XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tuning&car audio mastercaraudio.uw.hu
Valaki leírná röviden,hogy kell X-BOX 360-as játékokat kiírni(milyen íróprogrammal és milyen duplarétegû lemezekre ajánlott)
Elõre is köszönöm.
ki nem adná a sony a kezébõl semmiképp,bár a fene tudja bármi lehet...
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Nem tudtok valamit ahol 90 000 nél olcsóbb ? és eredeti... tehát nem flashelt semmi modosítás nem használt hanem vadonatuj premuim pack garanciával ? és megbízható ? :)
A tenchu Z bõl ( az a ninjás nem bizti ez a neve :) ) abból még csak demo van ?
bocs hogy szétoffoltam a topicsot:)))
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Esetleg kérhetsz elöre kis trailert a karácsonyi meglepiböl is...!
Összejön az!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Def Jam jó az 5let, de nekem nehéz és lassú, DOA-hoz nincs sok köze, én maradnék annál és várnék a Virta Fighter 5-re :D
Cod2 gondolom mint a 3-ban, ha folytatod a játékot, akkor az utolsó mentéstõl mehetsz tovább...
PSN: berghold
1. Nagyon nem értem, és nem is találtam rá modot, hogy a Dead Rising-ben hogy a francba lehet menteni, és ha mentenékj, hogy kell betölteni az addott szitut?
A következõ játékkérdések lesznek:
2. A def jam icon mennyire jo? mármint tudom, hogy verekedös meg minden, nekem például nagyon bejött a DOA4, és ezért is érdekel ez is, hátha ennek is hasonlo jo a feelingje :)
2.
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
De írták egy páran hogy nem találnak sehol.
Biztos elfogyott:D
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már a játékoknál tartunk meg tudná valaki mondani, hogy mikor jelenik meg x360-ra a Colin McRae: DIRT?
September:
* Dark Messiah: Elements - 7th September (Xbox 360)
* Settlers VI - 7th September (PC)
* Brothers In Arms: Double Time - 21st September (Wii)
October:
* Naruto: Rise of a Ninja - 19th October (Xbox 360)
November:
* Assassin's Creed - 9th November (PC, PS3, Xbox 360)
* Brothers In Arms: Hell's Highway - 16th November (PC, PS3, Xbox 360)
* Rayman Raving Rabbids 2 - 16th November (Wii, DS)
* Tom Clancy's Splinter Cell Conviction - 16th November (PC, Xbox 360)
* Haze - 30th November (PC, PS3, Xbox 360)
aszem a november magáért beszél és sztem decemberre is betolnak arcunk elé még vmit
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Dead Rising
Fifa 07
Kameo
TDU
Ami nem teszik:
GRAW
PGR3
Amit meg szeretnék azt nem sorolom :)
HUNviliszakacs
Earth Defense Force egy megtestesült csoda. Jó, kicsit bénácska a grafó, pöppet egyszerû a játékmenet, de semmi sem adta még át ennyire az F-kategóriás invárzós filmek életérzését. Minden elemében B-kategóriás játék, de ezt büszkén felvállalja, még rá is játszik.
Paródia, inváziós-életérzés, agyatlan akció és totális pusztítás.
Eurogameren 9/10
Rá kell érezni...
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Test Drive Unlimited
WWE Smackdown vs Raw 2007
Fight Night 3
Dead Rising
Oblivion
Ezek vannak meg, olyat nem írok ami nincs meg <#vigyor4>#vigyor4> (pedig azok között is van ám szép számmal olyan cucc, ami nagyon tetszik)...
Ami nem jött be: Gears Of War. Nem tudom miért, nem az én világom. El is adtam.
gamertag: kenobita
thx ha vki segit
Nekem nem sok gamám van de sorban ezek :
Gears of War
Ghost Recon a.w. 2
Dead or Alive 4
Call of Duty 3
Quake 4
Deadrising
Saints Row
PDZ - csak multi 2-4-en.
Eragon - ketten.
Lost Planet
FarCray
Ami nem nyerö:
Star Trek
Def Jam icon
Dead or Alive ex. 2:
Prey
Ultimate Alliance
-Rainbow Six Vegas (nagyon jól keverik benne az egyszerübb taktikai elemeket a pergõs akcióval,és gyõnyörû)
-Gears of War (hát ezt asszem nem kell bemutatni)
-Kameo (a kissé gyerekes szereplõk ne tévesszenek meg senkit,szerintem bárki nagyon jól szórakozhat vele)
-Dead Rising (sosemlátott zombitömegek,de a játékmenetre rá kell érezni,mert addig nagyon elveszetten érzi magát az ember benne)
-GRAW 2 (szerintem annyira nem jó mint az RS Vegas,de szintén kellemes taktikai akcio)
-Lost Planet (külsõ nézet,akcio,gyönyörû,de talán kevesebb fõellenség-hoszabb pályák megoldás jobb lett volna,nem top favorit de érdemes ránézni)
Call of Duty 2-3 (a legnagyobb 2.Világháborús hangulatú játéksorozat,360-on pedig mindkettõ csodásan is néz ki)
Nagyon nem tetszett:
-Earth Deffense (borzasztó,ha alacsony árkategóriás,ha nem,ez szégyen erre a gépre,még jo hogy másnál láttam mielõtt beszereztem volna)
-Superman (hát csak a demóját láttam de az is elég volt,ilyen PS2 szinvonal kb,de ezzel sok nagyszerû Ps2-es játékot megsértek)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A CoD2 meg az FC vhogy nem jött be, de vszínûleg ez annak is köszönhetõ mert még mindig nem szoktam meg fps-ben a gamepad-ot. Idáig egyedül a Resistance-t játszottam végig a konzol fps-ekbõl, ami még meglepõ számomra, hogy mindenki az X-es gamepad-ot tartja jónak FPS-re, én mégis a PS2-3 -as gamepad-okkal vagyok el jobban egy FPS-ben...
Viszont a GOW nagyon bejött, de hát az meg TPS.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Másik, hogy amik közül nem jöttek be neked, szerintem például a Cod 2 , plusz a Far Cry szintén jo. El lehet velük szorakozni, ha az ember nem tud mást :)
Nos nekem is beköszönt a 3 led :-(. Mivel legszivesebben az MS-sel javíttatnám meg, így találtam egy 06 80 018590 telefonszámot. Akinek már volt tapasztalata az MS supporttal az árulja el, hogy ezen a számon hívta õket? Ha futár jön a gépért, akkor milyen papírok kellenek a garanciás ügyintézéshez? Gondolom csak a gépet kell odaadni, táp, controller, HDD marad. Sõt ha valaki összefoglalná az egész procedúrát, akkor esetleg a faq-ba is be lehetne tenni.
GRAW2
Far Cry
Call of Duty 2
Ez meg szar:
Earth Defense Force
Ez meg közepes:
Tomb Raider Legend
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Kameo
Oblivion
Crackdown
Forza 2
Gears of War
Test Drive Unlimited
Viva Pinata
PGR 3
FN 3
Lost Planet
Dead Rising
megpróbálom az imgburn-nel.