XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.Lenne egy eladó X360 Premiumom.Nincs flashelve!A gép 5 hónapos.Tökéletesen müxik.Semmi piros ledes hibája nem volt és a másfél óránkénti pihenõjét is megkapta mindig.Más hobbyra kéne a lé,ezért válnék meg tõle.5 játék van hozzá:Gears of War,Test Drive Unlimited,Crackdown,C.O.D.3.,Dead Rising + egy Dragon 360 USB-s vertical hûtõ.A LIVE beállitva rajta és még két játéknak felhasználható a LIVE Gold tiketje.Ha vkit érdekelne a mashina az [email protected] cimre irjon.

Ez se rossz...

Attila8805
Ugyanitt XBOX360 Premium, 3 hónapos, gyári állapotban, hibátlanul, minden gyári tartozékával, 69eFt-os fix áron eladó. Garancialevéllel, számlával.

http://www.gamer365.hu/topic.php?id=5154 itt kersed meg a srácot és írj neki privátot.ha nem vagy regisztrálva egy perc alatt kész.
Szerintem megéri.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Tuti bazmeg, hogy szétgyilkolom magam.
Tegnap még lehetett venni 80e-ért, ma meg már nem. Ezt nem hiszem el.
MIÉRT VAGYOK ENNYIRE JATA? Arra várok, hogy eladjam a VGA-t. De mostmár legközelebbi akciónál már rendelem is.
<#rinya>

Bazmeg ezt de benéztem.
Azt hittem Premium és Elite-rõl van szó!<#falbav>
Akkor már rendelem is 80-ért<#vigyor2>

XuChi
Az AMERIKA ez meg europa.

Sajnos ott minden olcsobb.

Árcsökkentés megint:

"Az Xbox 360 Core és Premium modellekért cserébe mától egységesen 100 ausztrál dollárral kell kevesebbet fizetniük a kontinens és a hozzá tartozó szigetvilág lakóinak(Ausztrália), így elõbbi árcímkéjére 399,95, utóbbiéra 549,95 dolláros összeg kerül (ez napi árfolyamon számolva nagyjából 63 200 és 86 800 forintnak felel meg). A két konzol Észak-Amerikában ennél lényegesen olcsóbb, ott körülbelül 53 600 és 67 100 forintnak megfelelõ amerikai dollárt kell fizetni értük, miután az Xbox 360 modellek ára a múlt héten 20-50 dollárral csökkent."

Most fogok új X-box-t venni. SZerintetek van értelme várni? Mert errõl sem volt szó, hogy Ausztráliában csökkentik az árakat aztán egyszercsak bumm.
Lehet, hogy lesz ilyen Eu-ban is? Mert azért nem mindegy hogy 80e vagy 64e. Az meg egyenesen felháborító/kiábrándító, hogy Amerikában meg 54e...Ráadásul HDMI!

rambuu
Jó az igaz, hogy ugy úszik, de hát csak egy kicsit kellet, az többé nem fog zavarni.
Emez meg hogy nem látszik a láb, meg engem már annyira nem zavar, me sok játékban ki hadják, persze szebb az ugy ha látszik, de engem nem zavar annyira.

XuChi
Ráadásul nem is 65nm-es a gpu ahogy igérték. De lehet tévedek.

Casper007
Öhm, bocs, eltúloztam, valamivel jobb, de jobb, és ehhez is kapok garanciát.

Hello World!

testerlnx
>"A legnagyobb érv az ELITE mellett pedig, hogy jóval megbízhatóbb, mint a Core vagy a Premium, a feljavított hûtés miatt. Bár tapasztalatok nélkül nem nagyon tudok hitelt adni ennek."
Én nem hinném, hogy stabilabb lenne. Akkor azt már agyon reklámozták volna, és vinnék mint a cukrot...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Casper007
Most néztem utána pár dolognak. Ugye nemsokára jön az ELITE, méghozzá 115.000 FT-os áron. Ez a Premiumtól (kb 80.000 Ft), 35.000 FT-al drágább. Megéri ennyit ráfizetni? ELITE-hez kapok HDMI csatlakozót, ami egy bizonyos cikk szerint a következõ generáció alapköve (mélyebb színek, nincs geometriai görbülés, stb., stb.) 120 GB HDD, ez 6x nagyobb, mint a 20 GB-os, ha LIVE-ozok (márpedig tervezem, ha csak a Silvert is), akkor jó sok demo, kép, zene fér el rajta. Végül a stílusa is sokkal jobb, szebb. De véleményetek szerint megéri-e? A legnagyobb érv az ELITE mellett pedig, hogy jóval megbízhatóbb, mint a Core vagy a Premium, a feljavított hûtés miatt. Bár tapasztalatok nélkül nem nagyon tudok hitelt adni ennek.

