XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma rengeteg mindent letöltöttem csak nem gyõzöm kipróbálni :-)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Amikor letöltöm a játékot,nincsen dvd file,ok,megcsináltam a leírtak szerint. Azonban nem megy a játék.Az ISO fájlt át kell írni 000 kiterjesztésre,ahogy a többi játéknál van,amik mennek normálisan??Vagy mi oka lehet,hogy nem indul?Erre nem találtam választ a leírásban.Elõre is köszönöm a segítséget!
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Laza: az tény, az 1920x1080asokra ahogy irtad a FullHD matrica kerül ... a sok barom marketinges végül jol összekavarta az agyakat HD ügyben, holott az eredeti cél az egyszerüsités lett volna ... :(
Forza.
A tecnikai segítségben talán, de az se biztos. Egyébként nem nagy kunszt, ahogy Zsoltika irja, elöször végig fog vinni egy varázslón, ha berakod a telepitöcd-t, azzal be tudod állitnai a dolgokat...
Az 1080p-s masinakra ezt mar nem irjak ra :)
De ezen nem fogunk osszeveszni :P
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Most vettem egy 360-at és szertnék vele felmenni live!-ra is de mvel van otthon egy gépem is ezért vettem ma egy routert (név szerint d-link di-604-est)
namost ekem sajna még sohasem volt routerem ezért azt szerteném kérdezni hogy kell-e valami különleges beállítás a box miatt vagy teljesen olyan mintha csak egy másik gépet kötnék rá?
és tudnátok valami tanácsot adni hogy hogy is fogjak neki beállításainak hogy mûködjön is? sajn a környezetemben nem igazán ért hozzá senki sem:(
egyábként ADSL netem van itthon
elõre is köszi:)
Az eddigi legbrutálabb grafika amit eddig láttam.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Apronetes hírdetés. ELVITTÉK<#rinya>#rinya><#sir>#sir>
BAsszameg ennyi pénzért...
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
PSN: berghold
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
PSN: berghold
Milyeneket ajánlotok és hol?
Elöre is köszi:)
Akkor ezek szerint az 1080p-t is ugyanugy átfogja méretezni ha éppen ezt a jelet tamogato és ilyen anyagot akarnék megjeleniteni.
Azert kicsit körbenyalaztam a wikipedia-t , hasonlitgatva a jelatviteli modokat. Kicsit megdöbbentem mert ha jol ertelmeztem , akkor tobbnyire az fps frame per second vmint a herz-ben vannak lényegi kulonbségek
720p vs 1080i , 1080i vs 1080p.
1080i vs p : "1080i has twice the frame-rate but half the resolution of a 1080p signal using the same bandwidth. " Sztem nem forditottam félre , de mindenképp elég vicces ez.
720p vs 1080i:Some broadcasters use 720p50/60 as their primary high-definition format; others use the 1080i standard. While 720p presents a complete 720 line frame to the viewer between 24 to 60 times each second (depending on the format), 1080i presents the picture as 50 or 60 partial
Tuti vannak dolgok amik magyarázatra szorulnak:D , meg be is nézhettem , de az biztos ,h a 720p 60fps-t folyamatosan tudja tartani jeltöo fuggoen
Samu le32r87-esen csak jolesz már :D
de még1x: 720p / 1080i / 1080p csak jelátviteli modok, nem felbontást jelentenek! Azaz nincs 1080i felbontásu játék! 1920x1080 pixeles felbontásu játék van (illetve nincs - mivel a hw kevés hozzá és igy 1280x720 a játékok felbontása)!
Az hogy a játék dobozán szerepel hogy 720p vagy hogy 1080i az csak azt jelenti, hogy ha a boxod ilyen kimenetre van allitva, akkor abban a játék BIZTOSAN elindul.
Forza.
na de most akkor tisztázzuk már pls , van egí game , most meikbe szebb a kép ha 720p-be megy , v ha 1080i-be rakom ?
de nem ezért jobb a DVI/HDMI-nél, hanem mert ez utobbi esetén nincs D/A konverzio az átvitel elõtt és igy a jel digitális formában megy a megjelenitõ elektronikájáig, s a digitális jel kevésbé érzékeny a "zajra", ami rontaná a jel minõségét.
A VGA jele D/A átalaakitás után analog modon utazik a kábelen és eléggé romlik ...
Végül pedig: mivel a VGA jobb minõségû jelátvitel a komponensnél, igy akinek van VGA bemenet is a megjelenitõjén, az azzal is rákötheti probaképpen az xboxot, nem kell a komponenshez ragaszkodni ... (pl LCD TV-k). Mivel a megjelenitõn is sok mulik, igy lehet h a komponens mégis jobban néz majd ki ...
Forza.
A szabványos HD felbontások: 1280x720 és 1920x1080 pixel.
A "FullHD" szintén csak egy cimke, amivel az 1920x1080 pixeles felbontásu panellel rendelkezõ megjelenitõket szokták "megkülönböztetni" a kisebb társaiktól.
Scotty99: egy komponens - vga konverterrel a képminõség romlik, sztem inkább dugdosd ...
Öbiboy: tud a box 1080p-t komponensen és HDMI-n is. Hogy egy 1920x1080-as felbontásu tévén a boxon beállitott 720p vagy az 1080p fog jobb képet adni, azt probáld ki :) A kérdés, hogy melyik méretez át jobban... a box belsõ áramköre vagy a tévéd ... (hiszen a játék ugye 1280x720as 99%-ban, nem is nagyon tudok 1080as xboxos játékról)
Forza.
Szerintem ezeknel sima DSUB szokott lenni.
Mondjuk a legjobb minosegu keppel monitorra kotni majd a HDMI kimenetes gepet lehet, mert ugye van kozvetlen HDMI/DVI kabel, amin az osszes bontot jel kimegy, mig a DSUB-oson csak 2 szalon megy ki a video jel.
Anno nagyon is az xcm mellett voltam, de most igy 3 ledes géppel nemtom, felmerül bennem egy kérdés:
- Az addig oké, hogy ennyivel hüvösebb, de! Mivel ez az xcm is egszerre indul a box-al, ezért ugyanaz a gond, hogy kikapcsolásnál hirtelen hül le ugyanolyan gyorsan. Igaz nem 80-90 fokrol, hanem 50-60 fokrol. Biztos számit valamit ez, nemtudom. Én sajnos ezt már igy nem fogom megtapasztalni, mert ahogy összejön a lé, küldöm Wadarrhoz vizhütésre a gépet, 3 led után nem szeretnék mégegyet... (természetesen tisztában vagyok, hogy a vizhütés se 100%, de elég jo esélye van igy a gépeknek...)