XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

En egy negyed eve vettem a gepet. A PGR3 (demo) van rajta es a HexicHD (teljes). A HexicHD ilyen tetris szeru okorseg, nem birom az ilyen tili-toli szarokat, de a PGR3 legalabb mutatott valamit a gepbol. Azota teljesben is megvettem (5000). Igaz, idokorlatos volt, de azert el lehetett vele autokazni. 😉
arty
winrar elindit, archiv megnyit, TEST, megnézed melyik fájl hibás és azt ujra leszeded ... ami még lehet gond, h nem a legujabb winrarod van fent.

Forza.

Mit csináljak akkor ha kiakarom csomagolni winrar-ral ezt Colin_McRae_DIRT_PAL_XBOX360-SPARE a játékot és mikor végez a végén ezt írja ki: CRC failed in IMAGINE1.000.The file is corrupt.

HELP!!!

csak info, mar harom hete megjelent a Sylpheed PALos verzioja.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Ewergo
Aszem vannak rajta demok meg tölthetsz is le. De gondolom késöbb, hogyha annak idején majd eljön az az idö, akkor egyszer, teljes játékkal is akarsz jáccsani... Azt pedig külön kell megvenni hozzája.

Lizardman
nem tudok, de szeretem a japán rajzfilmeket (anime, de a hentai-tol kiráz a hideg...), és nagyon megszerettem a japán hangot... ilyen egyszerü 😊

hali! tervezem egy Xbox 360 premium megvételét ! és azt szeretném tudni hogy gyárilag adnak-e hozá valami gamet vag van-e rá valami telepítve ?
Esetleg tölthetek le rá teljes gamet vagy demot ? mert az úgy nagyon nemjó hogy megveszemm a gépet de gamelni nem tudok vele mert nincs rajta egy game se meg nincs nincs is hozzá :S

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

Ewergo
...mert tudsz japánul?
Elég Nintendos a gém tulajdonsága. A Japók a játékbol átmennek rajzfilmbe. egyre több az átvezetö...a végén má nem lesz mit átvezetni mert csak videobol fog álni a saját idol "gamájuk" 😊

Lizardman
Érdekes, annyira nem izgatnak az ilyesfajta átékok, de szerintem ez jo lesz! 😊 Föleg ha az Europai veriorol nem sporolják le a Japán hangot...

Project Sylpheed

Ewergo
...Akkor télen leveheted az ablakot. 😊

Kéretik nem komolytalankodni ilyen veszillyes témában!

Nekem ilyen van! Nagyon jó!! <#ravasz1>
Ti tudtok valahol 90e alatt új Premium Xbox360-ot? Ha igen hol?
Valaki próbálta az új C&C Tiberium Warsot? Mennyire lehetett kontrollerrel irányítani??

Sziasztok! Friss XBOX360 tulaj volnék. Nagyon meg vagyok elégedve vele eddig, egyelõre (lekopogom) nem melegszik, és minden oké vele. Lenne egy technikai jellegû kérdésem: olvasgattam neten, hogy így meg úgy lehet rajta divx-et nézni, de a guide-ok vége mindig az lett, hogy vhogy nem jött össze 😞 Van valakinek valami ötlete, tippje, esetleg sikerült -e már valakinek rábírni a dologra? (Tudom a FAQ-ban a válasz NEM az ottani divx-es kérdésre, de mivel láttam hogy vannak itt-ott guide-ok fent, gondoltam hátha van már valaki akinek sikerült)

Elõre is köszi, minden építõ jellegû segítséget! 😊
Grove4
Hát én is felvittem wadarrhoz,de nekem nem volt olyan egyszerû,ugyanis lehet hogy egész alaplapot kell benne cserélni,de Gabenek ne legyen ez!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Érdemes xbox 360 közelében ablakot kinyitni mikor kint a hõmérséklet hidegebb mint a szobában? Az jót tesz neki, nem?

