176617
-
#121189 Nagyon király játék, történetileg is, kár hogy szinte semmibe veszi az első könyvet. :( -
#121188 Végre új ellenfelek, új fegyverek, különleges helyszínek -
#121187 ígér vmi újat a korábbiakhoz képest
a Halo 4? -
#121186 Animét én is láttam ,mondjuk az szar volt h 20x változott a karakter kinézete -
#121185 szerintem a legjobb Halo a 3. rész volt, azóta engem igazából már csak a játékmenet motivál, hogy végigtoljam az újabb részeket is... -
#121184 Dante's Inferno így 1 óra játék után tetszik.
Mondjuk az ebből készült animét is megnéztem már 4-szer. Az is jó. -
#121183 Ja nem azért, végigjátszottam már 1x, csak mert egy Limited-et elraknék...hátha később....... :) -
#121182 Legjobb Halo.
Legjobban kinéző Halo. Szinkron is nagyon jó. Pályák is logikusan vannak felépítve. Annyira jó, hogy érdemes végigvinni legnehezebb fokozaton is.
9/10-et simán ér vagy többet. -
#121181 Kérdésem lenne Halo fanokhoz:
1. Hová értékelitek a Halo Reach-et? Mármint mennyire jó darabja a sorozatnak?
2. Hosszú távon emlékezetes játék marad vagy van más része ami a rajongók számára többet jelenthet később? -
#121180 Meg.
Pc-n hallottam kisebb bugokról de biztos patch-elték már. -
#121179 Na rendeltem egy LA Noire-t 3500 Ft-ért. Elvileg tökéletes állapotban van.
Ennyit csak megért. -
#121178 Nagyon kíváncsi vagyok, hogy az 343 Industries mit hoz ki a Halo-ból, Bungie-ban azt bírtam nagyon, hogy stabil volt a teljesítményük, 0day buy volt és mindenki csak örült, remélem ezt a 343-as srácok is hozni fogják(elvileg ők vérhalo gamerek). Az a kis gameplay E3-ról nekem nagyon bejött, ha tovább fokozzák a kíváncsiságot, akkor előrendelem. -
#121177 Úgy is az a lényeg ami benne van, az meg kitűnő. Amúgy abszolút nem biztos, hogy a bungie választotta ezt a megoldást. -
#121176 Nincs érezhető fém material a Reach dobozán/ba. A doboz egésze műanyag. -
Hát buzgány Bungie. Legalább a lemez tokja lehetett volna fém...grrrr.
Nembaj. -
#121174 "A Limited Edition fém doboza és ami benne van:"
Egy fém doboz. A külső doboz fémből van. -
#121173 Pont most néztem.
1 kérdésem lenne:
Itt a videóban semmilyen fém cuccot nem látok.
az 5500FT-osnál meg azt írja hogy fém dobozban van a játék is meg maga a cuccos is?
Akkor ez most hogy van? -
Jaja király nagyon. Gondolkodóba estem, hogy kell egy ilyen. :D -
#121171 eléggé megéri... -
#121170 geci ez nem pénz érte...:D -
#121169 2ezer ft nem pénz Legtöbbször ausztriában vasarolok ott sem szamolom az árfolyamingadozast.
De köszi az infot : ) -
#121168 Reach limited gameshop.hu-n már 2 hónapja 5500 Ft. :D
LINK -
#121167 -
#121166 Forza Motorsport 4 Collector`s Edition (Gyűjtői kiadás) Xbox 360 - angol nyelvű- 7500Ft
HALO: REACH LIMITED EDITION Xbox 360 7990Ft
Gamestore-ban. Szerintem teljesen jó áron vannak rendeltem is mindkettőt ^^ -
#121165 Ha csak 1 szer akarod végig nyomni akkor nyugodtan mehet a normál!Ellenben ,ha meg akarsz keresni mindent,vagy megbüntetni esetleg felszabadítani mindenkit akkor nyugodtan kezd easyn és majd kövbe mehat akár a hard is! Mivel 1ső végigjátszásba fejlődik annyit dante,hogy simán veszed a hardot is.Legalább is ez dereng számomra a múltból! -
#121164 Kontroller 5k, a szar box szintén 5-8k körül szerintem. -
#121163 Dark, prividre válaszoltam.