Hello World!

Kaplan
A mai és tegnapi nap folyamán négy demo-t teszteltem le.

Nos :

Fatal Internia : Elsõre élvezhetõnek tûnt, az alap koncepció jó, a grafika aránylag rendben van jó kis versenyzésre számítottam. Csak nem kellett volna elkezdenem játszani a játékka. Irányíthatatlan, rossz, egyszer nem sikerült elsõként a célba jutnom. A lövöldözés értelmetlen. Nekem nem kell.

Moto GP 07' : Bevallom az utóbbi egy évben kezdtem el igazán a motorversenyeket nézni ezért számomra még a motoros játékok is újak voltak. A játék aránylag szép, viszont az irányíthatósággal nekem itt is vannak fenntartásaim. Összeségében jól elszórakoztam vele.

És jöjjön a fantasztikus kettes :P

Stranglehold : Hatásvadász, nem olyan szép mint elõzõleg lehetett gondoloni, de kárpótolja a sok gyönyörû akció a tequila time, az igazi John Woo feeling. Kötelezõ vétel, de egyetlen problémám akadt, hogy néha annyira követhetetlen az akció, a fedezékbe vonulás a legcsekélyebb esetben fontos.

Bioschock : Na ez, kész, ez eszméletlen. Én úgy tartom, hogy a jelenlegi generációban ez a leggyönyörûbb játék, nagyon szép, jó az akció, egyszerûen tökéletes. Kellõen elborult, csodálatos. Csak szuper latinuszokban tudok beszélni a játékról. (A demo-ban a felirat sajnos csúszik, remélem a teljes verzióba ezt kijavítják)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

XuChi
Hát Edigital-nál még olcsobb is mint a saturnban :D. Én megveszem aztán majd mesélek.

Egyetértek veled, a grafika tényleg jó, de miért nem lehet megcsinálni normálisan, hogy ha lenézek lássam a lábam, vagy legalább a sõrhasam?!

Úszni is úgy úszik, mint akinek torpedó van a hátára szerelve....

Casper007
Az legyen a legnagyobb baj. :P

Hello World!

arty
azon a panán sztem nincs pl VGA bemenet sem, a kontrasztja pedig dinamikus 3000:1, azaz lehet benne akár egy 800:1 valos kontrasztu panel is ... ki tudja ? :(

én is néztem a videoton lcd-ket, mert a képük teljesen rendben van, sok bemenet, minden ok, csak az áruk legalább egy tizessel lehetne az igazi nagy márkák alatt ... de nincs :(

legjobb kép nagyon tévéfüggõ, elméletben a VGA csatlakozás adná a legjobb képet, de nem kizárt, h a komponensen jobbat kapsz. ki kell probálni, sajna csak igy megy ...

casper007: tipp: legalább honapok ... ms-nél szoba se került, h EUba is hoznának a hdmi-s premiumbol, itt most az elite a nagy sztár ... :( jah, és az uj hdmi-s boxban a "törhetetlen" benq drive csücsül, szal no warez!

Forza.

Casper007
Nem lehet tudni, hogy a HDMI-vel ellátott Premium mikor jön Európába? Lehet, hogy le vagyok maradva.

Hello World!

Gyári MS kábeleknél nem nagyon találsz jobbat...

Shan: HDDrõl még mindig nem lehet játszani, max demókat/arcade játékokat...

PSN: berghold

XuChi
Mien módon tudom majd a tv-re kötni a gépet hogy szép legyen a képe? Gondolom alap kábel fos nem?

XuChi
Nem is vagyok kocka!!:D Csak kártyapartit lehet jáccani a fejemen :D:D

Shan
Visszakeresgéltem a topicban, de nem láttam olyasmit, hogy hogyan lehet a beépített Hdd-rõl játszani. (az olvasófej élettartamának meghosszabítása érdekében). Tud valaki segíteni?
Zsoltika 007
Nem! Azt azért mondták hogy ne kockuljál egész nap a gép elõtt. <#vigyor1>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Lizardman
nincs

A silver elõfizetéssel van lehetõség hálózati játékra?
XuChi
Régen még anyámék vakítóttak a c64 idõkben hogy elfárad a gép és pihennie kell neki is meg nekem is :D:D Akkoriban még bevettük :D(86-89?)

Shan
Pc-s usb-s kormányt hiába dugaszolok a boxba ugyi?
(logi momo)
"3-4 óra játék után tarts legalább fél órás szünetet, kapcsold ki a gépet és hagyd, hogy kicsit lehûljön."

mindig kinyilik a bicska a zsebemben amikor ilyet olvasok... pihenni kell a gepnek X ido utan egy kicsit. ehhh. <#nyes><#nyes><#nyes>
Több mint 1 éve megvan a routerem , D-Link DI604-es SOHA , semmi baj nem volt vele , 2 gépre van osztva a net,hálózat,éjjel nappal megy(routernak annyira nem is használ a ki-be kapcsolgatás).Anno 10k volt.

