XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
amugy volt nem egy demo ami akadozott meg hasonlok de a fullos game mar jo volt
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
az autok vegulis jol ki vannak dolgozva de nagyon recesek... majd megprobalom osszehasonlitani a PGR3 mmal
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Amúgy szerint jó a game, csak egy kicsit könnyûnek tûnik, remélem ez easy fokozat volt.
GaryOpa véleménye szerint majd lesz 1 szerverfrissítés -több órás LIVE leállással a Microsoftnál- ami után már gyûjtik az adatokat a másolt lemezekrõl....Halo3beta idõpontjára jósolja a másolt Crackdownok miatt(tegnap írta xbox-scene-en).
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
grafikailag tenyleg nem lett valami hubazz.. szvsz pg3 szintu.. nem szebb annal... gt4hd talan meg szebb is..
mindenesetre a PGR jobban tetszik a palyak miatt...
az viszont tetszik hogy ha full feket huzol azonnal megall a kerek es mesz egyenesen hiaba tekered a kormanyt.. hat igen..fizikara jobb mint a pg3.. de hogy elmenyben is jobb lesz-e/./ nemtom
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Boxon nem.
PSN: berghold
www.konzolpiac.hu
Használt gépek és kiegészitõk hihetetlen árakon.
És lehet a mikrofonnal is beszélni messengeren keresztül?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Isten most nem ér rá,segíthetek?
Xbox360,PSP
Viszont a Sony-nál, ahol küszködnek a ps3 üzlettel, már szarnák ki a ps4-et. Vagy 5-öt? Vagy 6-ot? 😊
Eszméletlen az optimizmusuk! Vagy csak a szigetükig látnak?!
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
ennyire hamar sztem még nem lett konzol nyereségesen gyártva, MS sztem kaszálni fog vele, összességében jol csinálták (ha mondjuk részvényes lennék igy gondolnám 😄 felhasználóként minimum árnyaltabb a kép 😊 )
Forza.
Forza.
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
http://www.xbox.com/en-GB/live/legal/xboxComTOU.htm#2005
3-as es 10es section.
A Live elofizu lovedat pro-rata pl csak akkor kapod vissza, ha indok nelkul szuntetik meg a hozzaferesed (merthogy meg azt is megtehetik, heh)
Persze az hogy benne van a szabalyzatban, meg nem jelenti azt, hogy lepnek is, de iszonyat naiv (finoman fogalmazva) az, ha valaki azt hiszi, hogy egy MS uzleti szabalyzata nem ter ki messzemenokig mindenfele szamukra erdekes reszletre. Nehogy mar azt hidd, hogy csupa amator dolgozik Redmondban.
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Amíg ilyet nem tud nekem valaki prezentálni addig csak riogatás.
Ha meg a flashelt gépeket kivágják, akkor veszel a core-t, rá azt a 2-3 játékot amit online tolsz és csókolom.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Lehet ez a búcsúajándék ban elõtt 😉