XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forzánál amúgy leragadtam a driftelgetésnél,mérföldekkel komolyabb mint eddig bármely más game drifüzemmódja...😄
Hogy hol van benne drift üzemmód? Nincs....De a 790 kilós ~400 pacis hacsiroku minden segítséget,kipörgésgátlót és egyéb szart kikapcsolva maxihangulatosan mûveli amit kell padlógázadásra 4.-ben is😄
Nade most sleep bb
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
ez igaz? És lehet ellene teni valamit?
Töltsük le az internetet!
Egy értelmes leírást nem találok hogyan lehet összehozni a boxot a pc-vel...
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
és az hogy analóg nekem nem mond semmit. lesz HD-s képminõség, vagy nem?
kérdés: nem tudok dombornyomott bankkártyámmal Microsoft pontokat venni, eddig hónapokon keresztül mûködött. A kártyám júniusban jár le, de ennek nem kéne gondnak lennie, nap mint nap vásárolni tudok vele mindenhol. MS pontokat pedig nem enged venni 😞 Nem tudom va e köze hozzá.
Azonban!
arra gondoltam lehet az a baj hogy angliai cimre vagyok X360-on beregisztrálva hogy legyen Live magyarországon és már nem tûrték tovább az ilyen kamu regisztrációkat és igy válaszoltal MS-ék hogy nem lehet akkor pontokat venni kamu regisztrációval? Gondolom ti is külföldi cimen regisztráltatok hogy legyen Xbox Live. Nektek sikerül a konzol felületérõl pontokat vásárolni? Nem tudok mire gondolni...
Valkaki valami okosságot tudna mondani nekem?
köszi Ádám
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
Az egyik ismerõsõmnek megvan a Ghost Recon Advanced Warfighter 2 Legacy Edition. A kérdésem az lenne ha a 2. lemez tartalmát felmásolom a HDD-re akkor azt a tartalmat én fogom tudni használni az alap Ghost Recon Advanced Warfighter 2-vel?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Co-op multi jelek??? <#nemtudom>#nemtudom>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
2. "komponens kábellel mi a baj? az is meg tudja jeleníteni a 720p, 1080i, meg 1080p-t"
Igen csakhogy az analóg....
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
komponens kábellel mi a baj? az is meg tudja jeleníteni a 720p, 1080i, meg 1080p-t...
Boccs.
Akkor HDMI-set veszek =D
istenem, napi 5x le lett irva, hogy UJONNAN CSAK HDMI-s, 175W foygasztásu boxot veszel - VILÁGOS ????!?!?!?!??!?!??!?!?!?!!??!
de ha ki akarsz b*szni magaddal, akkor rendeld csak meg...
Forza.
Premium nem HDMI-s packet hütésmodosítással meg VGA kábbelt rendelek hozzá.
Télleg semmi értelme a hûtésmodosításnak?
-ha nincs hdmi bemeneted, akkor vegyél VGA kábelt az xboxhoz, komponensnél bármin jobb a kép 😊
Forza.
Szerintem nyugodtan vehetsz tõlük gépet, de ezeket a plussz hûtéseket egy óriási nagy baromságnak tartom...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Barátom pár napja vásárolt egy xbox 360 Premiumot, és az lenne a kérdése, hogy ki lehet-e küszöbölni azt, hogy elõjöjjön a RROD (3ledes hiba) mer kb 1 évig spórolt hogy összejöjjön rá a pénz, és nem szeretné ha a kukában landolna. Valaki tud segíteni?😊
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
Hdmi jobb, mint a sima Component HD-Av kábel? Van különbség? Pana 94cm-es plazmán tolnám. Csak azért kérdem, mert hdmi csatlakozóm csak 1 van (ami már használva van, a pc van rákötve), és akkor kéne venni elosztót, meg +2 kábelt, ami már 10 rongy pluszba kerülne, ráadásul a hdmis gép 3k-val drágább.
Gólemkonzolnál venném a gépet. Keresõben rányomtam, de sokat nem tudtam meg róluk. Biztos már 100-an megkérdezték, de érdemes ott venni gépet? Náluk a legolcsóbb újonnan flashelve, legalábbis én nem találtam ennél lejjebb. 58-ért lehet kapni új premiumot flashelve (+2k hûtésmód, +4k hûtéskésleltetés), hdmiset meg 61ért. Aki vett náluk, annak hogy bírja a gépe? Nyáron 40 fok melegben fosok, hogy elszáll 3 leddel... És akkor most mire is van 1 év gari náluk? És a MS gari is kuka, ha már bele van nyúlva a gépbe, nem?
És akkor hogy mûködik a dolog? Blahán találkozom a sráccal, õ odaadja a gépet, én a manit, és köszipuszi viszlát? Számlát kapok? Ki sem próbálhatom?
Ja és a component hdav kábelen van ugye optikai kimenet is a hangnak?
Köszi a válaszokat elõre is... <#worship>#worship>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P