XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DE én a másikat választanám ha lehetne😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Csak mert úgy lenne reális, hogy használtam 69k flashel együtt, de ha zsír új, akkor az iszonyat jó ár érte 😊
Igy aztán még azt se mondhatod neki hogy ne ide írja hanem oda.Legfeljebb hogy ne irja sehova.De ha már beírta akkor már késõ...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Mindig is errõl szólt. Milyen lemezre, milyen programmal...
Csak sajna nem postáznak így nincs személyes tapasztalatom:-(
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha meg nem akkor ezt nem kéne...
PSN: berghold
-Hitman:Blood Money
-Splinter Cell😄ouble Agent
-FIFA 07
1200 FT-os darabáron,vagy cserérõl is szó lehet.
Priviben érdeklõdj.
flashelve van, 70k, és valóban premium??? 😮
Ez tök olcsó...érdemes náluk vásárolni?
négy napja vettem,nincs bannolva,én nem tudom rá varázsolni magamnak a firmwaret?
Jézus meghalt a bűneinkért, hát ne okozzunk neki csalódást!
PSN: berghold
Kell hozzá ez is???:iXtreme Fix - Colin_McRae_DIRT_PAL_XBOX360-SPARE
Bocs ,még kezdõ vagyok a témában.
Akkor hasonló mint asszem a Crackdownal kellet még ilyet csinálni.
spare=szánalom h egy k*b*sz*tt next next finisht nem tud vki csinálni, ha már rilizel
Forza.
Splinter Cell😄ouble Agent
FIFA 07
1200 FT-os darabáron,vagy cserérõl is szó lehet.
Priviben érdeklõdj.
\"At Unforgiven Cena, you\'re gonne finally come to the realization, that I am the most vicious son of a bitch in the WWE!\" http://wwewrestling.blog.hu
KATT
\"At Unforgiven Cena, you\'re gonne finally come to the realization, that I am the most vicious son of a bitch in the WWE!\" http://wwewrestling.blog.hu
Töltsük le az internetet!
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
Kicsit sokallom, tudom hogy jo meg minden és el is hiszem hogy ennyi, csak nekem kicsit sok.
elvileg régiófüggetlen de ha van megerõsítés azt nem bánnám. köszi
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Amikor indítod, a welcome screen alatt a zene ua., mint a prince 1-ben, csak a keret hiányzott. De ha megnyomod az A-t, az is megjelenik, elég flash. Az elsõ pálya szeirntem 1:1 az erdeti, tök jó.
Szerintem megér 2500 Ft-ot, legalábbis én már befizettem.
fent van,a pop classic arcade,ha esetleg vki még nem tudná
nagyon remélem,hogy erre is lesz vmi okosság,mint a demokra,mert iszonyat nagy feeling a trial
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!