Eladó egy Samsung X360 dvd-rom, egy alighasznált 3 ledes gépbõl, PC-s speckó fejjel (olvas: 1TEK kék és zöld, Mediarange, Traxdata, Philips, Ricoh, Verbatim, sõt a Fujifilmet is beharapja, a fej külön 12-15 k beszerelve) beszabályozott mechanika, 3 hónap pénzvisszafizetési gari, 22 k.
Posta OK, PÜ nekem. vagy mail: [email protected]

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

www.playstation360.blog.hu folyamatosan bõvülõ eredeti,fóliás xbox360 és playstation3 játékok

Attila8805
De.
Thx😄
Én nem naon értek hozzá.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Adi
Hát nem tudom. Én inkább LG-s vagyok. Meg azt mondják 178° látószög a jó.
favorit nekem

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

NEXUS6

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Én már csak akkor hiszem el, hogy milyen lesz a játék, amikor látom, hogy valaki játszik vele!😉))

Sajna ez a csináljunk egy kafa animációt, aztán majd csak lesz valahogy dolog nagyon elterjedt mindegyik platformon. Eszméletlen pofátlan dolgokat engednek meg maguknak a fejlesztõk/kiadók. Mementán a Killzone2 esetén talán bejött, de a Motorstorm, vagy a Forza2 esetén nem.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Attila8805

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

NEXUS6
Sajna az elõzõ generációban az X beleesett abba a csapdába (akkor sem a gyártó hibájából), hogy mivel nem az volt a vezetõ konzol, ezért nem optimalizálták eléggé rá a multiplatform játékokat. A CPU-ja talán nem volt egetverõ, de a GPU-ja generációkkal a PS2 elött volt!
Nagyobb méretû RAM-ról, vincsirõl nem is beszélve.

Hasonló problémával kûzd most a SONY. Késõbb indult, a gépnek hiába erõsebb a hardvere, de annyival még sem az, és a fejlesztõknek sokkal inkább csak másnak, macerásnak tûnik.

Már a Killzone elsõ része is egy háború sújtotta, lepusztult bolygón játszódott, romos, legtöbbször ipari épületek között, tényleg mint a Stalker. De nem csak ott, volt pl. dzsungeles rész is. Manapság ugye az a fokmérõ, hogy melyik stúdió milyen kafa dzsungelt tud csinálni!😉)) Kíváncsi leszek a Killzone2-be is raknak-e ilyen pályát?

Adi
Ps3
PS3 ez azért durva kép.
Forza 2 vagy PGR3-nak van ilyen grafja?! Nemtudom.. ez a sárga auto nagyon durván fest. De mikor pgr3-ba garázsba benézzek az se pitit.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
fogalmam sincs..

Ezt mondjuk az elõz generációban is lehetett érezni.A PS2 inkább "konzolos grafikát hozott",mig Xbox-on sok játékon érezni lehetett a pc-s alpokat.
Értem ezt most úgy hogy lehet a PS3 megint az egyedi grafikájú játékokkal esetleg megint valmai mást tud hozni.
Mondjuk ettõl függetlenül nekem az új Killzone 2 videókról a STALKER grafikai stílusa ugrik be...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

NEXUS6
A nagyobb háttértár bizony nagyobb textúrákat jelent! Pl az ET:QW is úgynevezett sztrímelési technikával oldja meg a hatalmas kültéri textúrák betöltését. Értelem szerûen a gép memóriájában ebbõl max pár száz mega van, de ez elég, mert hogy amúgy is csak annyi látszik a többit folyamatosan tölti a háttértárból, ahogy a játékos megy arrébb, Így egy több gigányi grafikus adatot tartalmazó pályát is meg lehet jeleníten néhány száz MB RAM-mal rendelkezõ konzolon. Az UnrealEngine ugyan így. Pl a GoW is ezért néz ki sokkal jobban, mint a PS3-as Resistance. Az utóbbinál az összes textúrát a játék elején betöltik és annyi.

Az X annyival jobb, hogy egyesített memória architektúrája van és az operációs rendszer is kevesebbet eszik, mint a PS3 rendszere, így a GPU nem csak 256 MB memóriába rakhat textúrákat/grafikát, hanem akár 300-400 MB-ba is. A beágyazott memória pedig meg annál is sokkal gyorsabb, mint amit írtál😉))
256GB/s!!!
Sajnos viszont csak 10MB van belõle, ami miatt effektezésre jó, másra sajna nem annyira.

