176776

-
Legtöbb eladás USA 2016
Call of Duty: Infinite Warfare
Battlefield 1
The Division
NBA 2K17
Madden NFL 17
Grand Theft Auto V
Overwatch (nincsenek benne a battle.netes eladások)
Call of Duty: Black Ops III
FIFA 17
Final Fantasy XV -
-
Ja már én is olvastam, ez fasza dolog, meg mehet majd újra bizonyos helyeken a fikavonat, ahogy rendszerint szokott lenni a win10 oldalon. :D -
"Phil Spencer Xbox-főnök a Twitteren nemrégiben megerősítette, hogy Play Anywhere játék lesz a jövő héten megjelenő Resident Evil 7."
Egyet fizetsz, kettőt kapsz.

-
"Én elsősorban a Forza miatt maradtam a Box-nál."
Én a tudatosan vásárló gamer-t akkor tartom hülyének, ha ez a téma nem áll fenn, ilyet meg hálisten még nem igazán hallottam.
Amit leírtál a saját példádról, az nem az.
Hiszen téged a forza érdekel, az eleve kizáró tényező. :)
Amúgy amásik ostobaság, amikor megkérdezik, hogy "milyen konzolt vegyek", meg "milyen játékot vegyek"...
Ettől ostobább kérdés nem létezik. Mármint gamer szájából.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.19. 09:21:12 -
Én elsősorban a Forza miatt maradtam a Box-nál. DE! A nem exkluzív cuccokat is ezen tolom, mert a PC-met feltornázni olyan szintre, hogy simán menjenek rajta a mostani játékok kb. 2-300.000-ben állna meg, (mert a félmegoldásokat nem szeretem). valamint jobban szeretek fotelből kontrollerrel játszani nagy TV-n, mint monitoron.
Megvan a PC-m, régebbi cuccok tökéletesen mennek rajta (főleg stratégia, manager, rpg amiket amúgyis pc-n játszottam), a munkámhoz elegendő, sajnos nincs annyi pénzem hogy folyamatosan fejlesszem a legújabb játékok miatt.
Szerintem elég sok Xbox felhasználó jár hasonló cipőben és nem feltétlenül hülye. Mert akkor hülye a PC-s is, aki folyamatosan öli az 30-40-50.000 (és még több) Ft-ot a gépe fejlesztésére, mert már kb. annyit költött a gépre mint egy autóra. Személyesen ismerek nem egy ilyen emberkét, és nem kőgazdagok, de inkább megveszi a legújabb GPU-t xxx.xxx ezer Ft-ért, hogy kicsiszoljon még 4 fps-t minthogy spórolna egy kicsit és esetleg másra is maradna pénze.
-
Path of Exile jön Xboxra! 
-
Jó, csak gondoltam kíváncsi vagy a miértjére, hogy mi alapján gondolom így. :)
Persze mások vagyunk, vannak akiknek ez elég. De attól még ez igaz, hogy leeresztettek, nekik pláne nem kellett volna, dehát mindegy, én mondtam sokszor, ahogy megszünik az ucsó számomra fontos játék, ami már közel van, nekem spórolnak, fogom azt megmarad a lóvém. :P
Szóval most ezt leírtam 1x nem haragszom én amúgy senkire, jó a Gears 4 végén kicsit szivtam a fogam, de amúgy nem hat meg, csak frankón nem vagyok képes azt mondani hogy minden fasza és jó irányba mennek, mert nem a Scorpió is szerintem akkor lesz értelmes, ha lesz húzócím.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.18. 20:26:06 -
Most írtad le hogy semmi nem érdekel, akkor mit számít hogy 18? -
Hát ezt, amit írtam.
pl én is anno tudatosan vettem, csak közbe láttam hogy itt nem fog menni az amit vártam. Valahogy azt reméltem hogy a TR-el elindul valami, hogy kicsit ráhúznak, meg emlegettek hogy hány exclusive új IP, ja aha szuper. Vagy rosszul emlékszem? valami 18-ra emlékszem, mond ha tévedek. :)
Nekem nincs bajom a Microsoft-al mint cég, sem a géppel mint koonzol, és nem szeretem jobban a Sony-t és nem imádom jobban a PC-t vagy ps-t vagy mást, egész egyszerűn itt vagyunk 2017-ben és lófasz, azzal nyitnak hogy a Scalebound soha nem jön.
