XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PoisonChihuahua
Azért a LIVE-ról ne mondj le ilyen gyorsan, rengeteg lehetõség van benne hidd el.
zaki
Köszi. Akkor még gondolkodom a dolgon, lehet hogy arcadeot veszek, mert a liveot úgyse használnám, a különbségbõl meg megveszem a hdmi elosztót meg a plusz hdmi kábeleket.

Oksa azt úgyis megvettem az mehet😊
Forzánál amúgy leragadtam a driftelgetésnél,mérföldekkel komolyabb mint eddig bármely más game drifüzemmódja...😄
Hogy hol van benne drift üzemmód? Nincs....De a 790 kilós ~400 pacis hacsiroku minden segítséget,kipörgésgátlót és egyéb szart kikapcsolva maxihangulatosan mûveli amit kell padlógázadásra 4.-ben is😄
Nade most sleep bb

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

PoisonChihuahua
Most vettem egy Viva Pinata + Forza2 double packot, jelenleg a VP-t nyomom, gondoltam elõször kijátszom az egyiket aztán jön a következõ, úgyhogy Forza-ban még kicsit kezdõ vagyok, de ha kicsit belejövök akkor valamikor versenyezhetnénk egyet úgy barátiból.<#wink><#wink>
Oksa csak ezt a galériát pc-n ellehetne érni felhasznévvel/jelszóval..😊

PoisonChihuahua
Az igaz, viszont így van egy közösségi oldal ahol van galériád, megoszthatod a képeidet másokkal stb, szal szerintem nem nagy gond.
Jajaja,csak azt sajnálom hogy agyonkörülmény pc-re tolni képeket játékból...

PoisonChihuahua
Egyébként az tetszik még, hogy például a Forza2-ben aukcióra bocsáthatsz kocsikat amit más megvehet, a Viva Pinata-ban meg küldözgethetsz másnak pinatat vagy tárgyakat. Szal bejön, hogy manapság az "online feature" nem csak a X számú ember tömeghentelésében merül ki.
Na annak nemtalálok kommunitit pedig bebaxnám pc topikba csöpögjön a konzolrühellõ csürhe😊

PoisonChihuahua
<#finom>
rumble roses xx?😄😄😄

PoisonChihuahua
Nem tudom, de valószinüsítem.<#smile>
Minden game-nak van ilyen community basz?😄

PoisonChihuahua
Van PGR és Forza community website ahol, ha bejelentkezel (PC-n) megnézheted a képeidet aztán azt csinálsz velük amit akarsz.
PoisonChihuahua
Lesz, viszont lényegesen szebb képet kapnál vga-val de mivel olyan bemenete nincs a tv-dnek, így marad a HDMI.
Most olvasom hogy hangos az XBOX 360, meg hamar felmelegszik,
ez igaz? És lehet ellene teni valamit?

Hát....Jólenne...Van pár pgr-es meg forzás képem amit beszerkesztenék háttérnek😊

KILLER2
Szerintem sehogy. Vagy mégis? Én is szívesen látnám a Halo 3-as képeimet PCn.

Töltsük le az internetet!

Valaki büfizze már el nekem értelmesen hogyan lehet a játékból kimentett képeket átrakni pc-re a boxról...😊
Egy értelmes leírást nem találok hogyan lehet összehozni a boxot a pc-vel...

A 2 játékos xbox premium packbõl is van olyan amiben nincs hdmi kimenet?

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

zaki
igen, de az én plazma tv-mnek nincs.
és az hogy analóg nekem nem mond semmit. lesz HD-s képminõség, vagy nem?

Lambo fan
sziasztok!
kérdés: nem tudok dombornyomott bankkártyámmal Microsoft pontokat venni, eddig hónapokon keresztül mûködött. A kártyám júniusban jár le, de ennek nem kéne gondnak lennie, nap mint nap vásárolni tudok vele mindenhol. MS pontokat pedig nem enged venni 😞 Nem tudom va e köze hozzá.

Azonban!
arra gondoltam lehet az a baj hogy angliai cimre vagyok X360-on beregisztrálva hogy legyen Live magyarországon és már nem tûrték tovább az ilyen kamu regisztrációkat és igy válaszoltal MS-ék hogy nem lehet akkor pontokat venni kamu regisztrációval? Gondolom ti is külföldi cimen regisztráltatok hogy legyen Xbox Live. Nektek sikerül a konzol felületérõl pontokat vásárolni? Nem tudok mire gondolni...
Valkaki valami okosságot tudna mondani nekem?

köszi Ádám

Örm
Úgy, hogy a 2. lemezen vannak azok a tartalmak amiket eddig kiadtak a játékhoz és a Live-on fizetõs tartalmak. A lemez behelyezésekor ki lehet választani azokat a tartalmakat amiket feltelepítsen a HDD-re.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Istencsászár
Hogy másolod fel?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Most vettem forza2-es xbox premium packot,aminek ugyebár nincsen hdmi kimenete,most componens kábelrõl tolom ha vennék egy vga kábelt sokkal jobb képminõséget kapnék?( 32"os lcd tv-m van hd)

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Örm
Hello!
Az egyik ismerõsõmnek megvan a Ghost Recon Advanced Warfighter 2 Legacy Edition. A kérdésem az lenne ha a 2. lemez tartalmát felmásolom a HDD-re akkor azt a tartalmat én fogom tudni használni az alap Ghost Recon Advanced Warfighter 2-vel?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

PoisonChihuahua
Láttátok, ahogy a nõvel ketten a levegõben forogtak?
Co-op multi jelek??? <#nemtudom>
Istencsászár
Lényeg hogy nem a a játékból van😊 majd ingém.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

PoisonChihuahua
1. VGA bemenete nem csak monitoroknak van.
2. "komponens kábellel mi a baj? az is meg tudja jeleníteni a 720p, 1080i, meg 1080p-t"
Igen csakhogy az analóg....
aricsi
jaah,prince of persia trailert láttátok?Szép. teaser

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

aricsi
Mirõl lenne nyújtott a kép 16:10-es moncsin?Úgy tom pont azon a jó,a simán meg fekete csík alul-felül.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

zaki
vga kábelt? én plazma tv-n akarok játszani, nem monitoron... 😊
komponens kábellel mi a baj? az is meg tudja jeleníteni a 720p, 1080i, meg 1080p-t...

