XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

emékezetem szerint 15-ig vissz adják a pénzt is de ez nem bizti lehet hogy csak csere van akkor viszont tuti hogy egy felújított gépet kapsz megint. de az milyen már hogy még annyit nem csináltak microsofték hogy letisztítsák a gépeket amiket újra piacra dobtak

★ 汤姆 李

Hy all
Chipes x360-nal lehet interneten játszani, esetleg a frissitések nem zavarnak be a másolt játékok elinditásánál
köszi elõre is

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

dienesoft
Srácok!

Ha valaki vitte már vissza az Xboxot a MM-ba (ugye a "feújított" gépes dologról van szó), akkor kére legyen szíves a tapasztalatát, mivel erõsen fontolgatom, hogy úgy ahogy an, visszaviszem. Bár még különösebb baja nincsen, de szinte biztos, hogy már nem egészséges, ha a gép csak harmadjára tudja beolvasni az eredeti lemezeket. Evvel az okkal vissza lehet vinni és újat kérni? Vagy ez csõbörbõl-vödörbe és adnak egy másik "felújítottat"? Köszönöm a válaszokat!

Nem kell uj reg, a vinyon levo profilod viehetd nyugodtan mas gepre es gond nelkul tovabb hasznalhato...

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Sziasztok!

Jön valaki XLink Kai-ra? Halo 3 kevesen vagyunk.

Hát a blacksite area minden csak nem jó horror játék! Inkább a Darkness na az jó!
arty
sztem a kettõ közül inkabb az Ace Combat a nyerõ, kivéve, ha második vh. fan vagy 😊

a BA sem rossz, de nekem abbol az elsõ rész elég volt - egyelõre 😊

Forza.

ThugEdge
még1x,hátha vki:

hi
ha átraktam a vinyóm-amin ugye rajta van a profilom-egy új arcadera,akkor fel kéne tudjak menni live-ra minden gond nélkül nem?
vagy kell új reg?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Sephi
Ha szereted a repulos játékokat akkor mindenképpen. De ez nagyon arcade stílus.Szal én nagyon jól elvoltam vele 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nem xenu ez sajnos akármelyiknél elõfordulhat. a legtöbb játék az úgymond régi rendszer alapján van leszedve a lemezekrõl. a mostani gépek már általában ixtreme flash-el vannak megáldva és azoknak kellenek az úgymond stealth fájlok amiket ezekbe a release-ekbe nem raknak bele de ezzel az xdvdmulleter nevû progival amit mondtam te meg tudod oldani a problémát. a legtöbb game benne van az adatbázisában ha nincs akkor meg azon oldalon ahonnan a progit le lehet tölteni fent vannak ezek a stealth fájlok amik kellenek hozzá
Vívódom, hogy az Ace Combat 6 vagy a Blazing Angels 2 legyen a következõ vétel.

joshua
Én játszottam vele. Vagyis játszok is😄 A grafikája jó, a története olyan semmilyen. Sztem kicsit unalmas...én nem venném meg😊

Bioshock,Dead Rising és én még BlackSite Area 51-et is ajánlanám neked!

★ 汤姆 李

Ace Comabt 6-ról valami vélemény?
Érdemes megvenni?

Xenu
akkor ez inkább a régebbi játékoknál fordul elõ?

Sometimes life hurst like hell

crackdown nekem se ment elõször de megcsináétam és ment a többivel ez a probléma amit régebben mondtam
ha esetleg nem megy akkor [email protected] az email meg msn címem szólsz és segítek mindenben
Xenu
köszi, kipróbálom mindenképp!
Amúgy nem mennek:
Crackdown
NFS Most Wanted
Far Cry instinct predator
Project Gotham Racing 3

nem akarok veled vitatkozni Narumon mert láthatóan elfogult vagy csak nem tom miért egy forint jutalékot nem kapsz mert a piot ajnározod, de a vagy 10 ismerõsömnek van pio 212-je és egy fos. az elõtõk szuperek ez tény de ez a 212 egy fabatkát nem ér
gergou
Tiszteletem

Par napja irtam itt a Platinum shoprol. Szeretnem magamat korrigalni!
Felhivtam telefonon oket, es karpotlast kaptam toluk a problemamra!! Kedvesek voltak es megertoek. Szoval Felejtsetek el amit korabban irtam roluk, hirtelen felindulasbol tettem. SZOVAL MEGBIZHATÓ HELY A PLATINUM SHOP!

