176909
banner
  • Alwares
    Egy életre....
  • Scooby87
    a ban az hány napig tar amúgy?
  • theone91
    Nem lehetsz ekkora láma. Szevasz...
  • DöflingR
    Achievement Unlocked!!!!444négy

(Ban?)
  • Tikal #47128
    hello, van egy wireles routerem, ha a box-ra usb-n keresztül teszek egy vevőt, müködni fog a net? vagy csak a saját original vevőjével müködhet?
  • arty
    lcd-re kompozittal rá se kösd... HDMI vagy VGA kábel alap.
  • Alwares
    Teljesen lényegtelen hol veszed a gépedet. Akár még külföldről is hozathatod a gari akkor is él itthon. Vedd meg amilyen olcsón csak tudod, semmit nem vesztesz.
  • qper
    Gari szempontjából teljesen mindegy hogy pl. valamelyik kicsi boltban veszem az új gépet (pl. console corner, vagy konzolstudio), vagy pl. bemegyek a MM-be? Mert az árkülönbség több, mint 15.000 a kicsik előnyére? Pl. nagyon tetszik a 61900-ért gép+1 játék, ami biztos nem egy GTA4 kaliber, de legalább van az árban, amíg az MM-ben még mindig talán 76k körül van csak a gép.

EZ a géphez csomizott HD AV kábel milyen minőséget produkál? Kipróbáljam vele a gépet LCD-n vagy bugázzak be egy HDMI-t azért?

/azért kérdem mert egy srác tegnap akart eladni nekem egy garipapír/számla nélküli PS3-at azzal hogy ezt nem a Sony javíttatja, hanem a "havertulajcsávó csináltatja meg egy szervízbe'", hát persze hogy így nem kellett/
  • DöflingR
    Most van egy kevés spóroltpénzem,de sajna azt telcsi megjavíttatására költöm (lcd csere + gyári előlap), a maradékot meg Rock Band 2-re :) Sajna augusztusban nem lesz új játék:( És a Gow valszeg nekem is a karácsonyfa alá kerül :)

(hm, 1 hsz-ben 2x is használtam a sajna szót(ja már így 3x))
  • theone91
    pazze... :)
  • Istencsászár
    Természtesen nem:)

Infinite Undiscovery már elő van randelve, Fable 2 szülinapra jön, Gears 2 collectors pedig karácsonyfa alá:) a többi majd jövőre... nincs az az ember aki ennyi jó gémet idővel, enegriával, pénzel bírna:) csak arra irtam hogy a megjelenések szempontjából szeptembertől van a játék zuhatag és jönnek az exluzívok a nagyágyuk...
  • DöflingR
    Gitár :) GH2 és 3 után muszáj. Egyépként muszáj megtörni a csendet ha valakit le kell beszélni az arcade-ról:D
  • theone91
    Jó látni, hogy a fórum esti csöndje egy kicsit megtöredezik...
  • theone91
    Dob v. Gitár?
  • DöflingR
    Semmi multiplayer? Hm, nem tudod mit hagysz ki!Istenem, annyi sok órát(inkább napot írnék) töltöttem a GTAIV multi mellett haverokkal és valahogy el is leszek vele még a rock band2-ig :)
  • theone91
    Nálam a The Force Unleashed-hype megy rendesen. A csütörtöki demó-pletykáról tud valaki valami újat?
  • theone91
    Nekem füles nemkell, 20 gb-os HDD-t meg megveszem hawertól. 6k.
  • DöflingR
    Nem azt mondtam,hogy mást nem szeretnék, de RB2-t meg gow2-t mindenféleképpen. :) Hameg te mindegyik játékot megveszed amiket felsoroltál akkor nem kereshetsz keveset

