XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Multija nincs.
Ha cooperativba akarsz egy ismerõsel ilyen nagyob szabad nyilt területõ játékban játszani,akkor Crackdown-t ajánlom.Ilyen GTA szerû csak itt a rendfenttartót alakítod,millió ellenséges bandatag,stb... Egyedül szerintem hamar unalmas,de ketten nagyon jó.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
nagy poennak tunik :D
pl 2 jatekos uzemmod, egyszerre irtjuk oket? :D
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

említésre méltó? :P
Jól néz ki

(A PS3-at mostanában az ág is húzza, ráadásul sorra bukkannak fel a konzol körülötti hibák. Most éppen hangos kerregésrõl, illetve sivításról van szó, amely a gép elindításánál jelentkezik bizonyos konzoloknál......
Semmi sem tökéletes ez van!!!!!
Röfikapitány: az még nem merült fel benned, h azért irják ennyien, h gondjuk van a 360-al mert tényleg egy szar konstrukcio? szted az reálisabb, h neked megy (egyelõre) a boxod gond nélkül, tehát kijelenthetõ, h a 360 igenis jo??? Mi a francért akarná bárki lejáratni az MS-t amikor magukat annyira lejáratták, amennyire egy konzollal csak lehet??? Ha a sony idõben kijön a ps3-al, a 360 vszeg
- alapos áttervezés után megbizhato hw lenne
- nagyobbat buktak volna vele, mint a régi X-el
...
Trip: amig nincs chip, nincs winyozás ... chip pedig a flash léte miatt nem vszinû :(
Forza.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
gondolok itt a x360 Vs ps3 -ra!FEl nem tudom fogni.Sztem mind a kettõ jó masina közel hasonló tudással , de ez még a jövõ zenéje mit tudnak kihozzni a gépekbõl!Azért mert én x360-at vettem nem fogom a ps3-at szídni, nincs rá okom!Elég gyerekesnek tartom ezt a sárdobálást, ennyit a témához.CSáó mindenkinek!
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
azzal nem megy?
ez a dead rising nem ? :)
Csak azt mondtam h 10enakárhány ezret nem adnék ki érte :)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
ja es a cache takaritas utan a backup lemezek negyede megy csak azok is csak neha neha indulnak el... nah erre vkinek van magyarazata????
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Mégpedig az hogy rossz a videókártya:D
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
(legutso ablakban (system) belemesz a memoryba.. majd a HDD be es XX LB RB XX)
ebbol lesz piros led vagy ez teljesen mas?
Irányitás elõször borzasztó (ha a pc-s egér-bill páros után kezdesz neki).De ne hagyd hogy elriasszon.Némi gyakorlás után már jól fog menni.Olyan gyors meg precíz sosem lesz mint az egeres téma,de teljessen használható off-line,on-line meg mindenki kontollerel nyomja tehát nincs elõnyben veled szemben.
Viszont a 360-as Bf2 nagyon más mint a pc-s.Szóval ha még nem láttad,akkor abból is egy demo letöltést ajánlok indulásnak,nehogy csalódás legyen belõle.
vélemény? :)
PSN: berghold
Bár nem tudom most hol tartanak flash ügyben,van-e most olyan ami megvéd tutira.Ha van is az is bizonytalan meddig jó,mert ki tudja a MS mikor talál ki valami újabb felfedezõ módszert.
Szóval ennek olvass utánna máshol,vagy majd valaki leírja a jelenlegi helyzetet.Engem már nem érdekel mióta kivágott a ****** MS....
és félnem kell ettõl a "kibannolnak a szerverrol" dologtol?
mert én inkább neten szeretnek jaccani
Per pillanat szerintem a napokban várható The Darkness,Overlord,és esetleg a Hour of Victory sokkal jobb választás,mármint minõségban,hiszen a stilusa mindnek más.
de erdekes.. irtal saints row,-t final night roundot.. doat.. szertinem meg azok szarok
#18510-es linken nem lehet megkérni a csávót?
elvileg oda van irva h egyéb átalakítás, javitás O.o
Me hát nekem video alapján nem volr rossz, bár azért jó lenne még ha valahova felkerülne a Demoja és ugy kiprobálni.
http://xbox.maximax.hu/?sgn
nem reklám, mert nem az enyém, és vki mar linkelte
Agyatlan hentelõs játék... Mondjuk Cacpom mit vár tõlük az ember ezeknek a mesterei!
De ezért a gameért nem adok ki pénzt :(
Inkább elkérem valakitõl :)