176898
banner
  • theone91
    Boxot... Márcsak azért is mert ide írsz... :D
  • csabika6630
    Nah az tök jó, ps3 és az xbox 360 közt vacilálok.
    Most úgy gondolom, hogy a premium jó vétel, mert sokkal olcsóbb mint egy ps3, de a grafikai különbség is elhanyagolható a 2 konzol közt.
  • DanielT
    Mindegyik gépnek van ami manapság kaphatsz újan.
  • csabika6630
    Jah és szerintetek meddig nem lesz alapkövetelmény az elit?.Ha legy egyáltalán (mert már azt hallottam, hogy a vinyó nélküli boxokon a gta4 nagyon laggolt)
  • csabika6630
    Csak az Elitnek van HDMI kimenete? (nekem az nagyon fontos lenne)
  • PoisonChihuahua
    Ez csak akkor szükséges, ha közvetlenül a modemet kapcsolod össze az Xbox-szal!

Nyitsz egy parancssort és beírod:
    ipconfig/all
    A MAC adresst a "Fizikai cím"-nél találod (ha több van akkor értelemszerűen azt a hálózati eszközt válaszd ki amelyikel a netre kapcsolódsz).

Az Xbox-on belül a Settings fül/Network Settings/ és asszem Edit Settings, ott aztán találsz egy Advanced nevű fület és ott kell lennie. Bocs, de fizikailag most nincs elöttem a box, így pontosan nem emlékszem, de könnyű megtalálni.
  • PoisonChihuahua
    A médiamegosztás Windows Media Player 11 segítségével és a Media Center funkcíó két KÜLÖNBÖZŐ dolog! Amivel te próbálkozol ahhoz Windows Media Center program szükséges, hogy fusson a PC-den és mielőtt megkérdeznéd, NEM lehet külön letölteni, mert ez nem egy különálló program, hanem az oprendszer része. A Windows Vista Premium/Business illetve a Windows XP Media Center Edition tartalmaz ilyen funkciót.
    Link1

A WMP11-es médiamegosztáshoz csak WMP11 program szükséges illetve egy crosslink kábel vagy az Xbox360 Wireless Adapter. Ha sikerül a kapcsolatot létrehozni (bővebben itt) akkor a Media fül alatt tudod megtalálni a médiáidat, a célforrást azaz a PC-det pedig a X gombbal tudod kiválasztani.
  • Sinyo70
    köszi a segítséget !!
    és ezt a mac címet hol találom ??
    mind a pc -n mind a box on !! pls..
  • PoisonChihuahua
    Ajánlom figyelmedbe:

[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1116192007&no=50139]#50139[/URL]

[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1116192007&no=50150]#50150[/URL]

[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1116192007&no=50193]#50193[/URL]
  • Sinyo70
    :(
  • Display
    m1 a live
  • Sinyo70
    Valaki ! pls
    Upc netem van ,de sehogy nem akar összejönni a net kapcsolat !
    megy már az xbox live egyáltalán ?? olvastam valami karbantartásrol ??
  • Alwares
    Omg ha megosztod akkor még nem tudod használni a Media Centert. Legyen már eszed. Külön kell kikeresni a számokat, filmeket, stb... Ott van minden.
  • Pacal17
    hát, ha netről akarsz letölteni akkor valszeg nem nagyon akarsz live ra reggelni. Csak következtettem. De ha nem warezolsz, akkor sem tudom :D Sry.
  • hentesferi
    de jó lenne , ha tudnék szerkeszteni ... :) Nem 6 jegyűt számkódot , hanem 8-at :)
  • hentesferi
    Hi all

Én a gépemmel , szeretném csatlakoztatni a boxom , letöltöttem a media player 11-t , összekötöttem a gépet , meg a boxot , engedélyeztem a boxot, a megosztásnál , és mégse akarja érzékelni a boxom , a zenéket stb :S Adott a csatlakoztatás előtt a box , egy 6 jegyű szám kódot , de nem kellett használnom sehol se , lehet az a baj ? Előre is köszönöm a segítséget.
  • tom235
    ok, de mi köze ehhez a kérdésemnek? demókat kérdeztem, nem full játékokat.
  • bexinho
    ÉS szerinted az az olvasó hiábaja lehet, ha néha(5 percenként, vagy amikor robbanás történik)megáll fél msp-re?Tehát nem zavaró,de mintha bekattanna a kép 1 pillanatra. Bár ennél a lemeznél vettem csak észre, hogy nem pörög fel teljesen. VAgyis egy ideig igen, de aztán midnig annál a "hangmagasságnál" vissza is esik.
  • trogerzsiger
    Boxon pályaszerkesztés? mikor jön?
  • bexinho
    nah, akkor az korrekt!
  • Pacal17
    Map szerkesztő (ez lesz a legjobb a multiban :D), über realisztika (minden téren)

legalább te vedd meg :)

összeszedek még pár embert és jólesz

Ragnar, neked bejön a stuff?
  • trogerzsiger
    jólesz?
  • Pacal17
    Aki tervezi megvenni a Far Cry 2-t, és multizni is fog vele, az ha akar vegyen fel liveon!

GT: lilpac17
  • arty
    van amibe 16ft / óra, van amibe 30-40ft / óra :)) (50k vs. 120k)

bexinho: nem volt régiozáras, van ilyen nem kevés
  • bexinho
    A minap szereztettem be egy Bioshockot. Otthon néztem h NTSC régiós. Na mondom szép, ez a PAL-os gépen h fog menni. Mivel olvastam sok helyen h nem passzolnak a különböző régiók. Na szóval betettem, és ment. Örülök, de ilyen lehet? Mármint nem hallottam még erről.
  • Cápafogxy
    Akkor kipróbálom. Kösz a válaszokat.
  • jupa
    Van itt valaki aki bad companyzik?
    Az felvehetne friendsbe és tolhatnánk multiba:)
    nick: jupanorrec
  • Ragnar360
    Jónagyhulye vagy, ha ennyiért adod _:D - még viccnek is rossz nem irányárnak -.-
  • DöflingR
  • Alwares
    Huh Msi Wind, remélem hamarosan nekem is lesz olyanom :)
  • GP2100
    Mert van olyan amibe nem drága az égő?Mondjuk ez attól is függ, hogy kinek mi számít drágának...
    Na mindegy, az a lényeg, hogy k*rva jó ilyen nagy képméretben játszani(ez meg a vászon méretétől függ úgyhogy...)
  • kisgabo
    nekem még nincs, most lesem premiumot, nomeg van némi igény egy msi wind-re... döntés kényszer.
  • Pacal17
    Xboxra nem warezolok.

PC-re warezoltam (de arra isjópár eredeti játékom van, mivel nem vagyok olyan csóró és tisztelem a fejlesztőket), mostanában nem igen, Mert itt az Xbox. Hehe.

Ugyhogsz szégyelld magad a flesselt xboxoddal eggggyütt!!44négy
  • Alwares
    Nagyon faszán. Én imádom, de tényleg.
  • arty
    akkor rosszfajta vetitőt vásároltál ;)
  • GP2100
    Jól. Csak sajnos túl drága az égő ahhoz, hogy játékokra "pazaroljam" :S
  • Cápafogxy
    Valaki próbálta már projektorom hogy megy az xbox?
  • kisgabo

álszentek...
  • Pacal17
    a warez csúnya dolog!
  • tom235
    ismer valaki olyan oldalt (live marketplace-en kívül) ahol le lehet tölteni demo-kat számítógépen keresztül?