XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XuChi
A routerem jó. Kompatibilis is vele. Akkor csak a live nem stabil. Remélem nem lessz mindig igy 😄.

avengir
Lassan 2 éve nem bannoltak senkit -.-

https://hotshu.wordpress.com/

XuChi
Most mér a network test az xbox live résznél akad el. A gép vadonat új. Nem flash-elt, nem módositott. Nyugtassatok meg hogy nem bannolták az 1 napos gépemet. Tegnap még ment a demo letöltés. Most reggel meg mér nem megy.

XuChi
Hát ez a live még mindig baromkodik. Állandoan Disconnect. Tölötm a demo-kat és megszakad. Vagy a live szar vagy a DIR100 d-link routerem.

A mésik fura dolog, hogy a régi 360-am bekaocsoláskor automatikusan ment fel live-ra de ez a gép meg nem. Nekem kell külön rányomnom hogy connect.

Köszi! 😉
Az új dashboard mikor lesz elérhetõ?

Így fog kinézni mint itt?
http://my360.hu/tech/e3-2008-xbox-experience-az-uj-dashboard.php

PS3 ID: hdcsaba

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Sinyo70
köszi !!
ja ezt a ipconfig ot beírtam és kiadta és k...va jó minden !! 😊
a box ban is megtaláltam !!nagyon sokat segítettél !!
a fiam büszke apura(rám) !! <#worship>
szedjük a demókat ezerrel !!
köszönök mindent !!
megyek aludni 5 kor kelek !! <#hawaii>
remélem holnapra ide talála postás a gta val is !!
és akkor már le se fekeszek (max el dõlök )!! <#vigyor2>
na csövi

theone91
Boxot... Márcsak azért is mert ide írsz... 😄 <#banplz>

Nah az tök jó, ps3 és az xbox 360 közt vacilálok.
Most úgy gondolom, hogy a premium jó vétel, mert sokkal olcsóbb mint egy ps3, de a grafikai különbség is elhanyagolható a 2 konzol közt.

DanielT
Mindegyik gépnek van ami manapság kaphatsz újan.
Jah és szerintetek meddig nem lesz alapkövetelmény az elit?.Ha legy egyáltalán (mert már azt hallottam, hogy a vinyó nélküli boxokon a gta4 nagyon laggolt)

Csak az Elitnek van HDMI kimenete? (nekem az nagyon fontos lenne)

PoisonChihuahua
Ez csak akkor szükséges, ha közvetlenül a modemet kapcsolod össze az Xbox-szal!

Nyitsz egy parancssort és beírod:
ipconfig/all
A MAC adresst a "Fizikai cím"-nél találod (ha több van akkor értelemszerûen azt a hálózati eszközt válaszd ki amelyikel a netre kapcsolódsz).

Az Xbox-on belül a Settings fül/Network Settings/ és asszem Edit Settings, ott aztán találsz egy Advanced nevû fület és ott kell lennie. Bocs, de fizikailag most nincs elöttem a box, így pontosan nem emlékszem, de könnyû megtalálni.
PoisonChihuahua
A médiamegosztás Windows Media Player 11 segítségével és a Media Center funkcíó két KÜLÖNBÖZÕ dolog! Amivel te próbálkozol ahhoz Windows Media Center program szükséges, hogy fusson a PC-den és mielõtt megkérdeznéd, NEM lehet külön letölteni, mert ez nem egy különálló program, hanem az oprendszer része. A Windows Vista Premium/Business illetve a Windows XP Media Center Edition tartalmaz ilyen funkciót.
Link1

A WMP11-es médiamegosztáshoz csak WMP11 program szükséges illetve egy crosslink kábel vagy az Xbox360 Wireless Adapter. Ha sikerül a kapcsolatot létrehozni (bõvebben itt) akkor a Media fül alatt tudod megtalálni a médiáidat, a célforrást azaz a PC-det pedig a X gombbal tudod kiválasztani.
Sinyo70
köszi a segítséget !!
és ezt a mac címet hol találom ??
mind a pc -n mind a box on !! pls..

PoisonChihuahua
Ajánlom figyelmedbe:

Sinyo70
😞

m1 a live

Sinyo70
Valaki ! pls
Upc netem van ,de sehogy nem akar összejönni a net kapcsolat !
megy már az xbox live egyáltalán ?? olvastam valami karbantartásrol ??

