176898

-
De ez csak a Lénylabor nem a rendes játék nem? -
Zsolcz #49070 De mama elhiszi ezt nemtuggya!!:D -
természetesen igen:P -
qper #49068 ez a lénylabor, nem a teljes prog. -
Gyureszka #49067 :) -
Zsolcz #49066 igazad van, inkább oda linkelem -
Mér, a wii-hez nem kell megvenni a játékot? :/ -
Az nem a teljes játék.
Csak a lénylabor. :D -
Gratulálok... Ez a demo 
Na jó OFFNED... -
Zsolcz #49062 1490 Ft -
Zsolcz #49061 mindjár megnézem -
Ez eléggé off azért...
De mégis hol láttad? -
Zsolcz #49059 mama mennyiér vetted a Spórát? mintha én 3000ér láttam volna 1 újságban
-
Gyureszka #49058 a hdtv-vel nincs gondom, csak félek hogy hamar megunom, úgy mint a lent említett ds-em, ezért gondoltam egy wii-re. de köszönöm válaszod -
és persze rengeteg pénzre a játékokhoz:)
-
Ez a te igényeidtől függ.
360-ra jóval nagyobb a játékkínálat mint WII-re.
A WII egyetlen előnye, és a lényege a mozgásérzékelős kontroller.
Ha szeretnél kb ps2 szintű grafikával, a kontrollert a levegőben ráncigálva máriót és barátait ráncigálni, akkor a WII a te konzolod. (nem negatív értelemben mondom :)
Ha inkább komoly grafikai megjelenítésre, morcosabb játékmenetre vágysz, akkor 360. Persze a maximális élvezethez szükség van egy HDTV-re, vagy egy monitorra. -
Gyureszka #49055 Helló!
Kérdéssel fordulok hozzátok! :)
Szerintetek milyen konzolt érdemes most venni, s Miért? Wii-n és 360-n gondolkodtam. PS3 elvetve :) PS2 is. PSP-n is gondolkodtam de rájöttem, hogy 60-ból jönne ki max /fullosan/, de az meg már egy Wii alapgép :) DS-em van az alapból kilőve. GBA-ról nem is beszélve. Tehát marad a Wii vagy az Xbox 360. Kérdésem tehát melyiket érdemes megvenni?
Válaszotok előre is köszi! x) -
Brasco23 #49054 hali
nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy monitoron lehet játszani xboxxal igaz? mert most tervezek egy monitor vásárlást.. csak azt nemtudom, hogyha ez lehetséges akkor mi kell hozzá. vmi átalakító? köszi -
Loufee #49053 jaja, én is jáccottam vele és olyan dolgokat lehet vele csinálni, hogy nemigaz :D -
Igazából hamar rálehet unni... Mondjuk ha elkap az ideg és a vér szagát is megérzed szerintem 10/10-es a játék az idegesség levezetésére:D -
nekem meg van a ninja gaiden 2 valójában nagyon durva ütős és kibaszott jó játék le tudja kötni az embert ,de egyben baszott nehéz is
most vagyok itt lehetetlen kinyírni ezt a dögöt
http://www.youtube.com/watch?v=Bu4EwJY1SRQ -
Jimanszky #49050 Bocs srácok , de nem érdekel valakit Sharkoon X-Tatic 5.1-es füles?Sajna el kell adnom, mert a PSP jobban kell:(.Hibátlan,ÜK-s!!XBOX360 kompatibilis!!!Írj PM-et, ha érdekel! -
Kamerakezelés tényleg gáz néha, de h a hangulat 0 azért erős, inkább nem jött át nektek...Nekem és sokaknak a fórumon jobban bejött mint a DMC 4, hiába, ha hekkönszless, akkor annak legyen ilyen a sebessége
Kamera mellett tényleg a nehézség hozható fel negatívumnak, de az első után nem is tom, na az volt egy vérthugyozós :P
-
haha, mostansag mar pedig nem is annyira
amugy nem a nehezsegevel van baj, de a kamera az hihetetlen idegesito tud lenni, amellett meg valahogy nincs semmi ami arra osztonozne, hogy vegigtoljam a jatekot - ahogy mas is mondta, hangulat 0 es ez egy idegesito kamerakezeles mellett boven sok -
annyra azért nem nehéz,de hogy a hangulata az kb zero az hétszentség
DMC4 sokkal rajabb játék,én is inkább azt ajánlanám -
Hát ja. Valszeg ez a világ tájvánkonzol-depoja... :D -
Ez legalább nem lesz 3LED-es
-
Mellette, meg ott figyel a PowerStation2..... lol -
Mekorkaloálmár... -
Itekbedek faty-e? -
Nem egy jó vétel... hacsak nem fillérekért jutottál hozzá. Esélyes, h még VGA-n sem megy majd a nativ hajtás - kép azért persze lesz. (ha főleg tévézésre vetted, akkor nemszóltam)
-
Jah, elég nagy fos tud lenni időnkénti jó pillanatai mellett. -
Inkább próbáld ki a DMC4-et! 

-
Nekem nincs meg, de én is úgy hallottam, hogy durván nehéz... 

-
a Ningja Gaiden 2 dvdjet mas is szet akarta mar torni? hihetetlenul fel tud idegelni az a jatek, csak ismerosom nagyon ajanlgatta, hogy mennyire jo is az.. -
A Scene It-hez van joy? -
Az addig oké, hogy rajta van a komp. listán, de bizonyos játékok futtatásakor hibák léphetnek fel. A Marvel vs. Capcom-ban pl. a játék alatt vonalak jelennek meg, illetve lehet látni a karakterek "széleit". Ezért gondoltam ha esetleg valakinek megvan a Merc.1 akkor megoszthatná, hogy mennyire játszható, de valószínű menni fog mert eddig nem hallottam, hogy ennél a játéknál bármi gond lenne. -
Menni fog minden gond nélkül.
Original Xbox Games Playable on Xbox 360 -
Köszi, esetleg a Merc. nincs meg?
-
partizan182 #49032 Nem olyan gáz a helyzet. Fable 1, Buffy, Halo-k amik megvannak, mind fainul megy, egyedül a fable 1-ben fordul elő néha, hogy úgy fél óránkánt megreccsen a hang egy fél másodpercre. Meg néhol hullámzó a framerate, de sehol sem játszhatatlan.