176877

-
Ezt a viccet átírtad. Rasszista vicc. Ez nem vicc topik. Gondolom direkt akartad a ban-t? -
retardáltak ... -
ha ez tényleg így van akkor az nagyon durva. Bár megjegyzem az egész Első VH ugy ahogy van kamu... Gondoljatok bele.. MO-nak 2 milió katonája volt, és senki nem volt az ország területén. Mégis letettük a fegyvert Linder Béláék meg leszereltettek mindenkit... Nevetséges. És később a kommunisták fognak honvédő háborút folytatni. Megint nevetséges :D Kész röhej!
Ugyancsak németek. Senki nem volt németo területén. Végig más országokban harcoltank.egyszercsak fegyverszünet. Magyarország 2/3adát elveszti. És olyanokat jutalmaznak mint a Románok.. (szerződés szegés) Horvát szlovén szlovák //velünk voltak.// Ez hol logikus ? -
gondolom nem ezen az xboxon vetted meg őket:
át kell transzferelni a licenseket erre és akkor elvileg minden profil képes lesz használni, akár offline is (most gondolom live kell hozzá)
KLIKK -
Tévedés. Vissza lehet menni és megcsinálni a mellékküldiket :) Csak be kell feküdnöd a gépbe elvileg. -
Iceakos #61671 lenne egy kérdésem..
régebben ,ha leszedtem egy arcade játékot, 1 profilon, egy másik profillal is tudtam utána játszani vele, de most úgy néz ki ez nem működik. Tud vki erről vmit, hogy van vmi lehetőség ezt orvosolni? Mert 2 járékom is van, amit anno megvettem,de most már csak a "vásárló" profillal érem el őket teljes verzióban.
Ice -
Te en ugy emlekszem, hogy nem. -
Assassin's Creed-be, ha végigviszem a főküldetést akkor után lehet még mászkálni a városokba a mellék küldetéseket megcsinálni? -
Ninja Blade? Most hallok róla előszór. Ez micsoda? Ninja Gaiden koppintáss -
BEFEJEZNI! LE SE SZARJUK MI VAN AZ ORSZÁGBAN!
EZ EGY KONZOL FÓRUM!
IDIÓTA BARMOK!
(akinek nem inge, ne vegye magára) -
isten hasonló az emberhez Bibliában ott van maga képére termetette az embert vagy hogy van benne :D -
"annak meg nincs joga lekamuzni olyat amit nem ért meg..."
Negatív vélemény is vélemény. Ugyan annyi jogom van azt leírni, hogy nem hiszek benne, mint azt, hogy hiszek. De ha már ennyire belemerültünk: Hol van "isten" amikor trollok ölnek ártatlan magyarokat?
-
Off :
A vallás alapja a hit. Aki hisz Istenben hisz. És micsoda vagy kicsoda Isten ? Na ez az a kérdés amit nem lehet megválaszolni. Illetve meg lehet félig. Egy felsőbb Hatalom ,,jelzem : Nem feltétlen ember" Hatalom. Maga a tökéletes Tökéletesség. Ez egy fogalomként értelmezhető. A vallás megint más kérdés... Aki hisz benne annak létezik Isten, aki nem, annak meg nincs joga lekamuzni olyat amit nem ért meg... Ennyit erről.
Másik. Nem lehet általánosítani hogy akinek sok pénze van az tisztességtelenül szerezte ! Másrészt Adó mindig is volt mindig is lesz... Senki nem veszi el a pénzed ha még nem jöttél volna rá. Tegyük fel nincs adó. De jó neked marad pénzed. Cserébe : ---Az állam leszarja az utak építését az iskolák finanszírozását, az ország vezetését, az infrastruktura és a gazdaság támogatását.. Na még mindig veszik el a pénzed ? -
Amúgy azt sokan kihagyják, h azért esnek bele a szórásba a nők + gyerekek, mert a rakéta kilövő állomásokat az óvodába meg a suliba teszik meg egyéb intézményekbe. Így az Izraelieket nem érdekli."
ezt valaki tényleg elhiszi az hihtetlen, erre nem tudok mit mondani.
Akkor túsztárgyalóknak sincs sok értelme, kilőni az egész bankot, van bent rossz és jó ember is ,igaz?...
A zsidó őrültek pedig keresztre feszítették Jézust... -
ne magyarázz, miután itt zsidóztál plííííz :) -
nekem anno PC-n nem tetszett a FC2...sok abszolút irreális dolog van benne(ujraspawnolnak a katonák a kis telepeken etc...) ettől függetlenül a graf+játékmenet nekem bejött.de nem 10k-ért... -
Sziasztok aki debreceni vagy közelébe lakik és nem tudta volna Saturnba 9990 Ft Far Cry 2 Gears of War 2 amúgy a Far Cry 2-őt érdemes megvenni? -
rasszista f*sz vagy, tényleg nincs miről beszélni :) -
"másrészt sok itt az olyan ember akikről épp szó van...még megsértődnek." ez jó volt :D -
norfeus #61646 jo akkor pl ha pl autoba veszel aksit,azt se kell feltolteni,vagy telóba se urese adják az aksit,igaz ott aztán formatálni kell/háromszor lemeríteni,háromszor feltolteni/,úgyhogy annyira nemvolt számomra egyértelmu hogy feltoltetlen elemeket kapok. -
szövegértelmezés: 1 ...leülhetsz...
