176617
-
#167861 "Overwatch - nem kizárt a cross-platform játék
Egyelőre mindenki csak a saját platformján lévőkkel játszhat, de az Overwatch készítői nem tartják kizártnak, hogy később összekössék egymással a két konzolos játékosbázist."
Hallom a pezsgők pukkanását. :D -
#167860 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Na ezért totál felesleges volt kis litániát írnod a tény az tény marad.
1 Egy accod már bánta azt,hogy sok mindenkinek az idegeire mentél.Tény,mert a vége ez lett függetlenül,hogy miből indult!Mitől ne tudnánk hiszen végig kisértük azt a cirkuszt ami ment a ban előtt...
2 Ha valóban ismernéd a kötött és a kötetlen fórum szabályzatot akkor az első rész nem következet volna be.
3 Tök mind 1,hogy te miként gondolod!Másoknak akkor is az idegeire mész és ennek jelenleg hangot is adnak.Rendre...
4 tehát tényleg ne kérkedj ezekkel,mert valakinél elszakad a cérna és hidd el keserédes következménye lesz..."
Leírtam már 1x. :D
Igen utálnak, csak nem a bandának az a fele. :)
Nem léteznek kötetlen szabályok, azok csak korlátozások egyes személyekre.
Be lehetne tartani, ha ne az lenne hogy egyből sértegetés, akkor mit erőfeszítsek arra ha valaki nem tiszteli a másikat? :D
Amúgy van ellepélda, amikor ha valaki nézeteltérés van megbeszéljük normálisan, érdekes ott sikerül.
És egyszer elég megbeszélni ezeket a "kötetlen szabályokat"
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.06. 19:32:12 -
#167859 Na ezért totál felesleges volt kis litániát írnod a tény az tény marad.
1 Egy accod már bánta azt,hogy sok mindenkinek az idegeire mentél.Tény,mert a vége ez lett függetlenül,hogy miből indult!Mitől ne tudnánk hiszen végig kisértük azt a cirkuszt ami ment a ban előtt...
2 Ha valóban ismernéd a kötött és a kötetlen fórum szabályzatot akkor az első rész nem következet volna be.
3 Tök mind 1,hogy te miként gondolod!Másoknak akkor is az idegeire mész és ennek jelenleg hangot is adnak.Rendre...
4 tehát tényleg ne kérkedj ezekkel,mert valakinél elszakad a cérna és hidd el keserédes következménye lesz...
Nem tartod érdekesnek,hogy engem a fórum minimum 50% ki nem állhat (és akkor még óvatos számot írtam) a pofám meg úgy minden végett és érdekes módon még sincs 1 büntető pontom se.Pedig nem mai az accom és igen csak napi szinten itt vagyok!!!!!
És tudod miért,mert mindezek mellet tudom,hogy hol a HATÁR,meg a MÉRTÉK!!!!!Veled ellentétben
De nyugodtan csináld amit csinálsz tudod én leszarom,de biztos lesz olyan aki nem....
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.06. 19:13:01 -
#167858 Reméljük fasza lesz:
-
Selminar #167857 Illetve dead rising 4 pletyka kering +
szerda este 18-kor watch dogs 2 -
#167856 Beleépítik a kontrollerbe az egész kinect-et. :D -
Selminar #167855 Szerintem beépített mikrofon lesz az új kontrollerben: Hey Cortana -
#167854 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kellemetlen hogy ennyi idő után kb 27.-re is el kell magyarázni ezt...:D
Na szóval:
1, a büntetést nem erre kaptam, nem tudjátok sokan miért lett az ami lett, ha kell van egy moderátor aki elmagyarázhatja, csak szólj és én összehozlak vele, megbeszélitek. :)
2. Ez fórum, nem chat, a chat az nem fórum.
Az irási mennyiségre nincsen napi limit, ha szabályellenes lenen vagy nemkívánatos, akkor tiltanák vagy szabályoznák.
Reklámozni tilos.
Valamint a chat ebből áll: páran unatkoznak, kommentelnek szakértésről, meg fingokról, és erre válaszolok, a 90%-a ez, de ehhez minimum 2 ember kell.
Az nem elég hogy valaki leírja számtalanszor, hogy őt nem érdekli amit mondok, attól még ő is chat-el, ha valakit nem érdekel, mint engem jónéhány dolog, akkor kihagyom, volt hogy 3-400 komment is volt így egyhuzamban.
