XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Soldiers
jó a golemkonzol én is onnan rendeltem

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

aztakurva... 😮 ezt nem gondoltam volna... de ha egyszer ott a mikrofos gari én tutira nem fogom felhuzatni, föleg ha olyan állat hangja lesz...

most hangos legyen vagy 3ledes? 😊

Kaplan
Az elõzõ gépem nekem is föl volt húzva hûtés ügyileg, mindig jöttek át este, hogy mi a francért porszívózok ilyenkor.. 😄D

Azt hiszem ez mindent elárul..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Alwares
Jah, nagyon hangos lesz. Olyan mintha egy gyengébb porszíót járatnál.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

yó de hûtésmodtól sokkal hangosabblesz nem?

ASUS P5B, Intel core2duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon x1650 DDR3 256MB RAM

edios
Ez akkora marhaság. Minden okos azt mondja itt, h 3led javítás után már nem lesz valami stabil a rendszer.
De könyörgöm! Elõtte az volt?<#banplz>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

DanielT
Kuka. Ezt elhiheted.
nincs az alaplajukon ezeknek is elem mint a PC-knél?

sztem ütésmod mert akkor az terhelés alatt jobban hüti a gépet, vagy nem?

Xenu
Az lenne a gondom, hogyha az x360 tápját kihúzom a konnektorból, akkor a legközelebbi használatkor elfelejti a dátum/óra beállításokat! Ez normális?

Sometimes life hurst like hell

Hellocsak egy kérdés: hûtésmod v overcool? garancia már nincs.

ASUS P5B, Intel core2duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon x1650 DDR3 256MB RAM

azért kell kérdezni mert nekem moddingos FW-vel kell és golemkonzolnál ez igy elvileg 48k, és tudod nekem még elég sokat kell izzadni nyáron minden ezresért, szoval 5 000 pénzekkel nem dobálozhatok csak ugy 😊

Istencsászár
Mi olcsóbb?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Pacal17
mer' a gamestore olcsóbb 😄 Tudod én is csak magyar vagyok...

Istencsászár
Már leirtuk, über, platinum. Miért ezeket kell állandóan kérdezni? -.-

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

and a golemkonzol?

Pacal17
gamestore.hu megbízható?

MaSzKa
X-media -át is ki lehetne rakni a FAQ-ba 3ledes MSgépes x360 javítás hivatalosan

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Katun

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

KILLER2
Tudtommal CSAK az X-media vállal 3 led javítást vagy a Microsoft. De azt nem is lehet fixre megcsinálni.

Töltsük le az internetet!

szep szines

Istencsászár
Banner!

nemtudnak mast irni a szamlara elobb hivtam fel oket 😞

golemkonzolrol vélemény?

ijratok mar lecci ide olyan oldalt ahol lehet xboxot venni 😊

de mar jo parat vegigkerdeztem es nemigazan😞

Istencsászár
Meg kell kérdezni h lehet e😊

microsoft?😊

Sziasztok.
3 ledes lett a gépem,immáron 3-szorra,és szeretnék egy JÓ !! konzol bolt címet ahol tényleg fixre meg csinálják ( X-media kilõve ott már volt ) Vagy inkább kuka ? : (
tud valaki olyan boltot (neteset is) hogy mast tudnak rairni a szamla helyere? mert ugy szoktam vasarolni sok helyen h alkatreszt irnak ra es akkor eltudom szamolni az afat! valaki? 😞

Énvagyokazapád
ok, már hdmi-s lesz :]

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Minstrel
oké kösz 😊 mire leirtam ezt ide már láttam is,nemszóltam <#idiota><#lama>

http://topgearhungary.blogspot.com/

DanielT
NE.
bubu13
felajánja a gép hogy van 1 hónap ingyen goldod és felhasználod-e

EEE 1899

Minstrel
ez már megy közben, én nem figyeltem oda😊 viszont most silvert választom akkor megkapom az 1 hónap gold-ot automatikusan?

Minstrel
live megy? mert most akartam regisztrálni rá, de ledob, hogy windows live id-m nem jó neki, pedig van hotmail-em bla bla, passport.net meg nem megy, hogy másikat csináljak

tgabort
köszi a válaszokat akkor azt hiszem én is az überbõl fogok rendelni 😊

\"Nincs igazság és hazugság. Minden az üveg színétől függ, amin át nézzük.\"

Istencsászár
Platinum is korrekt hely és az Ûber is, bár én már kizárólag utóbbitól vásárlok mert mindent megkaptam eddig a megjelenés napján hiba nélkül.

😊

GOW kicsit pihen,fõgonosz kinyírása késõbb 😄
Kandurex
korrektségrõl nehéz beszélni, mert mindkét üzlet az,...tehát a dolog annyiban merül ki, hogy feldobsz egy érmét és az alapján döntesz

(nekem az überhez picit jobban húz a szívem, de csak azért mert keddre kiküldték a GTA IV. -emet, ezért valószínûleg folyamatosan onnan fogok vásárolni)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

tgabort
aha ..köszi 😊
jah és még annyi h internetes boltokból pl platinumshop vagy überkonzol megéri-e vásárolni? (mármint úgy h korrektek-e) vagy érdemesebb ellmenni vmi nagyobb mûszaki boltba és személyesen megvenni ?

akkor én biztos adnék érte plusz pár ezrest, ahogy láttam ilyen 5k-val drágább kb...

Énvagyokazapád
hát igazából pont van egy HD ready tvm 😄

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

ha nem akarsz a közeljövöben HD ready cuccot venni akkor miért ne? én is olyat veszek ha lesz pénzem de most uj felniket kell venni motorra... :S
amugy annyi lenne a kérdéseimböl warez h flashelt gépet ha eredetivel játszok akkor is megtalálják és bannolják? annyira nem akarok neten multizni mondjuk és ha flashelt lesz ha nem én nem nagyon fogom netre dugdosni, csak kérdezem
jah és a buta kérdés az h egyik játéknál sincs élsimitás boxon? vga kábel nem okoz kémpinöség romlást? nekem nem lesz drága HD TV-m, még sima sincs csak egy 5 éves LG Flatron monitor (mellesleg semmi bajom vele 85 Hz-et tud és tök jó, 1286*1024-nél nagyob felbontást meg nem tud a gép azokban a játékokban amikkel játszom😄)
érdemes arcade pakkot venni ha kevés a pénz és késöbb venni hozzá vinyot? vagy csnáltatni egy "maszek" PC-s HDD-s cuccot?

arty
tévéken nem 1 bemenet szokott lenni, igy ott nem lesz ilyen gondod 😉
amugy az átalakitok nem 'tévéhez' meg 'monitorhoz' vannak, hanem vga vagy épp hdmi, komponens összeköttetésekhez ...

detoxic: tuttam!!! 😄

Forza.

tgabort
Hali...nemsokára én is vennék xbox-ot és azt szeretném megtudni h ilyen átkapcsolók vannak tv-hez is ? 😊 mert nem szeretném ki-be dugdosni...

Énvagyokazapád
mégegyszer felteszem a kérdést:
nem hdmi xboxt bevállaljak?

Az enyém 12ezer ft volt...Ja,és tökéletes a pc képe is,és az xbox-é is!😛
És igényesnek gondolom magam 😛

Õ az:
Istencsászár
Kicsit más, de a grafika szebb lett, ezt kár vitatni. Az arcok, a mozgások, a stadionok, a látvány elemek, az esõ mind csodás és szebb.