176898

-
-
enyém is, de tudom, hogy füllent :D -
gyönyörű kép <> prezis proji ;)
de azért a méret sokmindenért kárpotol... (párom is mindig ezt mondogatja :D ) -
juuuj az nagyon jó muri ha elég setét van. -
Loufee #46193 én meg egy HP xp8020-as projectoron tolom a gameket gyönyörű kép mellett
-
én 80 hd ready tv-n nyomom hdmi-vel, de 1x kíváncsiságból benyomtam sd-re és nekem nem tünt olyan rossznak (sokkal rosszabat vártam)igaz, hogy nem volt olyan kidolgozott és nem "élt" annyira a kép..... de ps2/gc/x-nél fényévekre volt. ja meg olvashatatlan írások a menűben :D -
Akkor ugye tudod,hogy nem 7336 Ft lesz?
-
... azt SDTV-re szokták szajkozni ... aki CRT monitoron látta a boxot 1280x720-ban, az befogja a pofáját és szépen lesajnálja MINDEN más megjelenítő képét, mert überelhetetlen.
De! Szépen elfogadja, h a 60hz szétcseszi a szemét és visszaül az lcd elé és megszokja a sz*rt ami sok sok hónap után már nem is tünik olyan sz*rnak, miután az emlékek halványultak :)) -
daneszbaby #46189 Jah xD -
amerikábol rendeled ?? -
-
daneszbaby #46186 Csak nekem kell összeszerelnem =) de aztírták hogy nemnehéz =) -
daneszbaby #46185 http://www.extreme-mods.com/Xbox-360-s/1.htm -
yap erre én is kiváncsi lennék
Daniel T átváltozott de a modora megmaradt
-
A következő beszarásnál is írj! -
Aleksz #46182 honnan rendelted linket tudsz adni? -
daneszbaby #46181 Nah jövőhéten rendelem a feketét amiben van egy szép X kékkel.
7336FT. -
Hello!
Ma kaptam vissza a Wadarr által felélesztett 3 LED-es gépemet. 5 óra folyamatos játék után semmi gond a géppel megy mint új korában. Egyébként 2006. 06. havi volt és hűtésmód nélkül múlt hétig bírta. -
És hány éves vagy? tizenhat? majd 5-10 év mulva erre térjünk vissza... -
Magánszemélyek szoktak, így üzletet nem tudok.. Saját tuning shoppal :D -
daneszbaby #46177 Nah keresgéltem és ezek közül választok:
vagy ez nekem ez tetszik a legjobban
-
DanielT megmondja majd neked a frankót hogy ne játszál 17"-os CRT monitoron :D -
Mindjárt megjönnek a többiek és elmondják neked szépen hogy akkor igénytelen vagy.. -
daneszbaby #46174 Igen az van Premium és 22"-os "moncsi". =D -
Igen, de vegyél Premiumot meg egy 19-22" lcd moncsit hozzá, ha nincs tvd. Sima tv is jó, de nem az igazi. -
jupa #46172 Ok a 60Hz nemgond, 5 éve 60hzn megy a monitorom mert 1280ba nem bír többet és semmi gond a szememmel meg a fejemmel
-
Van egy cég, aki csinál ilyen matricákat, egyszer találtam weboldalt, de most nem találom:D -
megy de nemajánlott, szemre/fejre .A többi bövebb infot a tapasztaltabb
jedi mesterek biztos hogy segitenek. -
http://www.gametrailers.com/player/37678.html?type=
Midnight Club L.A. new trailer
-
jupa #46168 Hello!
Az lenne a kérdésem hogy most szeretnék venni xboxot. Igen olvastam FAQ-t.
Kérdésem az lenne (félig meg is találtam a választ) hogy akkor bármilyen CRT monitorral is megy? És milyen átalakítót kell vennem? Köszönöm a választ. -
FN3 áll 1 pici ringből meg 2 pléjerből:) 1szer kell betölteni és kész, nemkell adatot olvasnia közbe. -
Arwenke #46166 Fight Night3, ott nincs install es megis ugyan ugy muxik mint x360n. -
daneszbaby #46165 Ti tudtok olyan helyet ahol lehet csináltatni ilyen külsö tuningokat a boxon?
Mint például ilyeneket (1:33) -
PS3omnál azért van kötelező install, mert a tetű lassú BR olvasó nem tudja megfelelő sebességgel kiolvasni a lemezről az adatokat. -
akkor sztem az csak lájvon (esetleg system linken/lanon) megy -
zölddel van ráírva.Valami ötlet? -
nem warez. tech buziknak van, szórakozni :D
az infectus chip jelenleg minimal linuxot tud elinditani, játékot nem. plusz, mostmár fel lehet hekkelni segitségével a kiszovárgott öszi beta update-t - értelme persze semmi, de én szeretek ilyenekről olvasni :) kiváncsi lennék a winyo install müxik-e benne!
---
Sephi: van itt 23-nál joval több gép ami nem halt be, nade erre majd térjünk vissza 4 év mulva, amikorra az életciklusuk végére értek, hiba nélkül ;)
---
Armageddon hiján az MK előző epizodját vettem meg, a Deceptiont, kicsit féltem, h randa lesz mai szemmel: de nem!!!! Simán ottvan az Armageddon szintjén, csak éppen kevesebb a választhato karakter, ha a haverral akarom agyonveretni magam... aki az elköv. években mortal kombatozni akar, ajánlott vétel ez a rész, hiszen ami most jön az egy BUZISÁG lesz! ... örök szivfájdalmam marad, h a shaolin monksot nem tették fel a kompatibilitási lisára, nameg h nincs PAL Armageddon :(
Midway kapja be. -
23 HDMI-s gépről tudok jelenleg aminél nem jött elő a RROD.
Amúgy lehet tudni, hogy ezek a HDMI-s modellek milyen aranyban halnak be? -
Azért volt 3 led mert az áram ingadozott, és ha a jövőben is fog akkor is 3 led lesz, ennek semmi köze ahhoz a 3 ledhez. -
Loufee #46158 ha pirossal van ráírva a dobozra, akkor olyan, mintha LAN-ban jáccanál(2 monitor, 2 hangcucc, " box)