XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs, mégsem...
:-)

XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409

A Torrentleechen szabad a reg!

XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409

testerlnx
Áh, nem hiszem, hogy megbontatom, ha beszarik bepróbálkozok egy m$ garival, mert szûz még a gépem :)
Amúgy meg a gamer360-on írta vki, hogy simán a flash-est is javítják garban, mert nem nagyon figyelik, hogy lett-e flash-elve a gép... Persze kérdés, hogy tényleg így van-e.

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

CSOCSO
valaki kert tolem segitseget de veletlen kitoroltem az uzit.. szal jelentkezzen ujra
CSOCSO
szerintem mielott barmit teszel vidd el wadarrhoz es mondd meg neki hogy a pasztat cserelje ki faszara es tegyen be XCM hutest elore es hatulra...
ha megdoglik akkor mar reg meg kellett volna tenned, de nincs baj.. a hutest cuccost csak at kell rakatni az uj xboxba es azzal remelhetoleg nem lesz baj....
Vki légyszi segítsen. Hogy kell összekötni két xbox360-at? mit kell beállítani, stb? mert itt van egymás mellett itthon 2, gow-ozni akarunk system link-en, de nemlátjuk egymást vki légyszi segítsen...

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Miután kivitted a boltból ha még be is betonozod és úgy viszed haza akkor is alapból -10,-15k .:)

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

BigReaper
nem, félreérted, ez egy teljsen használatlan konzol, olyan mint a bolti, még csak be se lett kapcsolva, mert ezt én nyertem! a Játékok detto, cksa a karcmentesség lett elleõrizve!

www.team-gigabyte.com

Jaja egy nagy faX láma aki mindenkinek beugat aztán meg megsértõdik.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

testerlnx
Nem semmi :) De azért kint egy kicsivel könnyebben mennek az ilyen granciás ügyintézések, nem?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

ThugEdge
enegem meg Mercenaries 2,Devil May Cry 4, Tom Clancy's Endwar, and Halo 3 single player demo

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

testerlnx
Jaj ne! Nem akaroooommmm :(

respect<#taps><#taps>

tuning&car audio mastercaraudio.uw.hu

quack
dmc4, endwar ezek nem évvégi címek? <#wilting>
kuktajó lenne mondjuk, mercenarieson kivûl az összes érdekel

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

ÁR UPDATE! Eladó egy Xbox360 Super Size pack, 1,5 hónapja vettem. Tartozékok: 2 wireless kontroller, távirányító, fejhallgató, HDD, quick charge kit. +VGA kábel, 7 db original játék: Gears of war, oblivion, Project Gotham 3, Kameo, Deadrising, Fight Night 3, Perfect Dark Zero. 1 éves XBOX LIVE GOLD elõfizetés van aktiválva a gépen, tehát 1 évig demok, multiplayer haverokkal stb... A gamertagemet odaadom. Egyik DVD sem karcos, a gép original nem flashelt,hibátlan. Nem játszom vele ezért adom el. 125.000ft
james69holden
grat <#eljen>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Gideon Wieth
ezt hívják úgy! hogy csalás :) De ügyes :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

CSOCSO
Itt a sztori hogy lett nekem INGYEN xbox360om ( sajna ez is hitachis)

Volt nekem egy szep kis Samsungos gepen.. megflasheltem sajat magam ket napi internet es forum olvasas utan...
sikeralt is.. orultem mint majom a farkanak.. jatszottam vele vagy fel evig.. volt/van ra vagy tizenakarhany jatekom...
de a forza kettonel elkezdett szarakodni.. kimaradt texturak.. sztan megallt a box es mikor ujrainditottam megint lefagyott...este piros karikas lett szegenyekem. masnap meg bekapcsolt. jatszottam vele orakat.. azutan orok nyugovora tert..

