XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
HELP!!!
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Esetleg tölthetek le rá teljes gamet vagy demot ? mert az úgy nagyon nemjó hogy megveszemm a gépet de gamelni nem tudok vele mert nincs rajta egy game se meg nincs nincs is hozzá :S
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
Soul Calibur 4 képek, Devil May Cry 4 képek, Sega Rally videó stb.!!!
Elég Nintendos a gém tulajdonsága. A Japók a játékbol átmennek rajzfilmbe. egyre több az átvezetö...a végén má nem lesz mit átvezetni mert csak videobol fog álni a saját idol "gamájuk" 😊
Project Sylpheed
Ti tudtok valahol 90e alatt új Premium Xbox360-ot? Ha igen hol?
Valaki próbálta az új C&C Tiberium Warsot? Mennyire lehetett kontrollerrel irányítani??
Elõre is köszi, minden építõ jellegû segítséget! 😊
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Posta OK, PÜ nekem. vagy mail: [email protected]
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Thx😄
Én nem naon értek hozzá.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
favorit nekem
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Sajna ez a csináljunk egy kafa animációt, aztán majd csak lesz valahogy dolog nagyon elterjedt mindegyik platformon. Eszméletlen pofátlan dolgokat engednek meg maguknak a fejlesztõk/kiadók. Mementán a Killzone2 esetén talán bejött, de a Motorstorm, vagy a Forza2 esetén nem.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Nagyobb méretû RAM-ról, vincsirõl nem is beszélve.
Hasonló problémával kûzd most a SONY. Késõbb indult, a gépnek hiába erõsebb a hardvere, de annyival még sem az, és a fejlesztõknek sokkal inkább csak másnak, macerásnak tûnik.
Már a Killzone elsõ része is egy háború sújtotta, lepusztult bolygón játszódott, romos, legtöbbször ipari épületek között, tényleg mint a Stalker. De nem csak ott, volt pl. dzsungeles rész is. Manapság ugye az a fokmérõ, hogy melyik stúdió milyen kafa dzsungelt tud csinálni!😉)) Kíváncsi leszek a Killzone2-be is raknak-e ilyen pályát?
PS3 ez azért durva kép.
Forza 2 vagy PGR3-nak van ilyen grafja?! Nemtudom.. ez a sárga auto nagyon durván fest. De mikor pgr3-ba garázsba benézzek az se pitit.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Értem ezt most úgy hogy lehet a PS3 megint az egyedi grafikájú játékokkal esetleg megint valmai mást tud hozni.
Mondjuk ettõl függetlenül nekem az új Killzone 2 videókról a STALKER grafikai stílusa ugrik be...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Az X annyival jobb, hogy egyesített memória architektúrája van és az operációs rendszer is kevesebbet eszik, mint a PS3 rendszere, így a GPU nem csak 256 MB memóriába rakhat textúrákat/grafikát, hanem akár 300-400 MB-ba is. A beágyazott memória pedig meg annál is sokkal gyorsabb, mint amit írtál😉))
256GB/s!!!
Sajnos viszont csak 10MB van belõle, ami miatt effektezésre jó, másra sajna nem annyira.
Szal a jelenlegi játékoknak nagyon fexik az XBOX.
Ez tény. Ha marad minden ennyiben akkor az XBOX úgymond nyert.
De vannak (bocs, helyesbítek: nem sokára lesznek) PS3-on olyan progik, amik már kihasználják azokat a dolgokat, amiben viszont a PS3 az erõsebb. (Lair, Killzone, Ratchet&Clank, Uncharted stb.) Ha a játékosok rákattannak erre a grafikára, akkor hasonlót az XBOX-ból nehéz lesz kicsiholni. Valószínüleg nem lehetetlen, csak épp fordul a kocka, az X válhat a rázósabban programozható géppé.
Csak Wadarrhez vidd sztem, mert rohadtul lehúzznak a konzol boltok. Csináltatnak egy GPU javítást azt azt mondják neked, h alaplap csere volt. És 40 ezret tegyél ki az asztalra. Ha húzzod a szád akkor azt mondják: ja még bátyja volt hibafeltárás is az 6 ezer pénz. Szerencsére ezt nem nálam csinálták hanem "ismeröseimmel" játszák el.
Én voltam az. De figy. Jobban körbe nézztem és nem éri meg ott venni semmi cuccot.
electrostore.hu oldalon olcsobbak a tv-k mint ott, vadonatujak és garisok! Kiváncsi vagy még arra az oldalra??
eladó zsírúj gammák!!!
De azért,ha 100 közelébe kerül a ps3 veszek 1-et 😊
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Elõre is thx.
Hát ez van,úgy tünik egyszer tényleg mindekit utolér ez.Már nem csesztetem,mert csak roszabb lesz.Majd valami szerviz lesz belõle valamikor.
Vagy az csak Amerikában?
Azóta nem volt rajta.
Hát nem is tudom pontossan olyan 10 hónapos lehet,mult õsszel vettem valamikor.
Mikor vetted?
Basszameg ilyen gyakori, hogy meghal egy gép?:S