,,azokat a "nagyorrú"akat akiknek az ivadékai" hangsúlyozom AZOKAT!!
nekem is van zsidó barátom. és? a cigányokat sem gyűlölöm,utálom. csak a bűnöző fajtáját(ami %ban elég nagy) ugyanez igaz a nagyorrúakra is...csak amelyik a véremet szívja azt üldözném. A.H. ezt kollektív bűnösség címszóval megoldotta...ment mindenki^^
#61643 Adi: szüleim nem zsidók,ergo én sem. azaz nem hurcolnak sehova.
a többi "vallás" a jó létet? más átbaszása,csalás stb. szted ez nem elítélhető dolog?(merthogy a zs-típusú bűnözők ezt teszik) ez a mérvadó? és a zsidó nép nem újrakezdte a dolgokat anno,hanem folytatta...nem a cirka 70év alatt építették fel ezt az egészet...ne vicceljünk.
te meg elhiheted, hogy akinek Magyarországon repülőre,meg Ferrarira telik az az első millióját nem tisztességesen szerezte meg.(tovább nem kell mondanom) nekem is van milliomos az ismeretségi körömben.a kocsija épp 15ször annyiba kerül mint az én Opelem. és? tudom róla,hogy nem tisztességes.ez van...én viszont nyugodt szívvel tudok lefeküdni,felkelni minden nap!
többet nem írok ezzel a témával kapcs. egyrészt ez box totyik,másrészt sok itt az olyan ember akikről épp szó van...még megsértődnek. -
:D -
"nem értek annyira hozzá"
Vazz, azért csak tudod, hogy működik egy akkumlátor. Általános iskolai fizika. -
Hacsak nem Sanyo Eneloop akksikat vettél, nem valószínű. Töltsd fel őket...
-
norfeus #61640 fel kell? azthittem azok is fel vannak toltve...nem értek annyira hozzá.
zsír újak gondoltam azok már fel vannak toltve -
"lehet hogy elotte fel kell tolteni oket?"
Ezt komolyan kérdezed?!
-
norfeus #61638 nekem valahogy nem mukodott afeltohetos elemekkel,kibontottam oket de nem mukodnek,lehet hogy elotte fel kell tolteni oket? -
az enyémbe most egy tölthetős energizer és egy GP van de kínaival is működik csak többször kell tölteni azt. -
A feltölthető 1,2V-os akkumulátorok tökéletesen működnek, nem muszáj megvenned a play&charge kit-et. -
norfeus #61635 ti milyen elemeket használtok a kontorelhez? a feltolthetos 1.2V-osokal nem mennek mindenféle képpn kell vennem azt a boxos charge kitet hozzá? -
Akkor is bevétel, több mint a semmi(és nem az lett volna az utolsó alkalom, most is megvettem volna a L&D-t). -
"ha nem kell nekik ez a pénz sem" Aham, biztos azért bannoltak mert nem kell neki a pénzed:) Am a gold+dlc nem lehet több 15k-nál, az meg aprópénz nekik. -
Sajnos... Francba a DRM-el. 
Remélem, hogy egyszer kiadják lemezen, vagy belemodolják valahogy ezt a DLC-t a pc-s verzióba. Egyébként már tuti megvettem volna HA a kedves M$ nem banol... Annak idején már félretettem a pénzt 1 éves goldra és a forza2 DLC-re is, de jött a ban. Leszarom, ha nem kell nekik ez a pénz sem, akkor így jártak, ezért én nem fogok új gépet venni.
-
MS Marketplace is 800 pontra tartja :D -
kotaku és ipon szerint 800 pont az ára, nem 1600! :)
durva is lenne ... "birnám" a trendet :( -
Remélem egyszer a hozzád hasonlók átélhetik amit az akkoriak. Mondjuk, miközben a barátnőd és a gyereked elviszik a származása vagy csak egy félreértés miatt.
Egyébként az egyik kollegám zsidó. Ugyanugy a gépek előtt rohad napi 8 órát mint én. Őt tehát a halálba küldenéd, mert "elszedi a pénzed" ? Ritkán találkozom hozzád hasonlóan korlátoltakkal errefelé ...
---
egyébként no para, a warezos gta4dlc nem megy. meg kell venni ezerhatér' -
Megvan a RE remake yippi yuuu.:P -
HUH ebbe nem látok tisztán
mibe vga...hova kábel.
nekd is fekete fehér a kép??? XD -
THX megtizstelö hogy 1 embernek hiányoznék XD -
tisztelem az idösebbeket, de 22 év vs az én 25 évemmel.
hát.
de ez nem kor kérdése amúgysem.
kb ez olyan mintha te aszondanád, hogy te találtál egy 2000-est tegnap a színház előtt.
na és jön valaki aki aszonnya hogy te tutira nem találhattál 2000-est, mert ö sem talált eddig még, és tuti hogy akkor te sem.
Na ennyi nehogymá más monnya meg hogy én mit csináltamfél évvel ezelött.
legyen az 1 éves vagy 100...
ennyi.
Amúgy meg tiszteletben tartom a véleményedet.
igen egy idő után unalmas ... MINTAHHOGY AZ ÖSSZES TÖBBI JÁTÉK.
Resi meg nem is kell összeugrasztani én csak poénkodtam .
2 külön téma... 2 stílus, és ehhez igazodik az engine is.
A darkSector hype-ot nem kell komolyan venni... csak poénkodok, mert mindenki ezzel jön, hogy hülye vaok mert ezt szeretem.
Természetessen mindenki játszon azzal amivel szeret. nem akarom rábeszélni senkire...nem is tudnám.
Csak szorakozok... XD