XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Én az 5. missziót kezdtem el ahol vérfaraksok jönnek, de kicsit kezd erõssé válni a dolog, bár a 2. misszió után a kövi 2 fõboss elsõre sikerült:)
Nem megfelelõ régiókódú az a játék. gondolom külföldrõl rendelted a játékot, vagy rossz verziót töltöttél le....
Az alábbit irja ki a boxom ha beleteszek 1 játékot....de cska ennél az 1 játéknál:
This disc's region code in incorrect for this console.For more help,go to www.xbox.com/support
mi a baj????:S:S:S
help plíz!!!:S
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PS: 1ébként nyílván nem összehasonlítható, mint játék :)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

DE ha haverodnál is akad akko miért a hdd-re gondolsz ,tán az övéjére is a te hdd-ed raktad v-mi ??
Ismét a tapasztaltakat faggatnám, történt ugyanis a ninja gaiden 2 közben (10. mission) hogy egy videónál megakad a játék, se elõre se hátra, kinyomni nem lehet a videót mert mindig úgy veszi h még nem láttam, visszavittem a lemezt a boltba, kicserélték, az érdekes dolog az h a kicserélt lemeznél is pont ugyan ez a baj, képkocka pontosan ugyanott akad meg a videó. Még haverom gépén is kipróbáltam, a hiba ugyan az.
Szóval, a lemezzel szvsz nem lehet gond, esetleg elõfordulhat h a mentés a szar? (netán a vinyó kezd meghülyülni, bár eddig jól mûködött soha semmi baj, és más játéknál sincs semmi gond)
valami okosat ha tudtok mondani légyszi.. mert már minden bajom van h nem tudom tolni a játékot
box live id: itharius
Lenne egy olyan problémám, hogy a profilom amin volt live abban van minden mentésem a játékokhoz, de csináltam egy új profilt mert a régirõl lejárt live és ahoz kellene segítség, hogy az új profilba hogyan tudnám átrakni a mentéseket.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
gondolom tisztában vagy azzal,hogy PAL/NTSC
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!