XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LAN-en lenne a kliens, magyarul fizikailag mellettem ezért írtam h összeakadhat-e a két wifi konzol ha van két xbox360.
A másik: nemértem hogy miért kell ilyen kártya, ha van alapbol LAN kimenet...help új vagyok ebben...
DarkSector
Igen de hun van a kliens?
store-on???

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Van 2 féle kártya (pl.: 576 shop-okban):

- 2100 MP
7999.-

- 4200 MP
15999.-

Képernyõ alján...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

hali!
lanpartyn voltam, egyik haver elhozta a tvjét és az xbox 360ját...nagyon megtetszett, õszintén mondva készvok leváltani a PC-t. A kérdésem a következõek: hogy tudok másik Xboxal játszani hálózatban? (összeddugom a PCkre használt Switchel, vagy hogy? valamint nem akadnak össze a wifi konzolok a két xboxnál?)
Sephi
Mesz elore FPS-ben es losz... meg lehet fokusz modba lepni, ammi annyit tesz ki, hogy ra zoom-ol a ellenfelre, es kivalaszthatod melyik testreszet lovod... nem egy nagy szam.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Gideon Wieth
az a baj,hogy nincs bankkártyám :-( Viszont még egy kérdés. A fallout 3 milyen játék lesz ? úgy értem akciódús lesz ? Mert nekem az oblivionban két dolog nem tetszett. És az egyik az a harcrendszer volt --- értsd nagyon nem jött be hogy megütöm és nem történik vele semmi --- meg láttam videót gamestaron és ott is 3szor kellett fejbe lõni egy kutyát és még így se halt meg .. :S

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Istencsászár
Ha meguntad akkor idedobhatod a kulcsot had próbálhassam ki😊 ( gondolom felhasználható, akárhányszor... )

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

james69holden
hát legjobban úgy éri meg, ha olyan helyrõl rendelsz ahol bankkártyával fizetsz és mailben küldik a kódot
amúgy lehet pontkártyákat is venni, jó drágán

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Gideon Wieth
Sziasztok!
Mikor jön a star wars kiegészítõ ? És még azt kérdezném h microsoft pontokat kártyán vagy valami hasonlón nem lehet venni ? Csak bankkártyával ? 😞

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

DarkSector
Mirõl is van szó?
hová kell regelni?
X360-ra gondolsz???

Valaki meg tudja mondani nekem, mire jók ezek az achievement-ek és a velük kapott pontok?

Waczkor
Gyerekek ez a cod kurva jó lesz😄

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Waczkor
Na most jött meg a mail a call of duty hqról.Kaptam kulcsot,már töltöm is a betat.
Aki szintén regelt,az csekkolja a mailt😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

DarkSector
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
THX
Ekkora kibaszást.
Életembe nem jutott volna eszembe...Pedig logikus, így utólag nézve...
THX<#worship>

A kerités felett eldobod azt a csillag akármit,és mivel tudod irányitani röptében,lehúzod hogy a világitó pontot eltaláld.Már ha jól emlékszem...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DarkSector
jah
pedig 1db 20gb-os vinyóért lazán megválnék tõle.<#vigyor3>

DarkSector
Jah és engedjetek meg 1 rövid OFF-ot:
(DS topicban nem nagyon aktívak, azért gondoltam itt kérdezem)

darkSector-nál aki nyomta, az legyenszíves megsúgni, hogy asszem chapter 3-nál mikor megkapom a lassított dobás képességet, és megnyúvasztok 15-20 katonát, akkor 2 lejárat van ezen a területen illetve a szembeni oldalon jobbra a sarokban egy kerítés, és mogötte villog egy piros lámpa, meg mégegy zöld asszem.

és hülye nem vagyok, mert már sok játékot lenyomtam, de itt akkor sem tudom, hogy mi a pöcsöm van.<#nemtudom>

helpekért thx

FZoleee
sehogy nem tudod elpasszolni...
DarkSector
Jah amiért gáz az egész, hogy nincs magyar cucc...<#rinya>
Mert filmek meg sorozatok érdekeltek volna. Bár az + pont-ért.

DarkSector
Jah. tény.
monnyuk nem vagyok online emberke, mert csak néha megyek fps-el fel PC-men.
Ezért engem ezúton biztos nem húznak le.
sõtt azt se vágom, hogy mit kezdk majd a maradék 2 reg-el...<#whatever>(mipénzé lehetne elpasszolni (persze gondolom, hogy ID vagy mi alapján csekkol a rendszer, és ilyet nem lehet 😛 ))

Istencsászár
Hiszen itthon nincs is lájv, ergó nem is forgalmazhatnák ezeket ( józan paraszti ésszel gondolva... )...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DarkSector
Igen tisztában vagyok, hogy kb 60%-át még nem ismerem a dolgoknak, mert 2 napja vettem gépet. Csak gondoltam 1-2 dolgot írok csak le, amit a kábelekrõl olvastam.
Végülis odaírtam, hogy a táblázat pontossabban leírja...<#buck>

Istencsászár
Nincs elírás, de ne a magyar szarszemétlehúzos bandából indulj ki... õk is szépen megveszik külföldön ócsón és itthon eladják 70+80%ot rárakva...

