XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila8805
Nekem egy ilyen Monitorom van ehhez is jó az utángyártott vga madzag:D? Mert nem naon futa a pízem az eredetit:-(

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

KILLER2
Akkor:
A monitorhoz kell egy VGA kábel. Az eredeeti kb egy 10es, az utángyártott 5000 Ft. A hang, az úgy van, hogy olyan a VGA kábel hang kimenete, mint a sima TVs kábelnek (piros és fehér dugó). Ha olyan a hangfalod, akkor így, ha a PCsre akarod, akkor kell egy átalakító, aminek az egyik végébe megy ez a 2 dugó, a másikba meg a PCs 3 dugó (fekete, narancs és zöld). Ha kérdésed van keress meg nyugodtan privátba vagy MSNen.

Töltsük le az internetet!

22Barna22
Killer az enyémre tudsz válaszolni valamit? :)

most vagyok Box vásárlás elõtt, de nem tom hogyan tovább :D

KILLER2
Monitoron olyan élességre, mint egy jó drága LCDTV-n. Amúgy XBOXon ninics HDMI, szóval mindegy, hogy a TVn van-e.

Ha egy 19 colos LCD monitorra kotnem az xboxot lenne olyan kepe mint lcd tv-n amin van hdmi(?) bemenet ?

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

22Barna22
NAGY KÉRÉSEM LENNE HOZZÁTOK, ISTENEK!

Szeretnék képeket és ÁRAKAT kapni azokról a cuccokról amik kellenek ahoz h az alábbi monitorra rá tudjam dugni a Boxot. És a hangot hogy oldom meg? :S 2 külön bemenetbe megy a PC és a Box? vagy mi?

KILLER2
Az szép és jó, de a szobámba ez nem igazán megoldható, fõleg, mert minden reggel belerúgnék.

sector512
Nekem a járólapon van a földön, van minden irényba legalább fél méter.

PSN: s3ctorHU

KILLER2
Wadarr visszahozta az XBOXom az élõk közé. Örök háal érte. Úgy látszik állandó helyra vágyik, szóval most nekiállok új helyet kertesni a számára. ti hova teszitek és kb mennyi hely kell neki?

Monitor...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Zsoltika 007
Szerencsétlenek még pc-re se tudták rendesen megcsinálni. Szted konzolra meg tudják?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Ioles
Hát ha már konzolról van szó akkor én inkább a TV-re kötném, mert ott szvsz élvezetesebb játszani, igaz ott szarabb a kép, de sokan írták hogy TV-n is szép, de sztem próbáld ki mind2-n. Ha nem akarsz költeni VGA kábelre akkor nézd meg ismerõsöknél ha tudod.

deep
Attól függ hogy a részletgazdag, vagy a nagy méretû képet részesíted elõnyben...
Attila8805
TV!!!!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

22Barna22
ki mit javasol? kössem a 19"-es CRT-mre vagy a 75-80-as SDTV-mre? :S

nem vagy egyedul ;)
HUNMarcus
PC-re már megvan nekem<#mf1>

PS3 ID: marcogi zsírkutya

hallod ha igy megy, mitn PC-re... sose, orujjunk hogy ere van ;)
HUNMarcus
a STALKER megjelenik boxra is?

Ezt senki nem vonta kétségbe! Valószínüleg te nem tartozol az átlag konzol felhasználok közé :)

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Kaplan
Hidd el elég tájékozott vagyok ahhoz, hogy ne bukfenceztessem a gépet játék közben :)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Mondjuk normál körülmények közt talán nem is kell a hûtés miatt aggódni.
Lehet, hogy sok probléma abból ered, hogy az átlag konzol felhasználó ahoz van,volt szokva, hogy elvan a gép bárhol és sose figyelt a szellõzésre,melegedésre! Erre vezethetõ vissza valószínüleg a lemezek karcolódása is, hogy menet közben mozgatják a gépet.
Persze ezek csak feltevések és én is inkább csak reménykedek benne, hogy jó helyen tartva sose éri utól a végzet melegedés miatt :)

Ioles
Mondjuk ez igaz

guardian hero
Mivel a Microsoft soha nem ismerte el hivatalosan, hogy nem megfelelõ a jelenlegi XBox 360 modellek hûtése, ezért nyilván azt sem fogja hivatalosan kijelenteni, hogy az új változatban jobb lesz.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Ioles
12GB=120GB

Ioles
Sziasztok!
Az új X360-ba egyáltalán javítva lesz a hûtés mert én akármennyi helyen elolvastam mindenhol azt írják hogy 12GB vinyó, HDMI stb..., de hûtésrõl szó sincs

:D
Ewergo
Ja, bocsesz...nem karcosak a lemezeim. Igazábol nem is tom mi karcolná meg hisz az olvaso fej, (szem) nem ér hozzá a lemezhez. Vagy mégis?
Fektetve használom. (mint a nõt) :)

megjegyzem hogy nekem van olyan...
meg olyasmim is amivel a PC-t rátom kötni a TV-re
rambuu
De rá lehet kötni csak kell egy átalakito kis ketyere, vagy veszel egy Switchet amivel át lehet kapcsolni PC és BOX között!

