XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igazából eladom a boxomat mert már 1,5 éves és az olvasófeje nem müxik rendesen, és akarok egy halk verziót (enyém az helikopter feelingû) de akkor várok még egy kicsit...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

fishBNS
Valoszinu lesz,mert jonnek az uj alaplapos gepek es alltalaban az elott kipucoljak a polcokrol a regit.

arty
sztem meg ez igényfüggõ 😛 (késõbb még mindig lehet venni hozza winyot, g365ön multkor winyo volt 8k-ért... baráti... HA kell végül 😉 )

Forza.

Blekk Síp
Sztem csakis premium.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

arty
sztem õsz elõtt nemnagyon 😞
(ph!-n 45k egy zsiruj árkád 3év ms rrod garival... nem elég jó? 😉 )

Forza.

tarti19
Egy Thomson 37"-os LCD-t , a zajt?😄 azt fejhallgatóval😄😄😄:
Talána legfonotsabba jóárasított gémek😄 a fénymásoló melletti kis cd zletbõl😄

nem tudjátok, lesz mostanában árcsökkentés?

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

arty
kijelzõ faq-t ajánlanám, sztem vmi neked nem tiszta...

(hint: a világon semmi értelme a mostani konzolgeneráciohoz fullhdtv-nek - nyugodtan vegyél egy 1360x768as 26"-ost)

---

avengir: FN3 lett megemlitve, mint 'reális' játék. persze csak egy doahoz képest 'reális' 😊

---

tarti19: hogy birod a 'zajt'? amugy milyen játékok vezettek végül a döntésig, h a ps3 mellé kell a box is? milyen tévét veszel a gépekhez?

---

Crash of the Titanst senki nem játsza? Ma felfedeztem, hogy van benne co-op is (2. játékos bárhol ki/be csatlakozhat), ketten egy képernyõn (nem osztott!) lehet nyomni a kampányt !!! isteni, c64 ota várok ilyesmire, és végre... 😊

ajánlom!

Forza.

Istencsászár
Nehéz döntés, fõleg hogy a megjelenésük még sokára van😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Brothers in Arms Hell's Highway vagy Call of Duty World at War nehéz a döntés. egyik árkád másikba meg szakad az ember a gránáttól <#fejvakaras>

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Denes888
Hello! Kicssi a 20"-s monitorom, és most nézelõdtem neten. Sajna a 32"-os full hd nem fér be szobába, így néztem a tv tuneres monitorokat. Azok közül van egy Samsung T260HD nevezetû, tudja a full hd-t, viszont 168k.
Vagyi nkább vegyek egy 24-26"-os hd ready tvt? Lehetõleg 5évre terveznék, és az xbox miatt lenne full hd.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Helló! Mi lehet annak az oka, hogy egy játékot (uefa euro 2008) lejátszik a gép, aztán mikor hazajövök 2 hét nyaralásból már nem?... Karcolás nem érhette, meg semmi ilyesmi mert senki se nyúlt hozzá.

SpeedXHUN
hali!
Hogyan lehet a Live os gamertagomat törölni,úgy hogy a profilom újra offline-os legyen?

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Istencsászár
Pedig van reális => FN3 , Don King Presents: Prizefighter , UFC 2009 Undisputed

DOA látványos hihetõ harcmûvészetet vonlutat fel, persze árkéd, de az ember ugy érzi hogy ez valós harc, mert kiválóan megvannak alkotva a mozgások és nem túl gyors, nem túl lassú az arany középút...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Blekk Síp
Köszi a tippeket, én hibáztam, mert nem írtam oda, hogy vmi Tekken-féle game-re gondoltam. (:
Talán a DoA 4 lesz amit megveszek.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

bexinho
köszi, azt is használom. csak ráleltem erre, és gondoltam kikérem a véleményetek. de akkor nem fogom használni😄

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

avengir
Üdv a klubban! <#hawaii>

https://hotshu.wordpress.com/

avengir
Kijelentettem, hogy a DOA nem reális és sztem kezeltesd az összeesküvés elméleteidet, mert sehol nem írtam, hogy vmeik verekedõs játék reális lenne.

warass
Nemigazán értünk téged, most meg a realitás hiányára panaszkodsz, de a DBZ-t + ajánlod?<#conf>

warass
Gratulálunk<#wave>

Alwares
Néhány menne. EA játékok biztos nem. Ami régiófüggetlen az igen.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Pacal17
Na várunk csak.

Tehát, most az apám Kanadában van, és látott 10 dolcsiért kibaszott sok X360 játékot. Akkor az menne az én LCD monitorra rákötött PALos X360nomon is?

tarti19
természetsen igen😄
hajjaj játszhatok biza😊
azért az bejön a bxba, hoyg mindjárt egy hd kábellal van eygbekötve a sima sd kábel így van sztereo hangocsak és hd képem is😊, igaz ehhez egy LCD tv szükséges, de sebaj, mert jövõ hét végén megjöna tv is😊
MLÉG eyg psp-t is beszereztem igaz, azért ehhez van mit pakolgatni még, mert csak a készülék van meg😊

Scotty99
A VGA kábel végén van egy piros és egy fehér kábel, azt bekötöd a hangrendszeredbe, és csak átváltasz a megfelelõ funkcióa, és máris szól a box. Egyébként ha nem olyan a hangrendszered, amibe bemegy a piros, fehér kábel, akkor nem tudom, majd akik értenek hozzá jobba, azok megmondják.