DarkSector
Én sem ugy értettem, hanem akképpen gondoltam érteni, hogy nekem a 3-ból csak 1 van, ami a gép hátulján van...

Gebaszott bemélyítve, hogy még véletlenül se tudjam bedugni a pen-t.
Monnyuk hálisten egy kis hosszabítóval sikerült...<#vigyor5>

DanielT
Bocsánat! 😄D
DanielT
Na ezért mondtam, hogy még egy ideig lelkesen tájékozódj 😊
Istencsászár
12+1<#vigyor>

DarkSector
HUH akkor én jó drágát néztem...<#merges2><#merges2><#merges2>
biztos valami elírás lehetett, vagy valami uzsorakamatos....

DarkSector
Igen az usb-t azt ha nem mondjátok bakker nem is nézem.
majd átmegyek megnézem gépen, de én asszittem az csak egy bemarás a gépen basszus.
Ez mekkora durvaság...<#buck>
Monnyuk eddig 1 elég volt, 8GB-os pendrive-nak, mert azt vettem észre, hogy (szinte) mindent le tud játszani alapon.

Háát igen megértelek HHD kapcsán én is majd utólag fogok keríteni 1-et ha lesz pénzem...

DanielT
Minek van 15000 Ft értéke?

1 év live 8000 Ft.
DarkSector
THX na ezt cseszhettem volna, mert ezt sehol nem írták eddig.
THX
Ez durva. KB 15000FT értéke lehet....<#smile>

Zsoltika 007
"3. enyimen csak sajnos 1 usb van hátul..."
Miért? Hol írták hogy hátul 2 van?!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

GP2100
"1. Elõfizetés nekem csak 1 hónapot lehet aktíválni. valszeg ez zavart be."
Ez azért van, mert 1 profilhoz 1 hónapot lehet aktiválni. A másik kettõt csak úgy tudod használni ha csinálsz másik profilt.
"3. enyimen csak sajnos 1 usb van hátul...."
Elõl a gép jobb oldalán van egy ovális "ajtó" és az alatt van a másik 2.
"4. Lan kábelnél aszittem hogy kivezetésrõl van szó, mert ahogy core-nál azt hallottam nem volt legelején HDMI kivezetés, talán ez is arra utal"
Oda van írva, hogy "Ethernet CABLE" és nem az, hogy PORT. HDMI az tényleg nem volt a régi gépeken(a premiumokon sem) csak az új falcon lapos gépeken van.(már csak HDMI-s gépeket lehet kapni, kivéve ha valahol még van raktáron régi gép vagy esetleg használtan veszed)
"5. ..."
120gb hdd mellé minek kellen 512-es memcard? 😄
Egyébként én is azért vettem arcade-ot, mert éppen annyi pénzem volt és nem tudtam várni + akkor még nem volt semmi hír az installról.Eredmény: vehettem külön hdd-t, hogy tudjak majd installálni...

\"elég volt ebbõl a faszom fütty nemzetbõl egy életre\" by tirexi

DanielT
1, Igen, 1 hónap live van csak ingyen, de ha 3 x regisztrálsz új gamertaget, akkor lehet 3x 1 hónap is.
2, Mindegyiken 3db van, egy hátul, 2db pedig elöl a csapóajtó mögött.
DarkSector
Jah és igen, ahhogy mondod.
Akinek van rá keret, az jobban teszi ha nem árkádot vesz, mert külön drága a vinyó és nehéz beszerezni.
csak nekem kevés pénzem volt, azé döntöttem ez mellett.<#vigyor5>

Baszom 120Gb-os = 26.000FT.....<#ijedt><#ijedt><#ijedt>

DarkSector
1. Elõfizetés nekem csak 1 hónapot lehet aktíválni. valszeg ez zavart be.
2. Kompozít-ot valóban elírtam SORRY

3. enyimen csak sajnos 1 usb van hátul.... <#rinya>

4. Lan kábelnél aszittem hogy kivezetésrõl van szó, mert ahogy core-nál azt hallottam nem volt legelején HDMI kivezetés, talán ez is arra utal.

