XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TrIp
a negatívumokat nyugodtan elfogadhatod, mert attól mert nem veszel tudomást róla, igenis egy szarul kialakított konzol a 360. ha ezt a részét megoldják akkor most kijelentem hogy a ps3 mehet a csába nyugodtan...

egyébként meg ha érdekel valami konkrétum, akkor elõbb beírod a keresõbe ami az oldal alján található. ha nem találsz rá egyértelmû választ, akkor felteszed a kérdést.. egyszerû 😊

és tényleg bunkó vagyok, de legalább tudom magamról.. még mindig jobb mintha nem tudnám <#idiota>

az én monitoromon kb 2 gombnyomás. Nagy hardware guru lehetsz....
baszod mekkora egy hatalmas köcsög vagy te!
Kérdezek és az a reakció, hogy ne vegyek?!
Most nem a play-t hozom fel de a 2-es fórumba ha napi 10szer írtam le ugyanazt akkor se voltam paraszt hanem segítettem, hogy más is élvezhesse.
Ha nem teccik, hogy érdekel és kérdezek valamit akkor ne válaszolj!
Nemértem most nehezedre esne leírni? Éppen örülhetnél annak, hogy nem fogadom el amit olvastam negatívumokat hanem utánajárok!
Mások segítségét is szivesen várnám!
TrIp
nemrossz, de azt hogy a brébe állítottad be hogy legyen alul felül csík?!?! nekem monitoron széthúzza :S

Kaplan
Nem gizdázásból rakom fel, csak annyira megörültem neki amikor megjött 😊

So a birodalmam.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

TrIp
abszolúúte lehet tenni!
1. visszaolvasol és nem kérdezel mégegy baromságot ami le van írva hatszor
2. (és ez mindenki számára a legkíméletesebb) nem veszel konzolt <#puszi>

Bocsi még lenne 1-2 kérdésem. Nem vagyok milliomos, hogy mindig javítassam. Mi a különbség a flashelés és a chipelés közt? mindkettõvel megszûnik a gari? Mindkettõvel lejátsza az írott game-t?
Ami cikkeket olvastam azok a megjelnéskor íróttak azóta kijavították a hibákat? Lehet valamit tenni a meghibásodás ellen?
arty
Semmiféle 3 napos joga NINCS, az a törvény már évek óta NEM LÉTEZIK. Viszont, ha "webes vásárlás volt", akkor ez netes rendelésnek minõsül, amire olyan törvény van, hogy 7 napon belül akkor is visszaküldheted a vásárolt terméket, ha nem tetszik a csomagolás illata ...

Garancia Torveny netes/telefonos megrendelés esetére

"4. § (1) A fogyasztó a szerzõdéstõl nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.
(2) A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette,"

Ennyi.

Pár szó a platinumshopról:
"Na hivott a platinumshop-os csávo..állitolag a játék updetéja különösen viselkedett mert nagyon ritka hogy a FW-t kinyirja az update...
nemtudja h mi lehetett a gond!! de GARANTÁLJA h mostantol nem lesz ilyen gondom a géppel mert most megcsinálták tutira és nem lesz baj a játékokkal... pf mostmár nem lesz baj na persze ...holnapra küldi nekem a gépet vissza majd meglátjuk hogy milyen az uj flash"

A vásárlót teljesen hülyének nézik(gyûlölöm az ilyet, miért nem lehet elismerni h elcsesztük és elnézést kérni? még szimpatikus is lenne), furán viselkedõ updatek a mesében vannak. A tény az, hogy régi/szar firmwaret tettek a gépre, s emiatt az update kinyirta a gépet. Pont.

Forza.

milyen igaz<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#vigyor1>

tuning&car audio mastercaraudio.uw.hu

TrIp
<#idiota>

Adi
Egy gyönyörû szép, kopasz, domború, zárt puncinál tény, h nincs szebb!😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Gideon Wieth
nem, valamilyen bevásárló központban parádézott a haverom...nem azt mondom hogy a játék rossz... Csak azt hogy láttam már nála sokkal szebbet...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

kiraly, akkor ma beroppenek hozzajuk.
Adi
FAQ-ba(technikaiba) van egy olyan, h Xbox360 fórum blog. Na ott kérdez és nézzd meg. Ott profik vannak nagyon!😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Én is nyomtathatót vettem mivel nincs más. De ugyanaz!

