176776
banner
  • Totti5
    Az a 28 teljesen reális.
  • abel0317
    Akkor az nálunk 100 euro lesz xD
  • Totti5
    100 dollár
  • abel0317
    Látom forza horizon 3 ultimate ed-ből lesz fizikai formátumú is, steelbook stb. kb. az mennyibe kerülhet ha digitálisan 28500?
  • Selminar
    Mammut media markt-ban 7e a Syndicate
  • Totti5
    Xboxon nézd és GOLD kell neki.
  • Totti5
    Aki eddig gondolkozott volna az Inside-on.

[Teszt] Inside
    G365
  • -pityu-
    Hali hol ingyenes? Mert nem találtam az xbox.comon
  • n000rbi
    Végére is értem az Inside-nak.

+ az art odabasz, stílusos
    + Unity engine, ezúttal hibátlan performansszal
    + hangok, hangulat
    + animációk
    + jópofa fejtörők, egyedi megoldásokkal
    + a Limbohoz hasonóan itt is lehet még keresgélni egy végigjátszás után

- rövid, bár nem is biztos, hogy ebből kell több

Atyaég, ez akkora WTF élmény, hogy hatalmas bűn lenne kihagyni!!!
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.06.30. 01:15:03
  • Totti5
  • darkSectorxxx #168416
    Szuper.
  • Totti5
    S mától ingyenes a Halo 5.
  • Totti5
  • balee4
    Hatalmas ez az Inside...
  • Totti5
    Phil Spencer @XboxP3
    Great milestone, our one millionth Xbox Elite controller. Thanks to all who have supported.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.29. 19:32:24
  • Totti5
    Ez a végtelenségig van csiszolva. Animációk, grafika, hanghatások minden ki van maxolva. Nagyon beteg, komoly a világa, egyből belecsap a hangulatba, ami nem pozitív neki. Kíváncsi vagyok a storyra mi lesz ebből.
  • n000rbi
    Gyakorlatilag is, köszi Egyelőre belepillantottam csak: az animációk rohadt jók az már biztos.

Este nekiugrok
  • TDC Geronimo
    Már megy elvileg
  • n000rbi
    Akkor nem csak a neten, még a storeban is hülyeséget írnak.
  • TDC Geronimo
    INSIDE is live on Xbox One at precisely 10am UTC, June 29 in all territories. We have misleading info on the net regarding the release time
  • n000rbi
    Az Inside ma jelenik meg, de csak éjfél után indítható, miért? Nem 28-a éjféltől kellene játszhatónak lennie?
  • Harlekin
    Semmi érdekes nincs ebbe...Azért jutok az életben előre,mert nem kell másokkal törődnöm,mint ahogy én se várom el azt,hogy mások törődjenek velem!Ennyi... 43 éve tökéletesen működik a dolog!!!!
  • Harlekin
    Nézegettem és nagyon akarnám is...De eddig megálltam,hogy megvegyem...Viszont lehet ma berántom...Bár overwatch mellett nem nagyon lesz időm benne kibontakozni...Tehát nem tudom mi legyen...
  • n000rbi
    >Számomra a családomon és magamon meg a valós barátaimon kívül mindenki értéktelen,hiszen értem nem tesznek semmit így én se értük

Azért ez is egy érdekes hozzáállás.
  • Harlekin
    Igen teljesen.A tinédzser dacból teszi én meg tudatosan!
    Számomra a családomon és magamon meg a valós barátaimon kívül mindenki értéktelen,hiszen értem nem tesznek semmit így én se értük.Akkor gondolhatod itt a fórumon 1 nick név mögötti ember hol helyezkedik el a sorban!?Főleg ha PS 4 tulajdonos....

• Totti5
    Sok a rizsa.

Milyen az Inside?
  • Harlekin
    Pont te mondod ezt!?
  • Selminar
    Gears of War 2-t vittem végig, mérföldekkel jobb volt mint az első rész. A helyszínek valtozatosagga tetszett, a grafika lenyűgöző, rengeteg jo ötlet volt benne, es kellően hosszúnak ereztem, 12 órán at biztos tartott. Csak remélem h harmadik rész még ennel is jobb!

