176617
-
#121149 Hát igen, JÁTSZANI. :D
Pedig azon gondolkoztam, hogy inkább gépet újítok de jobban jártam a boxal. Ennek köszönhetően csomó jó játékkal ismerkedtem meg. -
#121148 A T-rexi-s részben szépen összefoglaltad hogy mire is kell egy konzol. :) -
#121147 Nem is fog tölteni. Az utolsó patchben benne volt, csak aktiválja a hozzáférést.
Prémium vagyok, nekem is igy volt. -
#121146 Hello!
Megvettem a B3-hoz a CLose Quarters dlc-t, de nem tölti le a box. A pontos levonta és valami 80150101-es hiba kódra hivatkozik. Se Marketplaceről, se a játékból nem tudom letölteni. A download historyban ottvan, hogy pendig de se letölteni se törölni nem tudom! Ilyenkor mi lehet a probléma? -
#121145 November 30 valahol pedig Dec 4! Eu/Amcsi -
#121144 Far Cry-t nem Novemberre halasztották? -
besodrom #121143 Sziasztok a max payne 3-mal lenne egy kis gondom elkezdtem játszani és az 5 fejezetnél abba hagytam a gondom nem tudom onnan folytatni kb az 1 első fejezet második részétől folytatódik a játék segítségeteket előre is köszönöm -
#121142 -Medal of Honor Warfighter október 23
-Deadlight augusztus 1
-Need for Speed Most Wanted október 30
-
#121141 Elég vékony, ezért kiegészíteném még a saját várólistámmal (mínusz az autós cuccok, nem szeretem őket)
Értékeléseket nem írok előre, meglássuk :D
08/17 Sleeping Dogs
08/29 Transformers: Fall of Cybertron
09/07 The Testament of Sherlock Holmes
09/12 Borderlands 2
09/25 Dead or Alive 5
09/26 Epic Mickey 2: The Power of Two
10/09 XCOM: Enemy Unknown
10/12 Dishonored
10/16 007 Legends
10/30 Assassin's Creed III
10/30 LEGO The Lord of the Rings
11/06 Halo 4
11/20 Hitman: Absolution
A Doom nem remake lesz, inkább újrakiadás,kipofozás extra pályákkal -
#121140 na, akkor 1 gyors kitekintés:
- TD: Ferrari - júl 03 (várhatóan NFS shift 50% arcade fos lesz)
+/- Darksiders 2 - aug 14
++ Sniper: Ghost Warrior 2 - aug 21
++ Far Cry 3 (elhalasztották decemberre)
+/- Forza Horizon (semmit nem tudni róla)
- F1 2012 - szept (várhatóan a szokásos arcade fos lesz)
+/- Resident Evil 6 - okt 02 (nehéz megjósolni mi lesz belőle)
+/- Medal of Honor Warfighter - okt 20
+/- CoD Black Ops 2 - nov 13
+/- Doom 3 remake - nov/ dec -
#121139 Mondjuk ez igaz. De sokan nem mernek előre utalni, azért írtam. Igaz itt nem nagy rizikó van, mert végül is szar boxot küld, de ha előre utal és nem küldi akkor van cumó a vevőnek. -
vg #121138 Nyugi, itt a sg-n is vannak jelzálogos hitellel vásárolt PC-s csókák. A PH-n pedig végkép olyan arcok vannak. -
#121137 Mondjuk ez nem akkora összeg, hogy ne merjen az ember előre utalni.
Utánvéttel is átbasznak ha akarnak. Pont PH-n olvastam, hogy VGA-t akart venni a gyerek utánvéttel és a dobozban meg egy rossz DVD lejátszó volt a súly miatt. Átvette, aláírta, ezután nincs mit tenni. Hogy bizonyítja be, hogy nem a VGA volt benne?
----------
Más:
Röhögöm a PC-seket, hogy például Tirexi-nél is megy most a sírás, hogy nincs semmi játék mostanában. Meg is érdemli az ilyen, hülye módon veszi a fél milliós gépet de játék nincs hozzá. Én meg már másfél hónapja nyomom az Xbox-al, iszonyú olcsó pénzért vettem és vannak rá tök jól kinéző játékok is. Pedig a hardver már régi. -
#121136 Ha utánvéttel küldi akkor 3000 körül van a kiszállítás. Nekem annyi volt a box. -
#121135 "Lehetőleg jólenne a személyes átvétel,mivel a posta ilyen súlynál nem kis összeg."
Nincs ez 20kg, szóval 1080 Ft-ba belefér. Értékbiztosítás meg úgysem kell rá, mert nem sokat ér a cucc. -
#121134 Nemtudom hogy mennyire toleráljátok itt a hirdetéseket.. de, ittaz enyém.. -
#121133 Topikjában a 3 videó alatt irtam neked is. :) -
#121132 pfff...100/10 :)
Nem kell megvenni. Free-to Play lesz!!! :)
Mindegy ha ingyen lesz akkor is megveszem. :D
Warframe topik. -
#121131 4/10, ha nem basszák el:) -
#121130 Csak PC? :P -
#121129 JUJJGECIBAZDMEG.
Kötelező vétel már csak ha köze van a DS-hez.