(ilyen Flash-es leirast en is szivesen olvasnek 😉 )
CSOki444
de kajak ha megint gáz lesz megcsinálom a szomszéd csávoval az ö PC je állitolag Sata-ás ...vki amugy tudja konkrétan h milyen alaplap meg vezeték stb kell az othoni flashez? mert mégeccer nem fogom felküldeni pestre az tuti

CSOki444
Na hivott a platinumshop-os csávo..állitolag a játék updetéja különösen viselkedett mert nagyon ritka hogy a FW-t kinyirja az update...
nemtudja h mi lehetett a gond!! de GARANTÁLJA h mostantol nem lesz ilyen gondom a géppel mert most megcsinálták tutira és nem lesz baj a játékokkal... pf mostmár nem lesz baj na persze ...holnapra küldi nekem a gépet vissza majd meglátjuk hogy milyen az uj flash

na XXL-eknek a FAQ-ba be van irva! tok jo.
adi: Jaja, koszi, hivtam is oket, msot csak nyomtathato van.

lizardman: lemezdiszkontot csorogtem most, ok kapasbol bemondtak hogy nem, csak ha ez emg az, meg nagyker... 😞
Koszii

Amugy nyomtathato Ricoh nem jo? az lehet mar mint a sima?
Lizardman
nemtom, de meg kéne kérdezned, mert szerintem ök közül valamelyikük biztos számlázik:

dvdpapa.hu
xxldvd.hu
lemezdiszkont.hu (én erre tippelek, de nem biztos)

Adi
én a mistrálba veszem a ricoh dvd-t.

Merre lehet kapni, boltban Verbatim, vagy Ricoh DL DVD-t?, mert tudom vanak ezek a szlovak, emg egyeb Eu-s jo cegek, de nem mitn maganszemely kene, es ok nem anyira szamlaznak 😞
Nem baj persze ha dragabb 😉
TrIp
olvass vissza

Van másnak is baja a platinumshoppal vagy csak Barnusnak??

épp készülök venni egyet és pont ott akartam, de lehet hogy nem ott kéne, de akkor hol, ahol megbízhatóak és még flashelnek is, no meg persze pestiek legyenek😄

Köszi

TrIp
és a dead risingbõl mennyit láttál?? a bevezetõ képsorokat? mert az egy kicsit komolyabb már amikor 200 zombi van elõtted te meg lökdösöd be õket a tóba egy játékkarddal xD

Gideon Wieth
nem azért de a dead rising grafikája nem az a huh de szép... A lost planet messze lehagyja.. Már Pc-n is , de havernál láttam Xboxon...Ott is sokkal szebb mint a Dead Rising

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

deep
Én is LCD tévén játszom, méghozzá nem egy ólcsó ganén. Na mindegy, kinek mi tetszik.
TrIp
nem lehetne olyat megoldani, hogy egy bizonyos iq szint alatt nem enged az sg új tagokat regisztrálni?? vagy valaki linkelje már be föntre állatnagy piros betûkkel a keresõ szót...!

Lizardman
bezony jolmondod, hivd csak fel öket, és legyél egy icsit erélyesebb 😊

Lizardman
nemtom mi a gondod, szerintem nagyon jo grafikája van a Lost Planetnek, lehet, hogy te nem érzed, de nekem a 110Cm-es Plazma HDTV-n kiválo minöségû képet mutat. Ráadásul a játékélmény is nagyon jo. Ennyit erröl. JAh mellesleg meg szerintem a Dead Rising ami szar...

deep
Pont a lost planetet sikerül kiemelned, ami egy PS2-re elkezdett és késõbb átemelt foshalmaz😊
Dead Rising?
Vagy a Gamecube-os Resident Evil Zero, Remake?
Barnus alapnól hülyeségbe mentél bele......72 órán belül JOGOD van a gép full cserélésére, szóval hivd fel õket és mondd nekik meg, hogy a géped 24 órán belül ment tönkre, szal KI KELL CSERÉLJÉK AZ EGÉSZET!Ha flash ha nem flash ebbe nemfognak belekötni, mert õk "törvénytelenkedtek" és abból van a hiba, szal ne legyél töketlen! SIEG

CSOki444
hát bassza meg .... a PLATINUM SHOP EGY KIBASZOTT SZAR HELY... még azóta nem nyúltak a gépemhez 2 napja fent van és még bele sem néztek , most hivtam öket ilyen nincs jövöhétre lesz meg csak .... senki ne menjen oda vásárolni!!

Gideon Wieth
booktype-ot

Gideon Wieth
ezt hol tudom megnézni ? 😊

Gideon Wieth
amit láttam nem gyõzött meg... de tény hogy elnézést kell kérnem 😄 a Lost Planet az szép játék 😊

arty
ami fontos, h az iro képes legyen DVD-ROM booktype-al megirni a DVD+DL korongot ... az uj firmwarek esetén megy a dvd+dl is, de jobb a biztonság 😊

Forza.

Koszi,
Ja lehet tul van lihegve, de az is lehet szerencsed van 😉
Koszonom a valaszod!
morgomedve
Én Pioneer 112d-vel írok, idáig semmi gond nem volt vele.
Lemeznél szerintem kicsit túl van lihegeve a dolog, Én írtam Verbatimot, Fujit,Imation-t stb. mindegyik jó volt!

de most van akció.az elõbb olvastam.9000ért vannak eredeti játékok

hát 15 egy játék.ez van.csak azt nem értem,hogy egy konzolon miért akad egy játék..ez bosszantó!

Adi
Elég komoly ára van még a játékoknak is sztem. Vagy te vmi olcsó helyrõl tudod szerezni?

Adi
Mhh.. eredeti játék is baszakodott nekem már pc-n.. Én spec utálom a pc-t játék szempontjából. Sokat játszottam rajta de mindig konzolos voltam. Tudatosan és tudat alatt is.
Másik: ps2 õn én vinyon kezdtem el a vége felé játszani. És gondolom idõvel x360 on is megoldják ezt a vinyó kérdést. Mint a sima X-en.

már megint ez a nincs játék..majd lesz.én így is el vagyok,kinek mi a jó.

Ket kerdesem lenne amit nagyon nem latok a TEch segitsegbe 😞

-milyen irot erdemes hasznalni? -most vmi Samsumg, vadiuj van, jo az?-

-melyik verbatim lemezt erdemes venni, mert DL "+"-osbol van ket fajta is.

Segitsegeket elore is kosziii!
deep
"eredetivel nem lesznek installálási, inditási gondjaid"
Tudnék cifrákat mesélni, de ne offoljunk😄
deep
PS3 fórumban mégis mit vársz, mit fognak mondani? Ennyi ésszel szabadlábon... Akkor flesseltesd, többe kerül az esetleges javítás, mint az a 2 eredeti játék, amit utána fillérekért cserélgethetsz és a LIVE-ról se basznának ki. Az én gépemnek nincs baja, nem is volt soha semmi. Nem minden XBOX játékot játszik le, lista 1000x volt már itt linkelve.
arty
minden idõk legmegbizhatatlanabb konzolja az x360 szvsz ... itt egy hir, alátámasztásul: KLIKK rövid összefoglalás: Prágában javitják a konzolokat és napi 1500-2500at küldenek ki _csak az az angoloktól_(!!!) ...

Prága nekünk jó, mert közel van, hamar odaér meg vissza, az angolokat nem irigylem 😄

A lényeg: ha nem modositod a boxod, akkor van garid, nincs miért aggodni 2 évig. Ha modositod(flash) akkor lehet aggodni, egy alaplapcsere allitolag 30-40ezer ... de persze ez már a legvégsõ állapot 😊 Szerencsésebb, ha csak a dvdrom olvasofej megy tönkre, az 10-12k ahogy emlékszem.

Adi: azért ennek két oldala van(PC játék): eredetivel nem lesznek installálási, inditási gondjaid, ill. ha egyszer fel van installálva a game, akkor joeséllyel gyorsabban fog tölteni winyorol, mint a dvdrõl az x360. Viszont tényleg nagyon kényelmes h lemez be és game, semmivel sem kell foglalkozni.

Forza.

Ez így rendben van csak elég udurva dolgokat írnak a ps3 fórumban az X-röl. Szervíz visszi hozza.... Én szeretném flasselni utána meg már gondolom ugrik a gari. Általánosságban el szoktak romlani?
És mennyi idõközönként?
Xbox game-t viszi???