XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
LOL a Csocso a haverom. Kutya kötelesége felpakolni!<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
De már így vettem(Jó állapot mi pffff)
Többet se veszek látatlanul használt gamét.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
EWERGO: tudtommal az a logi kormány csak rezeg, nem rendes FFB-s :(
Forza.
Egy image-t leelenõrizni az xbox backup creator 2.5 vagy ujabbal lehet, h rendesen lopakodo-e. Ha nem az, akkor lehet pecselgetni.(video particiot, dmi-t, pfi-t, SS-t).
Az uj, live átverõ filrmware megjelent, iXtreme1.0 a neve és csak tökéletes lopakodásra/rejtõzködésre képes imidzseket eszik meg, igy ELVILEG (egy ideig biztosan :D ) nem buksz meg a live-n.
Adi: "torrentezzen a faszom" - LOL, akkor szenvedj csak (bár csocso amilyen rendes felpakolta neked ...)
Forza.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
BAD Boys
gyors help kell! Hogyan lehet egy másik konttrollert csatlakoztatni a box-hoz? Wirelles! Sehogyse akarja felismerni a box a másikat, ujrareseteültök a másik wirellest, de csak forog körbe, utána meg egy idö után beáll a 4 zöld kör, és villog... Valamit a settings-be kell? PLS HELP! :(
...flash nem?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Töltsük le az internetet!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Na, milyen velös voltam skacok?! :)
-2 gb eredti kártya
-füllhalgató
-USB kábel
-csuklópánt
-akksi
-töltõ
-fekete vász tok
-meg a demo disc amin zenék,videók,játékelõzetesek vannak
-és persze ledowngradelve(amit szervízbe 7000-ért csinálnak meg)3.10 OE szoftver játék van rajta.Minden tört játék megy rajta.Zene,videó,film amit csinálhatsz rajta.
-Ebook kezelõ program!
-3 játék
Eladó vagy csere Xbox-ra,értékegyetetéssel
Bar ebben is van jo,sporolunk a lemezen.
Lenne egy-két kérdésem hozzátok, remélem válaszoltok azért, és nem a lámázás lesz meg a leugatás..lehet, hogy mindennapi kérdések lesznek..
tehát van a technikai segítségben ugye ez a pont:
"Most megflasheltem az xbox 360, de úgy hallottam,hogy folyamatosan frissitené kéne.. ez igaz? A jövõben nem mûködnek majd a játékok mert nem frissitettem a flasht?" - Ott a válasz, értem, felfogtam...csak a gond, hogy 2006. novemberi a post, azóta meg már gondolom gyökeresen megváltoztak a dolgok, és nem 3.3 a legfrissebb FW jelen pillanatban...
Tehát, megkérdezném tõletek, hogy ha most veszek egy X360-at, elviszem flasheltetni, akkor az jó lesz huzamosabb ideig, vagy az újabb játékok folyamatosan megigénylik az FW frissítést
Jah és azt jól gondolom, hogy ha van egy 20 GB-s vinyó már a gépben, akkor már nem kell memóriakari?
Köszönöm elõre is a válaszokat, és bocsánat, ha fárasztóak/lámák voltak a kérdések! :P
és mint írtam nincs más játékom.
Már elnézést, de eléggé el vagy tévedve. Még a live arcade cuccoknak sincsen warez megfelelõje, kb ugyanúgy nézne ki egy nur online disztribbel üzemelõ konzol rendszere. Éppenhogy megölné a warezt.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
DDe a karcolás lehetséges.
MErt porosnak nem poros az tuti.
Lehet elviszem políroztatni ha nem müxik akkor Garesz lesz!
Mondom én hogy 3-4 évente szülik az ujabb ötleteket. Ha jo a gamernak ha nem!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy vajon elfogad-e más kormányt is a gép a gyári xbox360-hoz készült kormányon kívül is? pl. Logitech Momo v. Logitech Driving Force Pro.
Segítségetek elõre is köszönöm.
és amikor rámennék oda alulra akkor azt írja ki hogy play dvd nem azt hogy Fifa 07 amit szokott.
Akkor ez azt jelenti hogy behalt a meghajtó?