Ezzel indul a 2017. Fuck....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.18. 20:20:29 -
Nem írtad le mit gondolsz. -
Értelme nincs.
Sőtt egy haverom ha értelmetlenül vásárol, azt is lehülyézem a szemébe egyenesen. És mi van akkor? :D
Azt mondom, amit gondolok.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.18. 20:14:49 -
Uncharted valóban, csak az mellett van sok más a palettán, és lesz ebben az évben, Microsoft mit tett ezügyben?
Microsoft-nál van más exclusive valóban ami nem annyira népszerű vagy ismert, ja azok ugyanúgy megvannak más platformon is, az a szekció, de ezek az AAA kategóriában, sehun.
Az mert van egy normállis autós játék?
Ja amúgy igazad van ez az egész kit érdekel, ha saját izlésemnek megfelelően názem akkor igazából nem is létezik semmi.
De nem, mert mindent nézek, ps-en vagy pc-n sem imádok mindent, de van ebben a kategóriában választék.
Még ahhoz képest is, hogy még a többi platfom is szarabbul teljesít mint ezelőtt. -
Miért, Xboxon hiányos a BF? nincs benne pálya? nincs benne tartalom? más a játék? -
Aki tudatosan csak kizárólag multi címek végett, vagyis nem arra értem amikor egy szülő vesz a fiának karácsonyra egy boxot mert 10-20k-val olcsóbb a többitől, hanem aki pl egy akár BF miatt vesz xboxot, az nem normális ja. -
Gears of War 4 egyátalán nem jött ki nehezen. Akkor jött amikor kész lett, időben és pont akkor amikor kellett neki. Ez látszott a kb hibátlan minőségén is. Uncharted 4 mikor is jött ki?
2-3 évente jön egy folytatás, ahogy jött mindig is. Ez teljesen normális. Uncharted 1-2-3 GeoW 1-2-3 is így jött ki anno.
Halo 5 ? Igényes cím, kiválóan optimalizált, remek Halo játék.
"márha nem pc-n játszik valaki"
Kit érdekel? -
Az ugye megvan hogy Halo, Gears és Forza kívül is vannak Xbox címek? ugye?!!!
Ha valakit nem érdekel a Uncharted, God of War, GT akkor meg nem vesz PS4et. Amit írtál az kb ilyen törvényszerűség.
"Szóval ha csak multi címek miatt vesz valaki egy xboxot az konkrétan hülye."
26 millió Xbox júzert hülyéztél le. -
Már hogyne....
Az 1 darab Halo-t meg egy darab Gears-t kivéve.
Én is imádtam a régi konzolt, de ettől nem nézem el a sok balfaszságot nekik, ez az egy darab Gears is ami nagy nehezen 3 évvel a megjelenés után jött az is egy szelet egy nagy egészből, lófazs, ha így megy 9 életév útán jutok el a story végére. PFFFF.
Max a Halo, ami megincsak nem lett tökély, azt ennyi, a Forza ami télleg csábítja a vásárlókat, márha nem pc-n játszik valaki.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.18. 19:54:14 -
Ő multi címek nem érdekelnek, ha nem érdekli valakit a Microsoft exclusive, Forza Halo Gears, akkor max azért vesz Xboxot mert nem tudatos vásárló.
Szóval ha csak multi címek miatt vesz valaki egy xboxot az konkrétan hülye.
Ha meg nem CSAK multi címek végett akkor már mindjárt ott vagyunk az Exclusive-nál, ebben különbözik max a többitől, ebben lehet max érdekeltsége egy tudatos gamer-nél. -
"Ez a mostani generáció 1 címből táplálkozik: Forza"
Ez egyszerűen nem igaz. -
"ezzel is játszon valaki, mert ezt kizárólag az exclusive-okkal tudnják elérni"
Ez nem igaz. Legsikeresebb címek melyekből többszöröse megy el mint a legtöbb exnek. BF, COD, GTA, FIFA pl.
Néztétek már a Xbox sztórt hogy mennyi játék van a gépre?!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.18. 19:38:43 -
Játékok kellenek, nem új gép, az könnyű, játékkal megtölteni, az nehéz.
