XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Nekem mar alpbol bejonnek azok a jatekok ahol valakit meg kell olni aki nagy gore es akkor ki kell tervelni hogyan is kell azt megcsinalni.

Mint peldaul a Mechenaries es a Crackdown. Szal alaptop ennek is az a lenyege. Lattad mekkora fizikaja van amikor maszik a falon? Eros jatek lesz az.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kandurex
távozz sátán!! az assassin nem lehet rossz!!

<#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Örm
Kösz!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Sephi
Nem lehet. Ahogy kijottel az ajton , nezd meg a jelenetet es amikor elkezd lonni akkor a ajtoval szemben le lehet ugrani a tetorol.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Örm
Hello!
A Darknessben amikor egy lakásban üldözök egy embert ott, hogy kell a helikoptert elintézni? Kösz a segítséget!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Sephi
Jo most erted... Halo 3 az FPS egy nagyon szolid storyval , mert sajnos mas erossege nem nagyon van. Igy mondhatnam hogy ha a Metroid Prime sokkalta izgalmasabb mint a Halo de annak meg a sztorija santitott.

Az Assasin's Creed meg valami hihetettlenul szep es komplex lessz. Csak ne legyen magint az hogy megjelenik es akkor egy nagy szar lesz :D (nem hinnem)

zero the hero
én meg most nagy dilemmában vagyok, vajon mit vegyek, halo3 esetleg majd assasin's creed? vagy netán orange box?(mondjuk ennek hamar lemegy szentem majd az ára) valahol ki kell próbálnom hogy dönteni tudjak :)

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

TothLaci
Van akinek a Halo3 tetszik. Ez olyan, mint a The Black Eyes Peas, vagy az 50 Cent. Van, aki õket hallgatja, vannak olyan lányok, akik velük feküdnének le, meg stb. Én nagyon nem szeretem õket, de én levagyok sz*rva.
CSOCSO
keremszepem.. ime egy ertelmes ember akit nem nyom el az a faszom HYPE HYPE HYPE... mint mindenki mast.. ( uberzsir fasza legjobb jatek a vilagon beszarok erre fogok recskazni minden ejszaka!!!!!!) super marion sunsihunet jobban elveztem.............................

Egész jól elvagyok Halo 3-al.Grafik nem valami nagy szám viszont az Audio része profi!
Nem lehet csúcs game-nek mondani de igen szórakoztató játék!Amolyan átlagos:)
Örülök neki,hogy +van és használhatom de nem 1 lehengerlõ játék az tuti.
Igaz negatív véleménnyel sem vagyok róla !
Story,bejátszások,hangok,játékmenetet eltalálták de a sci-fi fegyverzet nekem nem jön be viszont az Ally fegyók jók.
Na most ledõlök picit ugyanis egész éjjel lekötött azért a képernyõ elé :-)

<#taps>Ért hozzá látom<#wilting>

Adi
gondolom a dashboard-ra gondol!
Vagy magyarul hol van leírva, h kell flashelni...

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Alwares
Hát én ezen mentem beszarok.<#wow2> Magyaritások portálon kérdi a csávó:
hali!!

x360-nak a firmware magyaitását honnét lehet leszedni?? (vagy mien progival lehet készíteni???)

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Ezzel pont igy vagyok énis :D egyépként Pc-n megnéztem a SR-t hát nem vagyok amugyse elájulva töle..

Alwares
Szeritnem is elég jó a Sega Rally de hamarosan így is itt van a PGR4, nem fogok a SR-re egy DVD-t elpazarolni...

