XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Azt hiszem ez mindent elárul..
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
ASUS P5B, Intel core2duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon x1650 DDR3 256MB RAM
De könyörgöm! Elõtte az volt?<#banplz>#banplz>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Sometimes life hurst like hell
ASUS P5B, Intel core2duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon x1650 DDR3 256MB RAM
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Töltsük le az internetet!
3 ledes lett a gépem,immáron 3-szorra,és szeretnék egy JÓ !! konzol bolt címet ahol tényleg fixre meg csinálják ( X-media kilõve ott már volt ) Vagy inkább kuka ? : (
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
http://topgearhungary.blogspot.com/
\"Nincs igazság és hazugság. Minden az üveg színétől függ, amin át nézzük.\"
GOW kicsit pihen,fõgonosz kinyírása késõbb 😄
(nekem az überhez picit jobban húz a szívem, de csak azért mert keddre kiküldték a GTA IV. -emet, ezért valószínûleg folyamatosan onnan fogok vásárolni)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
jah és még annyi h internetes boltokból pl platinumshop vagy überkonzol megéri-e vásárolni? (mármint úgy h korrektek-e) vagy érdemesebb ellmenni vmi nagyobb mûszaki boltba és személyesen megvenni ?
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
amugy annyi lenne a kérdéseimböl warez h flashelt gépet ha eredetivel játszok akkor is megtalálják és bannolják? annyira nem akarok neten multizni mondjuk és ha flashelt lesz ha nem én nem nagyon fogom netre dugdosni, csak kérdezem
jah és a buta kérdés az h egyik játéknál sincs élsimitás boxon? vga kábel nem okoz kémpinöség romlást? nekem nem lesz drága HD TV-m, még sima sincs csak egy 5 éves LG Flatron monitor (mellesleg semmi bajom vele 85 Hz-et tud és tök jó, 1286*1024-nél nagyob felbontást meg nem tud a gép azokban a játékokban amikkel játszom😄)
érdemes arcade pakkot venni ha kevés a pénz és késöbb venni hozzá vinyot? vagy csnáltatni egy "maszek" PC-s HDD-s cuccot?
amugy az átalakitok nem 'tévéhez' meg 'monitorhoz' vannak, hanem vga vagy épp hdmi, komponens összeköttetésekhez ...
detoxic: tuttam!!! 😄
Forza.
nem hdmi xboxt bevállaljak?
És igényesnek gondolom magam 😛
Õ az: