XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TUROK videók
szedjétek le , beszarás milyen jó game lesz , megéri , that's incredible 😄DD bár még nem most lesz

Ewergo
Na igen. Szép nagy szines figurák. Amolyan Nintendos filling. Hát biztos kell egy ilyen is az X360 repertoárjába.

Most hirtelen átfutott rajtam (a vonaton kivül) hogy hogy nézne ki a Gears of war ha 3 lemezes lenne...!

sztomy69
Rajzfilmszerû? Az azért nálam vmi ollasmit jelent, mint a Dragon Ball gameg PS2n 😊

Kép1
Kép2
Kép3

lckrz.try.hu

Ewergo
Mi?? A kék sárkány rajzfilm stilusu progi, amit mégcsak nem is mi irányitunk bunyókor, 3 lemezes?
Biztos a sok átvezetö miatt annyi. Gondolom a japók beletettek minden saját szájizük szerinti nagy kerek szemek, ijedt, megrémült arc háttérben sürü csikok futnak az izgi miatt, rozsaszin robbanások hatást.... 😊

Attila8805
Na skacok az a helyzet hogy kipróbáltam egy eredeti dvd filmet és müxik.
Mi a tehendõ

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Ok!
Apám azzal nyaggat hogyha mégse a meghajtó rossz hanem a dvd akkor kifizetik a szervízköltséget.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

sztomy69
Japánba már kijöt xD

Elég királyos game lehet, 3 DL DVD...

lckrz.try.hu

Augusztus, és igen, Box exklúzív.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Mostmár megjavult, pár dolog el volt állítva, visszaállítottam a gyári beállításokra és újra beírtam az internet nevet/jelszót és megy.

Már 1 pillanatra megállt a szívem 😊

CSOki444
figyeljetek már a Blue Dragon az xbox360-ra jön nemde?
és ha igen akkor nemtudjátok h mikor?
köszi 😊

Nem, ott a Z -nél más lenne

sztomy69
Szerintem kidobtak LIVE-rõl, de ez egyáltalán nem bittos, lehet rosszil emléxek.

lckrz.try.hu

Ez a Status Code mit jelent?
W: 0000-000b
X: 4000-1001
Y: 0000-0000
Z: 0000-0000

Kaplan
Tudtommal a winchestert nem kell.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Zsoltika 007
Tényleg! Ha már a futárnál vagyunk akkor a vinyót is oda kell neki adni? Vagy elég csak az alapgépet? Mert ha oda kell az nagy sux ám.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Grove4
Nem látok semmi ilyesmit,na mindegy azért kösz!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

sztomy69
Illen release nincs!!!!

lckrz.try.hu

nem az a lényeg hanem az hogy ha oldalt tárolod szép lassan lefolyik a proci a helyérõl(konstrukciós hiba)asszem igy a helyes...
de a lényeg ez
fekve,fekve és fekve!!!!!
max hátra a seggébe egy intercooler(nekem van rajta)

tuning&car audio mastercaraudio.uw.hu

Grove4
itt nem találom az nfo-t

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Felesleges, hívd fel az Ms-t jön érte a futár, viszi-hozza.

Rendben de akkor úgy jó nem hogy a négy sarkához mondjuk vmi kis tárgyat rakok( teszem azt radír), nem?

Grove4
OK😊

sztomy69
Nézd meg az nfo-t.....

lckrz.try.hu

Grove4
Senki se tud rá választ adni?

Attila8805
Hali all két kérdésem lenne.
El kell sajnos küldenem a boxot Prágába
Mert em olvassa be az egyetlen játékomat
Az lenne kérdésem hogy ha mondjuk játékot nem olvas be akkor egy eredeti dvd filmet se fog beolvasni?
2.Honnan tudnék olyan dobozt szermányolni ami nem túl nagy és bele tom rakni az xbox-ot.

ne használd állitva a gépet!!!!!!!!!!!
ha nem akarsz hamar dead console-t<#violent>

sztomy69
Nem W, S, A, D, hanem W, A, S, D.
😎

lckrz.try.hu

En Lite-on kulsos usb iroval tolom, es kivaloan muxik, Ricoh, nyomtathato alapanyagra.

Ez az alltios dolog total igaz lehet,hgy nemt esz neki jot, bar a genyo mikrofos odatete a gumilabakat hogy tegyek csak batran allitva, na es szoval lattam msto vmi boltot ahol van allvany hozza, hogy tudjon szivni rendessen.
Grove4
Sziasztok,le akartam tölteni torrentrõl a Far Cry Instincts Predator-t,de csak egy ilyen nevû torrentet találtam:Far Cry Instincts Predator - PAL - for Xbox 360 Whit NME-360 Chip.Meg tudnátok mondani, hogy mi ez az NME chip izé.Elõre is köszi.

Hali!

Olyat hallottam mástól akinek van xbox360-a hogy csak pioneer dvd íróval lehet kiírni a játékokat, és hogy az xbox állítva legyen mert sokkal jobb hûtést kap akkor mert kevesebb felület érintkezik a talajjal, én hiszek neki csak akkor most szerezzek be pioneer dvd írót? Meg úgy hallottam hogy jobb fektetve és alá a négy sarkához kell vmit rakni hogy szellõzzön alul is.

Szerintem jó,leírtam a hozzákapcsolódó fórumokba és ennyi,ugy csinálsz mintha 10percekként linkelném be😊

arty
pc-n 😊

(és tényleg elfelejtettem bõviteni már honapok ota az aláirásom 😊 )

Forza.

És szerinted ez igy jó?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

jah... Így már érthetõbb. Köszi
😊
Gep billentyuzet: W S A D ,t udod FPS-nel szokas hasznalni.
jaja😊

Úgy látom jutott ebbõl mindehova...

Attila8805
nemitt kéne hanem az eladó totyikba.

WWW.PLAYSTATION360.BLOG.HU Eladó xbox 360 játékok,a lista folyamatosan bõvül!!!

Ezt nem értem.... Mi az h WASD?
aRTy: Latom neked "mottoban:" WASD kormany van beirva, X-nel hasznalod a XFPs-t vagy hogy "WASD-zel"?
hat akkor szemetre kerul a VHs, guysincs mar bekotve. De enm gaz hogy beteszem a Hifiallvanyba? Csak oldalrol is tudjon szivni?
(bezzeg a Wii-m 😉 )
arty
én már szoltam érte, h itt nemkéne, de hiába ... <#sir>

Forza.

rudanjoe
csinálj neki 60cm2 helyet és fektesd le, mert különben félõ hogy megfekszik magától😞

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

hat en azert jaccok allitottal, mert maskepp nem fer el 😞
De akkor mi? ennyire nem tesz jot neki? Ahh, akkor hogy?
Ewergo
Ja! az állitott használat a szar. Minta te leragasztanád az orrod szád...és hogy veszel levegöt?!

mért játszotok állitott géppel???????
már aki....

Lenne 1 kis problémám. Tegnap írtam, hogy sikerült a PC-vel összekötni a boxot és tudok zenét hallgatni meg minden. Ma felkelek mondom, de jó játszok meg zenélek erre mit ad Isten? Nem talál gépet. Adapter: Wired, IP Adress: Failed és itt megáll a lista. Ez van Live-nál is és PC Connect-nél is. Sõt már a Media Center se megy. Pls help meee 😞

honnan tudjuk látatlanba ???? biztos mindent bedugtál ^^? 😛

Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Vettem 1 X-Box360-at de nincs kép a TV-n miután összecsatlakoztattam. Grundig a TV tipusa. Ezelõtt volt Ps2-m de az gond nélkül mûködött... Az X360 miért nem?!