Amúgy srácok,így mennyit érhet a boxom,mindennel együtt? -
#121162 Easyn nem hiszem hogy sok értelme lenne bárinek is. Normal mehet nyugodtan. -
#121161 Dante's Infernot milyen nehézségen érdemes nyomni? Normal vállalható? Vagy inkább easy? -
#121160 :DDD
Az szép. :)
Csak add el nyugodtan, mert fl év és szerintem rajtad maradna. :)
De figy szerintem nem volt hülye ő sem csak egyszerűen nehéz egy ilyen repcsis játékot eredetiben mozgatni, eladni, cserélni.
Én úgy vélem nemhogy használtan nem tudnak vele mit kezdeni, de sokan meg sem veszik eredetiben.
Megnéznék egy Hawx 1-2 eladást vagy AC7 eladást (darabszámokat). -
#121159 Hát pedig jó ha van mellé pc is.
De saját magánügyed, én max tippeket adok. :)
Nekem PC eddig 1 dolog miatt érte meg a Company of Heroes-ért, azt nagyon megszerettem, és az nem volt konzolra.
És a most készülő 2.rész sem lesz.
Illetve most lesz a Warframe (FTP) és Warface (Gface FTP).
Más nem jut eszembe... -
#121158 Vanquish-t már 1 hónapja hirdetem kb és drágábban senkinek nem kellett eddig, most 2k-ért jelentkezett rá innen valaki. Ace combat meg lehet többet ér de úgy néz ki elviszik a Vanquish mellé. Nekem is egyszerűbb ha nem kell külön csomagolni. Meg én se vettem 2500-nél többért az Ace Combatot. Vaterás srác nem értett hozzá és olcsón adta. :D -
#121157 Nekem már konkrétan játékra való pc-m sincs, mindent boxról játszom, rá vagyon dugva egy gyönyörű plazmára, oszt ennyi. -
#121156 Meikőtök GameStar tag? Mert nagyon egy húron pendülnek néha a dolgok. :D
Warframe... -
#121155 Ja bocs azt hittem mindkettőre 2-2k-t tegyen. :D
Akkor tárgytalan. :P -
#121154 Én is Ace-ra gondoltam, mivel korábban azt emlegette, hogy azt cseréli Rage-re.
2k-ért egy Limited-es, OST lemezes, alig fél éves játékot eladni már már lopás a vevő részéről :D -
#121153 Ace lehet többet ér, de Vanquish 3000 Live-on, szóval szerintem jól mérte be az árát.
Nem akarok rossz reklámot, de ezt tudja mindenki aki live árakat néz, és az még csak nem is használt.
Az más kérdés hogy ez dobozos és akinek a live nem fekszik lehet megvenné 4k-ért.
Inkább az Ace-re tehet 1-2 ezret még. -
#121152 Nem cseréled Rage-re, hanem inkább eladod potom pénzért? Szerintem simán a dupláját lehetne kérni érte -
#121151 Van egy eladó karcmentes Vanquish-em meg egy Limited Ace Combat: Assault Horizon szép állapotban, külső kartontokon pici szakadással. OST lemez és fejlesztők által aláírt füzet hozzá.
2k darabja ha érdekel valakit.
Vanquish
Ace combat
Úgy döntöttem mégsem cserélem a Rage-re. -
#121150 Hát nem is a játszani, hanem úgy mondanám hogy pc-hez képest 4/5-ös értékű grafikával ugyanazokat játszhatod, és még sok-sok olyat amit pc-n nem érsz el, és egy nagy játékos nem engedheti meg magának szerintem hogy MAKACSSÁGBÓL kihagyja ezeket a címeket.
Én azt mondom kell egy középkategóriás PC és egy konzol ha valaki szeret játszani.
Azokat akik éppazért sem nyúlnak konzolhoz megy kontrollerekhez (még pc-s kontrollerekhez sem) önnmagukkal csesznek ki.
Nyitottnak kell lenni, és ez a jó amit te is csinálsz.