THX!!! :) -
#121128 Héj Dark! Jön a Darksector utódja ami úgy néz ki mint a korai Darksector,ami sokkal jobbnak indult mint ami végül lett belőle :D
WARFRAME -
#121127 Na végignyomtam az Ace combatot. Utolsó 2 pálya nem volt nehéz, kb 3-szor haltam meg viszont sokáig eltartott mire megöltem a főellenséget. Sikerélmény tényleg van így, hogy nem volt könnyű az egész játék. -
#121126 Baszottjó.
750-ért, ami MP-ben fizetve 6-700FT meg KÖTELEZŐ vétel! -
#121125 előállhatnának :) -
#121124 igen, csakhát a mainstream ugye arcade párti :)
az IL-2 2009-es verziójával játszotta, de szim párti létemre nem kötött le
nehéz azonosulni ezekkel a veteran gépekkel
túl fapadosak :)
előállhatnak amúgy egy modern jet fighter gammával is az A:AA nyomán -
#121123 ACE sorozat sohasem akart más lenni. 1-7ig ugyan olyan árkéd vonalat követ.
Amúgy van igény repszimekre is, hiszen az IL-2 Sturmovik már a 2. részével jelentkezik konzolon, ráadásul érezhetően sokkal több energiát és pénzt fektettek bele mint az előzőbe. Apache ugyan azt a fizikai motort használja és ugyan azok a készítők is, csak helikopterek vannak benne.
IL-2 Sturmovik: Birds of Prey ( 2009 )
Apache: Air Assault ( 2010 )
IL-2 Sturmovik: Birds of Steel ( 2012 ) -
#121122 Nagyon jó game! Nekem a legjobban az a tárgyak kombinálása tetszett! -
#121121 Annyiért megveheted esetleg. Irányítást nagyon szokni kell, vannak jó pillanatai de az autóvezetős rész benne halál. :D
Meg annyira nem tetszett nekem. -
#121120 Alone In The Dark milyen játék? 750 forint live-on. -
#121119 Velem nem baszik ki egy játék sem. Ha nagyon nem megy akkor a sztori végét megnézem youtube-on. :D Mondjuk már előre sejtem mi lesz a vége a sztorinak. -
#121118 ja, és megkerestem neked... :-)
annyi kiegészítés hozzá, h
AC7 több tekintetben érezhető előrelépés az AC6-hoz képest
de sajnos nem SZIM irányba :/
(arra konzolon nincs kereslet) -
#121117 ha helikopter kell
ki ne hagyd az Apache: Air Assault-ot
konzol szinten meglepően SZIM jellegű (persze van benne hülyegyerek mód is)
ja és ott is van 2-3 keci nehéz pálya :)
az AC7 helikopter imitációja az Apache: AA-hoz képest egy tollas lófing
BTW, ha eddig lassan haladtál az AC7-tel,
az uccsó pályát k.rvára fogod utálni.. -
#121116 Most már csak a prók nyomják:) megjelenéskor még játszottam multit el is csaptam 10ből 7 embert, aztán fél évre rá már 10ből 10szer kikaptam:) Nézegess jutubon HC meccseket és lesd el a taktikákat. -
#121115 Srácok Halo Wars-ban tudnátok valami egyszerű taktikát ajánlani? MIndig lehalok multiban. Ez nem az én játékom. :( -
#121114 Helikopter belső nézetből jobb az tény.
Vadászgép külsőből jobb.
Nagyon lassan haladok vele de már csak 3 pálya kell a 16-ból és vége. -
#121113 Jah igaz belső kamerát igaz nem néztem.
De nekem külső kamerából tetszenek csak az ilyen játékok hogy látom a repcsit, meg látom a helikoptert, és nem csak egy kijelzőn át a messzi felhők között a kijelzett kis vadászgépeket. :P
Szóval azt elhiszem hogy úgy játszható, csak nekem az már nem annyira kell. :P
Akkor úgy helyesbítem a mondámat hogy "nekem a külső nézet elrontása miatt nem kell a játék". -
#121112 Helikopter jól megvan csinálva, csak rá kell érezni és belső nézetből játszani, mert a kamera viszont rossz külsőből annyira a jármű seggébe van.
ACE Combat 6-7 mellé kapsz storyt. Nem nagy szám de van... minden klisét felvonultat amit amcsi filmekben láttunk pl Top Gun. Ez megadja a játék alaphangulatát. A gameplay meg egyszerű de nagyszerű, teljesen az élvezhetőségre, látványra koncentrálva, persze japókhoz hűen kellően izzasztóan. Nem mellesleg 60 fps és nagyon jól néz ki, jók a zenék, szép a tájak és az effektek.
HAWX minden tekintetben gyengébb próbálkozás.
Amúgy ha repülős játékra vágyik valaki és nem az árkéd vonal jön be neki akkor IL-2 Sturmovik: Birds of Prey. -
#121111 Köszi! -
#121110 Közben az egyik legótvarabbul optimalizált Capcom játék is... ilyen szaggatás hegyeket ilyen low grafika mellett ritkán lát az ember.
A bossok viszont brutálisan festenek benne és ezzel a látvány ki is merül:) jó játék, csak teknó oldalról nagyon rosszúl sikerült.