XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezzel asszem nem sok új rajongót szereztél a gépnek...<#bee1>
Fõleg ha figyelembe veszem hogy sokan már a gyári verzio hangerejét is sokanak tartják (ami szerintem mondjuk semmi).

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

CSOCSO
XBOX 360 zaj teszt!!!
most csinaltam... benne van az XCM cuccos is!!!
CSOCSO
igy jobb? eszreveheto?
CSOCSO
en csak a popeye filmet lestem meg a demoban😄
Alwares
LG jó árban van, audio CD-t talán még szépen meg is ír... Már nem azért van aki elégedett az LG-jével, de sokkal többen nem. Nekem még PC-s gameknél is akadtak gondok vele, míg Pio-val semmi! Gyönyörûen olvas, ír, szalonnát süt <#circling>

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

narumon
LGvel irtakat nem szereti mindegyik ekszbáksz. Ha box gamma irásra kell akkor feltétlenül Pioneert kell venni, ráadásul a 112 egy kellõen jó iró is. És nem is drága.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Ewergo
Én meg még mindig filmet nézek. 😊
Valami Hanfri Bogi film megy. Szerintem kurva kevesen ültek le a csaj mellé. Mert már akkor jelezte hogy nyomjak "A"-t De én leültem mellé ekkor huncutkodott a csaj hogy övé a tv távirányitó és nem adja oda. Gondolom ezt ö akarja végig nézni persze velem. Elcsattant a csók, Na ekkor irta ki hogy "Romantika Achievement" Innentöl kezdve mozdulni nem birok.

Ewergo
PC dvd iro? Az kb. 3-4 évet bir jobb esetben. Szerintem veszel ujat. Már nem olyan nagy szám. Egy LG elég jó árban van és megbizhato.

CSOki444
na figyi azt mondta nekem vki hogy a dvd irom feje gyengül??
sztetek ebbe van vmi okosság? lehet hogy cserélni kéne :S

Lizardman
erre viszont válaszolok, de ha ebben az évben várod el kell keserítselek, LEGJOBB ESETBEN Magyarországon maxinum jövö nyár/öszre fog megjelenni...

thx a segítséget de csak azért nem olvastam el azt elõször mert a faq-ban néztem és azt hittem hogy a kettõ ugyan az. na mind1 😄 azt lehet már tudni hogy az xbox 360 falcon mikor jön ki? mert én mindenhol csak azt olvasom hogy "hamarosan megkezdik a gyártást".

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

Lehet kómába esett a szereplõ.Mondjuk ilyen filmektõl nem csoda...<#vigyor4>

Ewergo
Hát ilyet még nem pipáltam.: 😊
Csaj miután adott egy nagy csókot hozzám bujt (aszittem lesz egy kis tipi-tapi) Most a vállamon fexik szerintem el is aludt én meg csak a fejemet forgatva tudok nézelödni körbe a szobában tv-ben meg rendületlenül megy valami régi amcsi film. De ezen kivül semmi...!
Csak a menü gomb reagál. Nem semmi ez a gama!

Lizardman
<#idiota> Addig jár a korsó a kutra, amig el nem törik. 😄

Ewergo
Bocsesz megen én vok.
Gecc! asszem nem tok felálni a csaj mellöl. Nem reagál egyik joy gombra sem . 😊
Lehet hogy itt tényleg végig kell néznem a filmet? <#wow2>

CSOki444
na irtam az xbox360 blog-ba! vki eccer azt mondta itt hogy ott nagyon okos emberek vannak remélem vki segit ...😞

Ewergo
A Darkness-ben meg volt a romantika mentés. Valaki végig nézte a filmet a tv-ben? 😊

klikk
Klikk

CSOki444
ööö philips edig jo volt!! 14db sikeres irás ... 2 db traxdata sikeres!
4 verbatim sikeres irás! ......ezután jött a szopi 16 db philips + 6 db ricoh nem irja meg az irom ........
szoval nem a lemez miatt van eddig bevált minden jol meg is irtam és a játék is elindult!

kb 2 honapja... kikéne cseréltetni?

arty
legközelebb ne vegyél ilyen DL lemezt, mert ezt nem szereti az irod ... 😊

isclit: FAQ elolvas 😊

Forza.

Attila8805
Ne felejtsd el pls😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

DE ezért van fent a FAQ, mert mindenki ezt kérdezné naponta 5*!!!

Jól van,wazzeg,nem mindenki XBOX professzorként születik,mint te....Bocsánat,hogy segítségre szorulok.
Lizardman
meg kéne kérni CSOCSO-t, ha tudja, akkor nagyitsa fel a "Technikai Segítség" feliratot, mert MINDENKI BASZIK RÁ! Neked is ezt tanácsolom mielött hülyeségeket kérdezel!

Ewergo
Sziasztok!