CSOCSO
az ellenfelek okesak.. neha millioan vannak de hogy a sajat csapatom Ai-a neha milyen szar..
TothLaci
Ha már a monitoroknál tartunk...
Halo3, Sega Rally Revo, Fifa 08
támogatja a szabványos monitorokat, azaz teljes képet ad 1280x1024-es felbontásban, ami nagyon jó. Örülök neki, hiszen eddig mindig csíkos volt, kivéve a Cod3-nál.
Remélem, hogy ez a támogatást folytatni fogják továbbra is.
Jah, és Sega Rally Revo szerintem nem olyan rossz játék, van hangulata. Bár Arcade, és Rally, de kicsit hasonlít a Need For Speed régebbi részeire. A zenék nagyon ott vannak, és a táj is. Bár nem olyan reális, (pl. ugyanúgy forog az összes szélerõmû lapátja), de tényleg, ennek a játéknak van hangulata! Egyedül a belsõnézetet hiányolom belõle.
Istencsászár
Samsung LE26S81B a tv, és x800pro a vga. Tök mind1, mert egyik felbontás tartományba sem jó, de természetesen 720pbe szeretném használni hisz ezért vettem.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Nekem is tudná az a baj, csak hát 60Hz az már nem annyira frankó...
Mindegy berakom 1920-as felbontásba az is ugyanúgy 60Hz.
Ha már a szemem bánja, leglább bánja szépen :)

nekem 1280-ban is tudja a 85 herzet és az tökéletes, pedig erös szemüvegem van, de miota ez van nem fájt a fejem géptöl...

Attila8805
Ja nekem is 1600*1200-as crt-m van:D
Bõven tudi a 720p-t oké lehet hogy 3-szor annyi helyet foglal de akkor is az enyém:D

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

arty
nem sokat érsz a tûélességgel, 1-2 év 60hz után már ugysem fogod látni az éleket ;)

Forza.

Kár érte, na mindegy majd messzirõl játszok...
Egyébként nem tudom te hogy vagy vele de inkább veszek egy használt középkategóriás CRT monitort aminek tûéles képe van, minthogy 4-szer ennyiér valami legalsó kategóriás TFT-t a maga 600:1-es kontrasztarányával.
Persze ha lenne pénzem valami fullos TFT-re valszeg nem egy asztalméretû CRT-n küldeném

Kandurex
na ez az, én valami box általit akarok, nincs valami progi?

lehet h olcson hozzájutott, nekem is itt a CRT-m, amugy sztem tökéletes képe van, nem egy nagy szám de sok-sok LCD-t maga mögé utasit...

arty
kompozit kimenetet bevezeted egy tvtunerbe és ott tudsz képet menteni. szép nem lesz .... ;)

kisaba: jol irja kandurex, az xbox csak 60hz-en hajtja meg a monitorod.

Forza.

Kandurex
nincs valami lehetõség amúgy képlopásra? mert jó, hogy 1db játék támogatja, de szeretnék csórni pl. a gears of war -ból, meg a r6: vegas -bl is

Kandurex
nem fogod tudni beállítani, ...amúgy se világos miért vettél crt -t..az már a múlt, LCD -re cseréld be sürgõsen

Sziasztok!

Köv lenne a kérdésem: Vettem egy CRT monitort aminek elméletileg 1280x1024 es felbontás mellett 100Hz-en kéne futnia. De megnéztem a monitor menüjében ezen a felbontáson 60Hz-en megy a dolog. Hol tudok ezen állítani? Csak mert nem akarom, hogy szemfolyás legyen pár óra játékból :D
Ja és egyébként melyik felbontás az ajánlott? Lehet máshol is állítani ezeket a dolgokat, vagy csak a box menüjében?

Elõre is köszi

arty
Istencsászár: mire kötöd ? milyen felbontásu a kijelzõ? gépet milyen felbontásra állitottad? Alapvetõ dolog, h nem minden kijelzõ hajthato 1:1 pixelmappingal, fõleg nem DVI (hdmi) bemeneten. Többet, ha részletezed...

Attila8805: amiket linkeltél, azok nem chipek. Sima flash elvûek, csak nem a drive eepromjába van irva a dvdrom firmware, hanem külsõ eepromba. Értelmetlen.

-------------

Conan-t ma végigvittem, EASY-n és még igyis anyáztam rendesen, fõleg a végén :( Azt nagy nagyon elrontották ... meg ugy minden fõszörnyet is... leviszed az életerõcsikját aztán ujra meg ujra le kell verni a boss-okat más más helyzetben. Ez borzalmasan unalmas és nem ad sikerélményt, max csak káromkodsz... Közel 7 óra alatt vittem végig, bonyolultabb kombokat nem nagyon tudtam használni a végére sem - biztos én vagyoka béna :D

Nem ajánlom senkinek, sokkal jobb játékok is vannak, max tényleg csak a téma szerelmeseinek ... (a történet egyedül ami végülis rendben lett - nameg a grafika)

Forza.

rambuu
Akinek kábel TV-s netje van az szoljon plz, me én nem tom be állitani a LIVE-ot.
PLZ THX!