#47113 - Mondom én
  • DöflingR
    Hm, aligha egy 10k-val drágábbért premiumot lehet venni. Annó még én is az arcade-ért voltam oda mert 44-ért megtudtam volna venni(újonnan), de sokat gondolkoztam rajta, nameg Istencsászár is lebeszélt róla És így utólag is jó ötletnek tartom,hogy premiumot vettem, azért is mert utólag hdd + headset-el drágábra jöttem volna ki
  • Istencsászár
    Árkédot venni halott ötlet...
  • Istencsászár
    Ez az év még csak most indul be:)

Too Human
    Infinite Undiscovery
    Star Wars: The Force Unleashed
    Silent Hill: Homecoming ( majd kiderül... )
    FIFA 09
    MotoGP 08 ( capcom mit hoz össze kiváncsi leszek... )
    Midnight Club: Los Angeles
    Fallout 3
    Fable 2
    Dead Space
    Command & Conquer: Red Alert 3
    Mirror's Edge
    Project Origin
    RACE Pro
    Gears of War 2
    Tomb Raider: Underworld
    Call of Duty: World at War

ezek ugy must have:) ( lehet pár átcsúszik 2009 elejére, sose lehet tudni... )

• rooney8
    hupsz ez lemaradt
  • rooney8
    OFF: jé, te közel lax a campona-hoz? én is
  • theone91
    A Camponai 576-ban, sima arcade-ot, de csak a jövő héten veszek hozzá játékot (csak kíhúzom a Boom Boom Rockettel addig :D)
  • DöflingR
    Sajna nekem mindíg másra megy el a pénz, nem sűrűn veszek játékot. De még az évben mindenféleképpen a Rock Band 2-t meg a GoW2-t beakarom szerezni :)
  • avengir
    Nah ebből a listábol 1 max 2 cím jönn be XD
  • DöflingR
    honnan veszed? milyen játékkal? (csak azért érdekel, mert ha már ps munkákban is sokszor látlak akkor had tudjam )
  • Blekk Síp
    Hmm köszi, sztem a Soul Calibur 4-et, meg a Condemned 2-t megveszem.
    Az első rész PC-n nagyon bejött.
  • trogerzsiger
    Bia:HH, Meg midnight club^^ na ezekre pályázok :-)
  • Freedy
    fifa 2009-re nagyon kíváncsi vagyok. euro 2008-at tesómmal sokat toltuk, 2009 biztos ennél is jobb lesz. Meg majd az új pes is biztos jó lesz... legalábbis remélem, hogy most összeszedik magukat.
  • Istencsászár
    Euro 2008 ( de inkább várd meg a Fifa 2009et 1-2 hónap kb )
    Fight Night 3
    PGR4
    Halo3
    Darkness
    Orange Box ( ha még pécén nem játszottad )
    Condemned 2 ( kötelező fps )
    Army of Two ( egy haverral Co-opba istentelenül élvezetes, legjobb co op gamma! )
    ACE COMBAT 6 ( árkéd vadászrepülő, gyönyörő és akciós, japó minőség )

stb..
  • Freedy
    soul calibor iv esetleg? benne van yoshimitzu is.
  • Blekk Síp
    Sport, verekedős (Tekken-féle), FPS (bár konzolon még nem próbáltam)
    Végülis minden, csak rpg, meg kaland nem.
  • Freedy
    igen jön:D Lips novemberben. szerintem jó kis karaoke játék lesz.
  • Istencsászár
    És mi honnan tudjuk hogy mégis mi érdekel?

mondok egyet Viva Pinata:)
  • avengir
    Too Human hónap végén, Usaba jövő7en
  • Istencsászár
    Csak ha VIP tag vagy amiért ki kell perkálni egy kisebb összeget az SG javára.
  • avengir
    jövő7 keddtől kb 5 ronggyal lesz drágább mint a 20gigás
  • Blekk Síp
    Nekem már csak 1 bajom van. Ráuntam a DoA4-re és a Burnoutra is.
    Ajánljatok már vmi jó játékot. :D

Jön vmi jó játék mostanában?
  • avengir
    ha vip vagy szerkesztheted :P