176877

-
Nekem nincs buherálva a gépem. Van 6db eredeti játékom, azok is a legjobbak. Egyedül az Assassin, amit nem tudok live-on használni. Igazából a garancia miatt használom így és veszem meg eredetiben a játékokat. 3havonta vesz az ember 1 ütős játékot(most 2lesz 1 hónapban=fifa 09,far cry2), nem hal bele 12-14k-ba. Mert új játék előrendelésben már ennyiért kapható. Nem vagyok pénzes, fősulis vagyok, elmegy másra a pénz mint más normális embernek,de pénzem mindig van rá.Ezért nem értem miért kell flashelni, mert szerintem egy embert 1 évben kb 4-5játék ha érdekli, az pedig nem megterhelő költség. -
mi az, hogy kiirod és lejácca cukkerfülcsi? ahhoz nem kell flash?
-
De még milyen jó nap. PB, Heroes, Terminator: TSCC, Knight Rider(2008) első rész -
Ha valóban a "szakmában" lennel akkor mar régóta nem szolnál be.
Jah, es legyen pofád MSN-en megbeszelni a dolgokat, és nem a fórumot rontani.
Es nem azért lettel nem egyszer megintetve mert olyan jó arc vagy.
bocsi! -
Ragnar360 #49924 OFF amúgy ma jónap van, új pb rész, új sarah c. rész, 2 új rész heroes (szezon premier) - ebböl még a heroes 3x2 és a pb van hátra :D yuppi dddSAD ASDASDSA -
Ragnar360 #49923 Nefárasszál már Sephi :)
Mindig ezzel jössz, h rajtam igy meg úgy röhögnek, sztem meg kárvolt megemlitened ezt a Devkitet v. mi a faszt (többiek röhögnek jól:D), és igen, baromira nem hallottam még róla pedig több mint 10 éve a "szakmába" vagyok :P, de sztem nem vesztettem most ezzel húde sokat ;) -
igen, én tőlük rendeltem több mint egy éve, korrektek voltak minden rendben volt velük.
boltjuk az nincs -
Ez most miért fontos? -
nincs elég stuff ps3-ra? bázmeg egy kurva listát nézzél már 2008-ban... -
Kicsit off, de nem oltasz, neked van devkited vagy mi?
-
menjél már azzal a kevés játékkal amiket én játszottam x360-on:)
Fele hulladék kb...adtam is vissza a picsbe -
Istenem ha warezoltok csendbe tegyétek. Én megértem azt, hogy egy olyat felbasz az, hogy jönnek a hülye gyerekek és lefikázznak mindent mert nekik azt is lehet... Warezosok maradjanak csöndben mikor azon fillóznak a kedves jobb sorsa érdemes játékos társaik, hogy mikor jön a futár vagy hogy mit kéne előrendelni. Meg lehet lenni egymás mellet, jókat játszani live-on stb.... Az, hogy ki milyen lemezen játszik, magánügy. Az eladások meg ne érdekeljenek senkit se, az legyen csak a kiadó dolga. Sokkal jobb úgyse lenne a helyzet ha +1-2 ezer játékos idehaza megvenne havi max 1 játékot. Lényegtelen. Csak ismétlem magam ez nem a mi dolgunk. Becsüljük meg a fejlesztők munkáját, ha lehet akkor úgy, hogy megvesszük a játékot. Ennyi... -
Balin #49916 hello!!
valaki vett már komlett gépet a golemkonzoltól?
valakinek vmi tapasztalat?
nincs saját boltjuk? -
Te, en nem tudom elhinni, hogy egyes emberek mennyire hülyék. Miért nem gondolkozol egy kicsit mielott kötekednél? Vagy ez mar alap, hogy gyorsan írjunk be valamit? -
Azért ugye tudjuk, hogy a devkit az nem legális?
Legalábbis nem nagyon hiszem, hogy pár száz ezer dollárt fizettél volna érte ;) De psszt....
-
Figyelj, miért égeted magad? Devkit-rol halottal? Berakod szépen a eredeti Xbox360-as lemezt és elmented a HDD-re a kontentet majd szépen átmásolod a PC-re, betömöríted ISO-ba és kiírom gyönyörűen DL-es lemezre layer break-el/
Jaaaaa, hogy ezt nem tudtad mert fogalmad sincs mi az a DevKit?
Maskor előbb gondold meg miket írsz mert megint a fel fórum rajtad röhög.
Jah és stílusod latom meg mindig elbűvölő.
-
halkan mondanám, hogy nincs miért wareznak lennie rá, ha nincs rá szoftver. Nem érdemes még csak a törésével se foglalkozni, mivel nem fog megtérülni a dolog
-
És húggyá warezolod magad 360-on. Úgyhogy jobb is ha csak suttogsz. -
mondanám, hogy PS3 mert 0 warez van rá, de itt sokaknak lefagyna akkor a mosoly az arcáról, így csak suttogva mondtam az előző sorokat:P -
Naigen :P -
Ja.. itt nem csak a pénzen + a vásárláson van a hangsúly, mert cserélgetésből is elég szépen el lehet játszogatni:D -
Ez igazán megtisztelő:)
Amúgy elhiheted hogy Istencsászár csak eredeti játékokkal játszik.
