XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
kösz szépen mikor adod...?
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
[email protected]
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Töltsük le az internetet!
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
privibe is jó
köszi.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
És különben is, minek?
Emu meg xD...
Lehet átnevezek valamit PS3 emura, azt feldobom torrentre, hátha annak is örül majd a sok eszes :D
PSN: berghold
Kicsit hülyén fogalmaztam remélem értettétek.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
lckrz.try.hu
De különben leszedtem és hát az az igazság hogy fogalmam sincs hogy mûködik de nekem nem csinált semmit sem, ha betettem a dvd-t.
"Hát nem tom megye én leszedtem be is tettem egy xbox360as játékot de nem csinált semmit sem, igaz nem is tom hogy mûködik."
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
http://darkside.eof.hu:1024/details.php?id=35049
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
BAD Boys
Ha valakinek kell tok adni linket. De csak Privibe kérje, hogy ne legyen belölle galiba.
PS3 ID: ghost_hun
De más oldalak is 6-7 pontokat adtak rá...
Nem tudom,biztos van valami varázsa,amit én nem látok át,de én inkább mélyebb gondolataimat nem fejtem ki errõl a játékról,mert még megsértenék vele valakit...<#vigyor4>#vigyor4>
It's awkward, single-minded, gross, slightly ugly, somewhat stilted, fully cheesy, and dumb with a capital D, U, and M, but Earth Defense Force 2017 somehow, some way manages to entertain. As you sit, blowing up aliens for an hour or two at a time (any longer than that, and your brain will start to rot), you'll be asking yourself why you're enjoying this so much, when there's so many clear-cut flaws all over the place. And though you'll never come up with a reconcilable answer, after a while you have to give in to the game's earnestly brainless brand of action and accept that it's just plain fun.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Kicsit csúnya... és? Budget title.
Kicsit félkész (fizika, ütközésdetektáció, ai)... fenti.
De mondj egy másik olyan játékot, ahol többszáz bogarat lõhetsz szanaszét egy lövésbõl, majd egy toronymagas robot leszedésekor akkorát robban hogy kiégeti a retinádat és kiszagagtja a kezedbõl a kontrollert ... :)
Persze aki nem bírja az ilyesmit annak 0/10, a cikkben le van írva hogy kiknek nem ajánlják a játékot (gyak. errõl szól a cikk).
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ez a 9/10 fájt.
Ezzel egy szintre emelték egy Gears of War-al vagy egy Lost planet-el...
Nevetséges...
De lehet én vagyok földhözragadt hogy nekem ami gagyi,az gagyi.Már pedig az EDF 2017 asszem az erre a gépre készült leggyengébb játék megtisztelõnek éppen nem nevezhetõ címért is indulhatna...