XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
balassagyarmatnál átmész a határon, és egybõl a benzinkúttal szemben... voltam már kinn gyalog is dvd-ért :D
Inkább verbatim és akkor jó sokáig birja a strapát.
www.burningmedia.eu
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Na most egy csomóan kértétek,ezért inkább feltöltöttem:xbox360dvdburn
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ha arra gondoltál, hogy konzolboltban jobban flashelnek mint te vagy én otthon akkor a válaszom: a legtöbbször NEM jobb a cég. Ott is valami kis kocka a hátsó szobában csinálja meg neked hirtelen a gépedet néhány helyen...nem kell hasraesni elõttük. Pláne amikor szétbarmolják a burkolatodat és Crackdown-os E66 hibák alatt is még 4.xx-es firmwaret erõltettek a gépekbe. KONTÁRSÁG!
Lutri az egész...de a legjobb amikor még a "ki is tisztították" szöveggel jönnek. Mit tisztítottak ki??? LOl, olyan sima a gép nyákja belülrõl, hogy még 1 légy is elcsúszik rajta...nemám' a por
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

1 nagyon 1xû kérdést tennék fel Tõletek:Minden Xbox360 ugyanúgy flashelik?(pl.egy magánszemély ellentétben a céggel)És a box nem tud tönkremenni tõle?
Köszi elõre!
fõleg mert a 111D-t már nem nagyon lehet kapni, én tegnap vettem 112D-t és 8100 forintba került, szóval megéri, elvileg mégjobb fej van benne mint az elõzõkbe!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
PSN: s3ctorHU
Szóval a sípolás meg a csíkok azért voltak neked, mert jól felmelegedett a videó proci és megmakkant a gép. Ha kihûl akkor mennie kell megint.
És ne 10 perc alatt égesd ki a lemezt mert nemsokára olvashatatlan lesz, ráadásul szenved az olvasásával a dvdolvasód is....aztán az is kinyiffan.
Mindenesetre ez a clonecd stb magyarázat igen mókás volt :)
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
CloneCD tökéletesen müxik nálam (pedig Hitaci, az érzékenyebb a lemezekre), a lehetõ leglassabban írd ki a cuccot, így 40 perc, de semmi baja.
És vegyél eredeti játékot is :)
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Tutorial
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Sikerült hozzájutnom egy XBOX360-hoz. Tegnap este a live-ot próbáltam volna ki, de nem engedett be.
Windows Live ID-m van (nem MSN-es, vagy Hotmail-os), de nem fogadta el.
Segítsetek mit rontottam el?! Gamertagnak azt választottam, amivel már offline játszottam. Email, pwd jó. Mégsem megy!
patchelni mar probaltam.. kevesebb sikerrel.. nem is szarakodok mar vele... talan a jatekaim fele nem is SS patched megis jatszottam veluk es semmi bajom (lekopogom)
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"