Ha új hsz-t kezdek az az esetek nagy százalékában azért van mert jórészt nem gépről irok, mobil sg meg mit ad isten nem enged javítani....namármost, ha pedig telefonról vagyok, elég sűrűn adodnak olyan gondok, hogy a telo akaratom ellenére belassul, és adódhat olyan hogy rányomok valamire de mikor észheztérne már éppen egy másik gomb vagy funkció kerül az adott terület alá, ahol érzékeli utólag a kicsike ujjacskámat, kellemetlen tudom, de próbálok ellene tenni, hogy odafigyelek jobban.
Illetbve mikor 3-4-en írnak, és válaszolok, valamiért nekem szimpibb ha mindenkinek külön írok, megtisztelem a válasszal, és ne egy máshoz szánt kommentből mazsolázza ki, hogy mi szól neki, és mi a szomszédnak, ennyire azért nem drága a tinta meg a papír. :)
"Tényleg vedd már ezt észre nem azért szólnak rád többen napi szinten,mert nincs jobb dolguk!!!!"
Pedig legtöbb élvezi.
Ezt abból lehet tudni, hogy sokan akkor írnak, akkor pont akkor hajllandók megtisztelni az odafigyelésükkel,, mikor valakivel beszélek, és rá kell kontrázni, ha normális dolgokat kérdezek, akkor furamód basznak segíteni, csak mikor utólag nem tudom, akkor azért van idő beszólni, hát hogy "bazze még ezt sem tudtad?".
Nincs ezzel baj, csak akkor tömörülni sem kell mikor mással beszélek. Persze naív dolog tőlem azt hinni, hogy bárkit érdekel ez a komment is, ilyenkor senkit nem izgat. :D
3. A moderátorok törölték volna ezt is.
Pont hogy az volt a kitétel, hogy ha valaki beszól, hagyjam a fenébe, vagy ha beszólnak és idegsít, ne irjak személyeskedő hsz-kat, illetve jelentsem és majd ők elintézik.
Na azóta nem ragadtatom el magam, ellenben nem is jelentek senkit, hacsak nem lesz annyira gáz.
De ha a szabályzat bármely pontját megsértem, állok elébe, én magam jelentem fel saját magam ha kell nem gond. De ismerem a szabályzatot, és be is tartom.
4. Én soha nem szakértek, nem fingal érvelek.
Vannak olyan dolgok, amik nem egyértelműek, mint a 2x2, ami nem 5 ugye hanem 4.
Ha nekem van egy véleményem, az nem szar attól még hogy másnak, vagy másoknak más, annyi hogy max én mondom ki nyersen amit gondolok is, más meg nem.
Tudom hogy sok akaratos ember van a fórumon, akik tökmindegy milyen téma van, szeretnek műveltebbnek tűnni, de ez hogy kommentelnek valamit, akár sértőt, nem jelenti azt hogy ez igaz is.
Mindenkinek van véleménye, az igaz hogy senki sem kíváncsi a máséra, de érdemes tiszteletben tartani, ha meg olyan van amit nem tudok és utána nem sértő hsz-al érvelnek, hanem kijavítanak elnézést is szoktam kérni.
De sokkal egyszerűbb megjegyezni 2 szót, hogy fing meg szakértés, ezt benyögni, és akkor az adott személy egyből középpontba kerül, és aki vele szimpi az amit írtam is jön kommentárnak.
Még olyanok is, akiket lehet nem is látsz 1 évig a topikban ilyen is volt. :D
És most sokszor olyan vitákról beszélünk, ami abból adódik, hogy én mondok egy dolgot, szóba kerül egy adott játék, és azonnal védeni próbálja valaki, kiforgatva a hsz-mat, és azt tükrözve, hogy lenézem az adott terméket.
És utána hiába mondom hogy nem, elkezdődik a bevédés, foggal körömmel.
Ezeket soha nem értettem mit kell védeni a játékokat. Pláne ha nem is irányúl feléjük támadás. Vagy ha megemlítek egy negatív dolgot, akkor meg az a baj, hogy én mindjárt az apróságokon fennakadok és nem tudom élvezni a játékokat, holott ez csak egy része a dolognak, a jó dolgokat sokszor nem mondom, mert más előttem már elmondja.
Vén fazs lettem, én már nem azt nézem egy játékban hogy mi a jó, hanem a hibáit keresem, hogy mennyi van, elég ahoz hogy otthagyjam, vagy van olyan elhanyagolható, hogy elnézzek felettük és játszak. :)
De mindenhez 2 ember kell ez a lényeg.
