XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok
ez most tökre láma kérés de valaki vegyen fel messengeren és magyarázza el nekem hogyan kell a live-ot aktiválnom mert sehogy sem akar sikerülni
pls valaki segitsen
[email protected]

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Ewergo
Köszi!
Csak nehogy igy akarjanak visszavágni az Xbox sikeréért.

Türelem :P

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Itt kinek hogy mûködött a ban? Csak mert én ma gondoltam egy merészet és updateltem a dashboardot, gondoltam ha úgyis ban lesz akkor nem tudom elkerülni. Csak azért kérdezem, mert még mindig nem bannoltak és azóta szedem a demókat... (egyedül a blacksite-ét nem engedi, merthogy nem lehet ez én regionombõl szedni) Most akkor lehet, hogy mázlim van, vagy csak percek kérdése, hogy megkapjam a bant?
Egyébként mióta flesselve van a gépem nem volt Goldom és csak egyszer kétszer voltam live-on demót szedni...

testerlnx
Vampire Rain, már megnéztem múltkor a trailer-ét, szerintem nem nagy durranás, itt egy IGN link.

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
Ugyan azt csinálják mint a Blue Dragon-nal, hogy fulladjanak meg, mi meg csak nézhetjük nyálcsorgatva, hogy mikor jön már ki vmi emberi nyelven is az EU régióban (/me füstölög egy sort) :(
Remélem a Lost Odyssey-el is eljátszák ezt, csodásak ezek a régiók, bár állítólag a japókat meg a Gears of War, Crackdown, GRAW-al szívatják, mármint ott meg azok jönnek késõbb.
Mert, hogy Õk majd eldöntik, hogy Te mit akarsz venni.
Ehhhh....

De legalább rá vagyok kényszerítve, hogy minden játékomat rendesen megnézzem :)

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Gideon Wieth
és még egy kérdés /van pcm és szeretem is...csak az Assassin Creed és a gears of war meg a tbbi jó game miatt kell Xbox..Meg unom a kicsi monitort :D Itt egy kurva nagy Tv..azon akarok jáccani..szaggatás mentesen :D

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Köszi szépen. Tehát akkor telefonon kell aktiváltatni a 2 évet:)
Azert elotte nezzed meg, hogy a routered fent van-e a Live kompatibilis routerek listajaban (www.xbox.com-on van fent az info)

Silver-t alapbol kapsz es eleg sokminden letoltheto vele. A jatekdemok peldaul mindegyik (elofordul, hogy par hettel a gold-osok utan, de mindenkeppen letolthetok silverrel is) Rogton indulnak a game-k, ez nem PC.. ;)

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Persze, hát ugye "véletlen" egybeesések mindig is voltak. Nem semmi a dolog...

tejföl
Alapból jár csak regisztrálnod kell a konzolt gyári száma alapjn a MS supportnál. Nekem a nagyon kedves hölgy (Helgának hívják) azt mondta, hogy kell a számla, mert azzal igazolom, hogy mikor vettem a gépet. Onnan pörög a két év.

BAD Boys

http://videa.hu/play.php?v=6nKfiqFDDhRVxsSK
mindenki szavazzon az osztalytarsaim!!!!!!!THX
ThugEdge
persze a saját netedre-illetve teheted a szomszédéra is,de akkor kell egy jó hosszú kánel,hogy ne kelljen hozzá átmenni<#nevetes1>
demot nem kell telepíteni,letõtöd azt launch
elõfizetni pedig csak goldra lehet,aki nem fizet az silver,bár most én 2 új demot szedtem le és mind2 free volt,szal lehet,hogy már beszünt a goldok elõbb dolog ebben a tekintetben

