XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
arty => nincs igazad, van xbox-ba is chip, de nem elterjedt, mert még kedzetleges, és sok a hiba...
Röfikapitány => The Darkness már kintvan blackcats-en is, meg minden nagyobb torrent oldalon (lehet kisebben is, nemtom)
Rambuu => nemtom, biztos van valahol, de blackcats-en nem találtam
Plusz még itt annyit, hogy itt megy a játékfikázás oda-vissza, inkább a jo játékokropl beszélnétek! :D => John Woo's Stranglehold ez télleg jo játék lesz, szerintem mindeni szeretni fogja :)
Ha csak RCA van, akkor semmit, mert RCA van alapból minden kábel végén :P
PSN: berghold
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Ez a layerbreak vagy mi, hogy ne áljon meg a lemez végén, hanem elkezdjen vissza felé is írni.
A Flatout: Ultimate Carnage, az most ugyan az mint a Flatout 2 volt a PC-re, csak felturbozott Grafal??
The DArkness-nek nyoma sincs sehol!!!
Inkább arra leszek kiváncsi hogy az egész játékot meg tudják-e tölteni érdekes feladatokal.Mert a demo idejéig jo volt kis teremtményeimet ráuszitani a birkákra,meg a falusiakra,meg rágyujtani a mezõt az ott lévõ ellenségre,és hasonló dolgok.Kérdés a játék további részeiben miket találnak ki,nem fullad-e esetleg unalomba a dolog...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A Dirt CSAK és KIÕZÁRÓLAG külsõ nézetbe szaggat be azt is nagy ritkán!NÁLAM!A DIrt külsõ nézetbe amúgy is játszahatatlan mert össze vissza rángatózik a szerencsétlen autó!Belsõ és motorháztetõ nézetbe pedig jól vihetõ a járgány.Jó éjszakát by!
Hát lehetne valóban,vinyóról játék,kis divx támogatás és egyebek.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Forza.
Elsõ 2-re már válaszoltam, a dirt meg belsõ nézetbõl is szaggat, külsõbõl sosem játszom autós játékkal.
Aki tudja, hogy itt mi lehet a hiba az írja meg legyen szíves. Többször is próbáltam írni és mindíg 51%-nál jelentkezik a hiba. Idáig még nem fordult elõ, kb 20 lemezt írtam, mind Philips DVD+R 8,5GB. Elõre is köszönöm!
a Dirt valóban több kocsi esetében nagyritkán beszagatt de csak külsõ nézetbe!
HAver is azzawl hülyit hogy neki már meg van a The DArkness vagy 3 hete ,nem tudtam leellenõrizni hogy kampózik e mert nem volt idõm átmenni hozzá!Most már tényleg megjelent?VAlaki belinkelhetne egy torrentet hozzá kösz!
vinyó kéne a 360ba. de nem kicsi. nagy. 250est simán vennék bele ha mennének a játékok róla..
de ha már ezt megoldják akkor egy rendes hálózati kliens meg divx mkv kompatibilitás sem jönne rosszul :)
biztos jók csak nem kifejezetten ehhez a témához
tuning&car audio mastercaraudio.uw.hu
Érdemes ezekbõl vásárolni? Csak mert egészen olcsóak, a TDK-hoz és Verbatimhoz képest..szinte fele annyiba kerülek..
(amúgy igen, tudom, Verba és Ricoh 4eva..)
Koolance X360 adapterek
Koolance gpu block
Koolance Cpu block
ezen gondolkozom
Pont nincs hangulatom semmi meglévõvel játszani, szal jókor jött:P
1 whisper belulre... ami szivja a levegot.. 1 meg az oldalara ami fujna a levegot... es ez igy 40 dodo lenne
Haveromnak másféleéve meg van és semmi baja MÉG :)
/nem flashelt../
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
magával a géppel nem lenne semmi baj, ha a hûtés nem lenne alulméretezve...
Overlord pedig király lesz :D:p
Tv-knéál régebben mindig befürödtem pedig mintd a nagy márkák közül voltak és kapásból képcsövesek lettek!!!PErsze kicserélték azonnal de akkor is bármit veszel abba ott a rizikó hogy elromlik vagy gyári hibás stb!!!Egyedül az lcd tv-vel nem szívtam meg az fasza az elsõ naptól kezdve :) Mondhatni benne van a pakliban ami veled történt!!!Sasnálatos de ez van.
-Az overlord sztem nem egy 2007 es játék szinvonalán van , én biztos kihagyom a játékot.....
LEgyetek jók ha tudtok!Csáó!
visszaviszem a gepet hogy csereljek le...csak azon gondolkozom, hogy most akkor visszategyem az eredeti FIRMWARE-t vagy ezzel felesleges szarakodni?...
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Az Assassin Creed jobb lesz :P