Tarti19: Gratula, akkor mostmár játszhatsz mindkét konzolon 😊 (PS-ed megvan még, ugye?)

PS3 ID: ghost_hun

A pc monitorával használom a boxot és 5.1 es kreativ hangrendszert szeretném ráeszkábálni valami módon mert íyg nincs hangja. A hangrendszer a pcre van kötve és aza kérdésem hogy valamilyen átalakítóval nem lehetne e hangra bírni az xboxot. elõre is köszi

tarti19
Srácok x360 tulaj lettem a mai nap 😊

james69holden
miért is kedves ragnarka?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

avengir
DOA 5 év után kurva unalmas és annyi köze van a realitáshoz, mint nekem a harangöntéshez. A verekedj az analog karral szvsz halál, de bízunk az új csöcs kaliburba, hogy 2 hét múlva mindent lemos.

xAttilax
én csalodtam a FN3-ban, a 2 gc-n rogyásig játszotam és imádom, de a 3 lassú és azt nem tudom +szokni. ki nyomtam az 1000 gs azt pihen a polcon.

A gazdagok terrorizmusa a háború, a szegények háborúja a terrorizmus!

Istencsászár
Teknóban fejlettebb, de összhatásban a DOA jobb, meg harc mechanikában, meg hangulatban, meg "reálisabb" stb DOA FWT az a lényeg😊 jöhetne az 5 valóban:I

arty
sztem DOA4 szebb, VF5 halál statikus könyezet 😞
miért nincs DOA5 ??? 😊

FN3-at sima boxon láttam, vicc, h ahelyett vki egy VF5-öt ajánl: eleve kb. semmi közük egymáshoz, az egyik box-szimulátor, a másik árkád verekedõs 😊

Forza.

arty
xbox1-et vettem ott, olcsók és segitõkészek voltak, garis gondom is orvosolták
x360at javittattam náluk, korrektek és gyorsak voltak

mondj már jobbat, pls...

Forza.

Istencsászár
Tõled is óvjon😊

FN3 egy szimuláció, nagyon szép és reális vétek kihagyni, minõségi AA EA játék.

Ha már a VF5öt ajánlgatod akkor inkább DOA ami sokkal jobb igaz grafikában egy kicsit gyengébb.

avengir
De lehúzós, inkább játékaim.hu !!!

avengir
<#wave>

avengir
Isten óvjon FN3tól szvsz szar. Virtua Fighter 5 powa ha fasza verekedõs kell, ha látványos akkor az új DBZ.

warass
Fight Night 3

Blekk Síp
Melyik bunyós játékot ajánljátok? <#rolleyes>

bexinho
http://www.jatekcsere.hu/
ki használta ezt az oldalt?

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

avengir
dehogynem, csak személyesen kell bemenni és telefonba tagadnak mindent.... nem véletlen õk javítottak elõször RRODs boxot...

Nem vállalnak gép pimpelést? <#miaz>

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

legxarabb hely, grat 😄

james69holden
console corner

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Sephi
Melyik Budapesti szervizben erdemes elvinni a boxot hogy megnezzek ezt a olvasofejes dolgot?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

DöflingR
Xbox 360 Premium Pack Eladó! (1 hónapos)
-Minden megvan hozzá
-Nem flash-elt
-Van még 3 év garancia rá
+GTA4
+Race Driver: Grid

Játékokkal együtt 69.000, nélkül 55.000! Egyik ismerõsõm árulja, infót tõlem pmben!

Istencsászár
Mást nemtudsz vele kezdeni... wrong region vagyis azzal a géppel te nemfogod használni azt soha az életbe, boltba vetted? mert akkor vidd vissza és reklamálj, ha netrõl akkor utána kellett volna nézni, ha használtan valakitõl akkor szopóka.

Istencsászár
GRID-nek van a leg rosszabul kivitelezett belsõnézete, játszhatatlan belõle, élvezhetetlen, az autót nem lehet érezni, egysezrûen hót gagyi, akárcsak a Colinba... ha neked ez reális és élvezetes akkor ajánlom próbálj ki egy rFactort vagy LFSt vagy akármi mást.

PGR4 árkéd olyan fizikával ahol az autót lehet érezni, a féktávokat a kigyorsítást a dölöngélést... a GRID ebben is pocsék, mert a fizikája inkább hasonlít egy ufóhoz mint egy autó viselkedéséhez. A karrier felépítése a GRIDben nagyon jó, akárcsak az elõzõ Toca részekben is , a PGR4 ebben más vonalat követ... arról nemis beszélve hogy PGR4 szebb, az egyetlen játék a piacon amibe ilyen idõjárás szimuláció van, a pályák reálisak és gyönyörûek ( GRID ebben is messze elmarad ) stb...

GRID jó csak pocsék az irányítás, fizika, belsõnézet... vagyis az a része amitõl egy autós játék autós játék.

köszi akkor kidobom a lemezt.
arty
"PGR4 a GRID-hez képest elég gyenge"

fura izlésed van 😉 sztem a pgr4 belsõ nézete élethûbb, de a GRID is élvezetes - csak tul árkádos. de a játékmenet nem rossz, legalább nincs bójás baromgkodás, mint a pgr-ben

---

rolek: mert az x360ad regioja más, mint a játéké. nem tudod megnézni a mostani gépen! sehogy!

Forza.

miért?