elmentem vettem egy masik xboxot.. felnyitottam.. (pengevel leszedtem a garancia csikot es tokeletesen lejott) es atcsereltem a regi belet az ujjal.. ergo ott az uj haz a regi belsovel.. visszamentem a bestbuyba.,. szoltam nekik hogy nem jo a box es kezembe toltak egy masikat.. hazajottem es most itt ulok ket xboxxal...
tejföl-t ismeri vki ? (user)

Gideon Wieth
jah télleg az PC:D Boccsi

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

ThugEdge
holisitt:

Marketplace, developers still hadn't been fully sold on the whole downloadable demo idea last E3. Not the case this year, the Hedgehog's got ears on a massive list of demos that'll be landing on Live next week. Fore sure are Ace Combat 6, Blue Dragon, and Mercenaries 2, quite possible are Devil May Cry 4, Tom Clancy's Endwar, and Halo 3 single player demo!!!

én még azé reménykedem az assassins creed demoban is

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Lizardman
pont mondani akartam, hogy ott xbox torrent nincs is! <#buck>

sztomy69
Ez elég érdekes, mivel h az xbox kategóriában nincs is semmi......

lckrz.try.hu

Gideon Wieth
independence

Kaplan
Apaaaa kezdõõõdik! :D

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Blekk Síp
Te kinek képzeled magad?
Vissza lehet venni az arcocskádból, elõször lámázol, én visszalámázok, most köcsögözöl, akkor most mondhatom, hogy a qrva anyád?

Szted nem az árakról volt eddig szó, hogy mi mennyibe kerül, konzol vs pc?
És akkor te megkérdezed, hogy "ki mondta hogy olcsóbb", mint ha eddig nem a pénzrõl lett volna szó.
Ehhez csak gratulálni tudok, a továbbiakban vegyél vissza és akkor megváltozhat az életed is egy kicsit, és nem annyiból fog állni a hobbid, hogy "Fa**lámák kommentjein ölöd az agysejtjeidet."
Te mindentalegjobbantudó tökéletes hülyegyerek.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

CSOCSO
nekem kurvasokat bugzott.. feketek voltak az utak megilyenek.. ra ket hettel megpusztult a box
CSOCSO
"360 Firmware Toolbox v4.0 WIP: iXtreme Flashable on HLG v78 and v79 Soon!"

YESS!!!!!!!
sztomy69
Xbox 360 - a Falcon

A Mercury News értesülései szerint a Microsoft már teszteli és hamarosan megkezdi sorozatgyártását a Falcon kódnévre hallgató, csökkentett mérettel bíró Xbox 360-változatnak.

A Falcon egy áttervezett Xbox360-at jelent, melyben a processzor és a videókártya az eddigi 90nm helyett 65nm-es gyártási technológiával készül: ez pedig értelemszerûen kisebb és kevésbé melegedõ chipeket jelent - melyek ráadásul kevesebb pénzbe is kerülnek.

Mit jelent ez a vásárlók szemével nézve? Valószínûleg olcsóbb, megbízhatóbb gépeket ( a spekulánsok még azt is meg merték kockáztatni, hogy a méretes, "Power Brick" névre hallgató táp is bekerül a borítás mögé), a kérdés már csak az, hogy mikor, mennyiért - mely kérdésekre vélhetõen minél hamarabb választ kapunk.

lckrz.try.hu

KILLER2
Ez nekem érdekesnek tûnik. Én pont túláram védõs elosztóba dúgom, akárcsak a PCt és tartozékait. nekem az elsõ 3ledem fizikai hatástól lett (alaplap meghajlott), a második pedig melegedés okozta kontakthiba miatt. Én nem sok összefüggést látok a 3 led és a túláramvédõs cuccok között. A 3 piros led egyértelmúen a GPU kontakthibája miatt van, amit melegedés is kiválthat. Ez a túláramos elég új.