Szal a jelenlegi játékoknak nagyon fexik az XBOX.
Ez tény. Ha marad minden ennyiben akkor az XBOX úgymond nyert.

De vannak (bocs, helyesbítek: nem sokára lesznek) PS3-on olyan progik, amik már kihasználják azokat a dolgokat, amiben viszont a PS3 az erõsebb. (Lair, Killzone, Ratchet&Clank, Uncharted stb.) Ha a játékosok rákattannak erre a grafikára, akkor hasonlót az XBOX-ból nehéz lesz kicsiholni. Valószínüleg nem lehetetlen, csak épp fordul a kocka, az X válhat a rázósabban programozható géppé.

Attila8805
Nem tod mennyiért szállítanak házhoz?

Hát mivel mindenki õt mondja mint ennek a mesterét, igy majd felveszem vele a kapcsolatot.

Adi
hamár hirdetsz szerintem linkeljed az oldalt. szvsz

Adi
7000 ft ért megjavítják.. és még rak bele neked plusz hütést ennyiért.
Csak Wadarrhez vidd sztem, mert rohadtul lehúzznak a konzol boltok. Csináltatnak egy GPU javítást azt azt mondják neked, h alaplap csere volt. És 40 ezret tegyél ki az asztalra. Ha húzzod a szád akkor azt mondják: ja még bátyja volt hibafeltárás is az 6 ezer pénz. Szerencsére ezt nem nálam csinálták hanem "ismeröseimmel" játszák el.

Attila8805
OK thx megnézem ezt az electrostore.hu-t.

Adi
Szia!
Én voltam az. De figy. Jobban körbe nézztem és nem éri meg ott venni semmi cuccot.
electrostore.hu oldalon olcsobbak a tv-k mint ott, vadonatujak és garisok! Kiváncsi vagy még arra az oldalra??

Adi
Ehez nem kell más mint amerika, hamburger és cola!😄😄

playstation360.blog.hu
eladó zsírúj gammák!!!

A próféta soljon belõled 😊

De azért,ha 100 közelébe kerül a ps3 veszek 1-et 😊

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Papiron a Ps3 erõsebb,de kérdés ez meg fog-e jelenni döntõen a játékkinálatban.Egyelõre nem mondanám.És még a 360-ban is vannak tartalékok szerintem bõven.Már amikor épp nem tönkremegy...

Azt nem lehet tudni majd a cell proci besegit neki!! a 7 széria jobb volt mint az ati akkori procija ezt azért ne felejtsük el!!

Attila8805
Ez így van de a Gpuja nem jobb😄

én is Xbox 360 tulaj vagyok,de félek a PS3 nagyobb tartalékokkal rendelkezik a jövõben!! a Cell proci csak ami benne van pl!!

Sega Rally Revo videót megtekintheted itt!!!!!

Attila8805
HI tudom hogy már megint felhozom de valaki egyszer réges régen belinkelt egy oldalt ahol szálítássérült tv-k voltak,megköszönném ha megismételné a mûceletet.
Elõre is thx.

Nem tudom nem-e egy kalapács segitene inkább rajta...<#rolleyes>

Hát ez van,úgy tünik egyszer tényleg mindekit utolér ez.Már nem csesztetem,mert csak roszabb lesz.Majd valami szerviz lesz belõle valamikor.

CSOCSO
ugyan ez volt nekem is.. mindjart jon a harom piros leded is!!
arty
részvétem 😞

sztem vidd wadarr-hoz, amig még lehet ...

Forza.

<#rinya>

TothLaci
A GPU érintkezése fellazult. Ezen már csak a szervíz segíthet.
Mondjuk most 3 év garanciát adnak rájuk nem?
Vagy az csak Amerikában?

Hét egy 3 hónapig volt rajta amit a hátuljára kellett rakni.Aztán egyszer az is ugy döntött többet nem forog...Lehet jobb is,mert aztán arról a verzióról elég elrettentõ hirek terjengtek.
Azóta nem volt rajta.
Hát nem is tudom pontossan olyan 10 hónapos lehet,mult õsszel vettem valamikor.

Volt valamilyen hûtésmod a gépedben?
Mikor vetted?
Basszameg ilyen gyakori, hogy meghal egy gép?:S