XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

torrente
El akartam indítani egy másolt xbox játékot, de kiírta, hogy updatelnem kell. Leszedtem a default.xex fájlt az xbox honlapjáról és kiírtam lemezre. Ezek után be kéne tennem a 360-ba és updatelne.

A kérdésem az az, hogy ezt az update-et végre lehet hajtani flashelt gépen is, nem teszem tönkre?

Adi
játékhoz illõ.
De nem is hallod nagyon a zenét, mert ilyen elmebeteg ordibálásai vannak az embernek. Ordítja: I'M BEOWUFL!!!
Meg MORE BLOOOOOOD!:D Elborul rendesen az agya!:D
Amúgy tiszta Gitar Hero a game. :D

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
csak ennél a menürésznél!:D

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Na ha a kimeneteknél járunk. Akkor HDMI csatlakozó van mindegyik fajtán? Prémiumon?! Nézegettem de nem nagyon láttam, csak azt h HDMI kábel csak ELITe-hez van, de rem csatlakozo nem igy vonatkozik..
mucsácsó
Ricoh DL DVD-kben bízhatok? Samsungos meghajtó szereti? Nehogy nekem annál is azt írja ki, hogy piszkos a lemez, mert szívbajt kapok...legutóbb ugye a gány Philips-sel megszívtam, csak azért kérdem..
rambuu
De ez az uj is csak ONLINE??

Hi mindenkinek lenne egy olyan kérdésem hogy ha én szeretnék lcd-tvn vagy lcd monitron játszani és Arcade box-ot vennék akkor milyen kábelt kéne hozzá vennem hogy használhassam a max felbontást mert olvasgattam a hsz-eket de egyértelmû választ nem tudtam leszûrni vagy csak nem mélyedtem bele nagyon! + BONO-tól kérdezném ahol elõrendeltél a boxra ott milyen flashet tesznek rá az újat ami elvileg LIVE biztos vagy a régit mert ha a demokat nélkülözném is Liveon király lenne játszani köszi a segítséget!
Lizardman
aki játszott már a beowulf-al az pls árulja már el, hogy a játék alatt kemény jo kis zuzos zenék mennek, vagy a "játékhoz illõ" zene (azért tettem zárojelbe, mert szerintem a jo kis zenére lehet ezt igazán nyomni...

Lizardman
Ha monitoron nyomod elõfordulhat, hogy rosszul csatlakozik/érintkezik a kábel stb..., viszont nemrég meg valaki arrol számolt be, hogy egy játéknál eszméletlen sötétséget tapasztalt... Nemtom, ha csak igy csak ennél a menürésznél van (bár ezt kétlem), és a játékoknál nincs gond, akkor minek izgulni :)

Adi
Vki mondja már meg ez mi a francért nézz így ki??
És ha ki aztán be kapcsolom és újra rámegyek akkor is így nézzki!:O
Az én készülékembe van a hiba vagy a tiétek is ilyen és az M$ baszakszik?
A hiba
nem tudom látjátok e de nem borítja be az egészet narancs-vörösbe hanem csak a felét!:O

Ewergo
Az online gém csapatban vagy nagyon életszerü.
De én nem pazarlok rá lemezt...!

BONO
TVelvet azt nem ártana megtudni azért, hogy milyen firemwaret tesznek modolásnál a gépbe a KonzolozZ-nál sztem megkéne kérdezni?<#confused>

mucsácsó
A régi sima Xtreme-mel flashelt gépek ugyanúgy viszik az iXtreme-es stealth-es backupokat is, ugye? Tehát nem baj a natúr Xtreme-nek, ha stealth patches egy backup lemez?
CSOCSO
regi gepek:

sima: sima kompozit kabel koteg ( sarga a videonak piros/feher a hangnak) szarra se jo ha HD-zni akarsz

dragabbik verzio: komponens kabel + kompozit
a sarga video kabel mellett ott van az RGB is (reg-green-blue) ezzel mar nyomulhatsz HD ban... plusz van digitalis hang kimenet is..
az ujabb gepek egyiken meg mar hdmi is van.. ezen megy minden hang es video digitalisan
CSOCSO
a gep elejen a bekapcsolo gomb jobb oldalan vannak az USB-k.. el van dugva egy kis lapocska moge amit be tudsz nyomni-forditani.. nahmarmost benyulsz oda es leteped az elejet.. datszit
Szia!Egyszerûen leszeded!!!Üdv
torrente
Legyen szíves segítsen valaki, aki már leszedte az elõlapot! Hogyan kell leszedni? Kíváncsi vagyok, hogy ép-e még a matricám és akkor érvényes-e a 3 éves cseregari. Nem árt tudni. Mert akkor a 3. év végén elrontom, hogy kapjak egy újat. <#hehe>

TVelvet
A 360-ason pontosan milyen kimenetek vannak?:) tud valaki egy listát nekem adni?:)
Checkerboy
Hú..Hát az kemény. Szal iXtreme? Az a tuti?

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!

CSOCSO
valoszinu hogy lebuksz... en meg ugy se tennem a gepbe hogy kihuzod a netet..
teddymac
American Army

Valaki errõl tudd valamit ? Csak live-on játszható ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

TVelvet
nézegettem itt a játékokat xbox360ra hát azért elég szegényes van kb 10 game ami igényes és játszható. :S
Johnny23
gyerekek egy fontos kérdés:

az összes HDMI-s Premium,már Benq drive-os, ill Falcon chip-es ??

