszek egy Elite-et , ajándékba kapok egy Tiberium Wars bontatlant. Mindez 99.990 HUF-ért. Lehet nem vagyok normális, de mégis jobb mint Pc-re gyűjtögetni életem végéig. Ja és soha nem fogom flasheltetni, mert a Multi a lényeg, nemigaz?! Na minden jót, hamarosan találkozunk Live!-on!!! Písz
  • Minstrel
    én bekapcsolás előtt hősugárzóval melegítem, hogy a hideg xbox ne hirtelen melegedjen be
  • bexinho
    én 5 percet szoktam kb futtatni indulás előtt és kikapcsolás után. Azidő alatt letöltök videokat, van mikor elkezdek demot letölteni. Szóval aki jól használja ki, annak tök mind1. Szerintem is érdemes azért így csinálni, mert ugye nem olyan ERŐS a hűtésrendszere.
  • Istencsászár
    Sablonszöveg ami eléjük van rakva és mindenkitől mindent végigkérdeznek, te lehet hogy tudod hogy nem az a baja, de vannak akik nem...
  • bexinho
    Nekem mikor bedöglött a tápom, zárlatos lett, akkor a nő a telefonba kérdezte, hogy hogyan volt használva. Tápba, vagy közvetlen a falba volt kötve? Mondom a hosszabbítóba. Azt mondja,az úgy nem jó, mert a tápot közvetlen a falba kell kötni. Mondom elnézést hölgyem, de a tv-t,hifit,lámpát... és nem sorolom még mit, hova kössem akkor??!?!? Aztán csak makogott meg h hát akkor is úgykell használni. Szal nem értem miért ilyen embert (NŐŐŐŐT!!!!) tesznek oda...
  • Istencsászár
    Persze logikus, de nem ez fogja megmenteni vagy megölni... mondjuk én ezekre az 5-12 perces várakozásokra értettem.
  • DanielT
    Nem teljesen hülyeség, mert ha megfigyeled, játék közben sokkal jobban pörögnek a gép ventijei és a dashboardon szépen lassan visszalassulnak pár perc után, ahogy már nem kellenek annyira. Azonnali kikapcsolással a csúcsforró ponton veszed el a teljes hűtést. 2 perc járatás nem árt, ha valaki jobban érzi magát tőle.
  • Istencsászár
    Valaki kitalálta aztán terjed a hülyeség, nemkell semmit, kilépsz a gémből és kikapcsolod.
  • trick daddy
    gratula az x-ed hez

hát sztem igen kb:8-12 percet minden game után
    de ha a 175w-s x-ed van akkor szerintem nemnaon
  • DöflingR
    Én mikor abbahagyom a játékot még körülbelül 5 percig járatom dashboard-ban aztán kapcsolom ki :)