Ismerem személyesen,tudom hogy nincs flashelve a gépe,ebből adódóan nincs másolt játéka.Csak ügyesen cserélgeti a játékokat,kölcsönkapja,kölcsönadja a játékokat és így sok gémet ki tud próbálni:) -

-
Lol Tottus-ról azt mondani,hogy warezbetyár?
butaság:D Nemtudom mi olyan hihetetlen abban,ha valaki nem warezol a dobozára? 1-2 olyan embert ismerek akik warezolnak,de azokat oltom is..A töbség nem warezol.
-
Nananaaaa. Ne lehet mindenki Sörlok Holmsz! -
LOL!!! Betámadtál olyan embert aki tényleg eredetivel nyomja és egy tudhatóan warezolóról meg el tudod képzelni hogy csak eredeti.
Gratulálok, a helyzetfelismerésed csodás :D -
Elég merész kijelentéseket teszel, pl tőlem hányszor láttad hogy olyat írok hogy letöltöttem volna valamit, esetleg megjelenés előtt játszottam már vele stb? ne magadból indulj ki... -
Ajánlom a guglit!!
Tudod!
A gugli jóbarátod! -
bigdawid #49900 Köszi
-
Ahham értem ...Mikor ölted meg a kutyád? Pl. -
bigdawid #49898 Sziasztok!Egy kis segítségre lenne szükségem.Le akarom cserélni a gépemet egy xbox360-ra.A problémám csak az hogy semmit nem tudok ezekről.Azt tudom hogy kurva szépek rajta a játékok.De pl nem tudom hogy miket tud.Pl netezni hogy lehet rajta???ha lehet akkor tudok e letölteni.Írt játékokat le tudok e vele játszani?Kell-e vagy lehet bővíteni benne a dolgokat vagy jobbra kicserélni benne bármit.Szóval tök hülye vagyok hozzá.Ha valaki részletesen le tudná írni hogy miket tud azt megköszönném.Üdv Dávid -
detoxic #49897 LÁtod,erröl beszélek.....Itt az igazság. -
detoxic #49896 És ha mondjuk én holnaptól azt mondom hogy csak és kizárólag eredeti játékokkal játszok,semmi warez,és mondjuk jóskapista nicknevű barátom ezt alátámasztja,te elhiszed?
Vagy ha azt mondom hogy tegnap Jézus átadta nekem az ülőhelyet a buszon,elhiszed?
Jó dolog ha valaki eredeti játékokkal tolja....De ha ezt ilyen szinten hangoztatja mint itt egy pár ember....hát tudod az már büdös....
Én igy látatlanban Ragnar360-ról tudom elképzelni az antiwarezt,+ Waczkor-ról...
A többi tényleg CSAK eredeti játékkal játszótól elnézést kérek,így ismeretlenül is.
Peace azoknak,akiket esetleg megbántottam,ma ilyen napom van(s.z.a.r.).... -
Ragnar360 #49895 Ez elég hülyeség -.-
Lényegében ahogy látom te csak elveken élsz, mert pl akkor ne vedd meg eredetibe...azért mert egy szar olvasó összekapta, ezis érdekes,
NEKEM MIÉRT NINCS SEMMI BAJOM A GÉPPEL, nem karcol, nem lededzik meg tudja a faszom - NONSZENSZ
Mellesleg lebuktál mert ez alapján nem gyengén KULÁK vagy! (remélem értitek :DDD)
Nem mellesleg megsúgum, h eredeti lemezt hiába rakod be a szaros pc dvd driveba, FEL SE ISMERI, vagy bocs ha te vmi nagy zyeni vagy és ezt is megoldod...
Sorry a hangvételért... no offenz :P -
Hát ha ez szerinted tény... Vagyis olynaról állapítod meg, hogy kalózgamer (like you) akivel még nem is találkoztál. Ügyi vagy.
DO THE BACKFLIP! -
detoxic #49893 Te meg mindig engem találsz meg????
Mondtam már neked....homokozó vödör,kislapát.Menj ki a társaid után,most pont nem esik
.
Ki a f*** beszélt hozzád?
Szerintem nem okoskodtam...leírtam a tényeket.
Bye,horrort ne nézz,GTA-val ne játsz.
18-as karika....te nem férsz bele
!
-
Ja tényleg! Az, hogy 40 perc allat kiírom es nem kell telefonálni meg bizonygatni meg otthon lenni amikor jón a futár meg megvárni míg visszahozza.... messze nem jobb megoldás.
................. -
Te ilyen okosféle vagy? -
ez pont nem olyan -
Nem kell elhinni, vannak akik tudják:) ( a gondok csak ott kezdődnek hogy DVD írom sincs )