XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
A monitorhoz kell egy VGA kábel. Az eredeeti kb egy 10es, az utángyártott 5000 Ft. A hang, az úgy van, hogy olyan a VGA kábel hang kimenete, mint a sima TVs kábelnek (piros és fehér dugó). Ha olyan a hangfalod, akkor így, ha a PCsre akarod, akkor kell egy átalakító, aminek az egyik végébe megy ez a 2 dugó, a másikba meg a PCs 3 dugó (fekete, narancs és zöld). Ha kérdésed van keress meg nyugodtan privátba vagy MSNen.
Töltsük le az internetet!
most vagyok Box vásárlás elõtt, de nem tom hogyan tovább :D
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Szeretnék képeket és ÁRAKAT kapni azokról a cuccokról amik kellenek ahoz h az alábbi monitorra rá tudjam dugni a Boxot. És a hangot hogy oldom meg? :S 2 külön bemenetbe megy a PC és a Box? vagy mi?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Lehet, hogy sok probléma abból ered, hogy az átlag konzol felhasználó ahoz van,volt szokva, hogy elvan a gép bárhol és sose figyelt a szellõzésre,melegedésre! Erre vezethetõ vissza valószínüleg a lemezek karcolódása is, hogy menet közben mozgatják a gépet.
Persze ezek csak feltevések és én is inkább csak reménykedek benne, hogy jó helyen tartva sose éri utól a végzet melegedés miatt :)
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Az új X360-ba egyáltalán javítva lesz a hûtés mert én akármennyi helyen elolvastam mindenhol azt írják hogy 12GB vinyó, HDMI stb..., de hûtésrõl szó sincs
Fektetve használom. (mint a nõt) :)
meg olyasmim is amivel a PC-t rátom kötni a TV-re
Szal a szervizelést meg a cserét csak rajtuk keresztül kell intéznem, de másképp nem lehet elérni õket csak a 80as számon?
Inkább magam akarom intézni a garanciaérvényesitést, mert ha a tescora hagyom, ahol vettem akkor... pff...
Egyébként nem értem mi ez a nagy hõbörgés. Egyáltalán nem vészes a live gold elõfizu egy évre. Nézzetek szét mibe kerül manapság egy szerver bérlése.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Fákjúal!
Viszont ugy tudom hogy a Sony-nál maga az on-line játék lehetõsége nem kerül pénzbe (ha nem jol tudom sorry). Ugyhogy lassan a MS is észbe kaphatna hogy a arcade letöltések meg hasonlók rendben hogy fizetõs,de a (jobb esetben) megvett játék netes multijához ne kelljen már külön fizetni a gold-ot...
Online kevésbé. Arra különben is ott a PC. (mondjuk warezra is)
Gyanitom inkább a kizárolag egyik vagy másik gépre érkezõ cimek,és a warez lehetõségek függvényéban teszik le legtöbben a voksukat az egyik mellé.
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Fákjúal!