XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
Nem kell vele játszani és kész, ennyi...és jó lenne, ha visszavennél már egy kicsit ebbõl a haddnemondjam milyen stílusodból..köszi ;)
te hülye amatõr , fejesek szinte mind , csak pötyögtetem , de még ha nem lenne fejes akkor is 50 , hanem több utan bekéne adnia , mikor már full kék , gyökér , ne szójjá be , akarom mondani ne fürgyé'le

Kandurex
Nézem a gametrailers Halo3 review -ját és szvsz meggyõzõ,..szép grafika, jó játék menetet, sandbox, páyatervezõ, FILM TERVEZÕ!!! ..hmm...mi a fene...még végül karácsonyra meglepem magam vele :)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mucsácsó
Csak kis gáz van vele...bár lehet egyeseknek nem az, de szerintem sokaknak nem fog tetszeni ez így, ugyanis:
Language: fr, ger
pff..most aztán ki vagyunk ám segítve :D
utangyartott dragon komponens HD kabel es az origi microsoftos kozott van valami minosegbeli kulonbseg?
Kandurex
9.5?...az durván sok a gamespottol...:/...hmm, csak meg kellene nézni akkor ezt a Halo 3 -at...demó szerintetek lesz?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Halo3
Gamespot: 9.5
Gametrailers: 9.8
Szerintem ennyire nem jó, de nem rossz darab, valóban.

PSN: berghold

én jelenleg max elektromos fogkefén fogok játszani:P

igaza van télleg attol leszel tápos:)

Én vártam, az biztos :D

PSN: berghold

rambuu
Talán ha fejbe szednéd õket akkor adná a skill-t, és fejlõdne a fegyvered!!
Meg mit kell rögtön le szarozni a játékot ha nem tudod játszani??

Páran aszem várták ebbõl a PAL verziót (de lehet az egy másik fórum volt?na mindegy...)

Skate.PAL.MULTI2.READ.NFO.XBOX360-CHRONiC

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Jaja, gyari fej, Samsung, es az irom meg LiteOn.
nekem egy kb egyéves LG van, de rajta a DL midnen, akkor majd Ricohhal probálom ha lesz box, ha szar lesz majd veszek másik irot, vagy elcserélem vkivel az LG-t esetleg ráfizetéssel

még gyári a fej? Samsung vagy Hita? Író? Írótól is függ azért...LG nem tud igazán nagyot alakítani DL-lel, de LiteOn Asus NEC Pio azok igen.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

hat pedig akkor nalam gond van, mert en csak Ricoh, es hat most szivozik a draga :(
Igen, ez igaz. Mindkét lemezt szeretem amúgy, de biza a Ricoh 30 százalékkal ráver a Verbára, megmértük speckó laborban, oszcilloszkópos kütyüvel. Az a BEST.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

és akkor vehetjük hozzá h a verbatim egy százassal drágább a ricohnál, ha azt veszed az sem vészes föleg az eredeti játékokhoz képest!

Weapon master : fully upgrade all weapons - 75G
A statmenübe is ott van ,h minden felvan húzva fullra ,teljes a lista.
Beszarok ,hamég a gránátok is beletartoznak :S

5 perc múlva elkelt....ajándék volt. Nem sajátom de kifogástalan.
Házi fejem is elfogyott pont ma (illetve 1 azaz 1 db még visszajelzésre vár, azaz aki kapja az marja).
Anyagérzékenység: a szuperfejeknek is van némi szórása, illetve azért ez sem csodaszer: nem szabad a legfosabb hulladékokra irkálni. Ricoh kapható 550 ft körül nem is 1 helyen, ne tegyétek ki a fejeket az ilyen-olyan Fuji, Maxell, Traxdata és egyéb egyenetlen gyártású kukaminõségû gyalázatok hatásának. Traxdata DL-t például "csupán" 3 féle hordozóval találtam eddig, egyik vackabb mint a másik. A Fuji a 6x cd lemez óta nem tudott értelmes lemezt kihozni, a Maxell meg sosem rendelkezett saját optikai tárológyártó kapacitással...azaz azt címkézi amit olcsón szerez. Ez csak 3 negatív példa.
Ricoh és Verbatim, de fõleg az elsõ. ha azt is vacakul olvasgatja, na az már izgalmasabb téma.

sacano: Mar nezem is akkor. Koszi. Eddig Cdclone-t meg Decryptert hasznaltam.

arty: Ja de egy "sima" ms28 megint nem huz ki a bajbol, mert az van benne, es akkro elvileg az nem tartott sokaig :(
hát már meginnt megörjit ez a játék:@@@@@
már 1mm se hianyzik és 30 ember utan mé mindig nem adja meg , de mondom akkor visszamegyek az elso mappra , mert ott nem kell 5-6 fejlövés az embernek . Erre nem lehet kiválasztani :SSS , Vissza a gyáras mappra meginnt megszerzem a szaros pisztolyt , 1ébként is nem varo semmire. a colt mellett elbujhat . 50 ember után kb. beadta , DE AZ ACHIEVEMENTET MEG NEM <#boxer> FOS MOHA POWA!

arty
azon gyilkok jorésze már évek ota megvolt nekik ;) (halo1, halo2 ...)

Forza.

arty
ha turho "házi" fejeibõl veszel akkor nem :)

vagy nemtom milyen a drive, de éppen õ hirdetett ma egy samsung ms28as drájvot, lehet arra kéne beruháznod, az csak 13k ... :)

Forza.