Alwares
Omg ha megosztod akkor még nem tudod használni a Media Centert. Legyen már eszed. Külön kell kikeresni a számokat, filmeket, stb... Ott van minden.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Pacal17
hát, ha netrõl akarsz letölteni akkor valszeg nem nagyon akarsz live ra reggelni. Csak következtettem. De ha nem warezolsz, akkor sem tudom 😄 Sry.

de jó lenne , ha tudnék szerkeszteni ... 😊 Nem 6 jegyût számkódot , hanem 8-at 😊

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Hi all

Én a gépemmel , szeretném csatlakoztatni a boxom , letöltöttem a media player 11-t , összekötöttem a gépet , meg a boxot , engedélyeztem a boxot, a megosztásnál , és mégse akarja érzékelni a boxom , a zenéket stb :S Adott a csatlakoztatás elõtt a box , egy 6 jegyû szám kódot , de nem kellett használnom sehol se , lehet az a baj ? Elõre is köszönöm a segítséget.

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

ok, de mi köze ehhez a kérdésemnek? demókat kérdeztem, nem full játékokat.

bexinho
ÉS szerinted az az olvasó hiábaja lehet, ha néha(5 percenként, vagy amikor robbanás történik)megáll fél msp-re?Tehát nem zavaró,de mintha bekattanna a kép 1 pillanatra. Bár ennél a lemeznél vettem csak észre, hogy nem pörög fel teljesen. VAgyis egy ideig igen, de aztán midnig annál a "hangmagasságnál" vissza is esik.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

trogerzsiger
Boxon pályaszerkesztés? mikor jön?

bexinho
nah, akkor az korrekt!

Pacal17
Map szerkesztõ (ez lesz a legjobb a multiban 😄), über realisztika (minden téren)

legalább te vedd meg 😊

összeszedek még pár embert és jólesz

Ragnar, neked bejön a stuff?

trogerzsiger
jólesz?

Pacal17
Aki tervezi megvenni a Far Cry 2-t, és multizni is fog vele, az ha akar vegyen fel liveon!

GT: lilpac17

arty
van amibe 16ft / óra, van amibe 30-40ft / óra 😊) (50k vs. 120k)

bexinho: nem volt régiozáras, van ilyen nem kevés

Forza.

bexinho
A minap szereztettem be egy Bioshockot. Otthon néztem h NTSC régiós. Na mondom szép, ez a PAL-os gépen h fog menni. Mivel olvastam sok helyen h nem passzolnak a különbözõ régiók. Na szóval betettem, és ment. Örülök, de ilyen lehet? Mármint nem hallottam még errõl.

Cápafogxy
Akkor kipróbálom. Kösz a válaszokat.

Van itt valaki aki bad companyzik?
Az felvehetne friendsbe és tolhatnánk multiba😊<#gonosz1>
nick: jupanorrec

Jónagyhulye vagy, ha ennyiért adod _😄 - még viccnek is rossz nem irányárnak -.-

DöflingR
<#eljen>

Alwares
Huh Msi Wind, remélem hamarosan nekem is lesz olyanom 😊

GP2100
Mert van olyan amibe nem drága az égõ?<#idiota>Mondjuk ez attól is függ, hogy kinek mi számít drágának...
Na mindegy, az a lényeg, hogy k*rva jó ilyen nagy képméretben játszani(ez meg a vászon méretétõl függ úgyhogy...<#buck>)

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

kisgabo
nekem még nincs, most lesem premiumot, nomeg van némi igény egy msi wind-re... döntés kényszer.

Pacal17
Xboxra nem warezolok.

PC-re warezoltam (de arra isjópár eredeti játékom van, mivel nem vagyok olyan csóró és tisztelem a fejlesztõket), mostanában nem igen, Mert itt az Xbox. Hehe.

Ugyhogsz szégyelld magad a flesselt xboxoddal eggggyütt!!44négy<#lama><#bohoc>

Alwares
Nagyon faszán. Én imádom, de tényleg.

arty
akkor rosszfajta vetitõt vásároltál 😉

Forza.

GP2100
Jól. Csak sajnos túl drága az égõ ahhoz, hogy játékokra "pazaroljam" :S

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Cápafogxy
Valaki próbálta már projektorom hogy megy az xbox?

kisgabo
<#idiota>

álszentek...

Pacal17
a warez csúnya dolog!

ismer valaki olyan oldalt (live marketplace-en kívül) ahol le lehet tölteni demo-kat számítógépen keresztül?

DöflingR
Jaha télleg, no mind 1😄<#bohoc>

Pacal17
De akkor nem lesz sikeres szegény =(<#bohoc>

lényegét tekintve igazad volt, mivel a HD ready televíziók panelei általában 1024x768, 1360x768 felbontás körül vannak, míg a full HD panelek felbontása 1920x1080

a "haverok" ott tévednek, hogy a hd ready is tud fogadni 1080i és 1080p jelet, de azt lekicsiínyíti hogy meg tudja jelenítei a kisebb felbontású panelen.