176877
banner
  • arty
    conan-t végignyomtad? :D mert ha nem, akkor ilyet nemondj!!!
  • Scooby87
    kivittem a dark sectort..........jehhhhhheeeeeee......eddigi legge.ibb főellenfél itt volt játéktársadalom óta.
  • rambuu
    Hát ja nem lenne rossz, az bisztos, még röplabda játékot is csinálhatnának!
  • arty
    c64en volt vizilabda ... de kb. ez az utolso, amire emlékszem :D

• Victorpictor
    1. Turn on your Xbox 360 without a disc in the disc tray.
    2. In the System section of the Xbox Dashboard, select Network Settings.
    3. Select Edit Settings, and then select the Additional Settings tab.
    4. Select Advanced Settings Information.
    5. Select Alternate MAC address, and then use the on-screen keyboard to enter the MAC address you copied from your computer.
    6. Select Done.
    7. Now plug your Xbox360 into the Ethernet wall jack.
    8. Select Apply and select Test when you are prompted.
  • trick daddy
    esetleg a beijing 2008-ban lehetett volna de ahogy néztem nincs 1-k sem a 2-böl.
  • qper
    sztem tuti hogy nem.

ilyen játékokat még sztem semmilyen platformra nem készítettek, és szvsz nem is nagyon fognak. kb. akkora a vásárlóerő lenne az általad említett sportágakból készült gamere ahány nézője van pl. egy Felcsút-SZatymaz bajnoki labdarúgó mérkőzésnek.
  • trick daddy
    LoL!!! Én is ott akadtam el anyiszor probáltam hogy meguntam .
  • marcimilan
    xbox 360-ra lesz vizilabdás játék, vgay kézilabdás a jövöben?????????????????????

Tud vki vmit?
  • Scooby87
    üdv
    van itt vki aki a dark sector-t kivitte?...
    lenne gondom a főellenfélel...és youtoubon hiába nézem nem tom,hogy miért nem döglik meg nálam amikor ugyanazt csinálom...
    pmben dobjon már rám egy üzit aki kivitte....thx
  • theone91
    Ma egy laptoppal és egy patch-kábellel, felnéztem a Lájv-ra... Leszedtem Arcade-demókat... (A Prince of Persia remake haláli! :D)

A Fable 2 - Pub Games trial-ját, még nem sikerült kipróbálni alaposabban. Meglepetés volt, hogy magyar nyelvű...

• qper
    hogy?
  • Victorpictor
    box :)
  • Victorpictor
    A bpx is tud mac klónozást.
  • qper
    :(:(:(

köszi szépen!
  • marci555
    Jó köszi megvan! :D
  • Istencsászár
    Folgalmam sincs miről beszélsz:)

Beállítod a lájvot az xboxon letesztelteted hogy lépjen fel... ( dsl esetén beirod a felh nevedet és passodar, más esetben pedig hagyod autómatikuson és csak a tesztet kell lefuttatni ), utána meg jöhet amit akarsz...
  • Örm
    Nem fog menni router, nélkül, mert a szolgáltatónál a PC Mac címe van regisztrálva és nem a boxé. Nekem is digikábelem van és kellett a router.
  • marci555
    jó ok ezt rádugtam eddig eljutottam meg bedugtam a modembe is de kéri a discet!
  • Istencsászár
    Javasolt a használata:

• marci555
    Valaki tudna segíteni hogy dugjam rá a netre? nem vagyok vmi otthon ebben a témában!

Köszi!
  • Evogordon
    netre rádugod aztán updatel.
  • marci555
    Helló!

Valaki tudna segíteni? Az xbox 360-om azt írta ki hogy updatelni szeretné magát, de nincs olyan discem szal nem tom mi tévő legyek mert nem indul el.

Valaki segítsen! Nagyon sűrgős!

Köszi: Marci
  • qper
    Ja, igen

nem router mögül próbálom, sima Digikábeles modembe csatlakoztatom a kábelt. Kihúzom a gépbe menőt kábelt és átdugom azt ami a boxba megy.
  • qper
    HAli!

Megpróbáltam rákötni a gépet a hálózatra, de a Live nem műxik.

Felismeri a kapcsolatot (wired), az IP címet, de a DNS szerverrel már bénázott (automatikusra volt állítva). felhívtam a Digikábelt, hogy segítsenek, megadták a primary és a secondary DNS-eket, bepötyögtem őket, de így failed üzenetet kaptam...

Volt valakinek hasonló tapasztalata? Mit lehet tenni?
  • DöflingR
    Én inkább az üzletet ajánlom, bár még nem vettem sehonnan
  • Örm
    Hello! Microsoft Pontot honnan érdemesebb venni? Üzletből vagy Live-on keresztül?
  • DöflingR
    Hm, nagyon csúnyán nézel:D
  • tarti19
    Jól van na akarom mondani média centert akarok 360-on beüzelemelni.
  • Istencsászár
  • Toopac
    Srácok egy kis segítséget szeretnék kérni! Múlt héten vettem a boxomat és ugy tudom hogy az ujj géphez jár 1 hónap ingyen live. Elkezdtem a beregisztrálást (windows live id stb). Eljutottam az Xbox live membership fül-hez ahol kér kódot a live aktiválásához. én semmiféle kártyát nem találtam a boxomhoz ami tartalmazna ilyen kódot. Most akkor hogyan tovább? Mit kell csinálnom. Mert ugy hallottam 1 hónap gold jár hozzá! vagy tévedek ?
  • tarti19
    Imádkozzunk az elhunyt PRODos 360-k maitt:) azért akinek behalna vagy moddingolni akarja mert fél, annak tudok segíteni:)
    HOlnap pedig belevetem magam a 360 gyengeségeinek kihasználásba:P
    Na most a kérdés a MAxwell és a Verbatim közt lesz-e érdembeli különbség? :)
  • Speedy86
    meg ugylátom nem is küldi ide. live-on amugy sok demo van? és értelmes demok? megéri vinyot venni miatta?:D
  • FZoleee
    igaz még feljebb mehet... most nézem 3 nap van vissza... én meg 3 órának néztem, sorry
  • FZoleee
    akinek kell:
    1 dollárért 1 hónapos live kód
    Nem drága ez 160 Ft-ért :D
  • Ragnar360
  • dicehater
    Aug 28-tól eladóak, elsősorban Sülysáp city, esetleg Bp később - 1db 6500 2db 12500 3db 18500
    Test Drive Unlimited
    Army Of Two
    PGR 4
    Turok
    Lost Odyssey
    Kane and Lynch Limited papirdobozos
    Assasins Creed
    Frontlines Fuels Of War
    ide írj ha érdekel -----> [email protected]

Ha most keddig szólsz hozok még fóliás Eternal Sonata-t 5k/db vagy fóliás MGS 4 11k/db
  • Speedy86
    köszi. ezzel most megerősítettél, hogy elég nekem az arcade:D
  • Istencsászár
    A gépekhez csomagolt kábelek

HDMI 1.2 (HD) - HDMI kábel
    Hybrid Component/Composite (HD/SD) prof. - komponens HD kábel és sima ( SD kábel scart pl )
    Composite (SD) arcade - sima sd kábel
  • DöflingR
    Megengedtem,hogy lefotozzatok?XD