176909

-
Egy életre.... -
Scooby87 #47132 a ban az hány napig tar amúgy? -
Nem lehetsz ekkora láma. Szevasz... -
Achievement Unlocked!!!!444négy
(Ban?)
-
hello, van egy wireles routerem, ha a box-ra usb-n keresztül teszek egy vevőt, müködni fog a net? vagy csak a saját original vevőjével müködhet? -
lcd-re kompozittal rá se kösd... HDMI vagy VGA kábel alap. -
Teljesen lényegtelen hol veszed a gépedet. Akár még külföldről is hozathatod a gari akkor is él itthon. Vedd meg amilyen olcsón csak tudod, semmit nem vesztesz. -
qper #47125 Gari szempontjából teljesen mindegy hogy pl. valamelyik kicsi boltban veszem az új gépet (pl. console corner, vagy konzolstudio), vagy pl. bemegyek a MM-be? Mert az árkülönbség több, mint 15.000 a kicsik előnyére? Pl. nagyon tetszik a 61900-ért gép+1 játék, ami biztos nem egy GTA4 kaliber, de legalább van az árban, amíg az MM-ben még mindig talán 76k körül van csak a gép.
EZ a géphez csomizott HD AV kábel milyen minőséget produkál? Kipróbáljam vele a gépet LCD-n vagy bugázzak be egy HDMI-t azért?
/azért kérdem mert egy srác tegnap akart eladni nekem egy garipapír/számla nélküli PS3-at azzal hogy ezt nem a Sony javíttatja, hanem a "havertulajcsávó csináltatja meg egy szervízbe'", hát persze hogy így nem kellett/ -
Most van egy kevés spóroltpénzem,de sajna azt telcsi megjavíttatására költöm (lcd csere + gyári előlap), a maradékot meg Rock Band 2-re :) Sajna augusztusban nem lesz új játék:( És a Gow valszeg nekem is a karácsonyfa alá kerül :)
(hm, 1 hsz-ben 2x is használtam a sajna szót(ja már így 3x
))
-
pazze... :) -
Természtesen nem:)
Infinite Undiscovery már elő van randelve, Fable 2 szülinapra jön, Gears 2 collectors pedig karácsonyfa alá:) a többi majd jövőre... nincs az az ember aki ennyi jó gémet idővel, enegriával, pénzel bírna:) csak arra irtam hogy a megjelenések szempontjából szeptembertől van a játék zuhatag és jönnek az exluzívok a nagyágyuk... -
Gitár :) GH2 és 3 után muszáj. Egyépként muszáj megtörni a csendet ha valakit le kell beszélni az arcade-ról:D -
Jó látni, hogy a fórum esti csöndje egy kicsit megtöredezik... -
Dob v. Gitár? -
Semmi multiplayer? Hm, nem tudod mit hagysz ki!Istenem, annyi sok órát(inkább napot írnék) töltöttem a GTAIV multi mellett haverokkal és valahogy el is leszek vele még a rock band2-ig :) -
Nálam a The Force Unleashed-hype megy rendesen. A csütörtöki demó-pletykáról tud valaki valami újat? -
Nekem füles nemkell, 20 gb-os HDD-t meg megveszem hawertól. 6k. -
Nem azt mondtam,hogy mást nem szeretnék, de RB2-t meg gow2-t mindenféleképpen. :) Hameg te mindegyik játékot megveszed amiket felsoroltál akkor nem kereshetsz keveset 
#47113 - Mondom én
-
Hm, aligha egy 10k-val drágábbért premiumot lehet venni. Annó még én is az arcade-ért voltam oda mert 44-ért megtudtam volna venni(újonnan), de sokat gondolkoztam rajta, nameg Istencsászár is lebeszélt róla
És így utólag is jó ötletnek tartom,hogy premiumot vettem, azért is mert utólag hdd + headset-el drágábra jöttem volna ki
-
Árkédot venni halott ötlet... -
Ez az év még csak most indul be:)
Too Human
Infinite Undiscovery
Star Wars: The Force Unleashed
Silent Hill: Homecoming ( majd kiderül... )
FIFA 09
MotoGP 08 ( capcom mit hoz össze kiváncsi leszek... )
Midnight Club: Los Angeles
Fallout 3
Fable 2
Dead Space
Command & Conquer: Red Alert 3
Mirror's Edge
Project Origin
RACE Pro
Gears of War 2
Tomb Raider: Underworld
Call of Duty: World at War
ezek ugy must have:) ( lehet pár átcsúszik 2009 elejére, sose lehet tudni... )
-
hupsz ez lemaradt
-
OFF: jé, te közel lax a campona-hoz? én is
-
A Camponai 576-ban, sima arcade-ot, de csak a jövő héten veszek hozzá játékot (csak kíhúzom a Boom Boom Rockettel addig :D) -
Sajna nekem mindíg másra megy el a pénz, nem sűrűn veszek játékot.
De még az évben mindenféleképpen a Rock Band 2-t meg a GoW2-t beakarom szerezni :)
-
Nah ebből a listábol 1 max 2 cím jönn be XD -
honnan veszed? milyen játékkal? (csak azért érdekel, mert ha már ps munkákban is sokszor látlak akkor had tudjam )
-
Hmm köszi, sztem a Soul Calibur 4-et, meg a Condemned 2-t megveszem.
Az első rész PC-n nagyon bejött. -
Bia:HH, Meg midnight club^^ na ezekre pályázok :-) -
Freedy #47103 fifa 2009-re nagyon kíváncsi vagyok. euro 2008-at tesómmal sokat toltuk, 2009 biztos ennél is jobb lesz. Meg majd az új pes is biztos jó lesz... legalábbis remélem, hogy most összeszedik magukat. -
Euro 2008 ( de inkább várd meg a Fifa 2009et 1-2 hónap kb )
Fight Night 3
PGR4
Halo3
Darkness
Orange Box ( ha még pécén nem játszottad )
Condemned 2 ( kötelező fps )
Army of Two ( egy haverral Co-opba istentelenül élvezetes, legjobb co op gamma! )
ACE COMBAT 6 ( árkéd vadászrepülő, gyönyörő és akciós, japó minőség )
stb.. -
Freedy #47101 soul calibor iv esetleg? benne van yoshimitzu is. -
Sport, verekedős (Tekken-féle), FPS (bár konzolon még nem próbáltam)
Végülis minden, csak rpg, meg kaland nem.
-
Freedy #47099 igen jön:D Lips novemberben. szerintem jó kis karaoke játék lesz. -
És mi honnan tudjuk hogy mégis mi érdekel?
mondok egyet Viva Pinata:) -
Too Human hónap végén, Usaba jövő7en -
Csak ha VIP tag vagy amiért ki kell perkálni egy kisebb összeget az SG javára. -
jövő7 keddtől kb 5 ronggyal lesz drágább mint a 20gigás -
Nekem már csak 1 bajom van. Ráuntam a DoA4-re és a Burnoutra is.
Ajánljatok már vmi jó játékot. :D
Jön vmi jó játék mostanában? -
ha vip vagy szerkesztheted :P