XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN: berghold
nekem mintha nem lett volna távirányító a csomagban...
Shivering Isles-t a Live-ról tudod letölteni pénzért vásárolható MS pontokért cserébe, de erre talán már csak ma van utoljára lehetõséged. A dashboard update után nem biztos, hogy lesz rá mód itthonról.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
lckrz.try.hu
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Szerintem a konzolok között közel a legjobb a fogása.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Visszasirom a regi jo oreg NAGY xbox kontrollert (amit meg a kezdetekben adtak). De jo lenne, ha ehhez is lenen tobbfajta iranyito.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
A gyûrûk ura nagyon tré volt irányítás szempontjából. Igaz meg lehetett (volna) szokni.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
van egy ps2-nk, egy GameCube-ünk meg egy wii-nk (Zelda, meg wiiSports van hozzá), szeretnénk egy kis idõre kölcsönkérni egy Xbox 360-at, mert a vivaPinata eléggé vonzó dolog, és sajna csak X-re van.
PS2-höz meg a GC-hez van egy csomó játékunk...
ha érdekel valakit, vagy esetleg ha van oly' rendes valaki, aki olvassa, és tud olyan illetõt akit érdekel, az dobjon egy mailt: [email protected]
köszönet.
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Én gondoltam erre hogy valami hasonló majdnem ingyenes dolog lesz. De hogy valóban ennyire rosszul állnának a ps eladások?!
Nem semmi!
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
Amúgy próbáltad a C&C-t gamepaddal?
PSN: berghold
Töltsük le az internetet!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Elvittem volna a 360-at,összetöröm nekik,kapok egy Ps3-at,azt eladom,veszek egy 360-at,és van plussz kb 20-30 ezer tiszta hasznom...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
semmit nem fogsz hallani a box-ból jáccás közben
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Bocs nem rossz értelemben. De amig flottul megy a gép, addig nem kell bántani. Csak megfelelö környezet kell neki.
"Ami müködik, azt ne javitsd meg!" Örök szabály.
Kérdezd meg a cikk íróját és utána dönts belátásod szerint.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
De különben a nagyobb zaj a fém rács és a burkolati rács miatt van. Két rácson keresztül kell fujnia.
Másik meg, egy lakoszobában mindig hangosabb a gép mint egy nagyobb (szerviz) helységben. gy hogy lehet hogy ott nem érzékelik hogy hangosabb lenne...