XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez egy aláírás!
My sport is tranSPORT!!! :)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Olyan problémám lenne, hogy bizonyos arcade game-eket nem tudok letölteni a box-omra, mert (sajnos nemtom pontosan mit) valami olyasmit ír ki, hogy az én régiómból nem tölthetem le!
Nem tudom akadt-e már valakinek ilyen problémája, a keresõbe ha beírom, hogy region, akkor efféle dolgot nem is talál, csak a PAL-NTSC "problémákat" látom.
Ezek után felmerül bennem a kérdés, vajon ezért nem hajlandó letölteni a game-t?
Név szerint az Ultimate MK3-ról van szó!
Ha valaki tud, kérem segítsen, ugyanis nagyon jókat játszottunk régen ezzel a játékkal, és haverokkal szívesen felelevenítenénk a régi élményeket!
Köszi!
mochee: a gond egy 1280x1024es monitoron volt, mint irtam 😊 lcdtvn nincs gond.
pacal17: errõl a tévérõl nem találok semmit a neten, nézd meg a scart mellett, oda lesz irva, ha támogat RGB-t! (21" esetén ez nem biztos bár valoszinü - ha nem találsz leirást, akkor egy dvd és egy scart kábel segitségével meg lehet nézni, setupban RGB kimenetet allitasz be (dvdn) és mnegnézed van-e kép)
Forza.
Ha csak egy sima billentyûzetet ami USB csatlakozós (elvileg PC-re vettem) azt rádugom az Xbox-ra fel fogja ismerni ?
Vagy csak amit Xbox-hoz gyártottak azt lehet vele használni ?
Kösz!
...::::::...
Ha bannolják az xbox-om az csak annyival jár hogy nem tudok felmenni többet a live-ra? Vagy más következményeket is von maga után?
Ki szeretném próbálni a gta4 multiját de félek, hogy esetleg vmi baj lesz belõle.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Bár rá kéne feküdjek már lassan valamelyik stílusra. TPS-ben láma vagyok (itt fõleg a Gow-ra gondolok), az autós játékokat pedig meg tudnám tanulni, ha lenne hozzá türelmem. De már látom, hogy Forzában is azok az autós-kockafejek az igazán nyerõk akik faszán be tudják állítgatni, tuningolni a kocsikat. Na én ezt nem tudom megtanulni, ennyire nem vagyok autóbuzi. Az íveket könnyen megérzem és a kocsikat is könnyen megtanulom. De ezek a beállítások, áhh. No mindegy, jelenleg maradnak az FPS-ek. Halo 3. Na lehet erre fogok ráfeküdni.A mostani szintemen rankedbe még elég jól osztok és annyi a lehetõség ebben a játékban, hogy úgy érzek könnyen tudok fejlõdni, rengeteg trükk, lehetõség van benne, nem csak fejre-rárántom-és-heccsát. Csak venni kéne megint Goldot. Remélem hamarosan lesz.
Na meg még a stratégiai játékokban bízok. Endwar-ra rá fogok gyúrni keményen <#violent>#violent><#hehe>#hehe> (micsoda egy kirohanás 😄 )
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"In 1999, Digital Extremes again partnered with Epic Games to co-create the follow up to Epic Games™ Unreal®..." - tehát közös fejlesztés volt az UT. 😊
Nem mondtam hülyeséget, látod... 😛 Epic az Unreal engine fejlesztõje csak, vagy esetleg lehet közremûködött a fejlesztésnen a Digital Exremes-el, elképzelhetõ az is...de õk a fejlesztõk, ha hiszed, ha nem. Az Unreal 3.0 enginera meg úgy értettem, hogy lomha, hogy a textúrákat hajlamos elég lassan kipakolni (tipikus hibája, legalábbis 360-on tuti) + tényleg tud tetû lenni, ha bénán bánnak vele a fejlesztõk. (mondjuk melyik engine nem.. 😊)
XBOX 360 - SZERVIZ (3 led javitás, fejcsere, elflashelt drive javitas, vízhútés, stb.) http://xmedia360.hu - Tel: 06-1-266-4698
XBOX 360 - SZERVIZ (3 led javitás, fejcsere, elflashelt drive javitas, vízhútés, stb.) http://xmedia360.hu - Tel: 06-1-266-4698
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A problémám a következõ ...letöltöttem egy filmet (HD 720p. .wmv )formátumba..... tökéletessen vitte az xbox.....
