XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
lckrz.try.hu
Nem tud valaki képeket mutatni egy állig szétszedett 360asról??Mert a neten találtam de az nem az igazi mert engem speciel a hûtõventillátoros rész érdekel hogy azt hogy tudnám én magam kicserélni!!
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Ha ki lenne flashelve az 360-am akkor nem lehetne felmenni vele netre?
/mert ahol csinálják ott azt mondták hogy ne menjek fel mert rögtön letölt vmit automatikusan és onnantól halott/Igaz ez vagy hallottatok ilyen flashelésrõl??

Monnyuk a történelem könyv szerint a végén csak a PerzS(3)ák gyõztek😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
PS3 ID: ghost_hun
Ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Töltsük le az internetet!
Amit eddig láttam 4:3-ban:
-GOW update után, ahogy már Killer írta.
-DOA4 demo, gondolom a full is megy.
-PGR3, de csak 1024-ben, 1280-ban széthúzta.
TDU, Vegas, GRAW2, nem ment nekem 4:3-ban, csak nagy fekete csíkokkal, de szerintem így jobb, mintha levágná, vagy széthúzá.
Sõt egy kicsit zavar, hogy 16:10-es moncsimra széthúzza a 16:9-et és nem tudom megakadályozni, bár már hozzászoktam.
PSN: berghold
És mindezt 60 hz-n?
Test Drive: Unlimited támogatja fullscreen 1280x1024-es felbontást?
Továbbá létezik olyan módosítás, amivel lehetne nagyítani a képet, azaz a két széle elveszne, de kevésbé lenne csíkos alul, és felül?
Maga a játékmenet nem rossz de mindig is fifás voltam.
98 óta mind megvolt.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
2. Premium...
3. Bill szövegbevitelre mûködik elméletileg, többi nem.
1. Látom, hogy lehet Xbox360-hoz VGA kábelt kapni, ami ráköthetõ bármilyen D-sub -ot(átlagos csatlakozót) támogató monitoromra. Mivel 17" colos LCD, és 1280x1024-es felbontású a monitorom, meg lehet oldani, hogy a konzol 1280x720-as felbontás helyet 1280x1024-ben küldené ki a jelet?
Ha nem, akkor a monitoromon lesz két fekete csík, vagy nagy eséllyel szét húzza a képet, ami nem mondható, hogy szép lenne.
2. Gondolkoztam rajta, hogy Core, vagy Premium legyen, és arra a döntésre jutottam, hogy Premium, hiszen a legolcsóbb csomagba úgylátszik még játékállást sem tudnék menteni. Szóval, ahol majdnem 83k a Premium csomag, ott válalnak ingyen belsõ szoftvercserét?
3. Rendelkezik Xbox360 USB csatlakozókkal. Ha veszek hozzá egy egyszerû USB-s billentyûzetet, és rákötöm az A4 Tech Wireless Optikai Egeremet, akkor azt is támogatni fogja a szerkezet, és jó-pár játék? Esetleg még külön beállításokban tudom is ezeket szabályozni?
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Szerintem jól nézz ki.
Nehogy már egy sima USB-S BILL.-T használjak a box-hoz 😄
Ha lúd akkor legyen kõvér.
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
http://www.xbox.com/en-US/community/news/2007/0408-im.htm
Az a bill nagyon királyul néz ki, ha 6-7-8k körül lesz, lehet elcsábulok 😉
Ha valaki tud xbox360 modoloást fejérmegyében
az irjon privátba!!!!Köszzzzzzzz
Még a színe is megy a Boxhoz! (Bár lehet, ha alkohollal kicsit átmosnád még fakulna, a krómozott álvány meg ugye a meghajtó tálcára hajaz).
játékok adás-vétele topic
gamertag: kenobita
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!