XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Van a környéken más boltban Crackdown-al, ami jobban tetszene, csak ott meg 60k a gép.😄
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
És ha most megveszem az új Xbox360 Arcade-omat akkor kapok hozzá magyar leírást ?
...::::::...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ASUS P5B, Intel core2duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon x1650 DDR3 256MB RAM
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
De az Arcaddal is lehet felvenni ?
Mert Premiumhoz ez van írva:
"Felvétel készítés az Xbox 360 merevlemezére"
Ja és még valami... TV mûsort is fel lehet vele venni ?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az Arcade Xbox-ra is lehet winchestert rakni ? Illetve bõvíteni ?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
a konzol teljesen ugyan olyan, csak a hozzá járó cuccokban térnek el egymástól a különbözõ elnevezésû modellek (arcade, premium, elite)
Ez egy aláírás!
És azt úgy kell letölteni az Xbox Live -ról ?
És még egy kérdés:
Arcade és Premium Xbox között nincs olyan külömbség hogy Pl.: a hátulján kevesebb USB csatlakozó van vagy ilyenek ?
Most lehet, hogy nagy láma leszek a szemetekben de egyet még nem értek.
Mi az a mapp pack ??? XD (valami térkép pakk amit le lehet tölteni a játékhoz ?)
Ez egy aláírás!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
De az új premiumoknak van HDMi kimenete ha ezzel mondtam valamit.
Az elite most már csak annyiban tér el a premiumtól, hogy 120 GB-os benne a winyó, a premiumban pedig "csak" 20-as. De szvsz fölösleges a 120, simán elég a 20 is, a demókhoz meg játék kiegészítésekhez. Mert teljes játékot és filmet Magyarországon nem lehet letölteni mert nincs hivatalosan támogatott Live szolgáltatás.
És most ha mondjuk veszek egy Arcade Xbox-ot,
és belerakom a Halo3-at akkor elviszi ?
Vagy ha ilyan játékokkal akarok játszani akkor inkább premiumot vegyek ?
Én most készülök venni egy Xbox360at és lenne pár kérdésem hozzátok, illetve pár dolog amit nem értek.
Olvasgatok itt ilyen eladóakat neten is meg újakat is nézegetem. Az elsõ az hogy párhoz (használt, alig használt) oda van írva, hogy hûtésmoddolt. Ez miért szükséges, illetve az új, amit esetleg megveszek a botban, annak a hûtése már rendben van e vagy azon is majd el kell végeztetni egy ilyen hûtésmoddolást? A Flashelt az nem érdekel, mert azt hallottam hogy az nem tesz jót neki és úgy gondolom, hogy amennyi játék kelleni fog azokat meg tudom venni eredetiben is.
A másik, hogy az elit és a prémium pack miben tér el egymástól, illetven hogy milyen monitorra lehet a prémiumot vagy az elitet rádugni? milyen csatlakozójuk van?
Így hírtelen ennyi kíváncsian várom a válaszaitokat, mert ezek a kérdések nem hagynak nyugodni 😊
Sziasztok
Mikor az enyém volt meghibásodva majdnem össze is törtem😊Azóta már nem úgy nézek rá,hogy"micsoda konzol,hú de profi" mint elõtte hanem csak van és néha használom.
Ellentétben PS3-ra ránéz az ember és tudja,hogy a design alatt komoly a mechanikai felépítése is(nem igényel törölközõt sem😊!
★ 汤姆 李
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Ellenben ez hatalmas nagy hülyeség, hogy élvezhetetlen natúr TV-n minden játék. 😉