Én öket hivtam amikor beszart a boxom, sajna csak egy nõ van a telefonnál és ö veszi fel az összes Magyarországi hívást.Nagyon segítõkész. A hívás egyégként ingyenes. A szám : 0680018590
Crackdown és Burnout Revenge eladó. érd:[email protected]
Valaki vette már fel a kapcsolatot a microsoft magyarországi képviseletével xbox ügyben? Mert a garancikönyv hátulján feltüntetett 80as szám annyira mégse ingyenes és senki se hajlandó felvenni csak a gép aki pedig perceken át ecseteli, hogy inkább a weblapon nézelödjek.
Szal a szervizelést meg a cserét csak rajtuk keresztül kell intéznem, de másképp nem lehet elérni õket csak a 80as számon?
Inkább magam akarom intézni a garanciaérvényesitést, mert ha a tescora hagyom, ahol vettem akkor... pff...

Zsoltika 007
Hát akkor ezért.
Egyébként nem értem mi ez a nagy hõbörgés. Egyáltalán nem vészes a live gold elõfizu egy évre. Nézzetek szét mibe kerül manapság egy szerver bérlése.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

guardian hero
A Sonynál a játék kiadójának kell fenntartania a szerverparkot, ezért fogják kispórolni rengeteg játék PS3-as verziójából az online multit. Sõt, már a Sony belsõs címeibõl is elkezdték kispórolni.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Zsoltika 007
A live szervereket valamibõl fizetni kell. Ez nem a máltai szeretet szolgálat. Annyi a különbség hogy a sanyi beépíti a gép árába. Ott sem ingyen van.

Attila8805
<#hehe><#hehe><#hehe>Félreolvastam<#hehe><#idiota>

ffxi
Úgy tom X online része forrotabb, dinamikusabb és kidolgozatabb mint PS3-é. Már az elsõ generációnál is bizonyított az X.

Fákjúal!

On-Line játék mindkét gépen van ugyhogy ez nem hinném hogy fontos.
Viszont ugy tudom hogy a Sony-nál maga az on-line játék lehetõsége nem kerül pénzbe (ha nem jol tudom sorry). Ugyhogy lassan a MS is észbe kaphatna hogy a arcade letöltések meg hasonlók rendben hogy fizetõs,de a (jobb esetben) megvett játék netes multijához ne kelljen már külön fizetni a gold-ot...

KILLER2
Warez sokba, online játék kevesebbe, bár PSnél nagy elõny, hogy ingyenes, de azért négiscsak van egy kis árkülönbség. Én meg személy sokkal jobbnak tartom az XBOX 360 irányítóját, mint a PSét.

Szerintem a warez kis hazánkban jelentõs mértékben beleszól a dolgokba.
Online kevésbé. Arra különben is ott a PC. (mondjuk warezra is)

ffxi
Warez hány %-ban szól bele?
Online gém úgy szintén hány %-ban?

Fákjúal!

X et is csak ezért vettem ez hozzá tartozik :D

Ha olcsón esik belõle valahonann akkor igen. Egyébként én biztosan nem.

Hát akinek van több mint negyed milliója hogy 2 konzol gépe legyen otthon,amibõl ráadásul a játékok legtöbbje jön mindkettõre,az vegyen Ps3-at is...
Gyanitom inkább a kizárolag egyik vagy másik gépre érkezõ cimek,és a warez lehetõségek függvényéban teszik le legtöbben a voksukat az egyik mellé.

KILLER2
Attótl tartok nem. Pedig én már elmondhatom, hogy csalódtam az Xben. A PS3 túl drága és nincs is feltörve. A 360 nekem szimpatikusabb. Most jön ki az új verzió, szebb és jobb lesz.

HUNMarcus
Az elöbb mértem meg a hátul kijövö levegõ hõmérsékletét egy kis játék után. Olyan állandó 36,5 fokot mutatott a hõmérõ. Mit gondoltok??

ffxi
Nos X tulajok, mit fogtok csinálni? Lassan jön a PS3, be fogtok ruházni rá? Nem flém indításnak szántam, csak közvéleménykutatás célból kérdeztem.

Fákjúal!

KILLER2
Remélem igaz. Bár örülök, ha egy Core packba be tudok ruházni most, nem hogy egy ilyen 120 ezres cuccba. DE legalább lesz 3 controllerem, viszont lesz egy felesleges HDD-m. Leeht, hogy én is eladom majd a 360om darabjait.