Istencsászár
DVI nemhiszem h van x360on:) ( biztos nincs:) ), tehát én pécérõl beszélek DVI-HDMI.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Lizardman
hát szerintem te vagy itt az elsö a forumon, akinek elite-e van (vagy hdmi-s premium :) ). Egyébként probáld meg, hogy 1080-ba rakod, hisz azért hdtv... :)

Istencsászár
Vettem DVI-HDMI kábelt ( mert a Vga nem volt a tökéletes ), de ez valami kataztrófa elsõre, a kép tiszta, szinek jók, zavarások semmi, de nem éles... 720pbe rakom és totál nem éles olyan 60-70%os lehet... mit nem állítok be jól, valaki használ ilyet?

testerlnx
A GPU nem lett 65nm-ös, ezért sokan szkeptikusak, de majd meglátjuk. Félõ hogy csak a költségeket csökkentették, de legyen szerencsénk!

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

zero the hero
reménykedések és elképzelések vannak még csak :)

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

Attila8805
Hát cod3-mazni már nem fogunk:D
ugyanis lejárt a goldom és most adtam el a cod3-mat.
goldot meg majd Cod4-el együtt veszek csak.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Ioles
Sziasztok!

Olvastam hogy megjelentek a 65nm-es Xbox360-ok. Ezek a Halo 3 edition-ök?- és van vmi tapasztalat/hír róla hogy milyenek lettek?

Szeretnék egy okos xbox360at!mélben keress.

Lizardman
aproneten az xbox 360-as szekcioban egy csomo emberke hirdeti magát, nézz körbe ott...

mucsácsó
Most jutottam én is el a sárkányhoz :D
Nekem tetszik a game, de tényleg idegelõs tud lenni..
Valaki tudud olyan oldalt ahonnan lehet írott Xbox360 játékot rendelni?!<#help>

Lizardman
csak azt ne mond, hogy ez nem az igazság! ;)

Na ez a conan kiakaszt rendesen. Ott ahol a csaj ki van kötözve és meg kell menteni ott,hogy kell kinyirni azt a 2 nagy állatot?? Elõbb a sárkánnyal szoptam most meg ezzel. Szopatós egy játék ez...
Liz , latom szeretsz okoskodni :) marmint ami a nyelvezetet is illeti :P na mind1 , majd egyszer meg az eletben jer fel livera :P

Tito : mikor toljuk cod3 ? mostanság nem láttalak fennt , mondjuk lehet nem vettelek észre s fennt voltal , tudod tulsagosan leköt a halo :)

na lerántom ezt a Conan-t azt mondják nagyon klafa :P

Ja még .SKATE-el is gamelni kellene , marhajó lett , demo alapjan rosszabbra szamitottam , de a singleje is üt , nagyon cool szaladgalni az egész városba , hííí ,h még ezt is kéne multiba is ...na bb majd re

apronet.hu-n nézz körül, ott találsz olyan "vállalkozást" ahol megcsinálják /esetleg konzolbolt is lehet/

Barney Tech
és a flashelésrõl kapok valahonnan infót?

Alwares
Agyatlan? Szerintem legalább annyira taktikus mint a Gow. Ha csak mész elõre és össze-vissza lövöldözöl akkor jó hamar halál lesz belõle. Persze normálon és easy nem, heroicon az igazi kihívás és mivel ilyenkor sokszor haláloz el az ember feltûnhet a játék egyik legnagyobb erõssége. Az hogy az Ai mennyire jó és szinte tényleg nincs két ugyan olyan harc/jelenet...

Lizardman
ezek a fajta chip-ek elég megbizhatatlanok, és több bajt okoznak, mint hasznot. Még nem kiforrott ez a dolog box360-nál, de majd késöbb biztos lesz...

Flashelés szükséges.Amit megcsinálnak boltban 10ezer körül, de te is megcsinálhatod otthon.Mondjuk így nem mehetsz fel Live!-ra..