XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Language: fr, ger
pff..most aztán ki vagyunk ám segítve :D
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gamespot: 9.5
Gametrailers: 9.8
Szerintem ennyire nem jó, de nem rossz darab, valóban.
PSN: berghold
PSN: berghold
Meg mit kell rögtön le szarozni a játékot ha nem tudod játszani??
Skate.PAL.MULTI2.READ.NFO.XBOX360-CHRONiC
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
A statmenübe is ott van ,h minden felvan húzva fullra ,teljes a lista.
Beszarok ,hamég a gránátok is beletartoznak :S
Házi fejem is elfogyott pont ma (illetve 1 azaz 1 db még visszajelzésre vár, azaz aki kapja az marja).
Anyagérzékenység: a szuperfejeknek is van némi szórása, illetve azért ez sem csodaszer: nem szabad a legfosabb hulladékokra irkálni. Ricoh kapható 550 ft körül nem is 1 helyen, ne tegyétek ki a fejeket az ilyen-olyan Fuji, Maxell, Traxdata és egyéb egyenetlen gyártású kukaminõségû gyalázatok hatásának. Traxdata DL-t például "csupán" 3 féle hordozóval találtam eddig, egyik vackabb mint a másik. A Fuji a 6x cd lemez óta nem tudott értelmes lemezt kihozni, a Maxell meg sosem rendelkezett saját optikai tárológyártó kapacitással...azaz azt címkézi amit olcsón szerez. Ez csak 3 negatív példa.
Ricoh és Verbatim, de fõleg az elsõ. ha azt is vacakul olvasgatja, na az már izgalmasabb téma.
arty: Ja de egy "sima" ms28 megint nem huz ki a bajbol, mert az van benne, es akkro elvileg az nem tartott sokaig :(
már 1mm se hianyzik és 30 ember utan mé mindig nem adja meg , de mondom akkor visszamegyek az elso mappra , mert ott nem kell 5-6 fejlövés az embernek . Erre nem lehet kiválasztani :SSS , Vissza a gyáras mappra meginnt megszerzem a szaros pisztolyt , 1ébként is nem varo semmire. a colt mellett elbujhat . 50 ember után kb. beadta , DE AZ ACHIEVEMENTET MEG NEM <#boxer>#boxer> FOS MOHA POWA!
vagy nemtom milyen a drive, de éppen õ hirdetett ma egy samsung ms28as drájvot, lehet arra kéne beruháznod, az csak 13k ... :)
Forza.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Belegondoltam abba ,h mondtad ,h széf , gondolj-gondolj :) széf széf , minthogy ha a tankgyárba lett volna vmi irodabódé féleség , na megis lett , thx még1xer.
Akkor mostmár ezt is tudom majd választani bármeik missziohoz nem ?
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
Bocsi megeccer.
Es Koszi!
Es fejcsere tema? attol anyagfuggetlen lesz?, nagyjabol?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Tehát vagy nem játszol vele,vagy hagyod hogy csinálja.
Es ez az update? azzal mi az abra? azt nem szabd megengedni neki? , mert ketto pl mar azon kiakad hogy ha enm updatelek akkor nem indul el :(
Lehet éppen ami lemezt vettél nem jó széria.Fõleg ha valami gyengébb márka.
Lehet a DVD iród halódik és rosszul lettek megirva.
Elsõ menetben meg kéne valahol nézni másnál mennek-e.Ha igen akkor a 360-ban van a baj.Ha ott se akkor az irás körül.
Pl a panzersrekket ugy huztam fel ,h uccso mappon mondom a torony legaljáig repulök le a füsthöz és ott volt a földön 2 panzersrekk is szal igy laza volt , aztán csekkpont elviszem , meghalok gyorsan ujra és kész , mert ugye amit a csekp.nál elment kék csík az nem veszik el.
Biztos hogy fejhiba?
Koszii
Es az Update? azzal mi legyen? azt engedjem neki?
Kiirták nekem a karib tenger kalozait ugyan ugy ahogy az elözö játékokat de nem indul el ki irja hogy error amikor beteszem amugyis nagyon erölködik a gép mi lehet a baja??Elöre is kössz
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
15K
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Már mintha felhívom a t-online-t, h kérem szépen nekem magas a pingem akkor õk tudnak szted ezzel mit kezdeni?
amúgy itt teszteltem:
www.speedtest.net
Most utoljara "megszerzett" gammak nem indulnak a gepemen. Ezt mar irtam is hogy, allandoan azt irjak ki hogy koszos a lemez, toroljem meg, majd inditsam ujra a gepet. Nade az osszes uj jatek?
Iro ugyanazn, nyersanyag ugyanaz, uj firmwaret is irtam mar a dvd-irora, de semmi.
Jatekok pedig: Strangehold, Halo3, Medal of ...,Blazing Angels. Az osszes a BlackCats-rol van.
(megoldasert cserebe akar Black-Cats invite-ot kuldok ;) )
Elore koszi a segitsegeket!