Ewergo
Bakker ebben a H3-ban aztán volt mit megtervezni. A készitök fantáziája dolgozott rendesen No meg ennyi féle gyilok alkalmatosságot még nem lestem. Határozottan jójez!! :)

Alwares
Jah mondjuk én furának találtam, hogy a colton kívül csak ez van...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Megtaláltam köszi a segitséget :) .
Belegondoltam abba ,h mondtad ,h széf , gondolj-gondolj :) széf széf , minthogy ha a tankgyárba lett volna vmi irodabódé féleség , na megis lett , thx még1xer.
Akkor mostmár ezt is tudom majd választani bármeik missziohoz nem ?

sacano1
Az egy iro program mint a clone cd csak az xbox backup kreatort direktt ere csináltak.

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

Alwares
A pisztoly a gyáras pályán vagy egy széfben. Hogy hol azt már meg nem mondom neked, a moha pályái rohadt kuszák...

tetves microfont pontok! Vicc, hogy nemlehet vásárolni õket hitelkártyákkal, mert azok nem amcsi kártyák...Undoritó, kikerülni sem lehet?Próbáltam új gamertagot csinálni angliai reggel, de azt skubiztam meg, hogy amiket a régin még megtudtam vásárolni arcade gammák, azok ezzel a gamertaggal nem használhatóak, szal akkor beszoptam az egészet?SIEG

Jaja, bocsi bocsi, csak aszittem van ra vmi patch hogy ne kerje, mert Wii-nel is most megy a nagy dilemma, wiikey-re update... para, es ott van ra megoldas.

Bocsi megeccer.
Es Koszi!

Es fejcsere tema? attol anyagfuggetlen lesz?, nagyjabol?
Attila8805
Az egy új kontroller updateje tedd fel nyugottan és nbe kérdezd meg többet pls.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Ez nem kérdés,ha egy játék updatelni akar,akkor addig nem fog menni amig nem csinálod meg.
Tehát vagy nem játszol vele,vagy hagyod hogy csinálja.

Amugy fejcsere eseten total nem elsz "anyag" erzekeny?
Jaja, mar nyersanyagvaltas volt, igaz Rivoh meg mindig. Ill. ami fura hogy ami eddig ment az most is megy, ill demok szo nelkul futnak.

Es ez az update? azzal mi az abra? azt nem szabd megengedni neki? , mert ketto pl mar azon kiakad hogy ha enm updatelek akkor nem indul el :(
Ezt ennyi infóból lehetetlen kiszrürni.
Lehet éppen ami lemezt vettél nem jó széria.Fõleg ha valami gyengébb márka.
Lehet a DVD iród halódik és rosszul lettek megirva.
Elsõ menetben meg kéne valahol nézni másnál mennek-e.Ha igen akkor a 360-ban van a baj.Ha ott se akkor az irás körül.

skacok a moha-ba a Mauser német pisztolyt ,hogyna lehet megszerezni , mert alpabol nem lehet ugye kiválasztani , s nemtudom ,h meik pályán adja , és hol . Már csak ez kellene ahhoz ,h az össze fegyo FULL fejlesztett legyen. Aki tud pls segitsen legyenszives :D
Pl a panzersrekket ugy huztam fel ,h uccso mappon mondom a torony legaljáig repulök le a füsthöz és ott volt a földön 2 panzersrekk is szal igy laza volt , aztán csekkpont elviszem , meghalok gyorsan ujra és kész , mert ugye amit a csekp.nál elment kék csík az nem veszik el.

Na de pl a Guitar hero-bol kijott egy custom verzio, az megy, a regiek mennek...
Biztos hogy fejhiba?
Adi: Hogyhogy mas valasztas nincs? 1-2 honapos gep? ennyi volt a fejnek? az eleg meredek :( Es mire kene cserelni?Kinel...?
Koszii
Es az Update? azzal mi legyen? azt engedjem neki?
sacano: Az mi, es mire jo?
Alwares
Hát arról szól, hogy jönnek a Convenantok és oda vissza osztjátok egymást a különbözõ részekben. Az 1-ben a Halo nevû gyürû bolygót pucoljuk ki, aztán meg betámadják a földet az Alienek a 2-ben. Nagyjából ennyi, de inkább olvasd el wikipedián...

Hello!
Kiirták nekem a karib tenger kalozait ugyan ugy ahogy az elözö játékokat de nem indul el ki irja hogy error amikor beteszem amugyis nagyon erölködik a gép mi lehet a baja??Elöre is kössz
sacano1
szerintem probáld meg xbox backup kreatoral.

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

Adi
Más választásod úgy sincs ha játszani akarsz velük.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Lehet fejcserés lesz a géped.
15K

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Ill meg egy, hogy a Warriors Orochi es a Strangehold pedig vmi updatete akar foltenni, mert annelkul el se indul. Azt az update-et merjem foltenni?
Adi
És arról tehet a szolgáltato?
Már mintha felhívom a t-online-t, h kérem szépen nekem magas a pingem akkor õk tudnak szted ezzel mit kezdeni?
amúgy itt teszteltem:
www.speedtest.net

Nagy gondom van.
Most utoljara "megszerzett" gammak nem indulnak a gepemen. Ezt mar irtam is hogy, allandoan azt irjak ki hogy koszos a lemez, toroljem meg, majd inditsam ujra a gepet. Nade az osszes uj jatek?
Iro ugyanazn, nyersanyag ugyanaz, uj firmwaret is irtam mar a dvd-irora, de semmi.
Jatekok pedig: Strangehold, Halo3, Medal of ...,Blazing Angels. Az osszes a BlackCats-rol van.
(megoldasert cserebe akar Black-Cats invite-ot kuldok ;) )
Elore koszi a segitsegeket!
<#eljen><#eplus2><#nyes>

sztem kb közepesen magas:P