5. És végül nem voltam teljessen biztos elite-ben, de én úgy emlékeztem, hogy 512MB-os memokarival adják. SORRY

Azért THX hogy helyesbítettél, legalább már ezeket is tudom.<#buck>

GP2100
Leírok párat:
"FONTOS!!!
Arcade gépen is van ENTHERNET csati a táblázat magyarázata ellenében!!!!!!"
A táblázatban az van, hogy adnak-e az adott kiszereléshez ethernet KÁBELT.(egyébként MINDEGYIK gépen van ethernet csatlakozó)
"3. USB
4. Enthernet (Lan kábel)
5. USB x1"
Mi ez? Minden gépen 3 usb port van.(2 elõl, 1 hátul)
Csatlakozóknál:
RCA-ezen mehet hang és kép is, de te gondolom a KOMPOZIT videóra gondoltál amit összekevertél a KOMPONENS-el(ami a 3 piros,zöld,kék rca) és qrvára nem ugyanaz a kettõ.
"de ha szeretnél 3 USB-t, meg fekete külsõt, meg 512 mb memóriát 120-as vinyóval"
Milyen 512 mb memóriát és milyen 3 usb-t? Ebbõl csak a fekete szín és a 120-as hdd az igaz.
"Jah meg elithez elõfizetés..."
Minden géphez van 3 hónap próba gold.
Röviden ennyi, de még biztosan bele lehetne kötni pár dologba.<#vigyor1>
Ja és tapasztalatból mondom, hogy lehetõleg senki se vegyen HDD nélküli gépet.(fõleg, hogy mindjárt itt az install lehetõség)Itt az új 60 gigás pro pack jó áron, vagy ha ennél is több kell akkor az elite.

DarkSector
Jah utána olvasgattam eddig is, de akkor valszeg a forrás szar... akkor sorry ezesetben.<#confused>

DanielT
Most nem korrigálok, olvasgass és figyelj, majd letisztázódnak idõvel.
DarkSector
Jó értem de melyikek azok, mert hogy tudjam?
Ha nem túl nagy kérés.
írd meg nekem amiket nem jól értelmeztem eddig.
elõre THX

DarkSector
Amúgy nincs harag nyugodtan javíts ki ha valamit rosszul írtam, elõfordul, emberek vagyunk. <#conf>

DanielT
Jah. Nem pontosak az infóid, óvatosabban adj tanácsot még egy ideig.
DarkSector
Mire gondoltál?

GP2100
OMFG hogy te mennyi hülyeséget írsz.<#taps>
már sry de nem bírom...<#wilting>

DanielT
Mindegyik gépen van HDMI IS, tehát hagyományos csatlakozó is van mellette. A Pro/Premium gép a legjobb ár/érték arányban, azt ajánlom, mindenképpen a 60 gigás verziót.
trick daddy
hy all hogy lehet a fifa 09-ben TP pontokat szerezni hogy 1-2 focistát feltunningoljak??

DarkSector
Utolsó kérdésre elfelejtettem, hogy igen.
És ha késõbb tudsz csak hd-re (TFT, LCD, Plazma) váltani akkor így is elleszel vele majd.

FONTOS!!!
Arcade gépen is van ENTHERNET csati a táblázat magyarázata ellenében!!!!!!

Pontossabban:
1. HDMI
2. RCA (AV) saját szabvány
3. USB
4. Enthernet (Lan kábel)
5. USB x1

Ha veszel átalakítókat, akkor ilyen lehetõségek vannak:

- A kábelek végeinek típusait írom, amik a kijelzõ felé vannak a másik felük a kábelnek általában HDMI-be mennek, vagy az alap csatlakozóba.

- RCA
- Scart
ezek alapból vannak
- S-Video
- Compozit (piros , zöld , kék)
- VGA
- DVI
- HDMI

Remélem ezek közül tudsz majd válogatni.
😛

DarkSector
Én mettem x-et.
Fent lásd "x360 kiszerelések"

Én Arcade-ot vettem.
a core szerintem már nem kapható.

Énnekem untig elég az arcade, de ha szeretnél 3 USB-t, meg fekete külsõt, meg 512 mb memóriát 120-as vinyóval, és van rá kereted, akkor mindenképpen azt vedd.
De ha megelégszel csak játékkal, akkor maradj az olcsóbbnál.
kábelek és kivezetésekben mindegyiknél ugyanaz, csak enyiméhez cska normál tv kábel volt.
és vezeték nélküli joy, meg 256 mb-os kari.

Én monnyuk késõbb akarok venni vinyot, mert az ráér.

Jah meg elithez elõfizetés, meg fejhalgató meg amolyan kissebb kellékek járnak.

Kipróbáltam sima Tv-re kötve, és úgy is faxa a játék, de a VGA kábellel monitoron már iszonyatkemény.
Jah a HDMI-t nem tudom kipróbálni, de valszeg hangyányit élessebb lehet, de szerintem VGA-val jobban mossa az éleket a TFT. Nem recés mint LCD tv-n.

Más nem jut most eszembe.
Lényegében ennyi az eltérés, de táblázat pontosabban mutatja.

DanielT
És hol akadtál el? Router? Vagy direktben megy a gépbe a kábel?