XuChi
Tegnap voltma a Mammut Saturnban este 8 körül.

a boxokhoz kapott yov kábellel érdemes ahzon van 1 gomb hogy tv-hd szerintem azzal lehet a legszebben mondjuk én monitoron játszom sima analóg monitorkábellel van összekötve és csodálatosan szép szerintem ez is elég neki

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Na most felcsigáztál ezzel!Ma elmegyek én is és lecsekkolom mind a 2 tv-t,sõt még 1 samsungot is +nézek.
Egyébként ma éjjel hol tuttad ezt megnézni<#conf>
Vagy reggel 6 körül már nyitva van valami elektrónik szaküzlet?

Zsoltika 007
Nem csak az elite-ben. Már a premiumot is úgy gyártják hogy van rajta hdmi. Kicsit késõbb ér ide de lesz abban is. KATT

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

XuChi
Megnéztem élõben a tv-t és ki is forgattattam a csókával a polcról és megnéztem a deggét. 2 hdmi, 2 scart, vga volt rajta. A poén az hogy a linklt panasonic volt melette és ennek sokkal jobb volt a képe. Pedig ott játszottunk barátnõmmel a beállításokon hogy miket tud de a videoton valahogy szebb volt. És sokkal több bemenet is volt rajta.

A boxot mien modon tom rákötni a tvre? Mivel lessz a legszebb a képe?
Hdmi csak az elitben van nem?

kill3r21
mér Warez? demo ingyenesen lelehet tölteni :D
Jah,értem;-)
Azzal még gondjaim vannak mert nemtom,hogy kell kiírni.
Oldalak már +vannak de a többi része még nem világos:-)

rambuu
Hát 1.3 giga és Warez <#vigyor2>

Mekkora méretü a demo-ja és free?

rambuu
Én is igy vagyok vele, elhiheted, nekem sem volt Konzolom sose. Ha bár a Commodore 64-et annak lehet mondani akkro esetleg. :D
Szoval nekem is kb fél éve van meg, de mindegyik uj játékon csak ámulni és bámulni tok. Erre ittvan pl. msota Bioshock, valami elképeztõ gamma!

Hát,hogy lehet ilyen profira játékot megcsinálni x360-ra mint pl:Lost Planet,GoW,Oblivion,TDU,Forza2 stb..?Komolyan mondom nagyon tetszetõs minden!
A dvd film megjelenítése is isteni.
Sry,hogy így áradozok róla de nekem ez új.Sok-sok éve pc-n használtam a gammákat sosem volt konzolom de már látom a nagy külömbséget<#eljen>

rambuu
HÁT ez valami ESZMÉLETELEN ez a Bioshock!!!
A Graf gyönyörû, a finták benne hogy nem csak fegyvered van, hanem képességed is PFF. SZENZÁCIÓ!!! Csak jelenjen már meg Fullba!! <#banplz>

Az, ARIborn. :D

Szerk.: Airborne sry. :)

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

Medal of Honor - Ariborne Demó jön aug. 23 - án a Live - ra...

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

NEXUS6
Ebben végül is egyetértek. Átlagban jó áraik vannak, és van egy két cuccosuk, amiben meg különösen.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Van de csak pár ezerrel és ha netalántán garira kerül sor akkor õk korrektul intézik

NEXUS6
De az extrémnél lehet, hogy van olcsóbb hely is.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Laza
Az altalad linkelt leirasban egy darab HDMI bemenet sincs.

Egyebkent ilyen ar korul mar kapsz Samsung, LG, Panasonic masinat is, amelyek szerintem jobb valasztasnak bizonyulnanak.
Nekem tobb mint masfel eve van 82cm-es Samsung LCD-m, es mai napig nagyon meg vagyok elegedve vele.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Én e mellett döntenék:Link1
Link2

1:kontrasztarány 3×-osa
2:teljesítményfelvétel 144kw(amit te néztél az 180kw)
3:viera technológia nem hazudik:)
4:Panasonic:-)

NEXUS6
Szerintem lehetne olcsóbb is. Meg kell nézni élõben milyen, a multkor láttam egy Sangoo tv-t amire asszem kb hasonló paramétereket írtak.

Hangosan felröhögtem, amikor rájöttem, hogy amit látok az nem az a jó kis horror amiben a barlangász csajokat irtják a gnómok a sötétben, hanem a mónikasó!;)))
Szal volt egy fényereje meg kontrasztja az biztos.

Kandurex
korrekt!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

XuChi
140000ft