Majd utánna letöltöttem egy másikat de az már (1080p. .wmv )volt és azt nem akarja lejátszani ezt írja ki:
WWW.xbox.com/support
Error cod:69-07-cood36
Mond ez valakinek valamit? az lehet a baja hogy ennek már túl nagy a felbontása azért nem játsza le?
Ja és még egy segítség kéne valahonnan valami frissítést le lehet tölteni a netrõl mert az én gépem már régi és semmi frissítést nem kapott még...
Olyan cím kéne ahonnan letudom tölteni PCre és onnan kiírva tudom azt frisííteni az X-en.
Elöre is köszi a segítséget...
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mi eredeti jatekokat arulunk es cserelunk be, de a boltok tobbsegeben gatlastalanul aruljak 1000 ft-okert a masolt lemezeket nyiltan es milliokat huznak mert naponta eladnak 50-100 lemezt.
De aki egy súgárhajtású géppel akar játszani, felõlem, hát hajrá. Én fél évig bírtam de mostanra már meguntam. Kész, elég volt. A vízhûtéses dolgot még meg-meg értem de ha az is elromlik (amit személy szerint megértek, ha nem fog) akkor már tényleg gázos a dolog...
Te meg mindig nem vetted eszre, hogy egy romhalmaz a gep? Attol meg ne felj, hogy nincs mar annyi 3 ledes es nem lesz munkank... lesz... Aki szet tudja szedni a gepet ott van, hogy mire kell rakni hutobordat eleg egyertelmuen latszik a fotokon. Es megcsinalhatja maganak egy ovodas is. Aki meg tobbet akar az meg nyilvan fizetni fog erte ha akar, ez nem eroszak.
Aki meg fizet az eredeti jatekokert es tobb tizezret kolt az meg ne csinaljon semmit mert az a minimum, hogy kicsereleik vagy megjavitjak a gepet ha valami tortenik vele.
Ja és van valahol leírás és kapcsolási rajz a hûtésmodokról? <#help>#help>
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
Nézd meg, h a két video milyet használ!
Játékokhoz lehet valahogy letölteni pathchet?
A problémám a következõ ...letöltöttem egy filmet (HD 720p. .wmv )formátumba..... tökéletessen vitte az xbox.....
Majd utánna letöltöttem egy másikat de az már (1080p. .wmv )volt és azt nem akarja lejátszani ezt írja ki:
WWW.xbox.com/support
Error cod:69-07-cood36
Mond ez valakinek valamit? az lehet a baja hogy ennek már túl nagy a felbontása azért nem játsza le?
Ja és még egy segítség kéne valahonnan valami frissítést le lehet tölteni a netrõl mert az én gépem már régi és semmi frissítést nem kapott még...
Olyan cím kéne ahonnan letudom tölteni PCre és onnan kiírva tudom azt frisííteni az X-en.
Elöre is köszi a segítséget...
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
Egyébként van valakinek valamilyen tapasztalata a patch-el kapcsolatban?
(framerate gondok, audio problémák javítását illetõen)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Forza.
igazábol xbox1-en is idáig jutottam, de mivel azt eladtam és 360 lett, igy ujra kellett kezdenem ... 360on is eljutotta az ominozus pontig, aholis szembesültem a grafika rondaságával, hiszen élénken élt bennem, hogy az a rész xboxon szép volt 😄 rövid állitgatás és kétségbeesés után feladtam, amugyis k. nehéz volt még ninja dogon is 😄
Forza.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Forza.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597