XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
region free szal mennie kell :D
kill3r21
vagy ott az xboxsky..inygenes reggel...sok seederrel és fentvan már ottis..
teddymac
Ha valaki kiirta Bio.-t es megy PAL.-os gépen kérem jelezze, köszönöm

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Kandurex
Felesleges idegeskedned, innen már hamar átkerül a végtelenre, vagy a parádéra stb...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

dante3
<#falbav>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Kandurex
nekem mákom volt, pont amikor indult az oldal és nem volt meghívásos alap akkor reggeltem :)

(mondjuk most a meghívás is szüneteltetve van, szal ki tudja mikor jutsz be)

Sziasztok!
Nem tudtok olyan konzol boltot ahol viszonylag olcsón lehet x360-at venni ,esetleg alapból flashelve !?
Elõre is köszi

[img]http://img244.imageshack.us/img244/1486/userbar407583jf3.gif[/img] [img]http://img145.imageshack.us/img145/4356/userbar407586jx2.gif[/img]

dante3
Mindig a bithu, pont oda nincs regem, nem bírok meghívót szerezni oda!<#szomoru1>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

kill3r21
hu holnap hosszu nap lesz asszem! :D
Kandurex
bithu

kill3r21
áhh Bioshock áhhhhh istenség istenség :D
Alwares
Melyiken? Mert az én magyar torrentjeimen nicsenek fenn...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Dehogynem :D

PSN: berghold

És ráadásul egy magyar torrenten már fenn is van.Külföldin meg még sehol. :)

Attila8805
Hát ha azt írja akkor valszeg de én nem tom.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Alwares
Hmm azt írja region free, ezek szerint müködik PAL-ban is...

Attila8805
CSak egy kicsit kellet volna visszaolvasnod.
Fél5-tõl már 6szor megtaláltad volna.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

pls router kompatibilitási oldalt mondjatokfontos!!!!!
Attila8805
upsz ezt akartam:Xbox 360 Bioshock (c) 2k Games *FULLDVD* *NTSC* DAGGER 71x50 MB

nforce-on

Attila8805
House.S03E14.HDTV.XviD-XOR

deep
Nem 100-at, csak 2-t.
Koszi! De ha nem megyek online-ra, es nem teszek be eredeti jatekot, csak a netrol feltortet akkor az MS hogy tudja ezt kiszurni, megvaltoztatni?Mindegy hogy milyen akutoltot veszek? Vagy jok az olcsobb fajtak is? Gondolok itt az egyszerubb 2-2500FT-os Tesco fajtakra.
Kandurex
na jó, de akkor is 10k különbség a használt és az új között? az nem egy kifejezetten hatalmas összeg, akkor jó a cucc, ha van hozzá 1-2 db eredeti game is

Laza
Az X360 az, ahol olyan mindegy hogy folias, vagy sem :P
Az uj is elromolhat par ora alatt gyari tamogatassal, gari meg ugye 3 evig van mindre :)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Deep koma, ahol a 69k melle 100 jatekot adnak, garanciat ne remelj :D

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Nekunk meg csak az ilyen akciok maradnak :P

arty
- a flash egyelõre müködik, nem tudni késõbb az MS ki tudja e majd szürni ... ha igen, azon vszeg az ujraflashelés sem segit majd
- kiveszed a két ceruzaakku-t a kontrollerbõl és felrakod az akkutöltödbe, ha van olyanod vagy veszel külön egy play&caharge kitet, ekkor vezetékes lesz a pad és egy USB-rõl lehet tölteni (ez utobbi drágább)

Forza.

Kandurex
70 körül...hm...83 -ért már fóliásat veszel! Nem biztos, hogy az a 10k megér neked annyit!