`Take a look to the sky just before you die`

Adi
uberkonzol-ba olcsobban van és az is új!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Köszi szépen a segítséget majd csak lesz valahogy mindenestre multiformatnál láttam 15-ért nemtudom hogy milyen fel kéne õket hívni lehet hogy sort is kerítek rá! Mégegyszer köszi.
arty
ha lehûlt, akkor lehuzod a play&charge kitet ??? akkor ugyan ugy foglalkoznod kell vele, emellett az akkumulátorok nagyon rosszul viselik ha csak rátöltögetsz 5-30 perceket...

ugyhogy a play&charge kit nem megoldás overcoolra

Forza.

[url=http://konzolvilag.hu/index.php?data=gamepage&data=3&data=59]itt[/url] van 22000 ért ujjonnan

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

zero the hero
nemtom h segítettek e már, de nekem ez a 2 kevenc használt játékos boltom:
nyugatinál
a 2.ban szoktam minden egyebet is, mivvel jól felszerelt és olcsó (nem kenyerem a reklám de jó arcok)
stadionoknál

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

Aguinaga
Sõt, 17k-ért is van ugyanott

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

Aguinaga
Vaterán most is van egy 2 hónapos, 20k-s villámárért.

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360

Sziasztok!

Légyszives mondjatok már jó!horrorjátékot!

Köszönöm!
Aguinaga
Hát, a multiformattól ne rendeljetek.
Vettem náluk egy kontrollert, honlapjukon le van írva, hogy 2kg-ig postán, afölött futárral küldik. Tekintve, hogy a kontroller egy darab zöld zacsiba volt csomagolva (!) (a borítékon kívül persze), futárral jött (ami kb. +1k-t jelent), pedig így tuti nincs 2kg.
Ez a dolog egyik része. Másrészt mi van, ha nem vagyok épp itthon ? Akkor a postán megtaláltam volna a levelet, ha azzal küldik, de a futár visszaviszi a cuccot, és még többet fizethetek rá.

Én 13000-ért vettem kéz alól,de újat.Nézz szét a neten,szerintem is találni fogsz elõbb-utóbb ólcsóbban is.

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!

examinee
Köszi a segítséget, de csak eredeti gémekkel nyomom és a flashelést nagyívbe kerülöm és kerültem eddig is. De lehet Xenunak segítettél!

Szerintem az nagyon sok érte.Én nemrég láttam valahol 20-ért, de most nem ugrik be hogy hol.Keresgélj a neten, biztos lesz olcsóbb is.

Hello mindenkinek lenne egy kérdésem! Mivel Arcade pakkom van és nincs benn vinyó a demok meg egyre jobban érdekelnek és sokat kipróbálnék ezért arra az elhatározásra jutottam hogy veszek bele. Na én nagykanizsán lakom ott egyetlen 576 üzlet van ahol helyben meg lehetne venni és nem kéne rendelni, tegnap megnéztem a honlapon és majdnem leesett az állam 32000Ft!!! Ez most tényleg ilyen drága vagy kérdezzem meg személyesen is mert lehet hogy régi a honlap vagy meg lehet ezt máshonnan rendelni olcsóbban is? Én kb olyan 20-22 ezerre gondoltam annnyi még ok de 30 az már egy fél box Elõre is köszi a válaszokat!
narumon
Az x lemez megirásához semmi köze az iró minõségének. LiteOn iróm sokkal jobb minõségben ir nekem is, mégsem olvassa. Az új Nec (mióta a Sonyval van) meg egy kalap szar. Ha meg a piod elkúrja minden második lemezt akkor vidd vissza, az hiba és nem feature 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Halo 3-as (bundle copy) játékomat elcserélném PGR4-re vagy Forza 2-re. A játék egyszer volt a meghajtóban. Ha valakit érdekel a csere írjon privátot.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Istencsászár
( LordHappy-nak 100% nem flesselt gépes és 100% origi játékai vannak )

