XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy érdeklõdéssel kell iránta lenned,hogy bevállald.
De én akkor is azt gondolom,hogy ha nincs túlhajtva a gép és megfelelõen van használva akkor sok idõt kibírhat.Mivel pár ismerõsöm hajtja már gépét elég rég óta(valaki már tavaly óta) és a sajátom sem új példány(viszont fel van spécizve:)ezmiatt gondolom én ezt,hogy nem megy csak úgy az tönkre rövid idõn belül!
Thrash \'Till Death
Kovetkezo utan mar uj gep ... hatha eldobja magat par honap mulva, es talan akkor HDMI-s masinat kap helyette :P
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Egyébként én is már 2 hete várok, hogy javitsa meg a gépem, meg rakjon bele vízhütést, de sajna ez van... Nem akarom, és nem is fogom sürgetni...
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
ki javította a gépedet?flashelt volt?
az enyém 1 hete öszefosta magát,wadarra várok hogy mikor tudja megjavítani.
Max nem 1 hónap múlva, hanem 2 után hal meg.
Thrash \'Till Death
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
ha GPU-t akarsz izzasztani, akkor Forza2 ... én egyelõre csak azzal tudok forro levegõt kicsikarni a boxból :) :( vicc, de pl az R6Vegas esetén a levegõ még csak nem is langyos, inkább hûvös. ugyan ez igaz a ninja gaiden black-re is, igaz ez ugye xbox1 game, ami emulátoron fut ...
juteszembe emulátor ... ok, h jopár game nem képes kezelni a VGA kábeles felbontásokat megfelelõ képaránnyal (5:4 LCD-n), de hogy az emulátoros xbox1 játékok is szar képaránnyal mennek (nyujtottak), az elég szánalmas az MS-re nézve... persze, eddig is tudtam, hogy nem tudnak programozni, szal inkább csak amolyan bosszankodás ez tõlem :( Egyedül 640x480 esetén van jó képarány :D Közel 2 év alatt ezt az egyet sikerült májkroszoftéknak jol megoldani, gratulálok!
Forza.
Csak valószínûleg nemsokára megint meghal.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Tegnap megvettem én is a 360-at. 89900ft volt a saturn-ban és ráadásul még adtak is hozzá cod3-at :D. Asszem igy már megérte ennyiért.
Vga kábellal kötöttem a tv-re (82cm Videitin LCD 1366*768) és össze csináltam magam mikor megnéztem a játékokat. A dvd filmeket is nagy felbontásban játsza le??? Mert a 300 cimû film le akart mászni a TV-rõl olyan éles volt.
A live-ot hogyan aktiváljam? Nem baj ha magyarra állítom a régiót?
Vagy hogyan állítsam?
MotoGP07.XBOX360-LCS
NTSC de az ABGX.net lista szerint megy PAL gépen is.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mióta a gépem 3 led javitásból visszajött,szoktam figyelgetni milyen meleg levegõt fúj ki hátul magából.Mivel a javitáskor a ventiken is gyorsitottak,igy alapból most ilyen langyos levegõ jön belõle általában (elõtte 10 perc alatt szabályossan forró volt a kijövõ levegõ a gyári megoldásal).
Bioshock demo kijön,na mondom most izzani fog szerencsétlen,mitõl ha ettõl nem?Újrairható lemezre kiírom,végigjátszom,a gép békés langymeleget nyom magából kikapcsolás elõtt.Hû mondom,de jo gépem lett...<#buck>#buck>
Közbe haverom odaadta a Call of Juarez-t,Verbatim lemezen.Minden egyes játék alkalmával határozottan meleg levegõ jött a gépbõl,és a lemez is érezhetõen meleg volt mikor kivettem a gépbõl.Na mondom gyengül a jo kis gépem hûtõteljesitménye...<#zavart2>#zavart2>
Ma Bioshock full letölt,kiírás Ridisc lemezre (itt most csak az kapható).Juarez után minimum meleg hatásra számitottam... Az eredmény 2 és fél óra folyamatos Bioshock után szinte nem is langyos a kijövõ levegõ,és a lemez se melegedett fel egyáltalán...Most ez hogy van? <#confused>#confused>
Mert bár a Juarez se gyenge játék,de azért ránézésre a Bio vagy 3x akkora teljesitményre kéne késztesse a masinát,mondom én full amatõrként.
Nem gondolom persze hogy világmegváltó felfedezést tettem,lehet más kapásból megmagyarázza miért van ez,én most speciel nem tudom...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
PSN: berghold
PSN: berghold
Csak a theme rajta nem tetszik:(
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
* Halo 3 Special Edition Console
* Halo 3 Special Edition Wireless Controller
* Halo 3 Special Edition 20GB Hard Drive
* Halo 3 Special Edition Wired Headset
* Halo 3 Special Edition Gamer Pics and Theme (Exclusive download via Xbox LIVE)
* Component HD AV Cable
* Ethernet Cable
* HDMI Port
* Play & Charge Kit
* Xbox LIVE Silver Membership
* One-month Xbox LIVE Gold Membership
* THE NEXT GENERATION BEGINS
Always connected, always personalized, and always in high definition
* FAST AND SMART
The IBM CPU consists of three 3.2GHz cores
* HARD DRIVE
A 20GB hard drive
* GRAPHICS
A custom ATI graphics chip drives ultrarealistic HD entertainment
* WIRELESS
Up to four bi-directional wireless controllers means no more cords
* PLUG AND PLAY
Standard USB ports let you plug in your digital entertainment devices or controllers
* MOVIES
Progressive- scan DVD playback is standard with every unit
* FACES
Personalize your console with changeable faceplates
* RING OF LIGHT
The circle of lights flashes to indicate status in games and when you are online
* MEMORY UNITS
Plug. Copy. Go. Take your gamertag, your saved games and your content with you
Inkább az onlány funkciot eröltetik...na persze mer abbol is megy nekik zsozso.
Ez a achivment hülyeség miatt meg mentéseket sem lehet cserélgetni nem ugy mint a jo öreg Dreamcastnél.
Sziasztok.Kérdésem lenne.Ha ezt megveszem az ELITE helyett,mivel ezen is van HDMI csati akkor ezt gond nélkül chippelik?????
Lehet hogy lesz magyar nyelv?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ez hogy fog mûködni?
Ingyenes lesz lehet már tudni róla egyáltalán vmit?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Légyszives segítsetek nekem, beakarok lépni a Konzolosok világába, eddig pc-s voltam <#wink>#wink>, de nagyon megtetszett a 360 és ezen a héten veszek is 1-et, csak azt akarnám kérdezni, hogy Tudok e a 360-on internetezni, msn-ezni?? légyszi a többit már tudom, de erre légyszi válaszoljatok köszii<#worship>#worship><#worship>#worship>
Vagy ebbol is kihagytak? :(