176776

-
Kb 1 hete lehet venni game-en boxot 55-ért. Megértem, ha most az emag bf miatt többen felkötik magukat. Sőt, bíztatnám őket! -
"Friss: kaptunk egy közleményt az eMAG-tól, ebben azt írják, hogy az Xbox One készletük egy, a negyven rongyos HP laptop kettő, az iPhone 5S pedig három percen belül fogyott el a reggel hétórai akció-nyitást követően.
Ami teljesen reális, akik ezek után "károsultnak" nevezik magukat, vendégeink a következő londoni színházi jegyfoglalásra, amikor Benedict Cumberbatch Hamlet, és száznegyvenhétezer tinilánnyal állsz versenyben hajnali ötkor.
Kedves Károsult, sajnáljuk. A helyzet az, hogy nem Te vesztettél, hanem mások nyertek. Szembe kerültél azokkal, akikkel soha nem kellett volna. A Homo Ludens kisgyermek korától gyakorol, sokkal gyorsabban érzékel, reagál és kattint, mint Te.
Ez egy olyan verseny volt, amit nem tudtál megnyerni. Annak a kétszáz embernek szüksége volt az Xbox One-jára, és a természet rendje, hogy hozzájuk került. Ezzel nincs semmi baj,: ez így helyes.
A verseny örök. Gyakorolj.
Ez egy játék.
Minden játék."
-
Boldog Emag vásárló:
-
Tavaly a teszkós sajtért verekedtek meg a Tyámtyung 3D-s tévéért. Remélem az idén is lesz valami hasonló buli.
Az idén a 4K-s LG TV-k a nyerők. Reggel (8 órai nyitáskor) már el is vitték az összeset a nyugdíjasok az egyik Euronicsból.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.11.25. 17:25:35 -
Igen, ez meg a másik... Lemaradtam az akcióról, összeomlott a világ.
Nem véletlenül vannak néha halálos áldozatai is az akciós áruháznyitásoknak. Itthon is volt ilyen valamelyik MMarkt-ban, az 1 Ft.-os kávéfőző. Verekedtek az emberek azért a szar kávéfőzőért, mintha az életük múlt volna rajta. Nagyon ijesztő jelenség. -
Az emberek egy jelentős része sajnos ilyen. Máshoz nem nagyon ért, minthogy a mocskos pofáját jártatja, okoskodik, gyártja az elméleteket arról, hogy miért vegzálja análisan az élet minden nap. Azt sajnos nem nagyon veszi észre, hogy eme értékes időtöltése közben elmegy mellette az élet, és mivel közben őbelőle csak kifele jön a sok fasság, befele nem megy semmi, buta is mint a segg.
Nameg van a másik, aki beengedi az inputot, feldolgozza, megteszi amit kell akkor amikor kell, és lép tovább. Látunk erre elég példát akár itt a fórumon is. -
Amúgy nem is értem ezeket, 39 mp alatt kiosztok 4 fejlövést a CoD-ban, ezek meg ennyi idő alatt akarnak vásárolni.
Pedig a recept egyszerű:
- pontban hétkor ráfrissítek az oldalra, belogolva a FB prrofilommal
- öt mp múlva a cucc a kosárban van, ahonnét ki is csekkolom
- 8 mp-nél a Chrome automatikus űrlapkitöltő elintézi, ami esetleg a FB-profilomból még nem következik
Utánvéttel fizetve 10 mp... Gondolom Mobynak is ennyi lehetett, az a 39 ilyen versenyben elég rossz K/D-t eredményez... -
Károsult? miben?
Hülyék az emberek no.
50 ezres Xbox már mindenhol napokkal előtte kint volt, jó pár gémer oldal és fórumon beharangozva.
Kedvencem hogy Ő nem is akart venni, de kirpóbálta hogy ha 7:00kor rámegy mi lesz és azt írta ki neki hogy már nincsen.
Nos van még 2452 ember aki így tett és abból 2152 így járt. Legszebb hogy MINDENKI azt hiszi magáról hogy Ő volt a leggyorsabb kattintó.
Ezek után senki ne hülyézze az amcsikat, mert mi is pont ugyan ott vagyunk. -
Dededede nem vehettél, mert ez csak egy kamu átverés volt, és nem is volt nekik raktáron és amúgy is köcsög eMag!!!444négy -
"Teljesen kiborultak az Emag webáruház Black Friday-károsultjai. Minden igyekezetük ellenére ugyanis a legtöbben hoppon maradtak, és még a magukat leggyorsabbnak érzők is lassúnak bizonyultak. Akciós Xbox, laptop, Iphone? Sokan úgy érezték, hogy fizikai képtelenség náluk gyorsabban rástartolni az olcsó műszaki cuccokra, és csalást szimatolnak amögött, hogy a cég árukészlete egy perc alatt kifogyott.