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Gideon Wieth
sziaszztok ... egyre közelebb érzem magam az elsõ (PS1 óta) konzolomhoz az XBOX 360hoz:)
Most a silver elõfizetésrõl kérdeznék :)
Arra lennék kiváncsi, hogy azt a saját netemre kell-e rákötnöm ??(routerem van)
és hogy ezzel a fajta elõfizuval lehet -e demokat letölteni az Xboxra..
a második..hogy ezeket a demokat ha letöltöm a vinyóra, akkor telepíteni kell-e vagy rögtön game :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Én több helyen hallottam már, hogy 2 év gari van a boxra.Ez alapból jár, mert olvastam olyat is hogy az ügyfélszolgálaton keresztül hosszabították meg. Tudtok erröl valamit?
> Semmi single nincs benne, ez mondjuk szerintem nagy hiba

Micsoda veletlen, mi ;)? Eloszor Halo 3 Beta, aztan a csalok kiszorasa a Live-rol, most meg Forza 2 meg egy csak online jatszhato shooter nemileg olcsobb aron, mint a tobbi uj game... Mintha ez az egesz a tiszta online jatek "nepszerusitese" volna.

Adi
Én leszedtem.
Olyan mint az unreal tournament. Csak itt különbõzö fajok vannak és azoknak különbözõ tulajdonságaik vannak: pl.: Elf gyógyítja saját magát. Akkor a nagy troll állat meg szívosabb.
Van benne mágia. Például az elég nagy flash, h már szanaszéjel löttek erre fogod magad felteleportálsz az emeletre mondjuk vagy csak a szomszédos szobába oda dobsz egy élet fát és beállsz alá és meggyógyulsz ezek után megnézzed hol van az ellenség a falon át és vissza teleportálsz és megölöd.
De tudsz olyat, is hogy ilyen tüskés kristályos vmivel eltudod torlaszolni az ellent. Én például azzal szivattam õket, h fogtam és a zászlot amit elakartak vinni tüskés vmit nyomatam rá és úgy szedtem szét õket.
De tudsz még ilyen szörnyeteget is ráküldeni az emberre. Szóval nagyon sok lehetõség van.(láthatatlanság, super gyorsaság stb.stb..) Tényleg hatalmas lehet ez multiplayerbe.
OFFLINE: szerintem ellehet vele szórakozni. Én rookie-n nyomtam tegnap de így is megszopatott a gép párszor!És még van 4 nehezségi fokozat.
Szerintem probáld ki, ha vágysz egy kis offline party game-re!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Megjelenik itt is a Trusty Bell. Sot, ha csinalsz japan accountot, a japan marketplace-n mar van ingyenesen letoltheto jatszhato demo is a game-hez (angolul raadasul! allatjo) Az persze nem biztos, hogy itt is csinalnak majd ilyen masina bundle-t hozza. A japanoknal ez azert fontos, mert ott egy-egy ilyen jatek miatt megveszik a gepet siman. (Igaz, vegigjatszas utan hugyer-szarer szabadulnanak meg tole... :)

LordAndrew
Köszönöm szépen a gyors válaszokat<#wave>

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

Sziasztok! Legyen szíves valaki segítsen, mert szeretnék venni egy x-box 360-at de sajna elég nagy a kavarodás bennem, s az az igazság, hogy nem is tudom milyent érdemes venni! Szóval tök hülye vagyok az egészhez s ha valaki tudja honnan és milyent az segítsen. De írott játékokkal szeretnék játszani, mert nem vagyok kõgazdag! :)

Varga Dániel
arty
a PIO-rol azért terjedt el h jo 360-hoz, mert a gyári FW is dvdromnak irja meg a dvd+dl lemezt ... kb minden normálisabb iron allithato a booktype és ha jol irja a két favorit mediat (verba/ricoh) akkor ugyan olyan jo MIND

Forza.

tejföl
Nekem a 110-es legutolsó fw-rel csak 2.4x-sen ír. A 111 már vígan pörköl 8x-an. Igaz hangja is van rendesen.

BAD Boys

Ewergo
Lehet hogy a Pájok nagyon jok, de Xbox progi iráshoz "tökmindegy" milyen. Irja a dupla réteget...! Én LG-vel irtam vagy 8-at.

A jobboldali utolso gamát ismeri valaki?

