176877

-
én onnan rendeltem a premium + gtaiv packet kb 1 hónapja. nem volt semmi gond. -
Mozes13 #46095 Most 75-77 körül fogok venni elitet, annyit meg sztem megér a 120as vinyó meg az az egy-két minimális plusz. -
Killer kolléga tanácsára belinkelem ide is ha már a Halo 3 topicjába megtettem hátha itt tudja valaki a megoldást:
Már vagy 1,5 éve biztos van boxom de még csak most adatott meg nekem a lehetőség hogy live-om is legyen és mit ad isten adtak hozzá 30 nap goldot mint gondolom mindenki másnak:D Az lenne a kérdés hogy a Halo 3 -ban hogy tudnám kipróbálni a multi örömeit mert amikor belépek a matchmaking,vagy bármelyik opcióba akkor csak magamat látom senki mást.Tudom hogy egy ideje már lecsengett ez a nagy őrület a játék körül de azért nem hiszem el hogy annyira hogy ekkora pangás legyen a szervereken...Ja és megvan origiba a 2. rész is és ott is ez a szitu szóval biztos én bénázok itt:D Előre is köszi a segítséget! -
Brash #46093 Várj meg egy karácsonyi akciót és vegyél Elite gépet. :D ;) -
ősszel meglátjuk :) (én mindenesetre hamarosan behekkelek egy 120ast a mostani 20as helyére, tizezerér' :) ) -
az xbox360 miért pont 360 nevű lett? 