"7 órakor pontban kinyílt az áruház webes felülete. Nekünk már gyorslistán, kedvencek között, könyvjelzőbe ott volt az előre odatett áru, így cirka 39 mp alatt már a szerződési feltételeket is elfogadtuk és megtörtént a vásárlás" - írta egyik csalódott olvasónk, akinek 7:01 perckor már nem engedte megvenni az adott dolgokat. A cég oldalán sok a hasonló panasz.
Az Emag szerint viszont szó sincs semmilyen csalásról, tényleg elképesztő nagy volt a roham korán reggel. "Képzeljétek, induláskor az oldalon egy időben lévő aktív látogatók száma meghaladta a 130 000-et!" - írta facebook oldalán feldühödött vásárlóit nyugtatva a webáruház.
És szerintük arról sincs szó, hogy dolgozóik előzték volna meg a vevőket, ők ugyanis csak 10 órától vásárolhatnak. Hogy nagyobb hitelt adjanak a szavuknak, pontosan leírták azt is, hogy mit sikerült eladni hajnalban: elment például 165 db Apple iPhone 5S mobiltelefon, 300 db HP 250 G4 laptop, 200 db Microsoft Xbox ONE konzol, 100 db Indesit LI8 S2 W alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény."
Ennyi a történet, 130 ezer ember ment rá erre a szerencsétlen oldalra. Jó, hogy kifogyott. És a 130 ezerből egy
a Moby volt.
-
Nem magamnak. -
Vettél egy One-t? :) -
Ki beszélt a garanciáról... 

-
Az üzletnek tökmindegy, akinek meg jutott, az is telibeszarja, hogy kinek nem jutott. Nekünk szerencsére még jutott.
-
Igen, ezt én is mondtam. Hogy vagy ez, vagy az. :) -
Ez amit én mondtam senki nem tudja ellenőrizni. Ez nem garancia hibával egyenértékű :) -
200 db van. 5000 ember áll neki megvenni. 200 abból megveszi, 4800 elméleteket gyárt hogy miért nem sikerült.
Pedig a képlet igen egyszerű, elfogyott a 200 db.
Az üzletnek tök mindegy hogy ki vette meg.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.25. 08:57:16 -
Ezzel most nagyon mellélőttél, mert az EMAG az egyik legkorrektebb webshop. Rengeteg akcióban vettem már náluk és soha nem volt problémám. -
Ja xbox-ból van persze látom :) -
Már/még van belőle, úgyhogy igyekezni kell. MediaMarkt-ban pedig a PS4 olcsóbb 20 000 forinttal. :)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.11.25. 08:09:42 -
Ja bocs elfelejtettem, hogy ott dolgozol, de ha volt is, esélytelen ezek a csávók rá vannak állva és 1 perc alatt, sőtt másodpercek alatt lecsapnak rá, ott ülnek nyomogatva az f5öt.
Ezért én tudom hogy ha igaz is az akció, ilyen halandó mint én labdába sem rúghat. Nem is görcsölök rajta. :) -
Bullshit. 200 db van / volt. -
Tudod ez hogy megy? csak weblapra kitesznek pár durva akciot eleve ugy hogy elfogyott csak hogy menj fel és nézz körül, lemaradsz róla, jajj meglátsz valami mást azt megveszed, max 1-3 drabot eladnak hogy ha ellenőrzés van stb ne legyen probléma de kötve hiszem hogy akár ilyen előfordul....sok a csali. :) -
emag.hu-n a Black Friday-en elvileg 49990 lesz az Xbox One 500 gigás, ha esetleg valakit érdekel. (ha nem lesz "nyitás" után pár perccel 0 a készlet persze) -
Amiga,partizan köszönöm a segítséget és a tanácsokat! -
partizan182 #170124 Akkor egy olcsó (használt? akciós?) 360 kinekttel, ONE-on az x360 Kinect címek nem kompatibilisak (más az api asszem). Aztán amikor 3 hét múlva elunjátok a táncikát válogathattok a százezer igényes előző generációs cím közül szinte fillérekért, szal rosszul nem jártok. -
Ha tényleg kizárólag erre kell, akkor talán egy használt 360-as is jó vétel lehet neked Kinecttel, az már gondolom nem lehet olyan drága...
