XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mésik fura dolog, hogy a régi 360-am bekaocsoláskor automatikusan ment fel live-ra de ez a gép meg nem. Nekem kell külön rányomnom hogy connect.
Az új dashboard mikor lesz elérhetõ?
Így fog kinézni mint itt?
http://my360.hu/tech/e3-2008-xbox-experience-az-uj-dashboard.php
PS3 ID: hdcsaba
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
ja ezt a ipconfig ot beírtam és kiadta és k...va jó minden !! 😊
a box ban is megtaláltam !!nagyon sokat segítettél !!
a fiam büszke apura(rám) !! <#worship>#worship>
szedjük a demókat ezerrel !!
köszönök mindent !!
megyek aludni 5 kor kelek !! <#hawaii>#hawaii>
remélem holnapra ide talála postás a gta val is !!
és akkor már le se fekeszek (max el dõlök )!! <#vigyor2>#vigyor2>
na csövi
Most úgy gondolom, hogy a premium jó vétel, mert sokkal olcsóbb mint egy ps3, de a grafikai különbség is elhanyagolható a 2 konzol közt.
Nyitsz egy parancssort és beírod:
ipconfig/all
A MAC adresst a "Fizikai cím"-nél találod (ha több van akkor értelemszerûen azt a hálózati eszközt válaszd ki amelyikel a netre kapcsolódsz).
Az Xbox-on belül a Settings fül/Network Settings/ és asszem Edit Settings, ott aztán találsz egy Advanced nevû fület és ott kell lennie. Bocs, de fizikailag most nincs elöttem a box, így pontosan nem emlékszem, de könnyû megtalálni.
Link1
A WMP11-es médiamegosztáshoz csak WMP11 program szükséges illetve egy crosslink kábel vagy az Xbox360 Wireless Adapter. Ha sikerül a kapcsolatot létrehozni (bõvebben itt) akkor a Media fül alatt tudod megtalálni a médiáidat, a célforrást azaz a PC-det pedig a X gombbal tudod kiválasztani.
Upc netem van ,de sehogy nem akar összejönni a net kapcsolat !
megy már az xbox live egyáltalán ?? olvastam valami karbantartásrol ??
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
Én a gépemmel , szeretném csatlakoztatni a boxom , letöltöttem a media player 11-t , összekötöttem a gépet , meg a boxot , engedélyeztem a boxot, a megosztásnál , és mégse akarja érzékelni a boxom , a zenéket stb :S Adott a csatlakoztatás elõtt a box , egy 6 jegyû szám kódot , de nem kellett használnom sehol se , lehet az a baj ? Elõre is köszönöm a segítséget.
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
legalább te vedd meg 😊
összeszedek még pár embert és jólesz
Ragnar, neked bejön a stuff?
GT: lilpac17
bexinho: nem volt régiozáras, van ilyen nem kevés
Forza.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Az felvehetne friendsbe és tolhatnánk multiba😊<#gonosz1>#gonosz1>
nick: jupanorrec
Na mindegy, az a lényeg, hogy k*rva jó ilyen nagy képméretben játszani(ez meg a vászon méretétõl függ úgyhogy...<#buck>#buck>)
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
PC-re warezoltam (de arra isjópár eredeti játékom van, mivel nem vagyok olyan csóró és tisztelem a fejlesztõket), mostanában nem igen, Mert itt az Xbox. Hehe.
Ugyhogsz szégyelld magad a flesselt xboxoddal eggggyütt!!44négy<#lama>#lama><#bohoc>#bohoc>
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
a "haverok" ott tévednek, hogy a hd ready is tud fogadni 1080i és 1080p jelet, de azt lekicsiínyíti hogy meg tudja jelenítei a kisebb felbontású panelen.