Ilyen a mi szerelmünk is, ha nem lennék hiányoznék neked, nem lenne aki foglalkozna veled. :D
Nem lenne ember akit taníthatnál a bölcsességeidre. :D -
#167853 Kontrollerrel is lehet nagyon magas szinten csapatni. Inkább a matchmaking miatt nem akad össze profikkal. Én néha BO3-ban nézem az állatokat, és azon gondolkozom, hogy engedhette a matchmaking a játékomba. :-D Holott sokaknak meg én vagyok az állat. Volt nemrég egy 20-0-s K/D-m, a következő meccsen sorra léptek ki az ellenünk sorsolt játékosok (ettől még az arányom olyan 1,3 körül van, szóval nem vagyok egy sztár). -
#167852 >Amúgy sokan mondták, hogy konzolra szar lesz.
Elérhető volt a béta, látta mindenki, hogy milyen. Fogalmam sincs, kik lehettek azok sokan.
>Konzolon azt vettem észre a játékokban, hogy kevesebb az olyan szinítű pró, mint PC-n.
A kontroller olyan szintű fék, ami szépen kisimítja a különbségeket.
-
Selminar #167851 Sikerült befejezni a Unity-t: habár az irányítás fejlődött, sokszor az automatizmus miatt pl nem enged leugrani túl magas helyről pedig tulelnem, ez bosszantó. A küldik nem túl változatosak, az eagle eye cooldown hülyeség, a falon átlátszó ellenfelek neha zavarlak. Az egyetlen helyszín nem túl izgi. A fosztori unalmas. Jacques de Molay nem tudom minek volt benne, minden misztikum kiveszett a sorozatból. De Sade márki volt élvezetes karakter. A Pénzt, igy a jobb felszerelést nagyon szűkmarkúan meri a program, pénzért vett helix ponttal azonban minden elérhető lenne, ez undorító. A fohos jellegtelen. A dead kings kiegészítőben meg 20-50x-es pénzt kapsz a küldik után, de akkorra mar megkaptad a játék végével járó legjobb páncélt, legjobb fegyvert. -
#167850 "nem adja az a jatek dinamikáját a konzolon jatekmenet" ilyesmire gondoltam
persze hülyeség -
#167849 "Amúgy sokan mondták, hogy konzolra szar lesz."
Ezt azok mondják aki a szomszédtól hallották,aki meg a media m.-ba sétálgatás közben látta a polcon a borítót.Tehát fogalma nincs a játékról, semmi nulla!!!
Plusz még esetleg azok akik hisznek a kretén,köcsög,ingyenélő yutubereknek.Mert azok egyike se az esze meg a valós tartalom továbbítása miatt "népszerű" Mind csak valami defektes flepnis hülyeség végett!(óbégat,fingik,mutogat,szimplán buzi stb)Na esküszöm neked ezeket mind gatlingal lőném halomba.
Mert képesek tömegek skandálni az általuk szubjektív,mindenféle éppen aktuális frusztrációjukat tükröző agyhalált továbbítani...
-
#167848 Próbálok minden pozícióra találni egy karaktert.
Amúgy sokan mondták, hogy konzolra szar lesz. Hát nem az, itt is pörög, persze a maga módján. Nem kell félni tőle egyáltalán. Legalább nem az van, hogy szarrá aláznak. Konzolon azt vettem észre a játékokban, hogy kevesebb az olyan szinítű pró, mint PC-n. Vagy nem volt olyan gépem / egerem stb., ezért szarrá aláztak.
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2016.06.06. 09:10:25 -
#167847 Pontosan ugyan azt amiért már egy accodat kirakták,tehát ezt azért ne nagyon hangoztasd,mert tényleg csak az itt jelenlévők türelmének köszönheted,hogy ez az accod még aktív.
1 nagy baj van,hogy kibaszott sok vagy és chat szobának használod a fórumot és abból is a rosszabbikat a nyüzsgő fajtát.
Tényleg vedd már ezt észre nem azért szólnak rád többen napi szinten,mert nincs jobb dolguk!!!!
És ha egyszer ismét elindul a modik felé ez a történet biztos lehetsz benne,hogy minden accodat utána instant fognak törölni.
Tanuld meg a mértéket,meg az értelmes összeszedet minimális hozzáértést tanúsító megnyilvánulást.Pont mint ahogy más is teszi.Mutass még egy embert akire ennyiszer és így ki van akadva a fórum rendszeresen?A hozzá szólásaid 99% ban a fingot fested minek teszed érezni lehet nem kell még látni is
-
#167846 elvesztél.......Ha ráérzel a karakterekre nem fogod tudni abba hagyni...
Én majdnem elbasztam azzal,hogy erőltettem 1 karaktert és kezdtem beleunni plusz nem jött a siker....
