XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rambuu
Huu azt nagyon megköszönném <#smile>

rambuu
Ja meg különben az xbox-sky-on meg a my-gamebox-on sincs Armored Core 4 demo, akkor lehet hogy nem is volt, vagy nem tették fel a netre.

Lizardman
tegnap adtam oda épp az elsö meghívomat valakinek, nemtom mikor kapom a következöt, de folyamatosan mennek fel a gigák, szoval... :)

rambuu
A Blacketsre neked van meghivod?

Lizardman
Na had szoljak bele én is a témákba egy picit:)

arty => nincs igazad, van xbox-ba is chip, de nem elterjedt, mert még kedzetleges, és sok a hiba...
Röfikapitány => The Darkness már kintvan blackcats-en is, meg minden nagyobb torrent oldalon (lehet kisebben is, nemtom)
Rambuu => nemtom, biztos van valahol, de blackcats-en nem találtam

Plusz még itt annyit, hogy itt megy a játékfikázás oda-vissza, inkább a jo játékokropl beszélnétek! :D => John Woo's Stranglehold ez télleg jo játék lesz, szerintem mindeni szeretni fogja :)

rambuu
Az Armored Core 4-bõl volt Demo??

rambuu
Hát akkor az nem ér meg sztem egy DVD-t. De hát nem tom még addig még sok víz lefolyik a Tiszán. :D

Ha a házimozidon van optikai bemenet, akkor egy optikai kábelt :D
Ha csak RCA van, akkor semmit, mert RCA van alapból minden kábel végén :P

PSN: berghold

quack
igen, meg pár új játékmód is lesz benne ha jól tudom

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

CSOki444
Akkor mit kell tennem ?? mit vegyek hogy össze tudjam öket kötni???

rambuu
Ize, nem irtad at a settingsbe, hogy Tools/settings/write/options - ott a másodk fülre kapcsolsz, és ezt irod be 1913760!
Ez a layerbreak vagy mi, hogy ne áljon meg a lemez végén, hanem elkezdjen vissza felé is írni.

rambuu
Hali!
A Flatout: Ultimate Carnage, az most ugyan az mint a Flatout 2 volt a PC-re, csak felturbozott Grafal??

Optikai nincs, csak a helye a komponens kábel csatijában.

CSOki444
a premium csomagban van olyan kável amivel összekötöm a gépet meg az 5.1 es házimozi szettet? tehát van optikai kábel (aszem ez kell hozzá)?

Röfikapitány
Ok!Maradjunk ennyibe , hogy majd meglátjuk..........
The DArkness-nek nyoma sincs sehol!!!

Nem tudom,szerintem az Overlordal semmi olyan egetverõ gond nincs.
Inkább arra leszek kiváncsi hogy az egész játékot meg tudják-e tölteni érdekes feladatokal.Mert a demo idejéig jo volt kis teremtményeimet ráuszitani a birkákra,meg a falusiakra,meg rágyujtani a mezõt az ott lévõ ellenségre,és hasonló dolgok.Kérdés a játék további részeiben miket találnak ki,nem fullad-e esetleg unalomba a dolog...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Röfikapitány
Ezen nem vitázom veled!HA nekem nem kell +hûtés +az összes havernak se akkor szerintem ez elég nyilvánvaló, hogy csak hülyítés és pénz lenyúlás a sok lámától!Az a játék szar kipróbáltam a demot rettenet elavuét az anim semmi extra olyan 2005 ös szinvonalon mozog , sajnos!
A Dirt CSAK és KIÕZÁRÓLAG külsõ nézetbe szaggat be azt is nagy ritkán!NÁLAM!A DIrt külsõ nézetbe amúgy is játszahatatlan mert össze vissza rángatózik a szerencsétlen autó!Belsõ és motorháztetõ nézetbe pedig jól vihetõ a járgány.Jó éjszakát by!

Pedig én akkor keverem...
Hát lehetne valóban,vinyóról játék,kis divx támogatás és egyebek.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

arty
nincs chip, flash van és annak modozatai, ne keverd a firmware "chippel" :) ezért is nincs semmi házi tákolt program, mint ami volt xbox1-re :) ez oriási baja a 360.nak :(

Forza.

Elsõ 3 mondatodból egyikkel sem értekegyet... :D
Elsõ 2-re már válaszoltam, a dirt meg belsõ nézetbõl is szaggat, külsõbõl sosem játszom autós játékkal.

Valaki segítsen pls, EZT a hibát kapom egy backup lemez írásánál, méghozzá a Just Cause-nál.

Aki tudja, hogy itt mi lehet a hiba az írja meg legyen szíves. Többször is próbáltam írni és mindíg 51%-nál jelentkezik a hiba. Idáig még nem fordult elõ, kb 20 lemezt írtam, mind Philips DVD+R 8,5GB. Elõre is köszönöm!