Érdemes a felmerült 360-as játékcímeket a MS backward compatibility-listáján megnézni, ha ott megvannak, akkor egy új ONE is jó vétel lehet, de kinect-ből akkor is érdemes használtat keresni. -
9 éves és igen,nagyon fontos a kinect.Szinte csak azért vennék konzolt.Főleg a már említett két játékért,amik ugye csak 360-ra vannak.De a szavaidból ítélve,akkor inkább ezt kellene vennem.Illetve van rá mód,hogy One-n is el tudjam indítani őket? -
partizan182 #170121 Pár kérdés: mekkora gyerkőcök? Fontos-e annyira a kinekt?
Azért lenne fontos mert a Kinekt jelenleg halott, senki sem fejleszt rá semmit, ezért sem találtál ONE-on ugrabugrát. 360-on van választék de ott meg maga a kamera elég bétás még. Plusz ezek tipikusan elég sekélyes cuccok, 1-2 hét alatt megunják a picik is.
Az én négyévesem teljesen prón kezeli a kontrollert, Legó játékok, 3d platformerek (Tearaway, Journey, Brothers), point'n'click kalandjátékok (Grim Fandango, Broken Age), 2d platformerek (Rayman, Unravel), egyéb árkádabb mókák (Overcooked) szuperül mennek neki. Nálunk spec PS4 figyel, de ONE-re is megvannak ezek analógjai, mind tartalmas, igényes címek.
Szerintem a Kinekt ugrabugrát engedd el, a piac (és az MS) már 2 éve megtette ugyanezt, megy a Wiimote meg a tamagocsi mellé a gimmick-kukába. Vedd meg bármelyik konzolt (igazából 360-at is vehetsz, az is televan egy csomó fasza gyerekjátékkal), vagy várj tavaszig ,az új Nintendo konzol megjelenése a földbe fogja döngölni a WiiU árát, az meg tényleg kiddie heaven. -
-
Minden marad a régiben. Bejelentkezel One-on az accoddal és menni fog. Visszafele kompatibilitásban amit 360on megvásároltál és mennek Oneon a my games alatt bekerülnek és azonnal letölthetőek lesznek.
Forza Motorosport 6, Horizon 2 és 3.
Forza Motorsport 5öt hagyd ki, nincs értelme azt már játszani. Forza 6 mindent tartalmaz ami az 5ben volt.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.24. 08:43:18 -
-
Sziasztok!
Segítséget/tanácsot szeretnék kérni.
Konzol vásárlás előtt állok (még sosem volt).Eredetileg 360-ast szerettem volna venni,mert ahhoz találtam olyan játékokat,amikkel a család elszórakozna.Főleg a gyerek.Viszont nem tudom,hogy érdemes-e ezt venni,vagy már inkább One legyen.Konkrétan két játékot néztem ki egyelőre,a Kinect Sports és a Kinectmails-t..Csak ahogy keresgéltem,ezeket nem találtam One-ra csak 360-ra és ezek nagyon kellenének.Olvastam,hogy állítólag lehet futtatni régi játékokat is,vagy ezt félreértettem,nem tudom.Szóval ez lenne a 360,ez pedig a One.
Megköszönném ha valaki tudna tanácsot adni. -
Amióta megvan az Xbox konzolotok azóta nektek sincs barátnőtök?

-
Köszi!
Akkor hamarosan tolhatom végre a - számomra- új Forza cuccokat. A 360 is megmarad természetesen, ahhoz is van egy rakat játékom, nem akarom eladni.
Apropó, a 360-as account-ommal tudok a one-on is játszani, igaz? Nem kell újat készíteni? És a beállítások (bankkártya, jelszavak, stb...) is maradnak? -
-
Köszönöm a válaszokat! -
Új gépet kapsz minden elemében. Csak ez nem gyártósorról jött le, hanem egy meglévő gépet cseréltek le szinte teljes egészében. Új a ház, új minden, gyári fólia. Minden kiegészítő, kontroller, kábelek, headset gyári új. Max az alaplap, olvasó, venti nem új, de az meg mindegy. Hibátlanok, leteszteltek, úgy vannak kiadva mint ha gyártósorról jött volna le. -
lehet külsőre mutat pár esztétikai hibát (hajszálkarc pl), de műszakilag új állapotúnak felel meg. értelmezésem szerint ez a refurbished.
cserébe jutányosabb áron jutsz hozzá -> én nem hezitálnék rajta -
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy van -e valakinek tapasztalata a "Refurbished" X-ONE gépekkel kapcsolatban? Érdemes megvenni, vagy inkább csak újat?
Előre is köszönöm a választ!