Most ott tartok,hogy van 8 karakter akit ismerek,akiről mindent tudok.És ugye van még bőséges karakter akit még nagyon ki se próbáltam! -
#167845 Beszereztem az Overwatch-ot, jó cucc, addiktív. -
#167844 Én mondtam, ha megmondjátok melyik szabályt sértem meg akkor önnmagamat fogom jelenteni. Még áll az alku. :D -
#167843 Megőrülnének értem az emberek?
Felmenne az árfolyamom? :D
Netán whiteSector lennék? :D -
#167842 Erős önuralomra vall, hogy két napinta nem jelentjük be a modiknál a trollkodását, káromkodását, szándékos offolását, flémkeltését. Azért lassan lehet szólni kellene, hogy kicsit észhez térjen megint. -
#167841 valóban nem de csak gondold végig.Most is akkora népszerűségnek örvendesz minden esztelen posztod után.Szerinted mi lenne itt akkor,ha konzolod se lenne. -
#167840 Kabbe! :D
Én örülnék a legjobban amúgy, de ne örülj, az sg nem egy konzol. :D -
#167839 ebbe,de a múlt hónapba meg azért hogy gold mellé jár de nem a 14 napos mellé....Egyéb??? -
#167838 Na ez külön posztot érdemel!!!
"Lehet majd egyszer kihaj a műfaj, és mindent multiban kell majd tólni, na akkor lesz az amikor nem kell költenem konzolokra. :)"
Drága jó istenem add,hogy így legyen!!!Szerintem rengetegen mennének ez miatt majd a vasárnapi misékre!!!Tudom kurvára nem járok templomba,de ez okot adna rá. Ha ez a megoldás arra hogy "esztelen" dark mentes legyen a konzol részleg. -
#167837 "hogy van hogy 3-4 hónapig nem multizok!Mégis van gold!"
Akkor végképpen nem értelek. :D
"Ehhez képest havi szinten hozod fel probléma gyanánt...."
Melyik hónapba emlegettem a SO listaárát? :D -
Selminar #167836 576nal fallout 4, 11e ft -
#167835 Én meg pont azt írtam,hogy van hogy 3-4 hónapig nem multizok!Mégis van gold!Te hangoztatod,hogy ez csak annak jó aki multizik!
"Ezért írtam nemrég egy kérdésre, hogy tökéletesen el lehet lenni a single élményekkel."
Meg is látszik rajtatok a singlével hogy vagytok el.
jó ha 10 órát beletesztek és utána 60 órát fikázzátok a játékot,hogy minden szar még a multi is igaz azt ki se próbáltátok!Tehát ti ezekkel a játékok hoz való viszonyotokkal katasztrofálisak vagytok!!!!
"ez nem olyan mint egy negatívan megélt dolog"
Ehhez képest havi szinten hozod fel probléma gyanánt....
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.05. 16:54:15 -
#167834 Nemmmemmem.
Nem azt tartom idiótának aki veszi, hanem hogy ezért fizetni kell.
Én a saját magam részére nem látom értelmét.
Pont ezt írtam, aki sokat multizik, annak egyértelmáen jó, de ez nem az a generáció, amikor az ingyen játékok megérik az előfizetést.
Vagyis nem azt mondom, hogy te vagy buta mert veszel évente, hanem hogy te hiába mondod, vagy gondolod hogy az kimarad bármiből, aki nem fizet havonta, csakmert te használod...ez nem olyan mint egy negatívan megélt dolog.
Ezért írtam nemrég egy kérdésre, hogy tökéletesen el lehet lenni a single élményekkel.
Lehet majd egyszer kihaj a műfaj, és mindent multiban kell majd tólni, na akkor lesz az amikor nem kell költenem konzolokra. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.05. 13:25:23 -
#167833 Aha ja biztos így van és ezt is én írtam!
"Ettől még idiótaságnak fogom tartani."
Konkrétan te tartod idiótának azt aki goldot vesz!!!!
Egyéb észrevétel!!!???? -
#167832 Hát egyrészt, a Sundset-el kapcsolatban egy megjegyzést írtam, ebből jött megint ez a gold-ozás.
Aminek nem sok jelentősége van azzal szemben hogy a mondandóm a Sunset normál vásárlásos listaáráról szólt.
Persze van a Gold lehetőség, egyszer vagy 2x megkapták a goldosok, most ha akarnám sem kapnám meg, várnom kéne, hátha egyszer bekerül megint, vagyis ez semmi értelme az én helyzetemet nézve, csak egy megjegyzás, hogy régen volt Gold-ban azt ennyi. :)
Magyarul hiába goldoztok, ha most meg akarom venni, digitálisan 15, használtam meg kb 4-5k ha jól emlékszem...ennyia lényeg, semmi más.
