XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze hogy van,egy rendes történet bontakozik ki alatta,most a videókon általában csak a zombikat irtják különbözõ módon,de a játékban ennél sokkal többrõl lesz szó.Persze leszenk olyan idõszakok mikor nincs feladatod,akkor szabadon garázdálkodhatsz köztük.
Multija nincs.
Ha cooperativba akarsz egy ismerõsel ilyen nagyob szabad nyilt területõ játékban játszani,akkor Crackdown-t ajánlom.Ilyen GTA szerû csak itt a rendfenttartót alakítod,millió ellenséges bandatag,stb... Egyedül szerintem hamar unalmas,de ketten nagyon jó.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Adi
Lehet az is befogkrepálni, csak az még annyira új, h még nem jöttek ki a hibái?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

ColdFire
vmi értelme is van? :DDD
nagy poennak tunik :D
pl 2 jatekos uzemmod, egyszerre irtjuk oket? :D

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Ahogy látom az oroszok már megint megszálltak minket...

Ez,és az egyik legjobb játék a gépre.

ColdFire
wááá térképen rajta van MO! :DDD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
és ez is, durva jatekok lesznek itt kérem :DDD

ColdFire
õõõõ....
említésre méltó? :P
Jól néz ki

Van chip,csak nem elterjedt.

Röfikapitány
Hale!ELég sok haverom is vett x360 egyiknek sem volt gondja vele!Biztos létezik vagy létezett egy szar széria , nem tudom!Akkor csak örülök hogy nem estem bele.De msot olvasom a ps3 nál is van egy hibás széria
(A PS3-at mostanában az ág is húzza, ráadásul sorra bukkannak fel a konzol körülötti hibák. Most éppen hangos kerregésrõl, illetve sivításról van szó, amely a gép elindításánál jelentkezik bizonyos konzoloknál......
Semmi sem tökéletes ez van!!!!!

arty
Kösz mindenkinek a ridgeracer véleményt, akkor ez felejtõs :)

Röfikapitány: az még nem merült fel benned, h azért irják ennyien, h gondjuk van a 360-al mert tényleg egy szar konstrukcio? szted az reálisabb, h neked megy (egyelõre) a boxod gond nélkül, tehát kijelenthetõ, h a 360 igenis jo??? Mi a francért akarná bárki lejáratni az MS-t amikor magukat annyira lejáratták, amennyire egy konzollal csak lehet??? Ha a sony idõben kijön a ps3-al, a 360 vszeg
- alapos áttervezés után megbizhato hw lenne
- nagyobbat buktak volna vele, mint a régi X-el
...

Trip: amig nincs chip, nincs winyozás ... chip pedig a flash léte miatt nem vszinû :(

Forza.

TrIp
nincs valami hír a 360as játékok vinyóról futtatásáról?? úgy mint a classic x-en... k.jó lenne, mert kezdem rühellni a lemezeket, meg a szar olvasót amivel megáldották a drágaszágot..

Gideon Wieth
nekem csak jobban tetszik az Xbox kialakítása, és olcsóbb is :) Nekem az elsõ konzolom ps1 volt, mai napig megvan, néha még játszok is vele :) és ilyenkor le is tud kötni, én mostanság fogok néhány honap elteltével mint mondtam, venni Xbox360at..Addig megdolgozok érte, mert hát ugye a diák az diák... De sztem a Ps3 és az Xbox360 között annyi a különdbség hogy exkluzivitás, és felépítés...tudásban /játékbeli/ ugyanaz a szint. :-<#smile><#smile>)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Röfikapitány
Mit össze nem kínlódtok bazz!Elég régóta nyomom a x360-at nem kímélem játszom vele néha egész napokat amikor van idõm , semmi extra hûtés meg venti felhúzás nincs benne és tõkéletesen mûxik!Már kezdem azt hinni hogy cska azért irkálnak ilyeneket egyesek mert le akarják húzni a gépet!Nem tudom!Azt sem értem miért fikázza egymást a kép ,,tábor"
gondolok itt a x360 Vs ps3 -ra!FEl nem tudom fogni.Sztem mind a kettõ jó masina közel hasonló tudással , de ez még a jövõ zenéje mit tudnak kihozzni a gépekbõl!Azért mert én x360-at vettem nem fogom a ps3-at szídni, nincs rá okom!Elég gyerekesnek tartom ezt a sárdobálást, ennyit a témához.CSáó mindenkinek!

biztos, hogy ez cachetakaritas volt? Sztem inkabb ez az a kombinacio, ami az osszes jatekupdate-t letorli a vinyorol. Ilyenkor meg nem meglepo, ha a mar updatelt game-k save filajai nem indulnak el az original - nem updatelt - game-el. Ami ugye orvosolhato, ha felmesz a netre, csak hat ha backup, akkor arrol a geprol meg oda nem mesz. Ordogi kor.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Zsoltika 007
Az a baj az egér+bill-el hogy sok játéknál használhatatlan. Ne érts félre mûködik de nem lehet rendesen irányítani mivel ezek kontrollerre vannak fejlesztve. Ott nincs baj ahol részletesen lehet állítani az írányítást de ilyen játékból nincs olyan sok.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

ColdFire
hmm, õ bill-en és egeren játszik

ColdFire
havernak van egere meg billje xboxhoz O.o
azzal nem megy?

Gideon Wieth
http://youtube.com/watch?v=xl_IgqME38A

ez a dead rising nem ? :)
Csak azt mondtam h 10enakárhány ezret nem adnék ki érte :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Hát ez nagyon 3 ledes elõjelnek tûnik. Nekem is fagyogatott, ilyen hülye zizegõs hang keretében. Kb. 1 hét és jött a 3 led :-(.

