XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szedjétek le , beszarás milyen jó game lesz , megéri , that's incredible 😄DD bár még nem most lesz
Most hirtelen átfutott rajtam (a vonaton kivül) hogy hogy nézne ki a Gears of war ha 3 lemezes lenne...!
Biztos a sok átvezetö miatt annyi. Gondolom a japók beletettek minden saját szájizük szerinti nagy kerek szemek, ijedt, megrémült arc háttérben sürü csikok futnak az izgi miatt, rozsaszin robbanások hatást.... 😊
Mi a tehendõ
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Apám azzal nyaggat hogyha mégse a meghajtó rossz hanem a dvd akkor kifizetik a szervízköltséget.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Már 1 pillanatra megállt a szívem 😊
és ha igen akkor nemtudjátok h mikor?
köszi 😊
W: 0000-000b
X: 4000-1001
Y: 0000-0000
Z: 0000-0000
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
de a lényeg ez
fekve,fekve és fekve!!!!!
max hátra a seggébe egy intercooler(nekem van rajta)
tuning&car audio mastercaraudio.uw.hu
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
El kell sajnos küldenem a boxot Prágába
Mert em olvassa be az egyetlen játékomat
Az lenne kérdésem hogy ha mondjuk játékot nem olvas be akkor egy eredeti dvd filmet se fog beolvasni?
2.Honnan tudnék olyan dobozt szermányolni ami nem túl nagy és bele tom rakni az xbox-ot.
ha nem akarsz hamar dead console-t<#violent>#violent>
Ez az alltios dolog total igaz lehet,hgy nemt esz neki jot, bar a genyo mikrofos odatete a gumilabakat hogy tegyek csak batran allitva, na es szoval lattam msto vmi boltot ahol van allvany hozza, hogy tudjon szivni rendessen.
Olyat hallottam mástól akinek van xbox360-a hogy csak pioneer dvd íróval lehet kiírni a játékokat, és hogy az xbox állítva legyen mert sokkal jobb hûtést kap akkor mert kevesebb felület érintkezik a talajjal, én hiszek neki csak akkor most szerezzek be pioneer dvd írót? Meg úgy hallottam hogy jobb fektetve és alá a négy sarkához kell vmit rakni hogy szellõzzön alul is.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Gep billentyuzet: W S A D ,t udod FPS-nel szokas hasznalni.
(bezzeg a Wii-m 😉 )
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
De akkor mi? ennyire nem tesz jot neki? Ahh, akkor hogy?
már aki....
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Vettem 1 X-Box360-at de nincs kép a TV-n miután összecsatlakoztattam. Grundig a TV tipusa. Ezelõtt volt Ps2-m de az gond nélkül mûködött... Az X360 miért nem?!