LordAndrew
Sziasztok,

már volt szó a fórumon róla, hogy a Pioneer írók a legjobbak Xbox 360 game írására. Jelenleg kétféle írót lehet általánosan kapni a boltokban: 110D és 112D. A kérdésem: melyik a jobb? (Kizárólag game írás szempontjából vizsgálva)

Elõre is köszönöm a segítséget,
Andrew

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

Ewergo
Valaki ismeri a Trusty Bellt? Vagy csak Japanban adják a core pakhoz?!

Én próbáltam tegnap szedtem le este!
Nekem így elsõre bejött kicsit olyan mint a CS kis mágiával megspékelve :D
De ha nem nyomod lájvon akkor ne is szedd le, mert ha a traininget végignyomtad azután semmi nincs, max botok ellen játszhatsz, ami nem nagy szám...
Semmi single nincs benne, ez mondjuk szerintem nagy hiba. Legalább gey olyasmit belerakhattak volna, mint anno a Quake 3-ba, hogy egymás után következõ pályákat kell végignyomni, aztán egyre nehezedve elérsz a fõellenhez.
Aki nem liveozik annak felesleges pénzkiadás

Guer
ok lehet hogy igényt tartanék rá pár napon belül kiderül...

Az enyemet 17ert vihetned... ;)

Hat, ha valaki azt "leszedi", akkor sok orome nem lesz benne a training palyakon kivul. A jatek full - es kizarolag - online.

CSOCSO
shadowrunt vki probalta mar? vagy meg senki nem szedte le?
CSOCSO
kiirt jatekokat is le lehet ellenorizni hogy SS patcheltek-e???

ha igen pls vki irja le hogy mivel es hogyan

btw ha vkinek kene az iXtreme 1.0 Samsung es nem tudod honnan letolteni, akkor szolj mert felrakom netre...
Guer
vinyót mi pénzért lehet kapni boxhoz? (használtat... (ha, eggyáltalán vki eladja)

CSOCSO
:D
arty
100-120 centis képátlonál az 1920x1080 is iszonyat szép ;) (és még azt sem érdems megfizetni, hacsak nem vagy TÉNYLEG kõgazdag)

következõ xboxtol gondolom alapelvárás lesz, h 1920x1080ban menjenek a játékok :( kiváncsi leszek arra a hardverre, ami a grafikai fejlõdés mellett a nagyobb felbontással is képes megbirkozni ugy, h mindezt egy ekkora dobozban le lehet hûteni, mint a 360 .. izé, ekkorában a mostanit sem sikerül, namind1 :D

Forza.

Én egy 3840×2160-as kijelzõt láttam tavaly a Cebiten. Nem volt rossz cucc 4 HD kép kifért, és iszonyat szép volt közelrõl (fõleg a teljes nagyságú képek).

PSN: berghold

Shadowkiller
A HDTV miatt <#vigyor2><#vigyor3>!

Attila8805: <#vigyor4>

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Ezt miért kellett ide bemásolni?

sztomy69
Jön a HDTV utódja
Egri Imre, 2007. május 29. - Multimédia | Digitális kamera | Technológia

Japán kutatók már HDTV-hez képest 16-szor részletesebb Super Hi-Visiont fejlesztik.

Ugyan még a nagy felbontású televízió is távol van attól, hogy azt mondhassuk, elterjedt, de ez nem állítja meg a szorgalmas japán mérnököket. Az NHK (Nippon Hoso Kyokai) Tudományos és Technikai Kutató Laboratórium munkatársai múlt héten bemutattak egy új technológiát, mely a HDTV örökébe léphet - majd.

A Super Hi-Vision (SHV) képe 7680×4320 képpontból áll, mely így mindkét irányban négyszerese a HDTV képpontszámának, illetve - ha így érzékletesebb - 16 HDTV adás képe helyezhetõ el rajta.

A technológiát már egy éve bemutatták, de azóta az intézet kifejlesztett egy teljes felbontású CCD érzékelõt is tévékamerák számára, mely képes levenni egyben a teljes SHV képet. Eddig ugyanis a prototípus kamerák csak az SHV rendszer felbontásának felével bírtak. Így a három alapszínhez külön érzékelõket használtak, plusz egy extra, zöld komponensre hangolt érzékelõvel hatékonyan megduplázták a részletességet, hogy a kép megfeleljen az SHV dimenzióinak.