Kandurex
meleg

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

CSOCSO
tehat szvsz a hetvegen xbox csere lesz.... szerintem

ja es a cache takaritas utan a backup lemezek negyede megy csak azok is csak neha neha indulnak el... nah erre vkinek van magyarazata????
CSOCSO
hat minimum!
CSOCSO
tok jo.. fagyott most is.. forza 2 meg amiota megvan tiszta szar.. allandoan elfelejti kirakni a texturakat az utra..
Zsoltika 007
Szerinted mit mondanak? Jajj bocs! Hozd be levesszük azt a fránya bant! Sõt adunk ajándékba egy Forza 2-t a kellemetlenségekért! <#vigyor1>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

CSOCSO
barki aki bannolva van probalta mar felhivni az MS szervizt hogy mit mondanak, ra? mondjuk nem lehetne megbeszelni veluk hogy vonjak vissza a bannt?
CSOCSO
azert az MS nagyon elbaxta ezt a minoseg reszet a boxnak...
Attila8805
valszeg ugyan az a gáz mint egy rossz pc-s videókártyánál.
Mégpedig az hogy rossz a videókártya:D

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

CSOCSO
nah felhivtam a microsoftot.. aszontak hogy takaritsam ki a cache-t a gepem..megmondta hogy kell most megyek tesztelni...

(legutso ablakban (system) belemesz a memoryba.. majd a HDD be es XX LB RB XX)
CSOCSO
nemtom mi a szar van.. elkezdett haldoklani az Xboxom.. allandoan szetesik a kep kockasra es ilyen idiota modon zizeg.... mint egy rossz pc-s video kartya...
ebbol lesz piros led vagy ez teljesen mas?
FPS konzolon?Jó...
Irányitás elõször borzasztó (ha a pc-s egér-bill páros után kezdesz neki).De ne hagyd hogy elriasszon.Némi gyakorlás után már jól fog menni.Olyan gyors meg precíz sosem lesz mint az egeres téma,de teljessen használható off-line,on-line meg mindenki kontollerel nyomja tehát nincs elõnyben veled szemben.
Viszont a 360-as Bf2 nagyon más mint a pc-s.Szóval ha még nem láttad,akkor abból is egy demo letöltést ajánlok indulásnak,nehogy csalódás legyen belõle.

ColdFire
elso gémnek bf2-t akarok venni, van is egy haverom aki tolja liveon, meg klánba is bevesznek, csak nemtom milyen fps egy konzolon :D
vélemény? :)

Mondjuk én nem voltam tõle elájulva demo alapján,szép,de a játékmenet nem az igazi.Viszont ismerek olyat akinek nagyonis bejött.

ColdFire

ColdFire
akkor maradok eredetinél, htx

Félned, nem szerverrõl, hanem az egész online szolgáltatásról bannolnak, amire most még van megoldás, de félévente lesz itt para...:D

PSN: berghold

Kell.
Bár nem tudom most hol tartanak flash ügyben,van-e most olyan ami megvéd tutira.Ha van is az is bizonytalan meddig jó,mert ki tudja a MS mikor talál ki valami újabb felfedezõ módszert.
Szóval ennek olvass utánna máshol,vagy majd valaki leírja a jelenlegi helyzetet.Engem már nem érdekel mióta kivágott a ****** MS....

ColdFire
köszi!
és félnem kell ettõl a "kibannolnak a szerverrol" dologtol?
mert én inkább neten szeretnek jaccani

Apróhirdetõ oldalon kinézel egy boltot,felhivod,megbeszéled,megcsinálják.

Azt láttam én is,szerintem is max azok próbálkozzanak vele akiknek ez a robotos téma nagyon bejön,mert amúgy semmi jó nincs benne...

Per pillanat szerintem a napokban várható The Darkness,Overlord,és esetleg a Hour of Victory sokkal jobb választás,mármint minõségban,hiszen a stilusa mindnek más.

CSOCSO
ridge racer errol szolt mindig is.. szvsz barmilyen platformra tegyek is ki akkor is egy irrealis szar marad
CSOCSO
PGR3 egyik legjobb autos jatek xboxon.. a Tomb Raiderrel sincs sok baj.

de erdekes.. irtal saints row,-t final night roundot.. doat.. szertinem meg azok szarok
ColdFire
Vki segítsen pls, hogy tudom majd feltorni a gépet :(

#18510-es linken nem lehet megkérni a csávót?
elvileg oda van irva h egyéb átalakítás, javitás O.o

CSOCSO
demo alapjan nagyon szar.. csak annak fog tetszeni aki imadja az olyan gamezokat... pl szamomra az rpg is szar jatek.. barmelyik... egyszeruen nem nekem csinaltak.. ez van..
rambuu
Az Armored Core 4hez mit szóltok??
Me hát nekem video alapján nem volr rossz, bár azért jó lenne még ha valahova felkerülne a Demoja és ugy kiprobálni.

TrIp
szerintem te valamit félrenézhettél...

ColdFire
itt olcsoak:
http://xbox.maximax.hu/?sgn

nem reklám, mert nem az enyém, és vki mar linkelte

Gideon Wieth
mondjuk 5000 talán elmegy még érte :) de ezek a gamek ugye nem másoltak ?:)

Gideon Wieth
majd esetleg...

Gideon Wieth
nah néztem róla videót...
Agyatlan hentelõs játék... Mondjuk Cacpom mit vár tõlük az ember ezeknek a mesterei!
De ezért a gameért nem adok ki pénzt :(
Inkább elkérem valakitõl :)