Röfikapitány
Továbbrais mondom extra hûtés nem kell teljesen felesleges paraszt lázyítás !FELESLEGES!!!!!!!!Az Overlord pedig gagyi:)
a Dirt valóban több kocsi esetében nagyritkán beszagatt de csak külsõ nézetbe!
HAver is azzawl hülyit hogy neki már meg van a The DArkness vagy 3 hete ,nem tudtam leellenõrizni hogy kampózik e mert nem volt idõm átmenni hozzá!Most már tényleg megjelent?VAlaki belinkelhetne egy torrentet hozzá kösz!

köszi a választ:(

Sajna igen, a DiRT is szaggat, mint az állat, ha több kocsi van a képen :D

mucsácsó
Hát szép is lenne, de ez már tényleg a jövõ zenéje...de gondolom majd biztosan lesz ilyenre is lehetõség :)
TrIp
dezsír.. kinvan a vampire rain is.
overlord gyühetne inkább :/

TrIp
tele a tök má ezekkel a lemezekkel... de mondtam ma már egyszer :D
vinyó kéne a 360ba. de nem kicsi. nagy. 250est simán vennék bele ha mennének a játékok róla..
de ha már ezt megoldják akkor egy rendes hálózati kliens meg divx mkv kompatibilitás sem jönne rosszul :)

Lenne egy kérdésem ,megszokott az XBOX360-on hogy néha a játek laggol?Mert nálam a Saints Row ritkán igen.

meg is válaszoltad a végére....
biztos jók csak nem kifejezetten ehhez a témához

tuning&car audio mastercaraudio.uw.hu

Memorexem van, mûlödik a hitachis boxomban (még xD)

mucsácsó
Hm, Memorex illetve Philips DL DVDk-rõl vannak tapasztalataitok?
Érdemes ezekbõl vásárolni? Csak mert egészen olcsóak, a TDK-hoz és Verbatimhoz képest..szinte fele annyiba kerülek..
(amúgy igen, tudom, Verba és Ricoh 4eva..)
Darkness "megjelent" :D
Pont nincs hangulatom semmi meglévõvel játszani, szal jókor jött:P

CSOCSO
elgondolkoztam a vizhutesen de nem jonnek ki 130 dolcsi alatt... ugyhogy szerintem marad a Whisper Fan megoldas amit mar a legelejen kineztem...
1 whisper belulre... ami szivja a levegot.. 1 meg az oldalara ami fujna a levegot... es ez igy 40 dodo lenne
Lizardman
ráadásul, akinek nincs flashelve az nem sir itt, hanem rögtön kicseréteti garancia lévén...

Ez azért van, mert az Xbox tulajok felének flashelve van a gépe :D

Gideon Wieth
én meg azt nézem hogy az Xbox problémások felének Flashelve van a gépe :P:P:P
Haveromnak másféleéve meg van és semmi baja MÉG :)
/nem flashelt../

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Jó, szerinted...
magával a géppel nem lenne semmi baj, ha a hûtés nem lenne alulméretezve...

Overlord pedig király lesz :D:p

Röfikapitány
VAn ez igy!Minden elromolhat!Tudnék sorolni ezt azt!:)
Tv-knéál régebben mindig befürödtem pedig mintd a nagy márkák közül voltak és kapásból képcsövesek lettek!!!PErsze kicserélték azonnal de akkor is bármit veszel abba ott a rizikó hogy elromlik vagy gyári hibás stb!!!Egyedül az lcd tv-vel nem szívtam meg az fasza az elsõ naptól kezdve :) Mondhatni benne van a pakliban ami veled történt!!!Sasnálatos de ez van.

-Az overlord sztem nem egy 2007 es játék szinvonalán van , én biztos kihagyom a játékot.....

LEgyetek jók ha tudtok!Csáó!

TrIp
az overlord az egy nagyon fasza game lesz a demo alapján... kreatív nagyon

CSOCSO
hi en ugyan igy voltam vele par hete... fel eve meg van a gep.. nyuzom soha nem volt baja.. neha 4-5-6 orakat is jatszom.. erre most elkezdett szarakodni.. HURAAAA
CSOCSO
lol..tobbet be se kapcsolom..

visszaviszem a gepet hogy csereljek le...csak azon gondolkozom, hogy most akkor visszategyem az eredeti FIRMWARE-t vagy ezzel felesleges szarakodni?...
Gideon Wieth
Assassin csak egy picivel jobb/ nem tudom hogy oldja meg/ lesz mint amit a gameplayben láttam, akkor nálam Év game... a SW:TFU meg sztem is nagyon jó lesz... Bár én szeretek a ,,JÓK"al lenni :):P

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Lizardman
szerintem se egy nagy eresztés, dehát ez az elsö játékok között volt 360-ra, ezért lett gondolom olyan felkapott...

Röfikapitány
Star Wars: The Force Unleashed ha csak fele olyan jó lesz mint az elõzetes vikeói akkor az magasan az év játéka lesz sztem!

Röfikapitány
deadrising sztem elég gyenge játék!Assassing Creed-et meg majd meglátjuk.

Gideon Wieth
jah a deadrising... Hát nekem video alapján akkor is megyek és ölök:D
Az Assassin Creed jobb lesz :P

Gideon Wieth
melyik a legjobb ?

Röfikapitány
Stranglehold játék megjelenésérõl lehet valamit tudni!Sztem nagyon ütös lesz!

Röfikapitány
Nem mondanám , hogy új!Elsõk között vettem.