176876
banner
  • amdrula
    120-60=60Gb a különbség... meg a színe...
    Ha nem sok a különbség érdemes a 120-ast venni, de 60assal is bőven jó vagy, max. kevesebb játékot tudsz felinstallálni egyszerre.
  • kapis68
    Sziasztok! Mi a különbség a 60Gb-os és a 120Gb-os xbox között? Ha csak játszani akar valaki rajta elég a 60GB-os? Árban nem sok a különbség, de érdemes-e megvenni a nagyobbat?
  • amdrula
    Ezt gondold át :D
  • Minstrel
    olyan mindegy, hogy hogyan van, csak legyen körülötte elég hely a szellőzés miatt
  • avengir
    A meleg levegőt ki tudja fújni magából a konzol, vízszintbe kerül a dvd-olvasó és a winyo.
  • mateus33
    Úgy miért jobb?
  • avengir
    Fektetve a nyerő.
  • csoola
    felmásolod a játékot a gépre, kiveszed a lemezt és felállitod:D
  • Morphin
    állva vagy fekve célszerű használni a boxot? azt olvastam hogy ha állva használjuk akkor az olvasó hamar elromlik, de fekve meg a winyo nincs vízszintben...namost mi a tényállás?(mert winyonak se jo ha nem vizszintben van)
  • avengir
    összefoglaló a jelenleg kapható x360 csomagokrol, részletesen
  • avengir
    Egyértelműen Premium vehetsz Arcade-t is, de hamar rájössz majd, hogy kell a winyo és akkor sokkal drágább lesz, mint így.
  • arty
    Fallout3 : 6000ft + posta : ha vkit érdekel
  • mateus33
    Nem lehet,csak mem.karira vagy vinyóra.
  • csoola
    akkor azért érdemes, mer fle tudod másolni a vinyora a játékokat, kiméled az olavosfejet, meg a lemezeket :)
  • Balin
    helló!
    csatlakoznék a kérdéshez!!
    fontos a winyó?
    ha jóltudom van usb és vmi pendrive-ra nemlehet menteni?
    frissítéseket ugyanúgy lehet feltenni?:)
  • pongi10
    Hali!
    Nem tudom, hogy arcade-ot vagy premium-ot vegyek.Mi a különbség?Persze a winchesteren kívül.Ha én nem akarok liveról letölteni semmit akkor is megéri a premiumot venni?
    előre is köszi
  • GP2100
    "Live-os profil eladó.
    Xbox360 live-os profil 20GB HDD-vel,közel 200 mentett játékállásal 125000 GS-ral eladó.160000 HUF."
    Ezt a hirdetést most találtam aproneten. Még mindig nem tudom eldönteni, hogy ez komoly, vagy vicc... Ha komoly, akkor gratulálok annak az idiótának aki fel merte tenni.
    Sry a stílusért, de egész nap ilyeneket látok a neten(főleg így karácsony előtt, amikor mindenki vásárolni akar és sok az "értelmes" kérdés) és egyszerűen már nem bírom szó nélkül hagyni a hülyeséget.

BTW én a telefonom kijelzőjén használom a boxot...
  • mateus33
    Min. egy 10cm-es TV kell sztem, hogy lásd legalább a játék menüjét. XD
  • Morphin
    én veszek egy 32"-olosat...82cm. van hd ready 120ért ami jó,szép. 150ért full hd-s...sztem megéri a 30ezer +, hisz magamnak veszem(18éves vagyok)egy ideig használni fogom,jobb ha már a fejlettebbet veszem szvsz.
  • Bakegér
    Miért? Nem lehet megkérdezni nem ezért van a fórum?
  • Torry
    Gondolom arra gondolsz, hogy élvezhető is legyen.
    Ha nincs sok pénzed akkor min 17"-os TFT, de 40000HUF-ért FullHD-s tft-t is lehet kapni, ami már tényleg nagyon korrekt.
    HD-Ready tv 100 környékén 82 centistől már tökéletes.

Attól függ, mennyi pénzed van ugye..
  • GP2100
    89000...
    Most őszintén, egyesek hogy tudnak ilyen hülye kérdéseket feltenni?!
  • Bakegér
    Xbox 360-hoz minimum hány cm-es tv kell?
  • mateus33
    Pl. Golemkonzol termékei között is van módosított (csak nem úgy írják ki h flash-elt:)
    De ha sok ilyet akarsz,akkor apronet.hu, beírod h XBox 360, tele lesz ilyen hülye hirdetéssel.
  • avengir
    msn címeddel hozd létre a gamerprofilod
  • Soldiers
    hát az biztos van vagy 15-20 éves vagy nem tom csak azt hogy nagyon-nagyon régi
  • Zsolcz
    akkor a tévéd 3ledes ;)
  • Soldiers
    azért is nem lehet 3 led mert megnéztem más tv-n és azon nem csinálja. sztem az én tv-men azé csinálja mert már öskori
  • Soldiers
    hát azt nem hiszem mert még most lett véve
  • kem001
    Halo
    MSN-t hogy lehet beállítani xbox-on?
  • Zsolcz
    3led
  • Soldiers
    azt nem tudjátok hogy amikor játszok a tv-n miért vibrálnak a szinek?? egyszer rendes szín aztán halvány piros
  • csoola
    nem kinálják nyiltan, pont ezért kérdeztem ,mert sokan vettek mostanában gépet, elsösorban rájuk gondoltam segitség nyujtás szempontjábol
    köszi
  • james69holden
    az még oké, hogy olyan dolgokról kérdezel ami itt tiltott, de még a bannert is lusta vagy elolvasni?
    ott van fenn a link (Hazai konzol üzletek), csak rá kéne kattintani...
    nem egy bolt kínálja úgy a gépeit (és még hirdetik is)
  • csoola
    utoljára szeretném flehozni a témát, de most tényleg fontos lenne, ráadásul a karácsony miatt még sürgös is! szoval a warezmentesség jegyében, aki nem akar az nem fog segiteni ugysem, de aki tud az légyszi majd privit irjon nekem, tényleg nagyon örülök neki!
    a helyzet az, hogy most már 100%, hogy lehet az Xbox 360, na már most ,nekem egy olyan bolt kellene, ahol modositva jelenleg a legolcsobban lehet szerezni! HDD-s gép kellene ha lehet, de ha nem az se baj, ez attol függ, hogy mennyire lesznek olcsoak a gépek!
    kérek mindenkit, hogy akit zavart ez a hsz az most tekintsen el a cinikus stb. választol, inkább egyszer nézze levegönek
    segitsetek, ha tudtok légyszi!
  • Fido4life
    Hol lehet legolcsóbban kapni VGA kábelt ? (amivel monitorra tudom kötni a cuccost..)
  • LordAndrew
    mert hal = mert nem hal

sorry...
  • LordAndrew
    Igényes, szép házba tetted. HTPC fíling rulez. Egy ilyen Xbox tényleg a nappali dísze és ha a hűtés is csendesebb+nem romlik el a gép, mert jobb bordák és ventillátorok lettek használva, akkor a ház megérte az árát, mert hal meg a gép és nem kell újabb Boxot venni az elpusztult helyett
  • Tujm
    bocsi, elfelejtettem visszaolvasni :S
  • avengir
    Microsoft XBOX360 Wireless Racing Wheel vagy Logitech DriveFX Racing Wheel

Ebből a 2őböl választhatsz, a többi nem fog működni a boxal.