Jó jó.
Boccs.
Akkor HDMI-set veszek =D

arty
dede van haszna, ha zavar a dvdolvaso porszivohangja, majd elnyomja a két felhuzott venti turbinahangja ...

istenem, napi 5x le lett irva, hogy UJONNAN CSAK HDMI-s, 175W foygasztásu boxot veszel - VILÁGOS ????!?!?!?!??!?!??!?!?!?!!??!

de ha ki akarsz b*szni magaddal, akkor rendeld csak meg...

Forza.

Én is onnan fogom rendelni.
Premium nem HDMI-s packet hütésmodosítással meg VGA kábbelt rendelek hozzá.
Télleg semmi értelme a hûtésmodosításnak?

arty
-ujonnan CSAK 175W-os(dobozon matrica, azon a Watt szám), HDMI-s gépet vegyél (megbizhatóság, ugye...)
-ha nincs hdmi bemeneted, akkor vegyél VGA kábelt az xboxhoz, komponensnél bármin jobb a kép 😊

Forza.

morgomedve
Én is a Gólemkonzoltól rendeltem a boxomat, kb egy éve, nincs rajta semmi hûtésmod, nincs is semmi baja.
Szerintem nyugodtan vehetsz tõlük gépet, de ezeket a plussz hûtéseket egy óriási nagy baromságnak tartom...

Istencsászár
Ami nincs azért nem kellizgulni... 3 év gari van 3 ledra hogy ha addig nem jön ki akkor már nemfog, kár ilyeneken stresszelni. ( egy autóba beülsz azon kezdesz el izgulni mikor kapsz defektet? )

Falconos gépet minek hütésmódosítatsz? Golemkonzoltol akkor kaptam hányingert mikor a gyerek annyira eröltette a hütésmodjait mintha az élete múlva rajta, mikor meg mondtam, hogy nem kell nekem ez a sufnituning kicsit lekezelõ lett a hangja. Nanáhogy, így már nincs rakta neki 10k extra haszon. Ha flasheltetsz ugrik az Ms garancia meg ami a RROD-ra is vonatkozik. Vegyél olcsón használt de eredeti játékokat, így tudsz LIVE-on játszani ami eléggé kitolja egy egy játék élvezeti idejét.

Kaplan
Imádkozni lehet, de ha van rá MS gari akkor semmi gond nincs.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Stefibaba
helló megint!
Barátom pár napja vásárolt egy xbox 360 Premiumot, és az lenne a kérdése, hogy ki lehet-e küszöbölni azt, hogy elõjöjjön a RROD (3ledes hiba) mer kb 1 évig spórolt hogy összejöjjön rá a pénz, és nem szeretné ha a kukában landolna. Valaki tud segíteni?😊

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

zaki
Hali.

Hdmi jobb, mint a sima Component HD-Av kábel? Van különbség? Pana 94cm-es plazmán tolnám. Csak azért kérdem, mert hdmi csatlakozóm csak 1 van (ami már használva van, a pc van rákötve), és akkor kéne venni elosztót, meg +2 kábelt, ami már 10 rongy pluszba kerülne, ráadásul a hdmis gép 3k-val drágább.

Gólemkonzolnál venném a gépet. Keresõben rányomtam, de sokat nem tudtam meg róluk. Biztos már 100-an megkérdezték, de érdemes ott venni gépet? Náluk a legolcsóbb újonnan flashelve, legalábbis én nem találtam ennél lejjebb. 58-ért lehet kapni új premiumot flashelve (+2k hûtésmód, +4k hûtéskésleltetés), hdmiset meg 61ért. Aki vett náluk, annak hogy bírja a gépe? Nyáron 40 fok melegben fosok, hogy elszáll 3 leddel... És akkor most mire is van 1 év gari náluk? És a MS gari is kuka, ha már bele van nyúlva a gépbe, nem?
És akkor hogy mûködik a dolog? Blahán találkozom a sráccal, õ odaadja a gépet, én a manit, és köszipuszi viszlát? Számlát kapok? Ki sem próbálhatom?

Ja és a component hdav kábelen van ugye optikai kimenet is a hangnak?

Köszi a válaszokat elõre is... <#worship>

Waczkor
Teszteket is olvasd el róla^^

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Köszi szépen

Bogdogege
XCM XFPS Xbox 360 adapter ,vagy micsoda <#vigyor5>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Az árára is kérdezz rá.. Egyébként azthiszem XFPS a neve.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Tyûû ez komoly!!Köszi...Mi a cucc neve?

Bogdogege

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Sziasztok! Lehet hülyeséget kérdezek, de lehet csatlakoztatni egeret a Boxhoz?(Az FPS miatt kérdezem, mert kontrollerrel célozni eléggé nem egyszerû😊)

Istencsászár
Mi a baj az Ms kontrüllával? amugy nemlétezik, mert felesleges.