Töltsük le az internetet!

arty
ahogy már irták, Cora-ban 50k egy UJ(!) core gép ... igy egy használt core ára kb. 40k lehet ... a két játékod nem ér 25ezret. Joindulattal mondjuk egy 10est ... és akkor 50-nél járunk.

szvsz az emberek tulértékelik a használt müszaki eszközeik értékét :) ahogy kijöttél a boltbol, a cucc máris kb 20%-al kevesebbet ér... ez az idõ mulásával csak zuhan, de h egyesek az uj ár felett probálják eladni a boxukat ... nemtom. sikerült már ilyet (itt) vkinek? :D

Forza.

BigReaper
de akkor nem volt hozza,game

www.team-gigabyte.com

Ewergo
Jaja. Egy háztartásban egy pc mostmár "elengedhetetlen".

Attila8805
Nincs mit.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Zsoltika 007
Nézd meg milyen játékok vanank boxra és mérlegeld hogy megéri-e! Esetleg kalkulálj egy picit hogy megéri-e gépbe a pénzt tolni (idõszakosan) vagy megveszed a boxot és csak játszani kell. Viszont pc-vel rengeteg dolgot megtehetsz amit konzollal nem. Ha nincs még pc-d én inkább azt vennék.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Grove4
Majd megyek fel pestre uncsitesómhoz,majd wadarrhoz és ott megbeszéljük hogy mi lesz!(alaplap+vh.)Én már csak ilyen peches vok.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

jAsOn VoOrHeEs
Köszi!

És akkor amúgy te most hogy állsz a gépedet illetõen?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Grove4
Unokatesómnak van és azt mondja jól szuperál!Egyébként VityaV néven éred el.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
nekem ezt mondták

csatok, csak egy kerdesem lenne hozzatok. szerintetek mit vegyek gepet vagy 360-at?? mert itthon van egy xbox-om, de azt eladom, es nemtom h gepet vagy inkabb 360-t vegyek??
segitsetek
elorre is koff=kosz
jAsOn VoOrHeEs
Hm... 3LED ennyire haza tudja vágni az alaplapot? Nekem azt írták, hogy ha hûtésmoddolás után következik be a 3LED, akkor azt GPU újragolyózással lehet javítani.

- 3 piros ledes hiba javítása (GPU újragolyózással) + hûtésmódosítás ha még nincs benne - 7000 Ft (Wadarr oldalán)

Egy komplett alaplap meg 40k. :\ Annyiból már majdnem új gépet veszel.

Nekem még a Thermaltake vízhûtést is ajánlották az oldalon, csak hát az 29.900 Ft-ot kóstál. :\ Viszont ez már elég jó védelmet nyújt a meghibásodás ellen.

Valakinek van itt ilyen Thermaltake vízhûtéses gépe?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

arty
ha iXtreme fw-t raksz bele, akkor teljesen mind1 h milyen a drive: elvileg nem fognak bannolni, de lesz olyan backup ami nem indul el ... azaz mára a hitachi majdnem olyan jo, mint a samsung!

ill. ha jol tudom, hitachira nincs olyan FW, ami az xbox1 isokat támogatná :( szal xbox1 gémeket is dual layerre kell irni, perfekt 1:1 másolatként ...

Forza.

kösz az info-t.

Grove4
Gondolom a flashelt gépekre nincs ilyen gari?

Attila8805
Jár minden gépre de csak piros led-re.
Autómatikus.
Regisztrálsz a Ms supportnál és ennyi.
Naon kedvesek hívd õket nyugottan.
Vagyis akivel én beszéltem az kedves volt.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

A gari hosszabitás(3év)minden gépre jár nem csak annak aki mostantol veszi ugye?És ahol vettem ott meghosszabbítják??

Grove4
Megvettem,GOW-oztam vele,kiflasheltettem+hûtéstraktam bele,R6Vegasoztam és megadta magát,aztán felvitte tesóm pestre,ott mondták.Wadarr.

Hogy jött ez össze?

Grove4
Nekem is ilyen van sajna:(Elvileg alaplapot kell cserélni benne:(