Vettem egy XBOX360-at,de nagyon rutintalan vagyok,eddig PS2-öm volt.Meg tudnátok nekem mondani,hogy milyen DVD-re tudom kiírni a játékokat?Mitõl függ,hogy kétrétegû-e,vagy mittomén...A gép viszi a másolatokat.Köszi elõre is!
Ewergo
Nem tom miböl gondolod hogy többet keresek...! Különben énsem warezolnék hanem ha futná rá, megvenném üzletben!
Hogy mikor jutok lovéhoz, igen változó meg az összeg is.
Az ismerösöktöl meg nem kérdezem meg hogy mennyi a fizujuk. De abbol nem is derülne ki a nagy átlag.
De asszem ezt privátba kellett vóna irnom mert off!!

Igen vették.
Gondolom olyan full vállalkozó lehetsz ,hogy a 120 nál sokkal többet kaszálsz.....Mi is az?

De a környezetedben ugye nem vállalkozó mindenki?

Ha a gépeket meg szar helyen "hozzáértõ szakemberek"szerelik ne csodálkozzatok ,hogy szarrá megy.

Lizardman
hagyd. tegyél fel egy uj, friss windows-t...

narumon
nem. de még megkérdezhetem 😊 hónap ha nem felejtem el akkor megkérdem emailben.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Attila8805
Azt megkerdezted hogy mikó lesz Live?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

narumon
Én is ugy vagyok vele, hogy nem zörög a haraszt....
Végülis a 3 év garancia az nem rossz ötlet és ezzel a hivatalos emberek problémáját (talán talán) meg is oldják... node mit tegyen a mezei flashelt ember? 😞

CSOki444
http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?download_id=2220
innen meiket szedjem le mert lehet hogy rosszra mentem!

CSOki444
hiába az uj firmware ugyanaz!

Egy évig ez velem,és a környezetemel is igy volt.Aztán most egy hónap alatt az enyém és 2 ismerõsöm gépe is megdöglödött...

CSOki444
elfogytam a duplákbol sajna mára =(

narumon
Jajj.... miért nem jó a sima gyári? Az legalább mûxik rendesen.

narumon
Azért most próbáld ki. (az irást ne is kapcsold be csak a tesztet!)

Lizardman
az már megbocsáss, de elavult, és szutyok... Akkor már inkább egy sima, de 2006/2007-es Xp-t tegyél fel...

narumon
Mondjuk furcsa de közelemben sem romlott még el senkinek :o Igaz én pl nem ülök egész nap rajta.
Másik érdekesség, hogy állitásuk szerint az Xbox részleg nyereséget termel már jó ideje tehát nem generálnak veszteséget, ergo nagyon jó pozicióból várnak bármilyen konkurens támadást 😊 (azért ment a szivatás, egész nap PS3 a király felkiáltásokkal mászkáltunk).

CSOki444
most tettem fel egy nagyon komoly és jo windows! 2 orája! winter edition xp

Lizardman
elég régi (bár az enyém is ekkori, de az enyémre azota nem adtak ki uj frissitést 😞 (hogy dögöljenek meg!)
Szerintem egy probát megér a frissités (márha találsz hozzá megfelelöt)

CSOki444
nem irom teszt modban öket eddig sem irtam és minden jo volt😞

narumon
1, lehet hogy tényleg beszart az iró
2, Ez az adag lemez ami most van az fos. (filmet kiirja rendesen rá?)
3, Fent van valami bolond rezidens program ami bezavar mint atom (mit telepitettél fel az utolsó sikeres irás után?) Esetleg nézd meg taskmánágerben, hogy mik futnak a háttérben.
4, Rakd újra a Clonecdt (ugyanaz a verzió mint legutóbbi sikeres irásnál?)
5, Rakd újra a windowzert.

Lizardman
jah baszki itt az ész 😄 Csoki probáltad már Szimulácioban megirni ? 😄

CSOki444
verzioja: 5.1.2535.0
dátuma: 2001.07.01.

Lizardman
hmmm ... Én arra tippelnék, hogy vagy füllentettek, vagy azért ilyen "kevés" az elromlási arány szerintük, mert sokan szereznek be plusz hütést, amivel azért lehet javitani az átlagélettartamot...

narumon
Szar lemezt baszd ki a francba. (Egyébként ha csak test módban irod akkor megirja jól?)

Csak hogy itt dupla réteget kell hogy írjon,bár nem értek hozzá,de lehet hogy ilyen szempontból romlott el az iróban valami.

Lizardman
A DVD olvasonak/ironak is van firmware-je, mint a boxé-ban találhato olvasonak. (bár nemtom mi ebben az annyire meglepö, nemhiszem el, hogy még nem halottál rola). Ezt ugy tudod megnézni, hogy milyen verzioju, hogy klikk a Sajátgép ikonra => Kezelés => Eszközkezelõ => DVD/CD-ROM meghajtok => és ott z irodat kiválasztod, és utána jobb klikk Tulajdonságok => utána az Illesztöprogram fül , és ott az illesztöprogram verzioja. Ott megnézed milyen, utána meg nyomás google => beirod a DVD irod pontos tipusát, és utána hogy latest fimrware . Kidob egy csomo linket, ott kell keresgetned...