XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kelleni egyikhez sem kell, max pl burnout mltihoz kell, gta4 használja (de nem kötelezõ hozzá), xbox játékok csak vinyóval indulnak stb, majd még kiegészítenek...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Régen írtátok, hogy valamelyik játékhoz kell vinyo. pls írjátok már le melyekhez
Istencsászár
14

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

tarti19
Hány misszzió van benne ha te a 10-nél jársz?
Én az 5. missziót kezdtem el ahol vérfaraksok jönnek, de kicsit kezd erõssé válni a dolog, bár a 2. misszió után a kövi 2 fõboss elsõre sikerült:)

theone91
A borító hátulján. Google.

trogerzsiger
attól még ott van az a két kiírt baszod...

öhöm!!!!!10 eredti játékom van és 2 kiírt!!!....asszem ez elég sok pénzbe került nekem....éniss buktam már elég zsetont
bardocz
Tudod,van aki meg megveszi eredetiben,mondjuk külföldrõl,és 10x annyi pénzt bukik rajta,mint te<#wilting>
hát eléggé 700 forintért veszek DVD...várok nagycsomó idõt míg lejön a játék...erre nem emgy...elég bosszantó
ez már nem kapható...vagyiss eddig sehol se ahol néztem.... theone91: nem 2es régiójú??azt hol tudom emgnézni hogy hanyas régiójú stb??
bardocz
De ez a régiós dolog mekkora cigányság már:D
theone91
Megvenni? :D

akkor ezzel enmtudok csinálni semmit??CD kukába??
Már válaszoltak!! Valószínûleg az a probléma, amit kiír a box...
Nem megfelelõ régiókódú az a játék. gondolom külföldrõl rendelted a játékot, vagy rossz verziót töltöttél le....

theone91
Nem 2-es régiós a játék.

Sziasztok!

Az alábbit irja ki a boxom ha beleteszek 1 játékot....de cska ennél az 1 játéknál:
This disc's region code in incorrect for this console.For more help,go to www.xbox.com/support

mi a baj????:S:S:S

help plíz!!!:S
theone91
Igen én "nextgen"-rõl inkább a "HD-konzolra" tértem át. :)

rooney8
És télleg... Mért kéne nextgenezni mikor ez a jelen? Majd az xbox 720 lesz a nextgen :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

LeWyTy
<#idiota><#buck>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

nem szeretem a suzukikat xD de a boxot kiszedném belülle xD

vgabesz93
Hello! A Logitech Formula Force EX és a Logitech Chillstream mûködik X360-al?

trogerzsiger
mert kérlek ezt jelenleg nextgennek hívjak :D

U.i.: nem rosszindulatból mondom, de sajnos nagyon sokan rosszul használják/butaságot mondanak.

Légyszíves haggyátok már abba, hogy "szép éles grafika ( igazi nextgen )" stb. Mi a francért lenne következõ generációs a grafika a jelenlegi konzolgenerációban??? a next azaz következõ még nincsen!! jelenleg jelen van...

bardocz
Lehet akkor megmondom hugomnak,hogy akkor most rajta a sor:D
ha msot itt ien aktív mindenki akkor valaki emgnézheti a nemrég feltett kérdésemet:D:D....tenksz:D
Istencsászár
Akció játék, hatalmas területtel, városokkal, amiben megy az élet, nagyon szép éles grafika ( igazi nextgen ), a mozgások, és az irányítás pedig a legjobb amit TPS játékba láthattunk. A háztetõkön való kommandózás nagyon jól meglett csinálva. Lovaglás is nagyon élethû. A harc nem túl nehéz, a játék sem túl összetett, csak egy kellemes akció gém, érdekes történettel vagyik körítéssel, gyönyörû grafikával, mivel trilógia lesz érdemes beszerezni, remélhetõleg a 2. részben a tartalomra mennek majd rá, több féle köldetés, bonyolultabb harcrendszer stb...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ps(2): BIOSHOCK IZ DÖ BESZT !<#mf1>

Most vagy az olvasással van gondod v a szövegértéssel :)

PS: 1ébként nyílván nem összehasonlítható, mint játék :)

trick daddy
az 1 xar , vagy lehet hogy nem a stílus-om. DE nekem nem jön-be

rooney8
Én pc-n játszottam vele.. Nem rossz, de egy idõ után elég unalmas tud lenni... Mindig ugyanazt kell csinálni, csak más városba...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Istencsászár
Ez már nagyon régi 2005-6os kb:) de kõ keményen meglett csinálva.

bardocz
Assassin's Creed-rõl vélemény?Gametrailersen lévõ pár videó alapján jónak tûnik,bár ott nem tudom melyik konkrétan 360-as videó.
trick daddy
ez cool XDXD de a suzu-t nem ps3 editionra kellet volna tervezni mivel mind a 2 japán ??? az x-nek + valami amcsi verdához kellet volna szerelni magát .

rooney8
neszop@ss :D :D

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
<#vigyor2>

trick daddy
<#fejvakaras> fura nekem mem.karis a gépem de a NG2 nekem soha-sehol nem akadtmeg. + az is fura hogy a másik cd-is ugyanot akad el .
DE ha haverodnál is akad akko miért a hdd-re gondolsz ,tán az övéjére is a te hdd-ed raktad v-mi ??

Kösz, mindjárt kipróbálom.
itharius
Hali!
Ismét a tapasztaltakat faggatnám, történt ugyanis a ninja gaiden 2 közben (10. mission) hogy egy videónál megakad a játék, se elõre se hátra, kinyomni nem lehet a videót mert mindig úgy veszi h még nem láttam, visszavittem a lemezt a boltba, kicserélték, az érdekes dolog az h a kicserélt lemeznél is pont ugyan ez a baj, képkocka pontosan ugyanott akad meg a videó. Még haverom gépén is kipróbáltam, a hiba ugyan az.

Szóval, a lemezzel szvsz nem lehet gond, esetleg elõfordulhat h a mentés a szar? (netán a vinyó kezd meghülyülni, bár eddig jól mûködött soha semmi baj, és más játéknál sincs semmi gond)

valami okosat ha tudtok mondani légyszi.. mert már minden bajom van h nem tudom tolni a játékot

box live id: itharius

nemtudom:D....mert szted mi a baja??
theone91
Amikor felvillan, egyszer lenyomod, nem kell lenyomva tartani.

tarti19
:) mindegyiknek valamiNTSC lesz a neve:) ha te arra gondolsz amire én:) vagy én gondolok arra amire te?:D

Lenyomva kell tartani, vagy egymás után nyomogatni, vagy csak akkor kell megnyomni amikor felvillan a gomb?
hát asszem ez most PAL de hát a beijing 2008 az NTSC volt és az ment!szal akkor most mivban??:S:S
Hi all, honnan tudok olcsón venni hdmi kábelt ? olyan 2-3 ezerre gondoltam
FZoleee
elvileg sehogy se lehet
Szevasztok.
Lenne egy olyan problémám, hogy a profilom amin volt live abban van minden mentésem a játékokhoz, de csináltam egy új profilt mert a régirõl lejárt live és ahoz kellene segítség, hogy az új profilba hogyan tudnám átrakni a mentéseket.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
theone91
A felvillanó gombokat kell leütni, igen hamar. Ahogy Denes888 is írta. Én is az X,A,X sorrendre emlékszem.

ThugEdge
hát így elsõ olvasatra nem pal-os a játék,amit beteszel,mindig ezt írja?
gondolom tisztában vagy azzal,hogy PAL/NTSC

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!