Sajna nincs más dvd-m:-(
#17462: Hát kocentráljanak. Én személy szerint szarok bele. Remélem akkor legalább ingyenes lesz az online a PS4nél, akárcsak a PS3nál. Mondjuk szeritnem baromság ez a csak online. Mondjuk addigra mindenkinek lesz ente, de nem igaz már, hogy fizetnie kell a netet is, ha játszani akar. Ez baromság. Ennyire nem lehetnek hülyék. Csak online nem megoldható. Így elmegy, hogy van 4-5 ilyen játék, de hogy egy konzol.....
Én meg már nagyon várom a következõ XBOXot. Remélem tanulnak a hibáikból és pakolnak bele mindent, ami kell és semmit, ami nem kell. mert pl egy normális hûtés jól jönne.... Kár, hogy elbaszták ezzel a 3 led dologgal a 360at és hogy ilyen fos olvasófejeket tettek bele, mert ha ezek rendben lennének biztosan még jobban fogyna. PS3 egyenlõre meg bukás. Ezt a kezdést nagyon elkúrták. Kevés játék, drága gép.
Ugyhogy a PS3 a PS2 sorsára jut...fejlesztenek rá progit, de csak mellékesen.
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
Premium: Alapgép (hdmi csati nélkül), wireless controller, headset, 20as winyó, ethernet kábel (nethez), komponens kábel. 80000-100000ft ig kapható.
Elite: Alapgép (HDMI), wireless controller, headset, 120as winyó, ethernet kábel, komponens kábel, HD kábel. Olyan 120000ft lesz!
1080p nél van jelentõsége a hdmi-nek. De persze az elite csomag sztem többet fog nyújtani annyival mint amivel több az ára. (jó hogy hardwareileg ugyanaz deakkor is.)
PS3:165000 ér egy szaros hd kábelt megerõltetõ lett volna belerakni a dobozba (pedig van benne hely). Mellékesen a Blue-Ray re nem kell alapozni mert az hogy a Sony azt erõlteti az nem jelent semmit(10 filmet kapsz meg kb most magyarországon amik közül 2 õn van szinkron...). A HD-DVD és a Blue-Ray között most lesz majd a háború ("hogy melyik legyen majd késõbb szabványosítva vagy elfogadotabb"). A másik nagy kérdés pedig a gammák: Hát PS3-ra jelenleg nem sok minden kapható még sajnos a tavalyi nyitócímek közül sem. EZ BAJ. Mert így az ár/érték arány ami idáig sem volt olyan nagyon fényes az óriásit zuhan. Mellékesen az európai PS3-ból kivették a hardware es szoftveremulációt csak software es emulációval mennek a korábbi PS játékok (márpedig nem tudom mivel vagyok különb mint egy retkes japó vagy amcsi??? Állítólag olcsóbb lett a gép elõállítása akkor csak azt nem értem miért drágább 60000-100000ftal mint amcsiknál vagy japóknál??!). A SONY a 2000 évek óta a nevére épít és sok láma van aki a 4 betûér hajlandó óriási felárat fizetni, pedig messze nem ér ma már annyit a SONY mint valaha ért. (Bravia tv-k tûrhetõek :) ). Az üzletpolitikájuk is felháborító az utobbi idõben (fõleg a PS3 nál buktam ki nagyon). Szóval ezért is döntöttem az XBOX360 mellett, csakmegvárom az ELITE kiadást. Aztán majd egy 3 év múlva mikor lesz értelme megvenni a PS3-at (mert 3 év múlva már lesz ugyanis akorra kihasználják majd kb az XB360 erõforrásainak nagy részét, illetve megtanulják rendesen programozni a PS3-at, és akkor majd a PS3 javára fog húzni a next genség.) akkor majd veszek egyet!
Remélem nem zavaró a véleményem ami "tényeken" alapszik nagyrészt.
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
Probáltuk másik gépen a lemezt ott nem volt ilyen probléma..
A lemez ricoh ,mindegyik gépbe samsung driver van.Másik játéknál nincs gond :)
Valaki Help !! pls
ötleteket ide várok :)
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75