Nem baj ha nem te kezdted, akkor is te kezdted. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.05. 13:13:49 -
#167831 Nem, nem mondtam hogy meggyőzni akarsz.
Én azt mondom, hogy a te szubjektív véleményedből kiindulva feltételezed azt hogy aki nem fizet érte, az ninc észnél, ert ilyen arany üzletet hagy ki. :)
Ellentmondás nincsen.
Attól hogy ha az U4 multiját éppen egyszer kipróbálom akár 1 hónapig a véleményemen nem változtat.
Csak itt nincs ugye választás.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.05. 13:09:35 -
#167830 Nem para!!!!?????????????
Sokadjára hozakodsz elő ezzel a sunset dologgal,hogy így nem jó,úgy nem jó,miért úgy adják miért ennyi................
Én hoztam fel a goldot????????????????????????????????????????
Na mész te a pi......ba!!!!!! Mutasd már meg,hogy hol hoztam ÉÉÉÉNNNN fel a gold témát!!! Elsőként goldra a te hozzászólásodra reagáltam...Amit már nagyban Tottival meg ragel kezdtél GOLD témában!!!!!!!!!!
Tényleg módosítani kellene a fórum használatodon néha olvasni is kell azt,hogy ki mit ír,nem csak az éppen aktuális esztelen hszed megfogalmazásával ellenni...... -
#167829 Feltűnhetett volna,hogy nem meggyőzni akarlak szimplán szembesítelek az értelmetlen egymásnak ellentmondó véleményeiddel!!!! -
#167828 Nem, nem fáj a szívem semmiért, a Gold-ot Harlekin hozta fel.
Nekem a GOLD nem pálya AAA címeknél, én szeretem ha inkább megvan használtan akcióban, stb, de ne legyen előfizetéshez kötve a használata, azt nem érzem a magaménak.
Nincs para, ha kell használtan megveszem.
csak megjegyeztem hogy digitálisan nem igazáűn reális az ára, bajnak nem baj.
Ha akarnám jatekaim.hu-ról megvehetném és kb ugyanannyiért meg elpasszolni, ha sürgős lenne.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.05. 12:13:48 -
#167827 Nem értem mi nem érthető azon hogy nem fogok előfizetni évente sehová.
Nem érdekes 36 budget kategóriás játék, aminek a 80%-át ugyis kibaszom a szemétbe, a maradék 4 címet meg amivel játszanéák is, megveszem olcsón akciókban.
Szóval még mindig nem vagyok meggyőzve.
Ha te minden játékkal játszol full más, de én ilyen gold mellé járó 2d-s faszságokkal nem szoktam játszani, vagy ingyen pc. :) -
#167826 Rossz a gold, de mégis fáj a szíve amikor 15k az Sunset, amit pár hete fillérekért dobtak a goldba. Soseértemmegavilágot. -
#167825 Tehát az idiótaságról inkább neeee te neee!!!!6000 forintér osztott goldnál évente ketten kaptok 36 ingyen játékot a 360 as játékokkal együtt plusz,ha ez nem elég kb havonta az éves goldot kedvezményként 2 játéknál!!!Ne akard meg magyarázni,hogy mi idiótaság!!!!Vagy lehet csak akkor kezd a te gondolat meneteddel.A goldot azoknak találták ki akik használni akarják akik élnek az általa kapott lehetőségekkel.Nem azoknak akik FEL se tudják fogni,hogy mi pluszt ad még a multi meg képmentés meg a további vélt baromságokon túl!!!!
Tudom tudom neked nem kell a sok szar gold mellé te inkább egy szart veszel meg 3 különböző platformra,de a gold az felesleges szarság! -
#167824 A véleményem nem változik, attól hogy lehet egy hónapra kifizetek egy játékra multi miatt az ár felét.
Ettől még idiótaságnak fogom tartani..
Ez egy kivétel amúgy mással nem játszanék. -
#167823 Nem a hogyan,miként,hanem a miért?Hiszen azt írta Ő NEN Multizik!!!!!!!!!!!!Vagy ha "ingyen" van még is!!!!????Doktor úr olyan bizonytalan vagyok vagy mégse!???
Boxon is osztódik a gold ezért nem is értem SOHA a rinyát hogy drága!!!!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.05. 10:02:45 -
#167822 Hát mindenképpen úgy fogjuk nyomatni, hogy minnél kevesebb lóvét dobjunk ki az ablakon. :D