XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deep
Na mert olyan rengeteg DVD-t nézel rajta?:D
a fenébe :(
Mivel csak a megjelenés után egy darabig járt hozzá (akkor is külön matricázva volt, hogy most jól fogsz járni mert van benne távirányító ajándékba).

PSN: berghold

KILLER2
Nekem se. Meg szeritnem másnak se. Pedig én is vártam volna.

Töltsük le az internetet!

Ewergo
Mert elvitte a kiscica! :)

http://www.anandtech.com/systems/showdoc.aspx?i=2610

nekem mintha nem lett volna távirányító a csomagban...
Marcell
LOL! Hat az lenne a lenyeg.. :)

KILLER2
Persze, hogy van, bár azt nem tudom, hogy így kezeli a 360.

Marcell
Olyat lehet??? :D EZ KOMOLY? Meg lennek mentve! Hol lehet ilyen atalakitot venni?

arty
vagy kb 300 forintért átalakito nélkül, kis forrasztással is megoldhato ... ;)

Forza.

Köszi a segítséget holnap nyitásra a Media Markt elõtt fogok állni.A Bethesda meg bekap..tya ha nem képes kiadni dvd-én .

guardian hero
Kapható a kormány, media marktban is, és kisebb konzolboltokban is (utóbbiakban olcsóbb).

Shivering Isles-t a Live-ról tudod letölteni pénzért vásárolható MS pontokért cserébe, de erre talán már csak ma van utoljára lehetõséged. A dashboard update után nem biztos, hogy lesz rá mód itthonról.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

sztomy69
Akko vegyél egy ollan madzagot, ami átalakítja a régi NAGY kontrollert USB-sre, és nyomd úgy....

lckrz.try.hu

CSOCSO
mer ogre vagy!!!! nekem semmi bajom a kontrollerrel.
pedig nem vagyok kicsi
Majd el felejtetem az xbox.com on 150 dolcsiért van meghirdetve kormány de ithon ez sem kapható pedig mingyárt itt a forza2 és a collin dyrt talán próbáljam meg kintrõl megrendelni csak úgy lehet hogy sokal drágább nemtom.

Attila8805

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

nekem is van rublepad és tényleg a legjobb irányító eddig az x-box360é volt amit fogtam. az új ps3-asé elég tré
Még egy kérdés bár nem biztos hogy itt kéne felteni.Meg akkarom veni a Shivering Islest felhívtam már az 576-ot és a cdgalaxist de nem is hallotak még rólla pedig az ign már vagy 3 hete értékelte HELLP.

nem vagyok benne biztos hogy kell az a bill-egér átalakító, ugyanis usb-s billentyûzetet felismeri a gép és a szöveges részeknél én tudok vele írkálni, gondolom az egeret is, csak nem volt ami használja... :) ilyen beállításokat nem láttam egy programban sem ami átváltott volna bill+egérre. érdekelne engem is van-e valakinek bármi ilyen tapasztalata
Izlesek es masok.Nalam ittfigyel a PS2 meg a Box+PC-s Logi Rumblepad(ami 1-1-ben a PS2 koppintas)es nekem egy ido utan sokkal jobbnak tunik a Box kontroller kialakitasa.A "szarvak" is jobbak mind anyagilag 8) mind kialakitasilag,jo hogy van benne egy kis godor.

Marcell
Huu koszi! Egy ilyet ki kellene probalnom. Vastagabbnak es masszivabbnak tunik.

musha
ez kicsi? fogtál már ps vagy ps2 kontrollert? én ahhoz voltam szokva, ahhoz képest ez elég nagy ^^

quack

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Marcell
Nem puhany, egyszeruen kicsi ez a szar :) De nem is a gombok, triggerek kialakitasaval van bajom, hanem a két "szarvval", ami a tenyeremben van.

Zsoltika 007
Puhány a kezed. :)
Szerintem a konzolok között közel a legjobb a fogása.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Marcell
Csak en utalom az X360 controlleret? Nekem rohadt kicsi, 20 perc jatek utan mar nem tudom hogy fogni, hogy ne fajjon a kezem. Rovid az a ket kis "szarv" amit fogok.

Visszasirom a regi jo oreg NAGY xbox kontrollert (amit meg a kezdetekben adtak). De jo lenne, ha ehhez is lenen tobbfajta iranyito.

C&C remekül játszható x360 joy-jal, hozzigazították kezelést, látványban tartalomban mint egy jobb pc-n, azt hozza. Nekem favorit. Bár a LOTR se volt rossz...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Zsoltika 007
C&C jó lett. Egyedül a védelmi épületeket nehezebb elérni elsõre de 2-3 alkalom után már menni fog lazán. Nagyon jól irányítható sztem.
A gyûrûk ura nagyon tré volt irányítás szempontjából. Igaz meg lehetett (volna) szokni.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

[HUN]PAStheLoD
Hello szia mindenkinek,

van egy ps2-nk, egy GameCube-ünk meg egy wii-nk (Zelda, meg wiiSports van hozzá), szeretnénk egy kis idõre kölcsönkérni egy Xbox 360-at, mert a vivaPinata eléggé vonzó dolog, és sajna csak X-re van.