--
Amúgy meg vegyetek Elite-et, jó az, szép fekete, a 20-as hdd-re szerintem max. 2db kisebb játék fog ráférni, de ha minden játék feldob majd 7-8Gigát rá akkor egy. Ja meg az új Premium úgyis 60Gigás lesz, akkor meg ne vegyetek Elite-et mégse
-
luckyboi #46090 Pedig milyen csábító az a 120-as winyó, még az üzletben is ezzel jöttek:
- Hú, nem is az Elitet viszed? de az milyen már, hogy csak 20-as az nem jó, nézzed meg a 120-as árát. Ötvenézér forint ecsém! Há' mé' nem veszed egybe, oszt kijön százból géppel együtt!
20Gb mindenre elég, mégha el is durvul a helyzet. -
Mozes13 #46089 De ha ősztől lehet majd menteni hdd-re a játékokat akkor jobban megéri nem? Mer a 20asból is felismer vagy 14et és ha abból még lejönnek a demók meg a mentések akkor alig tudsz csak egy-két játékot majd telepíteni. Vagy ez nem minden játéknál lesz opció? Vki leírhatná a tapasztalatait a 20as hdd-ről, hogy neki mennyire elég vagy nem elég a hely rajta, megköszönném. -
egen, az elite nagyon rossz ár/értékkel rendelkezik... -
luckyboi #46087 Amúgy sztem mindegy. A lényeg a gari. Semmi illegalitás kéremszépen, akkor nem tétel,ha esetleg RRoD vagy bármi más történik. Én 2 hét mulva veszem, de csak Premium, mert az Elite-re (már) nincs szükségem. -
Kalozoner #46086 ha bele van égetve a felirat
akkor viszi
, egyébként meg nem viszi sajnos..
-
SlickAdam #46085 Figyuzzatok már!
Lenne egy kérdésem (a FAQ-ban nem leltem rá a válaszra): Hogy áll az X a feliratos divx filmekkel? Viszi-nem viszi? :S -
ELit minek? jáj:Dsima premum pack vagy a másik nextgen konzolka:D -
Mozes13 #46083 Én is e két bolt egyikéből akarok venni egy elitet hamarosan, de hol egyik helyről hallani jót vagy rosszat, hol másikról, így én se tom hogy honnan vásároljak végül :S -
Rendben,köszi az infot.
Mert amikor megláttam hogy 50 Hz elkapott az agybaj,mondom ilyen nincs.
Pénz meg nincs HDReady-re se mivel diák vagyok,dehát ezzel vannak igy egy páran.
Köszi mégegyszer.
Üdv,Nemo -
pedig...:D -
- nem vittem meg "szereltetni" -
Ha okos vagy nem is viszed. -
Nem lesz gond vele, alig van ma olyan TV ami ne támogatná a 60HZ-et. Még nagymamám régi Orionja is tudja, szal emiatt ne izgasd megad. -
luckyboi #46078 Nos, akkor a Platinumból vagy a Gólemből fogom, majd egy-két telefon után eldöntöm. -
végül is van adószámuk, jegyezve vannak +++ viszonylag olcsóak, 576 és társaihoz képest egyenesen aranybánya -
Kalozoner #46076 idézőjelbe teljesen mindegy hol veszed a gépet, ha vacsi új, mikiszoft 3 év garija az összes boxra jó, legyen az akárhonnan beszerezve... -
Kalozoner #46075 kiírod egy DVD-re és berakod, és ott lesz a demok között ha jól tudom, tehát semmi ördöngősség... -
luckyboi #46074 És a PlatinumShop, az jó-e? -
Csak Live-ról lehet letölteni, ha jól tudom... -
havast #46072 hello!erdekes kerdes lesz...szoval annyi a lenyeg,h tudnatok abban segiteni,h honnan tok x360ra demo gameket letolteni,s miutan letoltottom,hogy irjam ki,vagy esetleg pendriverol is lehet jatszani veluk??mert a dobozzal most nem vok netkozelben,es nem vittem meg "szereltetni"...thx elore is! -
ide menj inkább -
Scooby87 #46070 miért mi baj a golemmel? eddig még rosszat nem hallottam roluk...jómunkás emberek..még a mahis konzolra is válalnak gart. -
SD tv? nem a legjobb döntés, persze elfutnak a stuffok:) -
Sziasztok!
Olvasgatom a fórumot már 1-2 hónapja de csak mostanába regisztráltam magamat az oldalra.Lenne egy problémám.Ma elmentünk vettünk egy síkképcsöves 72 centis Thompson tévét öreganyámnak.A probléma az hogy ugye a boxhoz 60Hz-es tévé kell hiszen a legtöbb játék ezt követeli meg minimum frekvenciának.A thomson tévé 50Hz-es a papirja szerint.Akkor az én Daewoo 72 centis CRT tévém is annyi gondolom pedig 2 éves.
Kérdés a következő: elfutnak ezen az uj játékok vagy pedig cseszhetem?
A tévé maga 50 rugo volt akciósan a "földalattiba".
Köszi a válaszokat.
Üdv,Nemo -
azt a boltot töröld ki a szótáradból és a közelébe se menj... ejj:D Végül is ha új dobozos a cucc:D kitudja:D -
luckyboi #46066 Hát ha neked megfelel, akkor nekem is! Most nézegetem a házhoz rendelhetős hazai boltokat, ez a GolemKonzol nem tűnik rossznak, sőt! Lehet kövi hónapban ( 2 hét múlva) megveszem, itt csak 59k a Premium. Az már jó nem? -
áhogy érzed:) nekem a box is megfelel:) mondjuk rangsorba a 360 nem tudott előrébb kerülni mint a ps3, pedig szubjektíven álltam a dolgokhoz... PAd ami egyedül dob valamit a box javára -
luckyboi #46064 Ja, hogyne! Lehet, hogy Wiiccelsz?
-
azért én a rettegett pléééjsztésön trííít is a figyelmedbe ajánlanám, pláne ilyen felhozatallal...:D -
luckyboi #46062 Lebeszéltem magam az Elite-ről. Mégis sok az a 20k difi. Két hét múlva megveszek egyben egy Premiumot, aztán a többi meg majd jön lassan , gém, play&charge, meg ami kell még... -
fáj a szívem mikor ilyeneket olvasok és nincs pénzem... :(
na de majd talán ősszem már...
:D -
"szabályos kör alakú karcolás" általában akkor szokott keletkezni amikor mozgatják a dobozt, ha van benne lemez...szerintem Te mozgattad direkt. Lehet én is megteszem, elegem van a Viva Pinataból
Minden új box tulajnak mondom, ha van csaja, NE is említse, h létezik a VP, nem értem haveroknál is probléma, a nők jobban kockulnak tőle, mint mi pl. a GTAIV-től.
-
Hello!
Egy ismerősőmnek, egy "szakember" javította a 3 LED-es gépét, és úgy néz ki, hogy alaplapot kellene csereélni rajta. Ebben az esetben a régi Hita meghajtót gond nélkül át lehet szerelni? -
én inkább az asszonytól félnék:D -
detoxic #46057 Sziasztok!
A boxom tegnap este csinált egy szabályos kör alakú karcolás szerű valamit az egyik lemezre....
Azóta semmi gond vele,bár a lemez(asszony vivapinata-ja)így már nem működik,azzal történt a baleset

.
El fog romlani?
Tegnap bele raktam egy tisztító DVD-t is,hátha a fej kinlódik.....
Valakinek volt már ilyen?