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

amúgy Narumon nem lehet így általánmosítani. mert mindegyik gyártónak van rossz és van jó írója. tény hogy a pio-k a legjobbak közé tartoznak, de az NEC-k is szupi cuccok de inkább az újabbak. a régiek télleg rosszak. de nekem pl van egy pioneer 212-m meg egy NEC 7173s-em és a pio egy kalap xar. minden második lemezt elkúrja és nem csak 360 játékokat, bármit, pedig mindkettõ új cumó
Xenu Lord Happy elmondom mi a szitu. kicsit hosszú lesz de nem baj szeretek segíteni másoknak. nem az íróval és nem is a lemezzel van baj. a mai falsh-ek már nem válogatnak annyira a lemezek között. Én philips lemezekre is írok ami nem mondható jónak sõt elég xar de gond nélkül viszi a box. Nektek 99,9% hogy ixtreme flash van a gépen. namost amikor leszeditek a játékokat azoknak a 90%-a nem ixtreme kompatibilis, de azzá lehet õket tenni. xdvdmulleter

na ezt a progit szedjétek le. ezzel lehet megoldani mindent itt an még egy link útmutató

ezt is letölteni mert ebben írja le hogy lehet a stealth patch-elést (ez az ixtreme cucc) ,egcsinálni még képek is vannak úgyhogy nem egy ördöglakat.
Naxos
szerintem HDMI.

Udvozletem!
Nekem egy olyan kerdesem lenne hogy melyiket erdemes venni hdmi kabelt vagy komponens HD kabelt? 😄
koszi.
dienesoft
Kifejezetten szar játék, PC-n is. 😊

narumon
Játszogattam egy kicsit a Soldier of Fortune payback-el. Ennek egész konkrétan elbaszták az irányitását. Olyan hülyén lehet a kontrollerrel nézelõdni, nem szép folyamatos a váltás a lassúból a gyorsba hanem ugrik egyet. Kifejezetten idegesitõ tûzpárbajoknál.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

dienesoft
Akkor nekem is félõ, hogy kipusztul...nekem általában másodszorra képes rendesen beolvasni a lemezt.Készpassz, errõl nem tehetek.<#nemtudom> Ha elromlik, megcsinálják, ennyi.

narumon
Hát csak arra tudsz hogy (relative) biztos forrásból vedd.
Egyébként mondom minden más iróval pont ez a baj, hogy egyszer megirom vele megy, egyszer meg nem, egyik boxban megy a másikban meg nem. Eddig csak pioval sikerült úgy irnom hogy kattra megy bárhol és bármikor. Egyébként ha eddig nyomtathatót irtál most meg nem azt, akkor az simán lehet másféle lemez (verbatimon is több helyrõl vásárol). No nagyjából ezeket a különbségeket lehet kiküszöbölni egy pio iróval. Ha meg találsz valami tuti lemezt ami nálad megy (és neked ez a lényeg) akkor mindig olyat vegyél utána.

Nemtom, mi koze van hozza, a tapasztalat beszel belolem (a gep, amit havernak vittem ugyanezt produkalta es ugyanez lett a vege). Mivel meg elso szerias masina volt, igy termeszetesen javitottak. A jo hir, hogy azota semmi baja, pedig az enyem valszinu az egyik legtobbet porgetett masina.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

examinee
De a dvd nem olvasásnak miköze van a túlmelegedéshez? És neked cserélték a gépet vagy javitották?

Xenu
Ezt a verziót sajnos nem tudom megszerezni!😞 A "Region Free"-t hol tudnám megnézni?

Ezzel én is szívesen eljátszanék, asszem megyek is PGR-ezni ugy kedvet kaptam 😊))
Xenu
Volt olyan Verbatim lemezem, ami nyomtatható felületú volt. Abból 5-bõl 5 jó lett. Ez amit most tudtam szerezni, lehet hogy nem okés... Azt hol lehet megnézni hogy eredeti Verbatim-e? Ami érdekes, hogy a tokon és a lemezen is szerepel az RW felirat, de persze nem újraírható a lemez! Mondjuk az is furcsa, hogy 2,4x-esnek van írva, de simán lehet 4-6xos sebességgel is írni. Szóval nem hiszem hogy az íróval lenne gond, inkább ezekkel az új lemezekkel. Ha veszek legközelebb, mire kell figyelni?