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Checkerboy
Értem, köszi de lenne egy másik kérdésem:

Ha van egy másolt játékod, rosszul másolt amivel le tudsz bukni...Berakod a gépbe, elkezdesz vele SINGLEPLAYERBEN, teljesen a nettõl függetlenül játszani (viszont a net be van dugva a gépbe), akkor kibannolhatnak? Szal, mittomén vmi autómata update, vagy lecheckolás, vagy vmi?

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!

CSOCSO
ha meg nincs xboxod de meg nem is rendeltel:

1) akarki flasheli mondd meg neki hogy az eredeti firmware kell neked!tokmindegy hogy min.. floppy.. dvd.. cd.. blu ray.. szard le hogy min van.. de legyen meg!
2)kerdezd meg, hogy milyen firmware tesznek ra: Xtreme vagy iXtreme?

merthogy az Xtremevel nem ajanlatos netre menni mert az lejatszik minden szarul masolt jatekot.

az iXtreme meg nem inditja el azokat a jatekokat amiket nem patcheltek rendesen ergo nem buksz le vele az MS elott!

persze iXtreme eseten csak iXtreme kompatibilis jatekok indulnak el.. viszont csomo regi jatek nem kompatibilis avagy patchelni kell a gepeden hogy jo legyen..........

az eredeti fw.bin meg azert kell hogyha kesobbiekbenkijonne egy uj fw akkor lehessen upgradelni.... es eredeti fw nelkul elegge gaz megcsinalni...
Checkerboy
Bizonybizony, kár tagadni ^^

CSOCSO
naja..
Adi
LG!

Checkerboy
Ti szerencsésebbek, mert nektek már van X360otok :P

Checkerboy
Nem, csak valami olyasmit hallottam, vagy félreértettem, h rögtön ahogy bekapcsolod a gépet, már kapcsolódik Live-ra. Szal ha te singleplayerben játszol valamit, neten kívül, AKKOR IS MEGLÁTHATNAK ÉS KIBANNOLHATNAK? :O

CSOCSO
szerencses vagy!
TVelvet
fakk:DD késõ bánat :)
TVelvet
És annak mi értelme lenne ?:)
CSOCSO
hat ja a regiek szarok voltak.. kivancsi lennek az ujra de nem olvastam meg tesztet rola
Checkerboy
Ték

@TVelvet:Már ketten vagyunk akiknek az AC várja az Xboxot :D

Checkerboy
Egyébként ha 'meglátnak' másolt játékkal liveozni, akkor kibannolnak? Meg lehet oldani, h SPben másoltakkal játszol, Live-on meg eredetiekkel?

TÉK!

torrente
Nyilván lesz, mert sikeres a sorozat.

TVelvet
Assassins creedezni akarok már! :) Holnapra le is jön a game, mire megjön az xbox a game már várni fogja ^^
VLB
ez új és mellé kapok egy headsetet, ami máshol 5ezer.

Lalikum

Istencsászár
3-4 ezerért dobálják utánad használtan a konzol boltokba...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gideon Wieth
Lesz Herceg Trilogia uj...ezt a hírt hallottam ...Meg lett erõsítve?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

BONO
Már a livera is van megoldás ugytudom!

Meg engem is :D azt hallottam ,h mikor kijött a DA boxon nagy sláger volt , meg is értem :P ott lett volna az igazi tolni , nem pc-n iga ?:))) Splinter Cell Conviction 2008. március ! Eddig szinte semmit nem tudni róla :S sztem lerágott csont , majd kiderül , bár inkább a Herceg kalandjait látnám szivesebben :)

VLB
de akkor liveot felejtheted, én nem fogok már warezolni többet konzolra, nem pöcsölök vele. csak autós játék miatt kell a box, azt a párat ami kell azt elbirom pénzel úgyérzem.

Lalikum

Gideon Wieth
én is arról tudtam hogy Splinter Cell NOV 30 a topikjában visont azt mondják 2008...

Nekem se akadozott csak olyan 4-5 óra játék után egy pillanatra megakadt, meg volt olyan hogy ugy belassult hogy ki kellett lépnem és vissza,hogy észhez térjen :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

VLB
55 a gép +füles+pgr 8

Lalikum

BONO
én inkább ki flashelem és fizetek ugyanott 61 ezret!<#wink>

Nem akadt meg, még egy picit se.

Pontosabban mikor jön a Splinter Cell? 2007 november? Ez engem is érint<#wink>

Gideon Wieth
valaki aki assassin Creed-ezett, annak is volt olyan, hogy néha egy pillanatra megakadt ? :)

Ajánlotok mostanság a közeljövõben valami jó gamet ? Én a splinter cellre gondoltam de kiderült hogy novemberbe jön...
Mass effecthez nincs elég tudásom /angol/

Szóval valami jó gamet ? Bármilyen Tps Fps érdekel :)

james69holden
Samu LE-32R82B v. LG 32LC2R akkor

ezek szvsz jófélék, nálunk slágertermékek...
nézd meg egymás mellett õket pl. mediában és döntsd el magad melyik szebb

szerk.: éljen az sg fórummotor

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!