9/10
  • QuippeR
    amúgy teljesen normálisnak érzed, hogy negyven fölött is tárgyak birtoklása mentén határozod meg az emberek értékét? ez már tinédzserként is szánalmas, bár abban a korban még érthető.
  • Ulthane
    Te egy fájdalmasan egyszerű ember lehetsz.
  • Harlekin
    Nem csak a mai napról nem tudsz hanem egyetlen egy napról se találsz ott tőlem beböfögést baszogatást aminek nem volt itt előzménye!!!
    Soha nem megyek oda CSAK úgy!!!
    Mindig ez a séma!!!
    PS 4 topikban megugrik a szokásos napi 1-2 ről az MS-xbox fika!
    Ekkor én ide az xbox topikban írok egy pár sort ezen felbuzdulva.(ha már nagyon unatkozom)
    Kisvártatva itt megjelennek a PS 4 tulajok(ha még mindig nagyon unatkozok akkor elkezdek szépen akkurátusan,vissza szólogatni)
    És amikor már elég jó a hangulat itt akkor átugrok PS 4 topikba is kicsit megrugdosni a méhkast!
    BULI indul!

És ilyenkor napokig tudunk röhögni az esti játék közben 6-8 an a partiba kibeszélve a ps4 topikot!

És mi sem bizonyítja ezt az egészet jobban,mint sem az,hogy jelenleg sincs és a múltkorinál se volt ott egyetlen egy xboxos se amikor a ps4 topik másból se állt mint az xbox-ms fika!
    Ebből látszik,hogy az XBOX társadalom értelmes emberekből áll és a nagy számok törvénye alapján a "resztli" oda került a PS 4 táborba!Így kicsit sajnálom is azokat akik értelmeseként a korpa között kell,hogy legyenek....
  • Zozo76
    en valtok de nem a fat-rol, hanem az 1TB-os verziorol. azt odaadom az ocsemnek, nekem meg jo lesz az uj slim. na de fekete kell nem feher. az 500GB-os XO-t is most adtam el.
  • orichalcos
    Friss megjelenés lesz.
  • Rage47
    van már Banner Saga 2? :D Az 1 érdekelt de sosem jutottam oda. Majd ez.
  • Totti5
    Xbox One:
    - Banner Saga 2 (július 1-31)
    - Tumblestone (július 16 - augusztus 15)

Xbox 360 + Xbox One:
    - Rainbow Six Vegas 2 (július 1-15)
    - Tron: Evolution (július 16-31)
  • Totti5
  • Seth
    Mai napról nem tudok, csak általánosságban írtam. Általában beírsz és kezdődik az engedd el a hajam (amiben én soha nem vettem részt, csak csendben figyelek :D)
  • Totti5
    Lényegről beszéljünk! Újabb kiváló cím jelenik me holnap. Limbósok új játéka.

Inside Xbox One Metacritic 92 %

Inside delights from start to finish. Don't miss out on what will surely be one of the best games of this generation.

Combine a highly compelling visual narrative with superb puzzles and brilliant platforming, and you have Inside, one of the most intriguing, addictive, and beautiful-looking games of this generation. Its only downside is that it's quite short, but while it lasts, it's absolutely glorious.
  • Bratyex
    Sziasztok!

Akinek Xone "fat" van az fog majd váltani Xone S-re mikor megjelenik a boltok polcain?
    Mert dilemában vagyok hogy váltsak-e de feleslegesnek érzem, egyedül talán a mérete miatt mert akkor elférne kényelmesen a polcon, és 4K tv-m sincs hogy videókat/képeket nézegessek rajta. :D
    Utoljára szerkesztette: Bratyex, 2016.06.28. 17:55:11
  • Harlekin
    Kérlek mutassad meg a mai ottan posztom ami arra késztetett ,hogy ide ezt a posztot beírd!?☺ Türelmetlenül várom!!!