Sziasztok! Ket kerdesem lenne. Ha flash-eltet veszek, es nem megyek fel online-ra akkor a jovobe megjeleno jatekoknal ujra kell flash-elni, hogy mukodjenek majd a jatekok, vagy nem? A premiumnal a vezetek nelkuli joyt, hogy kell tolteni? Kulon kell venni valamilyen toltot, vagy a csomag tartalmaz valami ilyet? Bocsi a varez miatt, es elore koszi a valaszokat!
deep
Igen, azt láttam, csak ugye a magyar csóró paraszt a legjobb ajánlatot keresi:D 69-ért máshol már játék(ok) is járnak esetleg:)
Attila8805

Alwares
Van sok, csak kereseni kell <#mf1>

deep
Kezdek meghülyülni. Vennék 360-at, fõleg használtban gondolkozom, nem flash-eltet szeretnék, garanciálisat. De alig találok hirdetést. Összesen 3-at találtam. Az egyik válaszolt 1 levelemre, hogy megvan még, aztán többre nem válaszol, telefonszám, amit adott, nem létezik. A másik amit néztem, telefonszám nem elérhetõ, levélre nem válaszol. Harmadik felvette a telefont, de külföldön van. Hát sikítófrászt kapok...
srácok hol lehet megnlézni hogy milyen routerekkel kompatibilis a 360?
sörgõs lenne pls
Master chief face: http://www.youtube.com/watch?v=g3bQPHT6lrE&mode=related&search= <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor><#vigyor><#nyes><#nyes>
arty
táp nélkül = talp nélkül :D

Forza.

Attila8805
OK te tod csak írtam hátha segít.

arty
54k a core, és azon nincs hdmi, ráadásul a hirek szerint el is fog tünni, szal ez ilyen végsõ kiárusitás ... :)

turho: tegnap laptoppal mentem körbenézni, sem az LG, sem a Samu nem ment nativan 1366x768-ban amiket néztem(bár ez a notesz hibája is lehetett, fel voltam pedig szerelkezve powerstrippel, mindennel) :( Végül az LG-t vettem, ami helyett egy másik TV-t kaptam, ráadásul talp nélkül, igy még csak pár orára sem tudtam beüzemelni :D Ma vittem vissza, igy továbbra is CRT-n és monitoron "élvezem" a box áldásos örömeit :)

---

Mivel nincs live-m, nemtok demo-t nézni, mikor jelenik meg a Bioshock ?

---

Ahogy felzárkoztatom a PC-s GRAW2 állásom az xbox360-as állásomhoz (párhuzamosan játszom a két verziot) egyre inkább szomoru vagyok az összecsapott, fércmunka PC port miatt ... :( Ha végigvittem õket, irok egy hosszabbat rola :) (az sa baj, ha a kutyát nem érdekli :D )

Forza.

Egyébként rosszul írtam.
67 100 a HDMI-s Premium.

XuChi
De ha elolvasod mit irt a srác rájössz hogy ö amerikával is példálozott.

", hogy Amerikában meg 54e...Ráadásul HDMI!"

Erröl ennyit.

Hát a demó elég lineáris volt,kisebb elágazások voltak ahol körül lehetett nézni,vagy találtál némi cuccot.De egy fõ útvonal van.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

hát amerikából nem hoznék be semmi pénzért :)
Wadarr barátom mérései alapján százalékban kifejezve kb. 3 5-kkal javul a GPU hûtés hatásfoka. Mért hõfokokat stb. az oldalánmeg is van a cikk. Ez a szánalom és a lófax szint között elhelyezkedõ javulás....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Az LCD-tv mizéria kiegészül ráadásul azzal, hogy igény esetén melyik gyártó melyik készüléke hogyan kezeli le a szabvány pc-felbontásokat, amennyiben monitorként szeretnénk használni at. Ilyen szempontból sok helyen azt mondják, az LG-k a legkorrektebbek.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

berosálnék szimpla lövöldözös bigyó lenne, ha már a System Shock készítõitõl jön ...
Eddigi beszámolók alapján tényleg FPS/RPG keverék, jól ki kell használni benne a fejleszthetõ ÉS választható tulajdonságokat, adot nagyobb pályarész teljesen bejárható és tele van kis "logikai" részekkel, mint a hackelés és társai. Meg összes beszámoló alapján elsõ 5 percben várható szivroham :)

"Az AMERIKA ez meg europa."

Speciel Ausztráliáról van szó, de határeset. :D

Laza
Bioshockban (demo alapjan) vannak kaland elemek is, puzzlek, egyeb okossagok, vagy csak mesz elore es lovoldozol?
Linearis a terep full, vagy lehet nagyobb teruleteken koborolni?

Bár kicsit több mint gondoltam, de azért sok minden van hozzá.