Nem az kell hogy a többi platformot alázzák, hanem hogy KIEGÉSZÍTSÉK, ezzel is játszon valaki, mert ezt kizárólag az exclusive-okkal tudnják elérni, máskülönben esélytelen.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.18. 19:34:38 -
Csak nehogy kövesselek. :D
De az tuti hogy nem Switch-et veszek. :DDDDDDDDD
Ez a gen nagyon lapos, ekkorra már ha nem is képesek új címeket tólni, legalább a Gears-ból fél tonna résznek kellett volna már jönni, igazából a Halo-ból is.
Ez a mostani generáció 1 címből táplálkozik: Forza, ebből jön orrba-szájba, ami vagy érdekel vagy nem. Kell több opció, színesebb paletta exclusive frontotn, plána még 2x-esenn mert a másik gen elment technikailag, itt pláne nyomatni kellene. De semmi szinte.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.18. 19:32:38 -
Azzal jönnek majd új szupererős MS exkluzívok? Nem látom egyelőre a Scorpion létjogosultságát, tök jól néznek ki a mostani játékok is. -
Bandicoot #170408 Már rég elkényelmesedett sajnos.... -
Kb dupla annyi PS4 fogyott, nincs már az hogy kényelmesed"het". Felzárkózni lehet valamennyire, bár kétlem hogy egy PS4nél drágább gép sikeresebb lenne. Sokat eladhatnak belőle és nyilván ez is a cél, de hogy itt nem lesz órási változás az szinte biztos. MS sem fogja bukóval adni a gépet, már pedig ha ( javarészt ) natív 4k masina lesz, akkor az nem 130 ezer. -
LBandi77 #170406 Ezért kell az a skorpió masina,különben a sony nagyon elkényelmesedhet. -
Én épp most adom el :p -
Igen, nekünk jó a versenyhelyzet, viszont az nem, ha túlságosan elhúz az egyik fél, a másik meg majd feladja... -
Sonynak is ez a jó, mindenkinek. Ha nagy az aktív juser base, akkor több a vásárolt tartalom, több a pénz, több az előfizetés, a reklámok lemennek, betalálnak a júzerek költenek. -
Hát nem lenne rossz, ha télleg lenne értelme bekapcsolnom manapság a konzolt. :D valamiért.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.18. 19:03:03 -
LBandi77 #170401 Mit is mondott volna.Valahogy szépíteni kell a dolgokat,de talán a skorpió javít a helyzeten.
Minél szorosabb a helyzet a gamereknek az az nekünk az a jó. -
+ Spencer azt mondta, hogy nekik az számít, hogy minél több aktív user legyen és ne porosodjon a konzol a szekrényben. -
No már kanyarban van végre!!!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.18. 18:41:00 -
2016 végéig 26 millió konzol talált gazdára világszinten. 

-
abel0317 #170397 Mass effect andromeda deluxe kiadások kaphatóak lesznek dobozosan is? -
Xbox frissítések a láthatáron
Gyorsabb, jobb Guide
Ráncfelvarrást kap az Xbox One-on elérhető Guide menü. Frissítés után nem kettő, hanem egyetlen gombnyomással hívható majd elő, és több funkciót kezelhetünk róla, mint most. Például gyorsabban kezelhető lesz a Game DVR, közvetlenül a menüből állíthatjuk be a felvételek hosszát, kezelhetjük a rögzített képeket és videókat, de megújul az achievement lista, a Gamerscore ranglista, és több más funkció is, amikhez ezentúl nem kell elhagyni a játékot.
Közösségi javítások
Áttekinthetőbb lesz az Activity Feed (üzenőfal), további funkciókat kapnak a klubok és az LFG (Looking For Group), hogy még könnyebb legyen játékostársakat találni Live-on.
-
Neten a hasonló problémáknál nem látok egyértelmű megoldást sajnos, max annyit beszélnek, hogy a router beállítással lehet valami gond. -
eszgye #170394 Lejátszás nem lehetséges!
Próbálja meg újra, ha a probléma továbbra is fennáll, keresse fel a www.xbox.com/support oldalt.
0xc00d11cd (0xc00d3e84)
Utoljára szerkesztette: eszgye, 2017.01.16. 17:10:49 -
Én nem tudtam elolvasni a szöveget a képen, ki tudnád írni majd?