XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez se rossz...
Szerintem megéri.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Tegnap még lehetett venni 80e-ért, ma meg már nem. Ezt nem hiszem el.
MIÉRT VAGYOK ENNYIRE JATA? Arra várok, hogy eladjam a VGA-t. De mostmár legközelebbi akciónál már rendelem is.
<#rinya>#rinya>
Azt hittem Premium és Elite-rõl van szó!<#falbav>#falbav>
Akkor már rendelem is 80-ért<#vigyor2>#vigyor2>
"Az Xbox 360 Core és Premium modellekért cserébe mától egységesen 100 ausztrál dollárral kell kevesebbet fizetniük a kontinens és a hozzá tartozó szigetvilág lakóinak(Ausztrália), így elõbbi árcímkéjére 399,95, utóbbiéra 549,95 dolláros összeg kerül (ez napi árfolyamon számolva nagyjából 63 200 és 86 800 forintnak felel meg). A két konzol Észak-Amerikában ennél lényegesen olcsóbb, ott körülbelül 53 600 és 67 100 forintnak megfelelõ amerikai dollárt kell fizetni értük, miután az Xbox 360 modellek ára a múlt héten 20-50 dollárral csökkent."
Most fogok új X-box-t venni. SZerintetek van értelme várni? Mert errõl sem volt szó, hogy Ausztráliában csökkentik az árakat aztán egyszercsak bumm.
Lehet, hogy lesz ilyen Eu-ban is? Mert azért nem mindegy hogy 80e vagy 64e. Az meg egyenesen felháborító/kiábrándító, hogy Amerikában meg 54e...Ráadásul HDMI!
Emez meg hogy nem látszik a láb, meg engem már annyira nem zavar, me sok játékban ki hadják, persze szebb az ugy ha látszik, de engem nem zavar annyira.
Hello World!
Én nem hinném, hogy stabilabb lenne. Akkor azt már agyon reklámozták volna, és vinnék mint a cukrot...
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Hello World!
Nos :
Fatal Internia : Elsõre élvezhetõnek tûnt, az alap koncepció jó, a grafika aránylag rendben van jó kis versenyzésre számítottam. Csak nem kellett volna elkezdenem játszani a játékka. Irányíthatatlan, rossz, egyszer nem sikerült elsõként a célba jutnom. A lövöldözés értelmetlen. Nekem nem kell.
Moto GP 07' : Bevallom az utóbbi egy évben kezdtem el igazán a motorversenyeket nézni ezért számomra még a motoros játékok is újak voltak. A játék aránylag szép, viszont az irányíthatósággal nekem itt is vannak fenntartásaim. Összeségében jól elszórakoztam vele.
És jöjjön a fantasztikus kettes :P
Stranglehold : Hatásvadász, nem olyan szép mint elõzõleg lehetett gondoloni, de kárpótolja a sok gyönyörû akció a tequila time, az igazi John Woo feeling. Kötelezõ vétel, de egyetlen problémám akadt, hogy néha annyira követhetetlen az akció, a fedezékbe vonulás a legcsekélyebb esetben fontos.
Bioschock : Na ez, kész, ez eszméletlen. Én úgy tartom, hogy a jelenlegi generációban ez a leggyönyörûbb játék, nagyon szép, jó az akció, egyszerûen tökéletes. Kellõen elborult, csodálatos. Csak szuper latinuszokban tudok beszélni a játékról. (A demo-ban a felirat sajnos csúszik, remélem a teljes verzióba ezt kijavítják)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Úszni is úgy úszik, mint akinek torpedó van a hátára szerelve....
én is néztem a videoton lcd-ket, mert a képük teljesen rendben van, sok bemenet, minden ok, csak az áruk legalább egy tizessel lehetne az igazi nagy márkák alatt ... de nincs :(
legjobb kép nagyon tévéfüggõ, elméletben a VGA csatlakozás adná a legjobb képet, de nem kizárt, h a komponensen jobbat kapsz. ki kell probálni, sajna csak igy megy ...
casper007: tipp: legalább honapok ... ms-nél szoba se került, h EUba is hoznának a hdmi-s premiumbol, itt most az elite a nagy sztár ... :( jah, és az uj hdmi-s boxban a "törhetetlen" benq drive csücsül, szal no warez!
Forza.
Hello World!
Shan: HDDrõl még mindig nem lehet játszani, max demókat/arcade játékokat...
PSN: berghold
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
mindig kinyilik a bicska a zsebemben amikor ilyet olvasok... pihenni kell a gepnek X ido utan egy kicsit. ehhh. <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Egyébként ma éjjel hol tuttad ezt megnézni<#conf>#conf>
Vagy reggel 6 körül már nyitva van valami elektrónik szaküzlet?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A boxot mien modon tom rákötni a tvre? Mivel lessz a legszebb a képe?
Hdmi csak az elitben van nem?
Azzal még gondjaim vannak mert nemtom,hogy kell kiírni.
Oldalak már +vannak de a többi része még nem világos:-)
Szoval nekem is kb fél éve van meg, de mindegyik uj játékon csak ámulni és bámulni tok. Erre ittvan pl. msota Bioshock, valami elképeztõ gamma!
A dvd film megjelenítése is isteni.
Sry,hogy így áradozok róla de nekem ez új.Sok-sok éve pc-n használtam a gammákat sosem volt konzolom de már látom a nagy külömbséget<#eljen>#eljen>
A Graf gyönyörû, a finták benne hogy nem csak fegyvered van, hanem képességed is PFF. SZENZÁCIÓ!!! Csak jelenjen már meg Fullba!! <#banplz>#banplz>
Szerk.: Airborne sry. :)
Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB
Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Egyebkent ilyen ar korul mar kapsz Samsung, LG, Panasonic masinat is, amelyek szerintem jobb valasztasnak bizonyulnanak.
Nekem tobb mint masfel eve van 82cm-es Samsung LCD-m, es mai napig nagyon meg vagyok elegedve vele.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Hangosan felröhögtem, amikor rájöttem, hogy amit látok az nem az a jó kis horror amiben a barlangász csajokat irtják a gnómok a sötétben, hanem a mónikasó!;)))
Szal volt egy fényereje meg kontrasztja az biztos.