A pénteki bemutatón már az új érzékelõvel dolgoztak, mely egymagában képes a teljes kép digitalizálására teljes SHV felbontásban. A kamera új prototípusát három méterre állították fel a díszlet kompozícióól, mely egy újságot is magában foglalt. A képet megjelenítõ monitoron gond nélkül el lehetett olvasni a címlapsztorit - ez azért a mai HD és HDV kamerákkal így nem lenne lehetséges.

Az új kísérleti szenzor egyelõre monokróm, a végleges rendszerekben valószínûleg három érzékelõ lesz majd, minden színkomponensnek egy-egy. Természetesen a nagy felbontású kép elkészítése csak az egyik probléma, mellyel az új tévérendszer tervezésekor számolni kel. A tömörítetlen SHV jel 24 gigabit sávszélességet igényel, ami menedzselhetetlen, tömörítésre van szükség. Ugyanakkor az ilyen masszív video jelfolyam tömörítése sem jelent éppen apró kihívást... Az NHK és a Fujitsu együtt dolgoznak a megoldáson, egy részmegoldásra már eljutottak. 16 kódoló egység munkájának összekapcsolásával sikerült az SHV képet 1/200-ad arányban tömöríteni, a mai HD kamerák újabbjaiban alkalmazott MPEG-4 AVC/H.264 tömörítéssel. Az eredmény - 128 mbps video sávszélesség igény - még mindig hatszorosa az eddigi HDTV-nek, ám már talán belefér Japán jövõbeni technikai lehetõségeibe.

Mellesleg a kísérleti tömörítõrendszer ember magasságú és a fogadó oldalon is egy hasonló méretû szerkentyût kíván. Ennek lapkányira zsugorított változatát kell elkészíteni, hogy a televíziós készülékek megépíthetõk legyenek.

Nem tudni, mikorra készülnek el a fejlesztésekkel, de az NHK már eddig is gyorsnak bizonyult ezen a téren. A kilencvenes évek közepén indult HDTV kifejlesztését ugyanebben a laboratóriumban kezdték meg. Az NHK dicsekedhet az elsõ ûrbe küldött HDTV kamerával (Space Shuttle 1998) és az elsõ Antarktiszról sugárzott élõ, nagy felbontású adással.

lckrz.try.hu

Köszi sikerült!
Nagyon durva a játék :D

Adi
Local setting-ben kell beállítani magyarországot

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Attila8805
hi engem nem tudnál beszervezni oda?
Én se flasheltettem gari miatt a gépet de gémre nincs pé:D

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

KILLER2
DE akkor is, minek elite?

Töltsük le az internetet!

Szerintem siman tedd ra a kormanyt,es keteselyes lesz a dolog.

Shadowkiller
Jól látod nem fogom flasheltetni. <#ejnye1><#smile><#smile>! Nekem az nem éri meg! Fõleg hogy jó helyen dolgozom....

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

KILLER2
Ja, asszem ilyesmi.

Attila8805
Local vagy valami ilyesmit kell keresni.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

KILLER2
Attól, hogy a boxon mi van beállítva talán lakhelynekv agy ilyesmi. Beállításoknál megtalálod.

Sziasztok!

A forza2-ben be kell állítani valamit, hogy magyar nyelvû legyen, vagy majd ha beteszem a játékot alapból magyar lesz?
Mitõl függ milyen nyelvû lesz a játék?

Lizardman
köszi, aszittük csak a kontorlleren van gomb, a konzolt nem is néztük :)

Sziasztok!

Lehet hülye kérdés, mert már volt róla mondjuk szó, de arra lennék kíváncsi, hogy Logitech G-25-öst tudok csatlakoztatni XBOX360-hoz? Mert azt tudom, hogy a PS2-vel kompatibilis, de azt még a Logitech honlapján sem írják, hogy mizujs az XBOX360-al.

Légyszi válaszoljatok, mert ha mûködik a dolog akkor beruháznék egy konzolra...

Köszi!

B