PS2-höz meg a GC-hez van egy csomó játékunk...

ha érdekel valakit, vagy esetleg ha van oly' rendes valaki, aki olvassa, és tud olyan illetõt akit érdekel, az dobjon egy mailt: [email protected]

köszönet.

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Bevallom hogy a C&C-t még nem próbáltam de a Gyûrûk uráról készítet rts-t igen és már ott is lassan tudtam kiadni a parancsokat pedig a játék is elég lassú volt.Viszont pc-én játszok a C&C-el és ez a gamma jóval gyorsabb reagálási idõt kíván (Mikor 4 külömbözõ helyrõl támagyák a bázist és ez melett még fejleszél is és figyellj oda az egység utánpótlásra stb stb stb)Bár hozáteszem még csak 1 éve játszok boxon még egérel 20 éve úgy hogy lehet csak megszokás kérdése de kétlem.Egyépként meg köszönöm a válaszokat ,és ezen felül elismerem hogy a box élvezhetõbb ezértis tértem rá enyi év után.

Ewergo
Na eljutottunk ide is...má ingyen osztogatják a Ps3-at csak fogyjon.
Én gondoltam erre hogy valami hasonló majdnem ingyenes dolog lesz. De hogy valóban ennyire rosszul állnának a ps eladások?!
Nem semmi!

Ja kb erre volt jó az egész.:D

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

Felejtõs.
Amúgy próbáltad a C&C-t gamepaddal?

PSN: berghold

Zsoltika 007
Nem hallottam még pozitív visszajelzést róla. Negatívat már annál inkább.

Hello mindenkinek olyan kérdésem lenne hogy láttam egy átalakítót amivel egeret és bilentyûzetet lehet kötni a boxra valaki ki tudta már próbálni és ha igen mi a véleménye érdemes akár külföldrõl is beszereznem vagy nem hozta a hozzá fûzöt reményeket és felejtõs a dollog .Ha valaki tudna segiteni fontos lenne ugyanis fps-en nõtem fell és az ilyen játékokat gamepadon játszani nem az igazi (a Command and Conquer-õl már nem is beszélek)elõre is köszönöm.

KILLER2
Az más. Mondjuk jó dolog az a PS3. Egyszer majd veszek, de a 360 akkor is örök darab. Joy sokkal jobb.

Ócsón adtam volna a Ps3-at hogy biztos elvigye valaki...<#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

KILLER2
Csak azt nem értem, hogy ha PS fanok, akkor mi a fasznak vettek 360at.

KILLER2
Nemm rossz ötlet. Az enyém már úgy is volt 3 ledes, most kb a felét éri, mint egy új, összetöröm és nem is 30e Ftot nyerek, hanem mivel a 360 most már inkább 80e, a PS3 meg 40, ezért kb 60 a haszon. Megéri.

Ez nagyon jo lehetett.
Elvittem volna a 360-at,összetöröm nekik,kapok egy Ps3-at,azt eladom,veszek egy 360-at,és van plussz kb 20-30 ezer tiszta hasznom...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

KILLER2
Balfaszok.

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

Akkor még nem volt semmiféle frissítés fellehet menni livera okosított géppel?:)

quack
vegyél egy fülest aztán játszál úgy...nekem pc alaplapomnál a nb hûtõnek traktorhangja van, és kicserélni sem lehet az egyébként 600 forintos venti nélküli hûtõre, mert a vga hûtõje miatt nem fér oda <#idiota>
semmit nem fogsz hallani a box-ból jáccás közben

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

én azért kértem ,hogy tegyenek bele ,mert itt a fórumon ,minndenki mondta,hogy kell...
Ewergo
Szerintem ezért is van igy felfujva ez az egész, mert már elöre fosnak az emberek...
Bocs nem rossz értelemben. De amig flottul megy a gép, addig nem kell bántani. Csak megfelelö környezet kell neki.
"Ami müködik, azt ne javitsd meg!" Örök szabály.

okay,köszi!
Elõtte olvasd ezt el. Wadarr
Kérdezd meg a cikk íróját és utána dönts belátásod szerint.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

azok is megvannak valahogy akiknek nincs modolva szóval asszem visszaviszem. Most is ott ülnék ,de nincs kedvem mert nem birom elviselni a zaját...
Ewergo
A hátso Intercooler féle?! Azt hallottam hogy az enegit veszi el a géptöl. Merthogy elösször abba megy bele a hálozati.
De különben a nagyobb zaj a fém rács és a burkolati rács miatt van. Két rácson keresztül kell fujnia.
Másik meg, egy lakoszobában mindig hangosabb a gép mint egy nagyobb (szerviz) helységben. gy hogy lehet hogy ott nem érzékelik hogy hangosabb lenne...