176877
banner
  • Iceakos
    Eladó X-Box LIVE kódok, MS Pontok...kedvező árakon!!!!

XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    2500,-
    XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    4999,-
    XBOX Live 12+1 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
    9999,-
    Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    3000,-
    Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    5999,- GTA IV kieghez ideális.
    Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    7000,-
    Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
    12500,-
    Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
    5999,-
    Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
    12000,-
    Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
    4999,-
    Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
    9499,-
    Playstation Network Card $20 (USA)
    6500,-
    Playstation Network Card $50 (USA)
    13999,-

Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..
  • amdrula
    Gyári
  • balljuggler
    ment a privi!
  • DöflingR
    Feb 17.
  • nutiform
    Sziasztok!

Lehet hogy hülye kérdés,de a boxhoz akármilyen usb-s wifi adapter jó vagy csak a gyári xboxos adapter?
  • amdrula
    Nem, megoszthatod akár PC-ről is a netet, de egy router a legkényelmesebb megoldás.
  • spidey
    Üdv! Chellonál tényleg kötelező a router a Live-hoz?
  • AntiHero
    Microsoft pont és Live előfizetés eladó.

Microsoft XBOX Live előfizetés:
    Xbox Live 12+1 hónap Gold Card - 10.000ft
    Xbox Live 3 hónap Gold Card - 6.000ft
    Xbox Live 1 hónap Gold Card - 3.500ft

MS Pontok:
    Xbox Live Pont 1600 (US): 5.500ft
    Xbox Live Pont 4000 (US): 11.500ft

Érdeklődni: Privibe és emailbe ([email protected])
  • csoola
    csak emlékszel rá h mit nyomtál regnél, United Kingdom vagy United States... de talán ha megnyomod a guideot és rámész a profilra, lehet h irja, nem tudom : /

Morphin: a rádios dolgok általában igen, a 2,4Ghz-es frekvenciát használják, controller, meg jobbfajta vezetéknélküli egerek, játékvezérlök
  • Adi
    Vasárnap milyen konzolbolt van nyitva ahol tudok venni 2100 MS pontot? Nem tudjátok véletlen?
    Illetve pontosan mikor is jön a GTAIV DLC? (Ragnar???:)
  • Minstrel
    hol tudom megnézni, hogy uk vagy us a regisztrációm?
  • Istencsászár
    mindenkinek aki épp útban volt...
  • DöflingR
    Kinek szólt be a srác? (kiknek):D
  • Morphin
    elég durvák^^
  • DöflingR
    Mi volt írva ami ilyen gyors ki is lett törölve?
  • Freedy
    Szerintem inkább tartsd meg a segítségedet, elhiszem, hogy jót akarsz, de nagyon szokszor nagyon nagy hülyeségeket beszélsz.
  • Morphin
    ha te ITT találsz bluetooth-ra utaló dolgot, én kérek elnézést...

amúgy mostmár tényleg, elmehetnél délre...(kicsit NAGYON idegesítő a stílusod)
  • Morphin
    LOL, ami fizikálisan is máshogy működik...az hogy tudna bármilyen kapcsolatot is létesíteni a BT dolgokkal?? ez szimpla rádiófrekvenciás cucc (MS cuccok,gitár,kontroller stb...) azthiszem 2,4ghz...de nem tuti...
  • DöflingR
    Ide csak röhögni járok:D
  • DanielT
    SEMMIRŐL nincs fogalmad és undorító stílusban osztasz ki mindenkit te kis szaros. Vedd már észre magad.
  • arty
    ez nem szerinte kérdése. az MS cuccok nem szabvány bluetoothon kommunikálnak (hasonlo, csak mégse)
  • Freedy
    Tudod, a BlueTooth egy SZABVÁNY. Szóval kompatibiliseknek kell lenniük egymással a bluetoothos dolgoknak. Szóval már itt megbukik az elméleted...
    Jó lenne, ha abbahagynád végre a hülyeségeidet.
  • DarkSector
    szerinted.
  • csoola
    megörülök, Ace Combat 6ot nyomom, eddig egyik küldinél se volt baj, de most már tiszta idegbeteg vagyok, mindjárt kibaszom a picsába
    le kell szedni a nagy repülö szarságot ami tolja a rakétákat, meg van abbol pár kisebb is plusz a Strigon team, de hülyét kapok, mert MINDIG a LEGVÉGÉN halok meg, amikor már mindent leszedtem, csak a nagy szarházi repülö hajtomüvei vannak, már emiatt 4x kezdtem ujra... :@@@@@@@@@@
  • Iceakos
    jó hír....5999 az 1600-as kari ára. (mennyiségi kedvezményt kaptam)
  • Iceakos
    Kaptam a GTA IV kieg. megjelenése kapcsán 1600 pontos EU/UK MS pont kártyát. Az ára 6200 ft!!! Term. a pontokat bármire felhasználhatod,nem kötelező a GTA-ra. érdeklődni privibe és [email protected] címen lehet.
  • mrmilan
    Jaja, nekem is "csak" így sikerült!
  • Ragnar360
    GTA IV DLC Multiplayer screenshots
  • Ragnar360
    Kibaszottjó lesz a GTA IV DLC - akicsak tudja vegye meg :P

Multi infók:

The multiplayer modes will feature new character models along with the new weapons and vehicles from The Lost and Damned.

- One new game type called Witness Protection has you play on two teams: The Lost gang and a set N.O.O.S.E. officers. The N.O.O.S.E. have to deliver three witnesses to the police station while The Lost have to kill the witnesses.

- Another mode called Own the City is like a gang territory war. Each team tries to obtain as much territory as possible, and a group of NPC's will try to protect your land when you're out getting some more.

- The new racing mode is similar to the classic game Road Rash: you are to travel through checkpoints atop a motorcycle while beating down your opponents with a baseball bat.

- The Lone Wolf Biker mode is similar to an "oddball" mode, where one player is the Lone Wolf and it's everybody else's job to kill him. The Lone Wolf that lasts the longest wins.

- Another mode called Chopper vs. Chopper is played by two people: one on a motorcycle and the other in a helicopter. The motorcycle rider's task is to reach checkpoints throughout the city while the helicopter pilot's job is to kill the motorcycle rider!

- The last mode titled Club Business will feature every member of The Lost, and the gang will be given random tasks to complete throughout the city.
  • Adi
    Amilyen a stílusod!:D
  • PoisonChihuahua
    Igen...
  • Adi
    Nekem is amúgy!!
    Én is lemezről nem vettem észre!! Viszont azért gyorsabban betölt viszont néha tényleg elkezd keményen popupolni!
  • GP2100
    Ne keverd a PS3-mal, az bluetooth-os.
  • sylars
    Akkor 91 MB memória kártyán elindul a Halo 3 ?
    Légyszi válaszoljatok!
  • Freedy
    Soha nem volt az...
  • Minstrel
    vagyis i don't want
  • DarkSector
    már nincs gold.
  • DarkSector
    ainkább én kérdezem töled, hogy az mióta nem blútutos???
  • Minstrel
    most, hogy új alaplapom lett akkor nem tudnám újra ezt az 1 free gold-ot kihasználni? vagy mi alapján azonosítja be az xbox-ot? MAC címe megváltozott, de akárhogy regisztrálok, nem kapok gold-ot, i want gold bla bla, de silver van akkor is
  • GP2100
    Azt mond már meg, hogy a 360 kontroller mióta bluetooth-os? Egyébként ha az lenne, a M$ akkor is lehúzna egy külön, túlárazott kacattal...